Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2011 08:09 - за лечението с ангели
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 14436 Коментари: 12 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Ангелите са сред нас, сега повече от всякога . Увеличаващ се брой хора съобщават за срещи с тези небесни същества. При техните срещи, ангелите разкриват съвременни съобщения, излекуващи лекарства и животоспасяващи средства.

Защо напоследък ангелите толкова много обикалят нашето кълбо? Отчасти, поради нашите молитви за небесна помощ, и отчасти поради това че, Бог и ангелите знаят, че е време за нас сами да се излекуваме, да уредим нашият живот и нашият свят. Когато ние се движим към промяна на хилядолетието, ангелите ни помагат да излекуваме трудностите и болести, които ни пречат да живеем с нашите най-високи възможности.
Ангелите са тук за да ни учат, че Божията любов отговаря на всички въпроси и призиви. Те са тук ,за да ни излекуват от резултатите на страха. Ангелите са могъщи лечители, и вие може да работите със тях, за да ускорите техните усилия в лечението. Колкото повече каним ангелите в нашия живот, толкова по-лесно нашия живот отразява великолепието на небесата. Няма ограничение на излекуващата сила на ангелите. Те могат да ни помогнат да оправим нашите взаимоотношения, въпроси засягащи кариерата, финанси, домашни проблеми, и всички други препятствия, които ни тревожат. Ние само трябва да направим няколко стъпки, за да помогнем на ангелите да ни помогнат:

1. Молете - Законът на свободната воля казва, че ангелите не могат да се намесят в нашия живот, без нашето специално разрешение. Само по изключение, ако ние сме в животозастрашаваща ситуация, и преди да е дошло нашето време да си тръгнем. Иначе, ние трябва да молим ангелите да ни помогнат.
А как да помолим - може би се чудите? Не е необходимо церемония, за да поканите ангелите да ви помагат. Необходимо е ние само да помислим: Ангели! и те незабавно ще отговорят. Вие, като всеки друг вече имате двама или трима ангели - пазители със вас от раждане до смърт. Нищо което вие можете някога да направите, да кажете или помислите, може да направи вашите ангели да ви напуснат или да ви обичат по-малко. Тяхната любов към вас е могъща и безусловна! Вие можете също да помолите за повече ангели да се присъединят към вас. Или помолете Бог да изпрати ангели за вас, или направо призовете ангелите. И двата начина са еднакви, тъй като ангелите винаги отговарят на Божията воля. И Бог винаги желае ангелите да ни заобикалят и утешават, винаги когато вие помолите.

2.Предоставете проблема - Преди Бог и ангелите да могат да оправят вашата ситуация, вие трябва напълно да им я предадете. Това е нещо като да изпратите едно писмо. Вие трябва да пуснете писмото от ръката си, преди пощенската служба да може да го изпрати. Често ние точно така молим небето да ни помогне. Все още, вместо да помогнем това да стане, ние задържаме положението, поради което блокираме способност - та на ангелите да се намесят. Ако вие наистина искате помощ, напълно предайте проблема на Бога и на ангелите!

3.Вярвайте в Бог - Ние не трябва да дадем на Бога и ангелите текст, в който ние да изложим какви стъпки искаме те да направят за разрешаване на нашата ситуация. Вместо това вярвайте, че безкрайната мъдрост и творчество на Бога ще намери много по-мъдро решение, отколкото нашите човешки умове биха могли дори да мечтаем за това. Запомнете: Божието желание е вие да бъдете щастливи!

4. Следвайте Божието ръководство - След като вие сте предали проблема на Бога и ангелите, те може да поискат вие да направите някои човешки стъпки за да се разреши проблемът. Тези напътствия ще стигнат до вас чрез глас, в сън, като видение, като знание, или като интуитивно усещане. Ако вие не сте сигурни в извора на тези послания, съобщения, помолете Бог за уверение. Бог и ангелите винаги ще ви дадат любящо и подкрепящо съобщение, така че, ако вие някога получите застрашително или вредно напътствие, не го следвайте! Обаче, ако ние се държим близо до Бога в нашите сърца и умове, ние не трябва да се тревожим относно така наречените паднали ангели да се намесят. Свещената Божия любов е единствената сила , която съществува. Мисъл-формите на страх и тъмнина са илюзия, които могат само да ни „наранят“ ако ние им дадем сила. Следователно, след като вие сте помолили ангелите за помощ, приемете съобщението дадено от Бога, което ще ви насочи как да решите вашата смущаваща ситуация. Тези насоки са отговор на вашите молитви и вие трябва да предприемете действия , за да помогнем на Бог да ни помогне. Понякога тези направления щe бъдат на основа на действие и ангелите ще ви помолят да отидете на определено място или да се обадите на определена личност.
Друг път, насоките ще включват вашият ум и сърце, като например ангелите ви помолят да простите на себе си или на някой друг. Каквито и да са техните съобщения, знайте, че те идват от Извора на всяко излекуване и разрешение. Последвайки тези насоки, вашата ситуация ще бъде напълно потвърдена.
Нито една ситуация не е толкова голяма, или толкова малка, че ангелите да не я разрешат за вас. Дали търсите място за паркиране, или пари за сметките си, или по-добро здраве, ангелите са щастливи да ви услужат. Тяхната най-голяма награда е вашето щастие и ако това съвпада и с Божията воля, те ще ви дадат това, което ви носи радост. Все пак радостта е ваше рождено право, и вие заслужавате това!
   
Излекуване на някой друг
 
Какво би било, ако вие пожелаете ангелите да ръководят излекуването на някоя друга личност? Например, ако вие бихте поискали ангелите да помогнат на някой обичан, който е в нужда, или група хора от новините, които са докоснали сърцето ви? Винаги е акт на любов да помолите Бог да изпрати ангели за някое друго лице. Това не е насилие на свободната воля на някой друг, тъй като те могат да изберат дали да с вслушат в ангелското съобщение. Така че, това е една добра идея, да молим ангелите да обградят с любов други. Бог специално бързо отговаря на тези молби, когато те идват от родители, които искат ангели да помогнат на техните деца!
Ангелите никога няма да узурпират Божията воля, така че ако на някой ваш любим  вече е „време“ ангелите ще донесат за тази личност спокойствие и радост през неговите последни дни на Земята. Една прекрасна молитва е да кажем в сърцето си: „Да бъде твоята воля!“. В този случай вие можете да си спестите ненужни тревоги, и останете сигурни, че Бог се грижи съвършено и своевременно за всичко.
   
Архангел Рафаел: Върховният лечител между ангелите
 
За физически безпокойства, като болести или мъка, няма по-добър лечител между ангелските създания от Архангел Рафаел. Този ангел, чието име означава „Излекуване от Бога“, може да донесе незабавно освобождение от страдание. Рафаел сияе с една разкошна смарагдово зелена излекуваща енергия. Често Архангелът обгръща болната част на тялото със своята излекуваща светлина. Светлината действа като успокояващ балсам, и като бързо действащ начин за внезапно и напълно излекуване.

Рафаел, както всички обитатели на духовния свят, може да бъде едновременно с всеки, които го призове. Ограничение на време или пространство не го смущават. Така че, никога не се страхувайте , че вие се намесвате във другите задължения на Архангел Рафаел, когато вие го призовавате. Лекуващият Архангел застава до вас в момента, когато вие го призовете. Вие можете да го призовете в момента като помислите, или извикате гласно „Рафаел, моля помогни ми!“ На вашата молба Рафаел също ще се свърже и с мястото на вашият любим човек. Рафаел е могъщ лечител, който действа като един духовен хирург, освобождавайки от страх и тъмнина нашето тяло и ум. Понякога обаче, ние призоваваме Рафаел и после ние поемаме неговата дейност като лечител. Например, ние не му позволяваме да достигне до нашата „тайна за вина“, така че той да може да я изчисти от нас. Или ние се опитваме да му помогнем, като му казваме какво да направи. Макар и с добро намерение , с нашите човешки нетактични действия,пречим на действието на архангела. Следователно, след като призоваваме архангел Рафаел, най-добре е да му осигурим пълен достъп до вашето тяло, ум и сърце. По този начин, той може да изпълни неговата, от Бога дадена функция  да излекува напълно всеки. Без значение дали това е наранен нокът или както изглежда края на болест, призовете Бога и ангелите за помощ. Те не искат ние да чакаме, когато вече сме отчаяни или уморени, преди ние да направим това. Както ангелите писаха чрез мен, в книгата - „Ангелска терапия”:

Призовете небесните Божи творения за помощ и подкрепа, веднага щом вие разберете вашата вътрешна болка. Един мъдър стопанин,който усеща дим, не чака докато пламъците обхванат къщата, преди да извика пожарната команда. В такъв момент едно повикване вече почти е безполезно. Не чакайте, докато бъдете обхванати от огромен страх, за да извикате Божието име. В такъв момент - както и във всяко време - Той ще ви изпрати помощ и успокоение. Дори тогава вие може и да не почувствате Неговите любящи ръце за няколко минути, докато вие все още чувствате една бариера между многото слоеве на страх и небесата. Все пак по-умен е онзи, който се научи да наблюдава своето собствено благополучие и който не се колебае да призове едно небесно създание от какъвто и да е вид, за помощ и спокойствие.

Ангелите са тук, за да ви помогнат да излекувате живота си, и те желаят вие да поискате помощ. Когато ние вярваме, че страданието и липсата са нормални, или ако вярваме, че те са тест от Бога, ние приемаме страданието като част от живота. Обаче, когато ние приемем, че Бог е 100 % изобилна любов и че Божите творения са Негов образ и подобие, от това следва, че Той не създава страдание или ограничение, Бог не желае ние да страдаме по никакъв начин. Бог, като всеки любящ родител иска ние да бъдем щастливи, да бъдем миролюбиви, и да ценим живота. Бог иска да фокусираме нашето време и енергия в помагане на другите, като използваме нашите естествени таланти и интереси. Когато ние помагаме на другите, Той ще има грижата да ни осигури достатъчно време, пари, разум, творчество, и всичко друго, от което ние се нуждаем. Бог знае, че ако ние се тревожим да имаме достатъчно, ние ще прахосаме време и енергия, което би могло да се използва за по-полезни неща.

Така че, Бог и ангелите наистина искат да ни помагат. Обаче, поради закона за свободната воля, на тях им е позволено да ни помагат, само ако ние помолим.
   
Ангелите и промяната на Хилядолетието
 
Вие сте много щастливи да живеете в това време на човешката история. Защото това означава, във всяко време когато сме живи, че това е чудо. Ангелите ми обясняваха, че повече души искат живот на Земята, отколкото има тела, които да ги приемат. Душите в действителност стоят на редици, очаквайки Божествено прехвърляне на Земята. Фактът, че вие сте тук, в човешкото тяло означава, че вие сте един победител. Бог е избрал вас, да дойдете тук, знаейки, че вие имате много дарове и таланти, които ще облагодетел стват другите негови деца.

Ангелите написаха това за вас:

Вие, както всички други , които са въплътени в това време, сте свято и съвършено дете на Бога. Ние разбираме, че вие не винаги се чувствате съвършени и свети, и ние разбираме, че вие често действате не по този начин. Няма значение,  Бог създаде вашата душа. Тя съдържа Божията същност или Божествената светлина, която никога не може да бъде заличена, замърсена, или душата ви да бъде отнета от вас. Нищо, което вие бихте направили, не може да заличи вашето Божествено наследство.“

Причината, поради която това е отлично време вие да бъдете жив е тази, че ние наближаваме края на една ера, в която човечеството се държи като агресивно животно, лишено от духовно осъзнаване. Ние сме на края на едно време, когато колективно ще открием отново нашите духовни дарове - на интуиция и излекуване. Когато интуицията бъде приета като една нормално човешка черта, внимавайте, защото светът ще се промени драстично! Помислете за момент за един свят, населен от интуитивни същества на едно високо ниво. Колкото повече ние приемаме тези умения като вродени, толкова повече ще отваряме нашите канали на Божествената и психическа комуникация. Научните изследвания, извършвани от водещи университети като Пристън, Университета на Невада, Университета на Охайо и Корнуел, вече показаха доказателства, че всеки един от нас е надарен потенциално да изпраща и получава телепатична информация. Аз казвам „възможно“, тъй като всеки дар ние трябва да го осъзнаем и упражняваме, преди да можем наистина да го използваме на едно високо ниво.

Помислете за момент, как би изглеждал нашият свят, когато ние всички си възвърнем отново нашето интуитивно осъзнаване. Някой няма да бъде в състояние да излъже някоя друга личност („малките бели лъжи“ ще заглъхнат като далечен спомен) което окончателно ще създаде промяна на нашето законодателство, образование и политически системи. И също, ние не ще се нуждаем от технически уреди, за да комуникираме един с друг.
Аз вярвам, че голям брой хора от нас имат цел в живота, което ги свързва с обучение на други, относно техният истински духовен произход. Аз вярвам, много хора все още са спящи , за да приемат с уважение знанието за тяхната вътрешна Божественост! Те виждат себе си като едно тяло, плуващо безпомощно като корк, подчинено на течението, да им се каже какво да правят. Обаче Бог и ангелите знаят разликата. Те знаят, че ние създаваме нашата действителност чрез нашите съзнателни решения и намерения.
„Вашите намерения създават вашите изживявания“ - е една от любимите фрази на ангелите. Това, което те искат да кажат, е че нашите очаквания са дълбоко вътре в нашето сърце и ум и сценарият на филма, който ние изживяваме и наричаме „живот“. Ако вие попитате себе си, преди да влезете в някаква ситуация „Какво наистина очаквам да се случи тук?“ вие ще бъдете най-големия психолог. Това е, защото вашето очакване буквално ще ви предскаже какво ще ви се случи.“

Ангелите казват, че нашата честота се приспособява съобразно нашите мисли и емоции. Тези които се тревожат, ядосват, завладени от подобни мисли имат ниска честота, докато тези, които медитират и редовно се молят, имат по-висока честота. Когато нашите честоти се повишат, ние сме привлечени към ситуации, хора, храна и енергии с по-висока честота. Това също означава, че ние няма да сме привлечени към някои от приятелите и събития, които някога са ни очаровали. Вибрации, заобикалящи същността на егото - като гняв, насилие, липса на разум, конкуренция, непочтеност и ревност са крайно низки (като вярвате, че други хора ви контролират, или ги обвинявате за вашето нещастие). Високи вибрации обгръщат духовна умственост, като медитации, молитва, преданост, безкористна служба, доброволчество, лечителска работа, поучаване, споделяне и изразяване на любов.

Ангелите подсказват, че ние избягваме състояния на по-низши вибрации в смисъл като повишаваме нашата духовна честота. Те са специално непреклонни относно това - да избягваме репортажи в печата и предавания, които предизвикват негативизъм.
ЛЕКУВАНЕ С АНГЕЛИТЕ, Дорийн Върчу
следва...



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Хубав постинг ,Бвен ... Благодаря ти .
19.09.2011 10:24
Поздрав и приятен ден !
цитирай
2. kalin8 - Поздрави!
19.09.2011 10:26
Хубав ден !
Б.
цитирай
3. bven - На 1: Хубав ден, Таня:)
19.09.2011 11:55
С ангелска закрила и любов!:)))
цитирай
4. bven - На 2: Привет, Калин8!
19.09.2011 11:56
Светъл и красив да е за теб днешният ден!
цитирай
5. vladoangelov - ...
19.09.2011 15:25
Познавам един човек, който говореше как се лекува с ангели. После го видях в аптеката. Не ви познавам, но съм сигурен, че сте като него в това отношение.
цитирай
6. bven - На 5: Както искаш - твое право е да вярваш :)
19.09.2011 15:52
Бъди щастлив!
цитирай
7. yotovava - Преди години забелязах нещо интересно:
19.09.2011 20:31
Уж следях харчовете си, но много често сутрин оставах с впечатление, че в портмонето ми има една двайсетолевка вповече.
Никогй не съм била подвластна на парите, но ми се струва, че някой се грижи да не остана без стотинка.

поздрав, Бвен.

Валя
цитирай
8. bven - На 7: Валя, Вселената ни обича - този факт го потвърждава :)
19.09.2011 20:39
Когато имаме проблем, той да бъде решен по най-добрия за нас начин. Важното е да помолим с вяра и да очакваме отговора!
Хубава вечер!:)))
цитирай
9. amore - Чудесен постинг, мила!
19.09.2011 22:24
И тъкмо навреме:)) Днес следобед се върнах от България, където присъствах на срещата с един друг невероятен Ангел - КРИОН. И чудеса наистина стават, стига да им го позволим, освобождавайки се от оковите на предразсъдъците. Желая ти изпълнена с Ангелски песни нощ!
цитирай
10. bven - На 9: Благодаря ти, Аморе!:)
19.09.2011 22:51
Чудеса стават - дори и една среща с Крион! Пожелавам на всеки да се сбъдват най-хубавите желания и ангелска помощ, ако помоли!:)
Хубава ангелска нощ, Аморе!:)))
цитирай
11. ognena71 - Хубав постинг! Поздрав от мен.
20.09.2011 01:29
Хубав постинг! Поздрав от мен.
цитирай
12. bven - На 11: Привет, Огнена :)
20.09.2011 09:26
Добре дошла и научила нещо. Много светлина и помощ ни дават ангелите.
Хубав ден с ангелска защита от мен!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868392
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава