Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 00:01 - Убийство на България - ще го допуснем ли?
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 15754 Коментари: 30 Гласове:
34


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"Покойния вече автор на в. "Нова Зора" Борис Дерибеев, пръв, през 1996 г., повдигна завесата на червено-синята мъгла и разказа от страниците на вестника за зловещия заговор за убийството на България.
  Фондация на
националната Камара
1990
ДОКЛАД
върху
проекта за икономически растеж и преход към
пазарна икономика в България
подготвен от Фондацията на Националната Камара на САЩ
за Народна Република България
Ръководство и редактиране:
Ричард Ран, САЩ
Роналд Ът,
САЩ
National Chamber Foundation
1615 H Street, NW.
Washington, DC 20062, USA
(202)463-5552
© National Chamber Foundation, Okmoмвpu 1990 npeвog © SPS corp. & Mintech Corp. / U.S.A.

Това е практическият план, по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата, в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990 г. до днес.
След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти (проф. Иван Ангелов, Румен Аврамов, Валери Борисов, Венцислав Димитров, Генчо Димов, Стою Дулев, Никола Гълабов, Илия Георгиев, Румен Георгиев, Димитър Костов, Иван Костов, Емил Хърсев, Димитър Иванов, Лилия Каракашева, Найден Найденов, Невяна Кръстева, Георги Панков, Огнян Панов, Атанас Папаризов, Огнян Пишев, Иван Пушкаров, Димитър Шопов, Боян Славенков, Стефан Стоилов, Милчо Стоименов, Тодор Вълчев, Христина Вучева, Венцислав Антонов-няма нужда от снимки, някои от тях не слизат от сцената на трагикомедията). Всички те са знаели още тогава в какво начинание участват. Знаели са всичко, което се готви за България чрез тази програма. Но са сложили своите имена, без страх, че някога може да им бъде потърсена отговорност. На какво са разчитали и с какво са утешавали съвестта си? Известно е, че цял народ за цял живот не може да бъде излъган.

image
Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.http://www.communist-bg.org/index.php

Интересно е да се знае, че докладът по “Проекта Ран-Ът” е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки от депутатите.
При представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов заявява: “Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи – на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите”. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България.

В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя: Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският Мирен преход към гробищата:

"Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса... Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака."

На 117-а страница от поверителната част на програмата се казва, че българската икономика, в условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души. Сведението се съдържа и в интервю на журналиста Георги Ифандиев:

"В приложението към плана “Ран-Ът” от 117 страници става дума за това, че българската икономика е предназначена да изхранва 5 милиона души. Още тогава, началото на 90-те години, се прогнозира появата на цигари ментета, алкохол менте, хора, които ще ровят кофите за боклук...
- Къде изчезват 3-те милиона българи според плана? Гоним ли ги?
Г.И.: Това аз не можах да разбера. Най-вероятно е предвидено разселване по света и измиране, стопяване на нацията. Случва се в момента, нали го виждаме.
- Собствеността на тия 3 милиона в чии ръце отива?
Г.И.: Собствеността на хората отива в други ръце...
- Какво следва от загубването на собствеността?
... Следва ново робство. В т.нар. “бял свят”, обикновените хора работят, за да изплащат. Цял живот са роби на заемите... А у нас все още твърде много хора имат собственост, апартаменти, вили, а това ги прави относително независими.” (в. “Шоу” - бр. 27 (303) от 7-13 юли 2005 г.)

Генезисът на злото или заговорътсрещу България

"През този период не може да се мисли за запазване на досегашното жизнено равнище. – пише в явната част на доклада. - То неминуемо ще спада, каквито и мерки да се вземат."
Последователно бяха ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта (речен, морски и въздушен), военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната ни енергетика.

Резултатите
От 1990 г. та до днес, жертвите на плана “Ран-Ът” се изчисляват на малко повече от един милион души. Тези хора или са измрели, или са се изселили от държавата български граждани.
Резултатите се наричат винетки, здравни осигуровки, въвеждането на различни и нови видове данъци и такси, непрекъснатото покачване на цените на най-важните консумативи - ток, вода, и отопление.
Излиза, че на българския управленски елит му се плаща за прилагането на една геноцидна схема за изтребление на населението на държавата по икономически път.
Някои от 29-членния български екип, взел участие в подготвянето на плана “Ран-Ът”, вече получиха своите награди. Те се превърнаха във водещи фигури в обществения живот.
През 2003 г. Симеон Сакскобургготски, имаше среща с Ричард Ран - единия от двамата бащи на програмата. Същата година беше премахнато взаимно-спомагателното здравно осигуряване, при което работещия съпруг осигурява безработния. В резултат днес около 1 200 000 български граждани са с прекъснати здравни права.


Какво ще се случи след оптималната реализация на програмата “Ран-Ът”?

Благата в държавата ще запазят постоянното си ниво, но ще се разпределят между по-малко хора и делът на всеки един ще е по-голям. По този начин ще дойде и прословутото повишаване на жизнения стандарт. То ще е за сметка на изключеното от “системата” консумиращо население.

Но въпреки всичко и въпреки всички България ще пребъде!

Любомир ВАСИЛЕВ       http://www.novazora.net/2007/issue16/story_04.html

Неуспехът на програмата на Ран и Ът
Тя не постига целите си - нас българите не е толкова лесно да ни изтребят. И тази програма едва ли ще успее. По нея още преди 10 години в България трябваше да няма собственици и всички да висим на банките. Очевидно не се получава.
Идеята на страницата не е да навява песимизъм, а да даде обяснението защо всичките ни нови правителства следват една и съща политика. Програмата на Ран и Ът дава обяснението.

Защо "Планът на прехода" не успява да ни ликвидира?

Програмата е била предвидена да се изпълни за десетина години. Но вече седемнайста година тя не постига целите си и явно се движи на празни обороти.

По нея още преди 10 години в България не трябваше да има собственици. Масово трябваше да сме разпродали жилищата, имотите и собствеността си на безценица, за да оцелеем, след като инфлациите унищожиха спестяванията ни. Трябваше да се озовем в положението на западняците, които водят луксозен живот под наем и на заеми, които ще изплащат и внуците им. (Само "луксозната част" на нас не ни беше предложена. Тя е предложена само на десетина народи по света за реклама, а на всички останали се обяснява как трябва да си сложат тенджера на главата и да се наберат на нея, за да ги "настигнат".)

Нищо такова не се е случило и няма изгледи да се случи. Мнозинството хора у нас не се разделят със собствеността си и няма начин да бъдат принудени, колкото и експерименти и опити да се правиха. Накрая самите преки изпълнители на програмата вдигнаха ръце и обърнаха тази част на фарс. (Като откровената реклама, в която пенсионерите завещават жилищата си и се събират на ... гола поляна.)

Още преди 10 години у нас не трябваше да има независими хора - трябваше масово да задлъжнеем на банките до живот (пак подобно на западняците, без "луксозната част").
Това също не се случи - мнозинството хора не си сложиха това въже на врата, а много от тези, които теглят заеми от банките го правят ... пак за ново жилище или за независим бизнес. Въпреки трудните условия, българинът, в момента в който успее малко да си вдигне главата, отново започва да търси начини не как да оцелее, а как да пробие напред.

По някакъв ирационален начин ние масово оцеляваме като харчим повече, отколкото изкарваме, без да задлъжняваме на никого. Никой математик не може да обясни, как може разходите да надвишават приходите, без да се влиза в дългове. Факт е, че българите масово го правят. Как става това, е необяснима загадка за нашите противници.
Отговорът се крие някъде в нашия балкански манталитет, който ни е запазил през вековете. За авторите на "Програмата за преход" той очевидно е напълно неразбираем и от там идват и провалите им с нас.

Засега нашия народ се пази достатъчно добре:

Запазваме здравия си балкански манталитет и не възприемаме западния, нито техните фалшиви "ценности", нито бездушното им консуматорство, нито разложението на нравите им.
Тези у нас, които се поддават, са малцинство. Ако на някой му се струва, че тук нравите се разложиха - да сравни с техните. Един сърбин накратко определя американците така: "40% хомосексуалисти, 40% луди и 10% нормални". В Западна Европа е същото. Ние сме доста далеч от това. И с времето няма да ни развратят повече - каквото можаха, направиха. Вече тръгва обратния процес - всеки почва да псува упадъка на нравите. Нравите ни са оцелявали и преди. Само преди 150 г. някой от възрожденците ни са били сериозно уплашени, че гъркомаството у нас приема огроми размери и обхваща голяма част от народа. След няколко десетилетия от това явление не остава и следа - българите сами са се излекували от него и без помощта на "Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников.

Противниците ни не могат да разберат балканския манталитет, затова и не знаят как да го преборят. За тях е неведома загадка, защо сърбите не харесаха гениалната идея на Джинджич да "смени сливовата с компютъра" (а го застреляха). Всъщност отговорът е много прост - защото нямат гроздова. Мъчат се да ни обяснят тоя манталитет с простотия, но ние много добре знаем, че той е онова здраво нещо, което ни е запазило през хилядолетията.
Причините за неуспеха на програмата на Ран и Ът да ни ликвидира са безбройни и всички са свързани с нашата народопсихология. А това е тема по-дълбока и по-обширна от плана за разорението на България.

Това не е политика - това е истината днес  за  България!!!

 




Гласувай:
34




Следващ постинг
Предишен постинг

1. virtu - Мила , Таня ,
23.10.2011 01:16
Ще пусна вълна на твоя постинг !
цитирай
2. bven - На 1: Благодаря, приятелко!:)
23.10.2011 08:15
Бог ни пази, но нека и ние да се пазим!
Хубав и щастлив ден!
цитирай
3. iliada - Подозирах, че има някакъв план. . . . ...
23.10.2011 08:36
Подозирах ,че има някакъв план...................много неща ми изглеждаха и изглеждат алогични........
цитирай
4. bven - На 3: Планове много, Илиада, още откакто свят светува:
23.10.2011 09:27
http://delianaangel.blog.bg/izkustvo/2011/10/22/bydeshteto.840180
Ето ти още един план и то велик!:)))
цитирай
5. kleopatrasv - Добавям те към моята блог-вълна ...
23.10.2011 10:52
Добавям те към моята блог-вълна "Днес беше ден за размисъл" и качвам поста ти в блогрола си.
цитирай
6. stela50 - Да , не познават въобще нашата народопсихология...
23.10.2011 11:11
И историята ни , и нас самите .
И България ще я има ...
Прекрасен постинг! Добавям го към блогрола си .
Поздравления !
цитирай
7. bven - На 5: Клео, благодаря! Трябва събудени и осъзнати,
23.10.2011 12:02
да сме единни оттук нататък!
Дано е щастлив деня ти!:))
цитирай
8. bven - На 6: Българин да се наричам - първа радост е за мене!:)))
23.10.2011 12:04
Благодаря ти, Таня , щастлива съм, че се харесват и възприемат фактите. Всичко върви към нашата еволюция. Има добри дни за нас!:)))
цитирай
9. virtualna1biblioteca - bven , включих постинга ти във виртуалната библиотека !
23.10.2011 15:35
Поздрав !
цитирай
10. bven - На 9: Привет, Ани!
23.10.2011 18:20
Благодаря от сърце за инициативата -обяснението е тук и нека се знае от всички!
Хубава вечер!:)
цитирай
11. inel379 - Жилав ни е коренът.
23.10.2011 22:16
Това май не са предвидили.
Поздрав!
цитирай
12. bven - На 11: Златни ти уста, Инел!:)
23.10.2011 22:41
Каквото и да предвиждат, ще стане най-доброто за нас, нали?!!!
Благодаря, че се отби!:)))
цитирай
13. mileidi46 - Не ти ли се струва, че всичко върви ...
24.10.2011 01:25
Не ти ли се струва ,че всичко върви точно по този план...:(((
Точка по точка...
цитирай
14. bven - На 13: mileidi46, ние творим живота си .
24.10.2011 08:30
Факт е, че всеки план има корекции. Защото обществото не се съобразява с планове, а има собствено виждане и предпочитания. Всичко е по Божествен план!
Хубав ден!:)))
цитирай
15. bojo12345 - Да пожелаем на българите....
24.10.2011 09:30
СТАНИ СТЯАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ
ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕСЪБУДИ!!!
Но ние имаме една поговорка:
"Господ разрешава,но в кошара не вкарва!"
Доброто трябва сам да си го извоюваш,не идва даром.
цитирай
16. bven - На 15: Божо12345, май вече започва събуждането...
24.10.2011 09:34
Пък каквото е писано и каквото си мислим, това ще стане!!!
цитирай
17. makont - Ценна информация,
24.10.2011 13:54
това обяснява защо всчко върви наопъки. На всички е ясно, че има нещо такова, аз лично дори бях убедена, че това са участниците. Сега го видях с очите си. Ама не са познали. Няма да им се дадем. По какъв ли не начин са се опитвали да ни покорят и кой ли не, но Нас ни има и ще ни има. Ще им приседнем! Поздрави и успешна седмица!
цитирай
18. bven - На 17: мая, много хора отдавна знаят тези факти, но повечето дори не го предполагат. Само негодуват и мълчат!
24.10.2011 18:52
Нека да знаем истината и да решаваме кой как ще реагира на този геноцид!
Хубава вечер ти желая!
цитирай
19. yotovava - 11. inel379 - Жилав ни е коренът.
24.10.2011 20:10
Така мисля и аз.

Валя
цитирай
20. bven - На 11 и 19: Не само коренът!
24.10.2011 20:36
Ние сме си Ние!:)))
Поздрави, приятелки!:)))
цитирай
21. planinitenabulgaria - За статията Ти:
24.10.2011 23:03
Брависимо, Г/жо Бвен,
Световната мафия "държи" света от 20-и век насам и "върти" игрите. Две от силните й ръце са ЦРУ и Британската корона. Мафията изработи предпоставките за Втората световна война за да промени тенденциите в света, мафията спря Хитлер когато размаза Англия и ги остави, като нападна Русия. Мафията заповяда да унищожат културната столица на Германия - Дрезден, макар войната практически да бе приключила и там да нямаше един войник.
Добре е, че има млади мислещи хора, Ти си един от тях. Такива банките и рекламите трудно ще подведат. Трудно ще се вградиш измежду своето поколение, където преобладават чалга сапиенси или новите щатни мъже и жени, /бездуховните пазрани боклуци, б.м./ както ги нарича поетесата Румяна Симова.
Още веднаж брависимо,
Коста
цитирай
22. bven - Благодаря за коментара и оценката, Коста.
25.10.2011 09:51
По-важно е истината да се знае и разбере от всички. Така по-лесно се преодоляват трудностите . А че имаме особена роля и велики събития предстоят, се знае от столетия/хилядолетия! Мафия, Нов световен ред или илюминати - нека всеки отговаря за себе си и се грижи за земята, благодарение на която е тук! Всеки гради своя живот!
Хубав ден ти желая. Винаги си добре дошъл!:))
цитирай
23. vostroto - Благодаря за този постинг, Бвен.
26.10.2011 09:08
Благодаря за този постинг, Бвен.
цитирай
24. bven - На 23: За мен е радост и удовлетворение, vostroto!:))
26.10.2011 09:48
За да кажем Сбогом, трябва да научим Урока си!
Хубав ден и Светлина за теб!:)))
цитирай
25. buditeli - Напоследък често цитирам Слава Севрюкова, но ето че пак е актуална:
26.10.2011 10:20
"Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат. Но по земите ни все ще има хора, зовящи се българи, говорещи родния език. От най-старите народи в Европа сме, няма да ни затрият. (прогнозата е от началото на 1990 г)"
„Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се проме­нят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат (пред Милена Нейкова). Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отго­ворност, за да извърши България своята нелека мисия!"
http://buditeli.blog.bg/drugi/2010/07/19/slava-sevriukova-za-bylgariia-i-bylgarite.578885

Прекрасен постинг, дава отговор на въпроса кой иска да ни затрие.
Благодаря Bven.
цитирай
26. bven - На 25: Благодаря за казаното от Слава Севрюкова!
26.10.2011 11:16
Винаги сме възкръсвали от пепелта, винаги ще има българи. Но наистина е тежко да гледаш разбойниците и да останеш спокоен и уравновесен! Нека бъдем достойни за бъдещето, което очакваме!
Хубав ден, buditeli!:)))
цитирай
27. анонимен - eней
28.10.2011 22:43
петър дънов казва " Бог е записал българите на ръката си. Каквато и друга работа давърши ,когато погледне ръката си вижда, че те винаги са там и затова не ги забравя никога... /Простете ако не съм го цитирал точно../а и има още нещо: всеки който ни е мачкал започва вече да плаща с лихвите,включително и комшиите-наводнения,земетресения, урагани, болести по хора и животни и т.н. Бог да пази България и всички невинни хорица...
цитирай
28. bven - На 27: Еней - вижда се това, но не на всички е обяснимо...
01.11.2011 09:54
Всеки носи различен товар на раницата си:)
Честит празник на Будителите!:)))
цитирай
29. анонимен - а това?
18.10.2012 19:26
Имам само 2000 символа на разположение,така,че ще акцентирам на най-важното. Първо ни взривиха язовири,после ни запалиха пожари,и като отговор на протестите в големите градове ни обявиха ежедневна химическа война и вече ВСЕКИ ДЕН небето ни е отравяно системно и старателно,гарантирайки при всеки дъжд болести и епидемии,които после раздухвани от *телевизиите* да ни устремят да купуваме лекарства,отделно *неизвестно защо* изсъхнали дървета,падащи мазилки,в пъти завишени норми на отровени въздух и вода!!! На фона на опростачването,УМИШЛЕНАТА неграмотност и все по-вредното и опасно*здравеопазване* обаче има и друго,и малко хора знаят за това - в тези самолетни отрови има наночастици,които променят цели участъци в мозъка и той не работи нормално .Всичко е масовизирано след МНОГО експерименти и със животни,и със хора. Първите жертви на тези опити бяха кучетата -те НЕСЛУЧАЙНО взеха да нападат и разкъсват.Сега вече опитите са върху нас.Наблюдавайте как от ден на ден хората стават все по-озверени един към друг,как за малък повод/а в Америка вече и без повод/ се вади оръжие или нож,и последиците НИКОЙ не мисли. Вече войната който ни натресоха не може да се води както досегашните.Трябват необикновени мерки.Трябва българския дух да се обедини.Протестирайте не за пари,а за да спре химическото ни насилствено разболяване. Нито изпросените 15 лв добавка,нито голеееееемите обещания ще помогнат да се реши нещо.Напротив,продължават големите лъжи,че това са следи от реактивните двигатели на самолетите.Тук в сайта има много оптимизъм,но само с плюсове,*лайкване* и взаимно сочене -ти си син-си си жълт -НЯМА да се промени нищо.Никой не е длъжен да дойде и да ни поднесе свободата на тепсия.
Нека всеки си направи изводите какво и как трябва да прави.*Разделят и ни владеят* не от вчера,но това добива все по-уродливи форми.
Чуйте хора -плана Ран-Ът няма да спре от само себе си.Там бутон *СТОП* не е предвиден......
цитирай
30. demograph - Стопът сме самите ние, о само като се плодим
31.10.2012 22:34
Но, спасението е в раждаемостта. Ако както в предишните столетия, независимо от стандарта, българите са се множали защото са знаели кое е смисълът на живота-да дадеш живот и да продължиш рода, българите не се обърнат към Смисъла, колкото и да се възхищаваме на издържливостта си на тегло накрая ще се стопим и изчезнем. Та, трябва да заставим Борисов и следващите да инвестират в раждаемостта. Без другите неща можем и да минем.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866228
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава