Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2011 08:10 - Новите масонски обекти (2)
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3820 Коментари: 6 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Трите секции на пирамидата

С други думи, тази пирамида е нещо много повече от туристическа атракция и е репрезентация на философията на посветените. И както Дан Крукшбанкс по-скоро закодирано казва в своя документален филм, тя е „репрезентация на властта, която ще дойде”.

Кулата Байтерек
Също проектирана от видния британски архитект сър Норман Фостър, паметника има за цел да въплъти едно предание за митично дърво на живота и магическа птица на щастието. Птицата с име Самрук е снесла своите яйца в цепнатината между 2 клона на една топола. Яйцето – златното кълбо е на върха на паметника – представлява още веднъж Слънцето – Върховното Божество Това „дърво на живота” представлява канала през който духовете напускат материалния свят и се присъединяват към божествения свят. Тази концепция се повтаря в повечето (ако не и всички) тайни общества.
Посетителите могат да се качат на върха на кулата и да се насладят на чудесния изглед на града на Назарбаев. Има също и някои странни предмети които си струва да се видят.
Вътре в глобуса можем да намерим енигматичното „нещо”. То е златен триъгълник с пръстовите отпечатъци на президента Назарбаев. Защо? Честно казано не знам. Всичко което мога да кажа е че прилича на нещо от филма „Зов за Завръщане”.
А това е кълбо, подписано от представители на седемнайсет религии. Да – още веднъж става въпрос за обединение на всички религии в тази на НСР и т.н.

Масонски Стълбове
Два стълба и един между тях в далечината. Дали има шанс това да е масонски символизъм?
Да, двата златни стълба представляват двете колони на Масонството с имена Боаз и Иакин. Няма да се връщам да обяснявам цялата история относно този символизъм, но лесно можем да предположим ,че Назърбаев е масон.

Президентския Дворец
Построен на доминираща позиция в града, Президентския Дворец стои в края на церемониалния път, който тръгва от кулата Байтерек. Огромен купол стои на върха на двореца, представляващ женския принцип в опозиция на фалическата кула Байтерек – мъжкия принцип. Подобно подреждане съществува в почти всички важни градове, включително столицата на САЩ, Вашингтон и Париж.

Центъра за забавления (Khan Shatyry) – най-голямата палатка в света
Тази незавършена странна сграда е проектирана отново от сър Норман Фостър (той на практика е проектирал целия град). Под сградата в площ по-голяма от 10 футболни игрища ще се помещава градски вътрешен парк, огромни площи за пазаруване и забавление с площади и калдъръмени улици, река в която могат да се карат лодки, шопинг център, миниголф и вътрешен плажен курорт. Някои твърдят че тази структура е направена да изглежда точно като скинията в Храма на Соломон.
Тези портативни места за поклонение са съставени от палатки и са били използвани от евреите по време на библейските времена. Посветените придават на тези древни поселения езотерично значение.

Какво ново ще има в Астана
Астана е все още в строеж (в по-голямата си част), но има някои невероятни проекти, които си струва да се видят.
Централния Пазар, Проектиран от нашия добър приятел Норман Фостър.
Нестандартни Кули
Стадионът Всевиждащо око (не е официално име)

                Заключение
Докато членовете на световния елит изпълняват условията, които се изискват за обединяване на света в едно правителство, те разпръскват по целия свят символи за тяхната власт. Фактът че обикновеното население няма никаква идея какво тези структури представляват е точната причина, поради която техните планове се изпълняват, без да се задават много въпроси и без да се обръща много внимание. Но тези планове са тук от векове. Менли Хол пише през 1918 г.:
„Когато мафията управлява, човека е управляван от невежество, когато църквата управлява, той е управляван от суеверие; а когато щата управлява, той е управляван от страх. Преди хората да започнат да живеят в хармония и разбирателство, невежеството трябва да се трансформира в мъдрост, суеверието в просветлена вяра и страха в любов”.
Мафията се равнява на демокрацията, църквата е равна на религията, а щата на различните държави. С други думи преди хората да започнат да живеят в хармония, трябва да изоставим демокрацията (защото масите са прекаленo глупави), религиите (защото те са базирани на суеверия) и държавите (защото имаме нужда от едно световно управление). Той продължава:
„Перфектното правителство на земята трябва да бъде по модел на божественото правителство чрез което се управлява вселената. В деня,в който този перфектен ред се установи с всеобщ мир и победоносни ликувания, хората вече няма да търсят щастието, защото ще го намерят да извира в тях.”
Звучи добре нали? Само една уловка. Когато това се случи, по-голямата част от населението на света ще е мъртво. Просто една забележка – приятен ден.
7ми март, 2009 г. | от Vigilant
http://vigilantcitizen.com/?p=421

(Допълнение от Alien: На фона на всичко това дали трябва следната информация идваща от столицата на Казахстан да ви учудва?)
АСТАНА – Казахстан се опитва да бъде първата държава,която публично ще посрещне извънземните посетители!
Според Express K, казахски вестник, Република Казахстан се подготвя да построи първата НЛО база и извънземно посолство. Съобщено е,че правителството е определило голям парцел земя близо до Алмати за проекта. Плановете включват място за кацане на НЛО,сграда за посрещане и преводаческо устройство. Как ще бъде създадена преводаческата програма не се уточнява. Уфолозите одобряват правителството, което пък от своя страна открито вярва, че контакта с извънземните е неизбежен и се опитва да установи в нацията си напредничаво мислене. Други пък критикуват проекта като твърде очевидна туристическа атракция.
Защо Казахстан от всички други места? Отдавна има слухове, че съществува подводна НЛО база в падината Дербент на Каспийско море, която се намира на казахстанската граница. Това е било потвърдено от шефа на Националната Аерокосмическа Агенция на Азербайджан, Фуад Гасимов, който е работил за старата Академия на науките на СССР, докато са наблюдавали тайно НЛО активноста.
Според статия на вестник Baku Sun публикувана през 2002 г., Гасимов казва, че съветите са картографи рали НЛО. „Организацията е изпратила експедиция до Баку и полуостров Абшерон, където те открили НЛО бази около околиите Нардаран и Пиршаги и около извора Сиязан. Входовете към тези бази, казва той – са дълбоко под земята.”
Превод: Alien

www.xnetbg.com/new/images/stories/pdf/Masonski%20obekti.pdf









Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - хората вече няма да търсят щастието, защото ще го намерят да извира в тях
08.10.2011 08:22
И само да не беше уловката....бррррр...

Поздрав, Бвен
Валя
цитирай
2. bven - На 1: Валя, нали знаем, че всеки е творец на своето щастие с мислите си?
08.10.2011 13:08
Нека да извира и да има за всички, за да разберем, че сме Едно (особено когато говорим и сравняваме животни, растения, Земята с хората и най-вече със себе си).
Чрез уловките се учим и ставаме по-мъдри, нали?!
Хубав ден!:))
цитирай
3. mileidi46 - :))Azerbajdjan,Kazaxstan...?!?
08.10.2011 21:52
kakvo stava,a nie bulgarite??
Kogo 6te posre6tame?NATO?
цитирай
4. bven - На 3: Става това, което трябва да стане..
08.10.2011 22:07
Че то НАТО е у нас - щом е у народните избраници, значи че е и у нас!:))
цитирай
5. mileidi46 - Imax vpredvid..bombite im:))
08.10.2011 22:12
bven написа:
Че то НАТО е у нас - щом е у народните избраници, значи че е и у нас!:))

цитирай
6. bven - На 5: Аааааа - бомбите?
08.10.2011 22:15
Както важат за тях, така важат и за нас!:)
В края на краищата - те има какво да учат!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14872841
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава