Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2011 10:35 - От Венера
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 12074 Коментари: 26 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Жителите на Венера диктуваме тази книга

1. Раждането на Венера
Преди 30 600 ,преди 85 цикъла на завръщане , Нибиру минава през Слънчевата система и Венера, една от луните му, остава тук. При всяко свое идване Нибиру носи беди и бедствия, които понякога са много драматични. Всеки път променя орбитата на всички планети и на Слънцето около галактическия център. Самите нибируанци също страдат от всичко това и се стремят да предотвратят бедствията, доколкото им стигат силите. Те няма да позволят да се случи нищо лошо на човечеството, поне доколкото зависи от тях.Те научават атлантите да построят огромен магнитно-енергиен щит, който да отблъсне един от спътниците на Нибиру, защото заплашваше да се сблъска със Земята.Той наистина отклони спътника, но се предизвика приплъзване на земната кора около мантията, образува се приливна вълна и всички континенти се разместиха силно. Атлантите и лемурийците са се опитвали да защитят земята и предпазят от ограбване, но нибируанците са по-силни от всички раси, живели някога на тази планета. Говорим за постоянно живеещите, не за извънземните, които по принцип са гости и обикновено пребивават нелегално, т.е. без разрешение от управляващите тази част на Космоса. Нибиру има постоянни бази на Венера и Луната и свое постоянно присъствие на двете тела. Няма да ви позволят скоро да кацате там. Пречите им.

image
На старата Венера е имало развита цивилизация с три раси, преди да се случи космическата катастрофа. Преди това Нибируанците преселват част от представителите на тази цивилизация на своята планета и оранжевия спътник. Огромна част от нас - венерианците, почти 90%, не успяхме да приемем прехода и се простихме с физическите си тела. Започнахме да се прераждаме на новата Венера и на Земята в човешки тела. Но човешките тела не са ни удобни и не ги приемаме лесно.На новата Венера има две раси. Ние сме съвсем различни. Едните сме тъмни , високи,чернооки, чернокожи, тъмнокоси, доста едри, с едри крайници и стъпала, доста грозновати спрямо вашите критерии за красота, но се харесваме. Хуманоиди сме. Другите са светли,едри, доста по-едри и от нас и от вас, но с непостоянна форма на тялото, могат да приемат каквато си пожелаят форма. Другите не обичат много да се говори за тях, затова ще говорим предимно за себе си и за бъдещето. Другите са вълшебници и магове. Много от хората на земята, които се раждате с такива способности, сте били тук и то при тях, въплътени в тяхната раса. Ние се занимаваме основно с лечителство и с развитие на технологии в строителството, спорта, сексуалните практики.
Венера постоянно е обвита в мъгла и повърхността не се вижда от космоса. Това не е случайно - Нибируанците се крият тук. Обвивката на Венера е нещо като плазма и е зелена на цвят, атмосферата й се поддържа изкуствено чрез химични реакции. Ядрото й е от диамант, има много руди и полезни изкопаеми под изкуствения защитен слой. На Венера има много злато.

image

Около ядрото на земята има олово, цинк, които също са много необходими за тези от Нибиру и те ги извличат. Сега ще им е по-трудно поради сивите и червените, които дойдоха междувременно на земята и се канят да им попречат.
Другата раса на Венера живеят предимно в морето. То е нещо като плазма, не е дълбоко, но е обширно. Те строят там градовете си, плуват отлично и имат модерни транспортни средства. Те могат да създадат каквото си пожелаят със силата на мисълта. Другата раса не отглеждат нищо живо, освен себе си.
Нашите градове са с много растения и животни.Тези същества , животните, са умни почти колкото вас и са ни нещо като помощници. Не ги ядем, не ги убиваме, много ги уважаваме и зачитаме. Те вече имат индивидуални духове и са много полезни. Ние се храним с растения и с нещо, което вие бихте нарекли почва, защото растенията растат върху него, но не е точно това, то е хранителна среда за растенията, животните и за нас.
Децата си отглеждаме на нещо като стада. Те се раждат доста разумни и им е достатъчна грижата на роботи. На всички се дават равни шансове и възможности за развитие , а до размножаване се допускат само най-успяващите, добри и здрави индивиди. Децата се обучават до 7-8 години според дарбите и заложбите им. Живеем докъм 300 години и се чувстваме млади до 50, зрели до 230 и след това вече сме стари.
Другата раса живеят около 150 години.Те се размножават чрез клониране, като също избират най-качествените индивиди за тази цел.
Нибируанците живеят много дълго - по 5000 - 8000 години, дори до 40 000 години. Царете от вашата Библия в Стария завет са техни представители, вселени в човешки тела и тези животи се смятат за много кратки от тях. Нибируанците са хуманоиди, но са доста по-различни от вас като градивни елементи. Таблицата на Менделеев ще претърпи доста промени след посещението на Нибиру през 2012-2013 година. Те ще ви донесат нови технологии.
Човешката раса е живяла заедно с атлантите, но като диви, примитивни същества на други континенти. Използвали са ви като роби както атлантите, така и нибируанците и създателите ви от Сириус. Но Бог ви е вдъхнал индивидуален дух и имате право на доста по-бързо развитие. Вие сте най-щастливи от всички нас, защото живеете навън и планетата изцяло се грижи за условията ви на живот, докато ние сами трябва да се грижим за това. Изобщо не можете да оцените какъв огромен късмет имате, защото почти няма хуманоиди, които живеят като вас в естествена среда
Има разбира се, много цивилизации, които не са хуманоиди и не се нуждаят от условията, от които се нуждаем ние и вие. Те живеят в светове, които вие смятате за абсолютно необитаеми, защото нямат вашите условия.         ( със  съкращение)                              
                                           Алия, 2011 година
 


Тагове:   животни,   Нибиру,   2012,   раса,   венера,


Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Мими!:) Поздрави за съдържателния постинг.
11.09.2011 11:00
Беше интересно да прочета, благодаря ти! Това са "моите хора", от Венера.:) Нали съм везна. Особено ми харесваше Сириус - от дете... Разглеждах снимки, повтарях името й, четях за нея.:) Алфа звездата! Голямото Куче. Обяснявах на родителите ми, че е "прабългарска звезда".:))) За Венера - винаги съм мислила, че има живот. Да, те са високи - към 3 метра, тънки.:) Това, че са именно от Венера е удивително. Нибируанците... И без друго някои съблогери ме имат за кукувица - да си покукам на воля.:) Коя е Алия? Знае ли се откъде е родом?
цитирай
2. karambol5 - Наде, значи сме повече кукувиците ...
11.09.2011 11:02
Наде , значи сме повече кукувиците ;))
Поздрав , bven , за интересното послание ;)
цитирай
3. bven - На 1: Нали затова сме тук, Надежда? Всеки ще каже какво знае, видял, прочел - та и другите да знаят?!:)
11.09.2011 11:39
За мен беше абсолютно ново това послание и бързам да го представя. А който има спомени и пътешествия до Венера - да ни разкаже.
Авторката е Анелия Цветанова, а книгата е "Нибиру Венера 2012", ИК"Виделина". Има и други книги, писани под диктовка. Аз ви дадох част от книгата "Кристалите сбъдват желания". Повече може да се види в нета:)
Хубав ден ти желая!:))
цитирай
4. bven - На 2: karambol5, защо кукувици - може и славеи!:)
11.09.2011 11:41
Надявам се да е интересна информацията за повечето от нас. Пък щом трябва - да кукаме!:))
цитирай
5. mileidi46 - Imame si planeta, koqto se griji za ...
11.09.2011 11:49
Imame si planeta,koqto se griji za nas...a nqkoi lumpeni iskat da q uni6tojat..:((
Doide vremeto,da ni kaje,4e mul4anieto ni se prevru6ta v sau4astni4estvo...
цитирай
6. malchaniaotnadejda7 - karambol5 - Наде, значи сме повече кукувиците ...
11.09.2011 12:35
karambol5 написа:
Наде , значи сме повече кукувиците ;))
Поздрав , bven , за интересното послание ;)

Ами според Котаракът, Нраво-Учителят и Готическият принц, сме си кукувици.:) Куквица кука на зелена бука!:))) Поздрави, Карамболче!
цитирай
7. malchaniaotnadejda7 - bven - На 1: Нали затова сме тук, Надежда? Всеки ще каже какво знае, видял, прочел - та и другите да знаят?!:)
11.09.2011 12:41
bven написа:
За мен беше абсолютно ново това послание и бързам да го представя. А който има спомени и пътешествия до Венера - да ни разкаже.
Авторката е Анелия Цветанова, а книгата е "Нибиру Венера 2012", ИК"Виделина". Има и други книги, писани под диктовка. Аз ви дадох част от книгата "Кристалите сбъдват желания". Повече може да се види в нета:)
Хубав ден ти желая!:))

Знам ли, Мими, защо сме тука!?:) Някой са за едно, други - за второ, трети - за трето.:) Не, шегувах се, разбира се. Имам силно развита фантазия, но чак космически пътешествия - не. Сириус е любимата ми звезда, а Венера - любимата ми планета. Това е всичко. Понеже рядко чета подобни четива, а при теб ми е безкрайно интересно, радвам се, че Аля е българка. Колкото до това "под диктовка" - винаги съм казвала на колегите - "не пиша поезия". Само я "записвам". Понякога успешно, друг път - не толкова. Но, записвам. Хубав неделен ден на теб!
цитирай
8. bven - На 7: Наде и Милейди, всеки е тук, защото така е поискал - да бъде на тази красива Земя!
11.09.2011 13:40
" Има разбира се, много цивилизации, които не са хуманоиди и не се нуждаят от условията, от които се нуждаем ние и вие. Те живеят в светове, които вие смятате за абсолютно необитаеми, защото нямат вашите условия" - ето това не искаме да разберем и да променим! Защото Гея ни дава много, но ние не й отвръщаме със същото. Ако няма земно притегляне, въздух, слънце, вода, почва - какво сме ние!? Когато отрежеш клон - питаш ли се дали дървото го боли? Ако отрежеш пръста е друго, нали? Когато наливаме бетони в Земята и асфалтираме голеееми пътища - как бихме се чувствали, ако нашата кожа се пробие или запечата? Но все нямаме време. А времето много бърза и остава да се решава Или - Или! и няма човек, който да не реши този въпрос.
Ето един музикален поздравот мен за кукувичката:
http://www.youtube.com/watch?v=rgiU8OR2jDs&feature=related
Пак заповядайте!:))))
цитирай
9. malchaniaotnadejda7 - :) Мими, благодаря за поздрава!
11.09.2011 14:20
Много жизнерадостна песeн, прекрасна е! Как я намери!? Благодаря ти, върна ми вярата в доброто и ми стана едно леко и радостно от нея...:) Нали сме си разни птици, ще си пеем - който пее, зло не мисли!:))) Но като сме повечко и... ще има и пролет. Светла и радостна седмица, Мими! Бъди здрава и щастлива!:)
цитирай
10. raders - Симпатична фантастика
11.09.2011 14:56
Симпатична фантастика
цитирай
11. stela50 - Права си ,Бвен ...
11.09.2011 15:38
...Всеки е тук, защото така е поискал - да бъде на тази красива Земя...
И е чудесно ,че научаваме един от друг интересни и различни неща .
Това ни обогатява в различни области и разширява интересите ни .
Благодаря ти за прекрасните съдържателни постинги
и умението да представяш нещата ясно и убедително .
Поздрав и приятен ден , приятелко !
цитирай
12. bven - На 9: Мими, това е песен на състав Мазовше (Полша) и аз често слушам песните им -
11.09.2011 16:12
http://www.youtube.com/watch?v=Mn49G8UMuu8&feature=related.
Всичките им песни са очарователни, а имаше един филм - Жена за австралиеца, в който те изпълняваха песните си. Беше чаровна полска комедия. Радвам се, че съм те развеселила! Едно добро за днес от мен! Хубав и приятен следобед!:))))
цитирай
13. bven - На 10: raders, за едни фантастика - за други истина!
11.09.2011 16:13
Но животът не е ли фантастика!?
:)
цитирай
14. bven - На 11: Мила Таня, абсолютно си права, че можем да обменяме мнения (енергии) - дай Боже, да са положителни!!!
11.09.2011 16:15
Радвам се, че харесваш моите информационни листчета - аз си почивам прекрасно в твоя блог с китарен звън и нежна поезия! Нека мечтаем за Венера и хубав следобед!
цитирай
15. stihiq - Интересен постинг!
11.09.2011 17:58
Интересен постинг!
цитирай
16. raders - Но животът не е ли фантастика!? ...
11.09.2011 18:35
bven написа:
Но животът не е ли фантастика!?
:)


Не е. Животът е груб реализъм.
цитирай
17. bven - На 15: Радвам се, че мислиш така,stihiq:)))!
11.09.2011 22:12
За някои е много тежко - от фантастика до истина.
Хубава вечер!:)
цитирай
18. bven - На 16: raders, право на мнение!
11.09.2011 22:14
Всеки сам програмира с мислите си живота си.
цитирай
19. анонимен - оси4ката съм.
12.09.2011 07:29
не беше ли на всеки 3 600 години преминаването на Нибиру?
цитирай
20. bven - На 19: оси4ката, много мнения има по въпроса.
12.09.2011 08:05
Виж новия постинг.
Хубав ден!:)
цитирай
21. martosh - Поздрав
12.09.2011 09:53
Много ми харесва постинга :)Поздрави и приятен ден :)
цитирай
22. bven - На 21: Благодаря, martosh.
12.09.2011 10:22
Хубав и хармонизиран ден!:)))
цитирай
23. penchoan - Действително на Венера живеят н...
12.09.2011 22:07
Действително на Венера живеят няколко раси. Едната половина на Венера е винаги осветена от Слънцето, а другата половина е винаги тъмна. В светлата част живеят по-напреднали раси, а в тъмната - по-изостанали. Затова в астрологията Венера в повече случаи има благотворно влияние, с изключение на съвпад със Слънцето, тогава доминира влиянието на по-низшите раси.
цитирай
24. bven - На 23: penchoan, благодаря за "фантастичното" потвърждение на диктовката на Алия.
13.09.2011 22:23
Знам, че е много трудно човек изведнъж да превключи на такава вълна, но идва време всичко да се казва с истинското име и да не си затваряме очите с думите, че такова животно просто няма! Лека-полека нещата се избистрят и всеки ще прогледне - тогава, когато му е дадено! А ние ще си четем и научаваме космичните тайни, нали?! Лично аз винаги съм харесвала Венера - все пак на нея Парис е дал предпочитанията си!:)))
цитирай
25. анонимен - относно "Нибиру Венера 2012"
01.01.2012 17:49
Информацията, която написахме в тази книга се приема много противоречиво от хората. Някои доста се притесняват от написаното и дори ми се сърдят, че го издадох в книга. Целта не е хората да бъдат плашени, а предупредени за някои неща. Дано не се случат нещата, които ми бяха продиктувани. Много ми харесва Земята и не бих искала да я напусна. Може би ще предпочета да остана тук, каквото и да се случи.
Ще ми е интересно да науча повече за това какво мислят други хора за книгата и въобще по темата 2012. Също много ме вълнува как се чувствате физически. Много хора около мен, приятели и познати ми споделят, че все по-често имат световъртеж, гадене, болки в главата, храносмилателни проблеми. За слънчевите алергии изобщо не говоря - те са много. Детето ми е доста зле в последната една година. Причините са енергийни и аз не мога да и помогна. Самата аз имам дни, в които съм доста зле. Може би не сме се научили да използваме огромните енергии, които космосът ни изпраща вече и това ни създава силен дискомфорт. Интересно ми е как се чувстват хората напоследък.
Рядко влизам в интернет, а със скайп се научих да работя преди една седмица. Ще помислите, че съм луда, но аз не съм фен на интернет, телевизия, вестници и пр. и живея доста неинформирано. За първи път пиша мнение в блог, но ме провокира това, че намерих цитати от книгата си. Адресът ми в скайп е aneliacvetanova.
С поздрав АЛИЯ!
цитирай
26. bven - На 25: Здравей, АЛИЯ!
04.02.2012 15:42
Аз пуснах накратко някои факти от книгата (която прочетох наскоро) и целта ми е не да се плашат някои, а да бъдат информирани. За един вариант. Дали ще настъпи или не, не гадая . Около мен също много често има оплаквания за здравословни проблеми, които не са обясними в повечето случаи. Радвам се, че направи коментар и ти благодаря за участието.
Ще ми бъде приятно, ако се включваш в дискусиите или пуснеш твой материал.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868471
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава