Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 08:09 - От Венера
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 7231 Коментари: 22 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Жителите на Венера диктуваме тази книга:

2.ИДВАНЕТО   НА   НИБИРУ

 Вeнера силно реагира при всяко идване на Нибиру в тази част на Космоса.  Започва да излъчва вибрации, които по-чувствителните хора на земята вече усещат.  Нибиру също има много силно въздействие и силни вибрации. Слънцето става все по-активно с наблюдаването на този голям обект. Всички планети  ще започнат да вибрират много по-силно в другите измерения,  настъпват  също и огромни физически промени.

Нибиру идва от посоката на Орион. На една линия Земята, Нибиру и Слънцето застават, когато Слънцето е в астрономичните съзвездия Скорпион или Телец, защото Нибиру идва от посоката на съзвездието Телец. Тези моменти са около втората половина на май 2011 и втората половина на ноември 2011.  До началото на май 2013 тя ще се е придвижила до 8 градуса  на астрономическото съзвездие Близнаци. Това ще е най-голямото й приближение, след което тя променя посоката и започва да се отдалечава. По време на най-близкото положение на Нибиру до Земята, което ще е в началото на 2013, ще се  виждат уникални явления – сияния, протуберанси на  Слънцето, Венера ще изглежда още по-ярка и красива на небето. Нибиру ще бъде с размерите на Слънцето и Луната. Ще изгрява от запад и ще залязва на изток. Той е мътно червен обект. Някои от луните му също ще се виждат. Когато Венера, Земята и Нибиру застанат на една линия, от Венера към Земята ще се насочи много силен и мощен поток от невидими частици, които са предимно носители на информация. Това се случва вече от стотина години през май и ноември-декември. Колкото повече Нибиру приближава, толкова по-силно става влиянието на Венера.

На  мястото на островите в Индийския океан ще изплува старият континент Лемурия и ще се слее с част от Австралия. Малка част от Австралия, най-южната, ще потъне. Това е континентът на новата раса. Не се страхувайте! Няма да има край на света, само силна трансформация. Ничий живот не е излишен. Помнете това.

Пазете се през деня от силната слънчева радиация, която ще се увеличи дотогава многократно. Движете се предимно нощем, а през деня се крийте в пещери или в дупки в земята. От високите нива на радиация ще страдат най-вече децата и хората с по-светли и чувствителни кожи, както и тези с чувствително биополе. Магнитното поле отслабва и хората все по-осезаемо реагират на това. Още от края на 2011 ще започнат преселвания , но  никой от земляните все още не вярва в това. Основните групи ще бъдат преселени през декември 2012 и януари 2013.

Нибируанците ще направят всичко възможно за спасението както на нас, така и на вас, защото ние и вие ще сме най-засегнати от слънчевото семейство. Най-много могат да ни помогнат създателите от Сириус. Ще ги познаете лесно. Те са досущ като вас и са много близки до вашата психика. За нас и за вас вече има построено изкуствено място в космоса, докато тук и на нашата планета нещата се  успокоят. По време на събитията хората ще се чувстват объркани, ще забравят мислите и събитията. Емоционално човекът ще е силно избухлив, сприхав  - това е особено валидно при силна Венера в хороскопа.  Човекът е магнит. Преместването на полюсите ще предизвика у хората силна сънливост, загуба на жизнени сили и енергия. Човекът може сам да контролира аурата си – да стане здрава и функционираща, дори когато започне преместването на полюсите от сегашните положения. То ще се ускори малко след декември 2011. Магнитното поле на Земята отслабва и за да не оказва пагубно влияние, е добре да носите направени от вас магнитни приспособления.

Венера се връща в първоначалното си положение, което е заемала по време на раждането ви на всеки осем години. Когато на рождения ви ден Венера е максимално близо до рожденото си положение, в живота настъпват кардинални събития. Венера действа изключително силно в картите на хора, занимаващи се с изкуство, както и Слънцето и Меркурий. Тя  определя отношението ни към животните и децата. Има много литература за влиянието й в различните домове и знаци, но за природата й се знае твърде малко.

Надяваме се с този материал да сме полезни с дадената информация в един преломен момент. В никакъв случай не сме искали да всяваме страх  за предстоящите времена, а просто да подготвим хората да реагират адекватно, когато се наложи и дойде времето за това. Ще оцелеят много хора, много деца, а и възрастни също. Някои от вас ще преминат на друго ниво на трептене заедно с едно от телата на планетата ви и там, повярвайте ни, ще са наистина щастливи. Говорим за прехода в друго измерение, но това е много малка част от човечеството. Болшинството не сте готови за подобен преход и за вас  ще има други алтернативи за оцеляване на всичките ви нива на съществуване.

 Нибиру, Венера,2012, автор Анелия Цветанова




Гласувай:
18


Вълнообразно


1. malchaniaotnadejda7 - "Най-много могат да ни помогнат създателите от Сириус. Ще ги познаете лесно. Те са досущ като вас и са много близки до вашата психика."
27.09.2011 11:05
"Жителите на Венера диктуваме тази книга"...
Прекрасно е, Мими! И много полезно да се прочете... Интересно, как да си изработим тези "магнити" сами?:) Срещала съм хора, които носят странни магнитни гривни. Доста грубовати "аксесоари" за хора със стил, каквито са някои от тях. Казвай какви магнити и как да ги изработим? Сериозно. Беше приятно да прочета. Особено обичам Сириус, а иначе съм от Венера.:) Хубав ден, Мими!
цитирай
2. ognena71 - Много е интересно и полезно! Бла...
27.09.2011 12:05
Много е интересно и полезно! Благодаря.
Лек ден Бвен!
цитирай
3. bven - На 1: Наде, радвам се, че обърна внимание на магнитите :)
27.09.2011 12:43
Специално изработката ще я дам в отделен постинг, защото е важно всичко да се направи както е казано! И аз съм сериозна. Всеки гледа под какъвто иска ъгъл на тези неща. Иначе обичам Венера, но Сириус ми е по-интересен.
Хубав и слънчев ден, Надежда!:))
цитирай
4. bven - На 2: Здравей, ognena71!:)))
27.09.2011 12:47
Нека знаем повече неща за предстоящото, за да сме готови и приемем фактите каквито са. Очакват ни интересни събития, в които ще участваме и ние!
Лек и весел ден!:))
цитирай
5. inel379 - Благодаря за интересния постинг, мила!
27.09.2011 16:44
На мен предвещава омекотена борбеност!:)
Хубаво е, когато се опитваме да помъдряваме с усмивка!
И разбира се с любов!
Спокойни дни за теб!:)
цитирай
6. mileidi46 - !!
27.09.2011 19:56
Nikak ne go sxva6tam ,mila...edni 6te minat nqkude,drugi nqma da minat,edni sa gotovi,drugi ne sa...edni na edno mqsto,drugi na drugo pod druga forma..i sustoqnie..Zna4i nqma da sme sus semeistvata si,sus dezata..nqma i da si spomnqme mojebi ,4e 4e sme gi imali i koi sme izob6to...E tova ako ne e kraq na sveta...kakvo 6te e..??
Izob6to ne iskam da se slu4va..suznanieto mi otkazva da go prieme.Zna4i az ne sum gotova!!!:))
цитирай
7. bven - На 5: inel379 , кой каквото си хареса - това е :)
27.09.2011 20:53
Аз мисля, че в потока от информация има зрънце от това, което предстои някъде някога в близкото време. А как се приема - зависи от всяка индивидуалност. Пък ти щом искаш - бори се!:) С любов и усмивка.
Хубава вечер ти желая!:))
цитирай
8. bven - На 6: mileidi46 - лейди!:)
27.09.2011 20:59
Всеки сам решава в какво да вярва. Моята вяра си е моя, твоята - твоя. Важното е да бъдем хора и да не сеем омраза и да се поддаваме на провокации, злоба и омраза. Да останем хора при тези трудности, които преживява цялата Вселена - така ще помогнем този скок да стане по-леко за всички, които сме тук!
Хубава и лека вечер, мила приятелко!:)))
цитирай
9. mileidi46 - Da mila,suglasna sum..
27.09.2011 21:29
Ama trqbva da me ubedi6,4e tova ne e kraqt na sveta..:)))
nali ne iska6 da ostana nqkude v prostransvoto neorientirana..i da mi poniknat krila i opa6ka??:))
nali si mi priqtelka!!iskam da sme na edno nivo..:))
цитирай
10. bven - На 9: Приятелко, как да те убедя, като ти сама не искаш да се убедиш?:)))
27.09.2011 21:39
Щом искаш крила и опашка - ти и сега си ги имаш - просто не ги виждаш:)) Нали знаеш, че ние сме богове (богини) ? Значи остава само да поискаме да бъдем заедно и това ще стане - на ниво зодиакално, нали?:))
цитирай
11. mileidi46 - :))))
27.09.2011 22:15
ne samo zodiakalno..i astralno!!
tam gore iskam da sme zaedno,ne iskam da sum na druga planeta s lo6ite:)))
pregrudka mila i ..leka no6t!!:)
цитирай
12. mt46 - И аз
27.09.2011 22:16
призовавам за спокойствие... :))
цитирай
13. bven - На 11: Е, и в бурята ще бъдем с тебе, приятелко, защото се обичаме!:)))
27.09.2011 23:08
И само добри ще има около нас, защото всички ще са еволюирали в добри!
Лека нощ, Милейди46 и до следващата среща!
цитирай
14. bven - На 12: Ето Марине - резултатът е налице:
27.09.2011 23:09
Пълна хармония и любов навсякъде!:))
цитирай
15. bizcocho - Липсват ми твоите постинги! :(
28.09.2011 00:03
Липсват ми твоите постинги! :(
цитирай
16. stela50 - Оставих си време на спокойствие да прочета написаното ...
28.09.2011 00:32
Много интересно ,Бвен ... Магнитите ме впечатлиха
и обясненията --- ясно и спокойно поднесени .
Много полезна информация .
Поздрави !
цитирай
17. penchoan - Книжката е интересна, но за съжа...
28.09.2011 00:37
Книжката е интересна, но за съжаление има истини и много лъжи. Ние трябва сами да отсяваме зърното от плявата - така е при всички ченълинги. Например, че Нибиру щял да изгрява от запад и да залязва на изток. Няма как да стане.
цитирай
18. bven - На 15: И ти ми липсваш, bizcocho!
28.09.2011 08:32
Всичко добро ти желая и да бъде така, както е най-добре за теб!:)))
цитирай
19. bven - На 16: Привет, Таня!
28.09.2011 08:34
Дано информацията послужи на всеки, който се интересува :) А за магнитите ще има още обяснения.
Хубав и светъл ден!:)
цитирай
20. bven - На 17: Разбира се, че всеки трябва да отсява своята истина, penchoan.
28.09.2011 08:37
Твоите предсказания също се подлагат на анализ и преценка. Всеки има и трябва да работи с интуицията си!
Хубав ден!:)
цитирай
21. malchaniaotnadejda7 - bven - На 1: Наде, радвам се, че обърна внимание на магнитите :)
28.09.2011 17:04
bven написа:
Специално изработката ще я дам в отделен постинг, защото е важно всичко да се направи както е казано! И аз съм сериозна. Всеки гледа под какъвто иска ъгъл на тези неща. Иначе обичам Венера, но Сириус ми е по-интересен.
Хубав и слънчев ден, Надежда!:))

:) Благодаря ти, Мими1 Ще очаквам с интерес този постинг. Да, Сириус и за мен е безкрайно по-интересен. Венера е просто моя планета. Радостни дни и на теб!:)
цитирай
22. penchoan - Специално изработката ще я дам в ...
28.09.2011 21:44
bven написа:
Специално изработката ще я дам в отделен постинг, защото е важно всичко да се направи както е казано! И аз съм сериозна. Всеки гледа под какъвто иска ъгъл на тези неща. Иначе обичам Венера, но Сириус ми е по-интересен.
Хубав и слънчев ден, Надежда!:))


Въпросът с магнитите, тип "доктор Ливайн" е много важен. Предсказано е, че при нулиране на магнитното поле някои групи от хора ще полудеят. Ще започнат масови убийства, включително между роднини. Затова изработка и снабдяване с магнитни ленти на цялото население трябва да се извърши организирано и да стане с участие на държавата.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866365
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава