Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2011 08:11 - за произхода на българите
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 10002 Коментари: 15 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ще повторя пак, че произходът на българите е далеч в зората на вашата цивилизация, още от първите бели клонинги, заселени до град на атланти. След като получават знанията и уменията, които са им необходими, за да могат да се развиват самостоятелно, те предприемат пътуване през океана и се заселват по днешните ви земи. От тук започват своето разселване през вековете, като ядрото на народа остава винаги по тези земи, а много от племената са отпътували в различни
посоки, като някои от тях са се върнали отново, след като са изпълнили възложените им мисии. Основната мисия на българите е била да съхрани гена на атлантите, който е вграден в тяхната генна матрица, преди да предприемат отделянето си от тях и да пристигат тук. При разселването си те
смесват атлантския ген с гените на вече развилите се други народи. В по-късен период, когато расата на атлантите е пред изчезване, българите и траките поемат мисията да обновят гена на народите. Тогава предприемат пътуване на изток – към генофонда на човечеството. Там те получават двата чисти гена - на атлантите и на лемурийците, както и задачата да върнат този на атлантите в българските земи и да възстановят своя геном, а генът на лемурийците е трябвало да предадат на славянските племена и в по-късен период, когато двата гена са вече добре усвоени,генът на лемурий- ците да се слее с този на атлантите. Това е станало при асимилирането на някои от славянските племена от траките и от завърналите се българи.
През вековната си история българи са населявали много райони в Европа, Азия и Африка, където са оставили трайни следи и до днес. С изграждането на различните си държави и градове, те са се смесвали с местните народи и са им предавали част от своя ген. Така се е осъществило усъвършенстването на цивилизацията ви по тези части на Земята. По подобен начин са се развили еволюционните процеси и в Америка, Африка и Австралия.
- Има сведения, че траките са едни от първите заселници в Америка.
- Не, първите заселници в Америка, не са траките. Там се разселват наследниците на червената двойка Адам и Ева. В Северна Америка траките се появяват по-късно със специална мисия.
- Ще те помоля да доизясниш, къде се заселват първите траки на територията на България?
- Траките пристигат от Атлантида и се заселват на територията на днешна Северна и Североизточна България, а след това се разселват в други посоки. Траките са високо интелектуално племе, притежавали са умения, които са наследили от атлантите. Всички древни храмове и пирамиди на територията на Европа, част от Азия и Северна Африка са дело на траките - на техните разклонения. Били са владете- ли във Вавилон, Шумер, Китай,Индия и на още много други места. Основоположници са на най-важните династии по тези земи.
- И още един въпрос, славяните са клон на тракийско племе, нали?
- Така е, славяните са клон на тракийско племе, което първо започва поход на север от Дунав и се заселва на територията на Северна Европа. В по-късен период, някои от славянските племена се връщат на юг и се сливат с прародителите си, като с това донасят лемурийския ген, предаден им при завръщането на траките от Генофонда. Замълчах. Имаше над какво да се замисля. Надявам се, че и вие, скъпи читатели, ще се замислите за заспалите ни чувства на любовта, прошката и желанието за духовно израстване и усъвършенстване.
- Учените вечно спорят кои са траките и кои българите. Нима това не е един и същ народ?
- Траки и българи - това е един и същ народ! – Потвърди думите ми Учителят. - Останалите на нашите земи траки продължават да развиват на местно ниво получените знания от атлантите. Заминалите траки, наречени вече българи, започват да изпълняват възложената им мисия по усъвършенст- ване и повдигане на интелектуалното ниво на народите. И не само това, те изпълняват и друга, по-важна мисия - възстановяване и подобряване на заложеното, от Първоизточника на сътворението, в ДНК клетката.
Разселените българи са имали да изпълняват мисии в различни части на света, а не само в Кавказ и Памир...
- Има сведения, че българите са били по четирите краища на света. И в Тибет...
- Били са. Един клон от българите е достигнал Тибет и е допуснат до подземията на Генетичната банка. От там висшите посветени на българите са взели дадения им генетичен подобрител, с който да се възроди загубената мъдрост, интелект и духов- ност на цивилизацията. Получили са и инструкции как и къде да бъдат предадени генетичните подобрители.
- Ще те помоля за повече разяснение, Учителю, относно "подобрителите", както се изрази.
- Вече знаеш Ученико, че българите притежават два генетични кода - на атлантите и на лемурийците. При осъществен контакт с по-светлите племена на славяните, им предават лемурийските кодове. Така траки, славяни и прабългари се сливат на територията на днешна България. Това е причина българите да носят усъвършен- ствания слят ген на лемурийците и атлантите.
- Благодаря, Учителю, това изяснява връзката между българи и славяни. Ще те попитам и за великия Омир. Как мислиш Омир грък ли е или е тракиец?
Игумен Гавраил се засмя сърдечно заради зададения му въпрос. Плесна леко с длани и имитира ръкопляскане. После развеселен подхвърли:
- Ама ти, днес, наистина искаш да придобиеш цялото знание на земята. Да ти отговоря ли? - И сериозно до бави: - Не, Омир не е бил грък, а Тракиец! Родил се е и живял в Тракия, но гърците са си го присвоили така, както са присвоили много неща от древната история. Фактите, потвърждаващи това и разкриващи истинността на събитията, ще започнат да се разкриват постепен- но. Древногръцката история, Михаиле, е сътворена с много преиначени факти и събития. Тепърва истината за Омир ще се разкрива. Има негови произве- дения, различни ръкописи, за които все още никой не знае. Но ти се заинтересува от тази светла личност и аз ще ти разкажа, какво знам за Омир... Той е роден в края на IX в. пр. н. е., в малко тракийско селище, намиращо се на територията на днешна България, близо до Казанлък. Имал не само дарбата на творец на словото. Бил е високо духовно извисен, знаел е тайни на Вселената. В младежките си години, той се е среща със свят човек, появил се от нищото и поел ролята на негов учител. Омир е бил сляп, по рождение, но с отворени сетива за Висшата истина, за разума на Вселената. Срещите му с този свят човек, продължили около две години, време, през което той предал много знания на Омир и изчезнал отново, така както се и появил. Омир започнал да пише, надарен не само с изключител- ния талант на писател, но и просветлен от Висшия разум. Голяма част от творбите му и до днес не са известни. Неговите ученици, които записвали словата му и му помагали, прибирали и подреждали написаното в каменни сандъци, които в последствие били положени в гробницата му.
- И това, което имаме от него не е малко - тихо добавих аз.
- Достояние на света, са станали само една малка част от творбите му. Нищо от ръкописите, разкриващи мъдростта на траките, тайните, които пазели, тайните на Вселената, не са достигнали до широките маси. Преди да замине, неговият Учител му казал, че още не е време за тях, поради което всичко било прибирано и пазено за времето, когато хората ще трябва да научат тайните. Омир умира в средата на VIII в. пр. н. е. Погребан е в гробница, близо до родното му място - град Казанлък. Учениците му са затворили в гробницата и сандъците с ръкописите.
- Доколкото ми е известно, писал е единствено на гръцки език.
- На гръцки е писал великолепните си произведения, достъпни за хората, а да запише висши тайни е използвал тракийските символи. Между ръкописи- те му има и изработен календар, отчитащ времето по две различни скали. Когато дойде определеното време да се отворят тези сандъци, светът ще бъде изненадан от разкритата тайна за тракиеца Омир и богатата му сбирка от ръкописи.
Знаех, че не е позволено да ми посочи мястото, където е гробът на Омир, затова попитах Учителя за древните ни столици Плиска и Преслав. Много малко знаем за тях, а се носят легенди за подземията им. Бях уверен, че ги има, но какво се съхранява там?
- В подземията на Плиска - отвърна с охота игумен Гавраил, - се съхранява литературната съкровищница на българските ханове, исторически документи свързани с живота и преселението на траките, както и документи от времето на атлантите, описващи начина на конструиране и принципа, на който са работили всички използвани от тях апарати и машини. В специален отдел се намира "ключ" към
познанието на атлантите. Притежава- щият този ключ може да усвои техните знания. Но не сега.
В златната книга, намираща се в подземията на Преслав, са предадени всички тайни на атлантите, които те са оставили на траките. Там са описани и всички техни подземни градове, както и пътят до тях. Съществува и описание на мястото, където се съхранява генетич- ният материал на всички, живели до сега цивилизации на Земята и пътят до там. Във втората, по-малка част от книгата, траките описват пътищата, по които са поели; местата, които са посетили; дейността, която са извърши- ли преди да се върнат отново по тези земи.Началото на книгата започва с азбуката на атлантите и начините за усвояването й.
- От няколко човека, имащи контакт с извънземни, съм чул да казват, че извънземните добиват с тонове уран у нас. И те ли използват урана за атомни центра ли?
- Уранът, добиван в България, се транспортира до Меркурий. Там, чрез непозната за нас технология,включваща употребата на слънчева енергия и подобрители от друг енергиен вид, уранът се трансформира в горивен източник за корабите от галактиката. Подобен на българския уран се добива само на още едно място в галактиката, но то е много далеч от нас - в другия й край. Така разположените два центъра обхващат двете половини на Галакти- ката.
- Когато посетих катедралата в Кьолн имах усещането, че някъде дълбоко под първото подземие се намира и друго древно хранилище...
- Под катедралата в Кьолн има още две подземия, на две различни нива. Едното, което е на по-горното ниво, е нефункциониращ, вече мъртъв град на стара цивилизация.Там, тази цивилиза- ция е добивала мъртва вода. Стигнало се е до конфликт между двете най-висши династии на тази цивилизация и цялото население е било въвлечено във военни действия. Използвани са енергийно-лазерни оръжия. Лъчът от такова оръжие е попаднал върху един от генераторите за мъртва вода и поразява целия град.Второто подземие, което е доста дълбоко под земята, се използва и сега от друга цивилизация като контролен лабораторен център, където се изследват различни проби и се извършват експерименти с добива- ните продукти от около ядрото на Земята.
Описаната история в Библията за евреите, е историята на прародителите на евреите - траките или българите. Има преиначени умишлено факти и забравени с времето истини. Това е. Замълчах. В мен напираха още въпро- си, свързани с арамейският език, на който е била написана Библията, а
чувствах, че вече прекалявам с нескончаемите въпроси. И сам се зачудих, че моите въпроси нямат край.
- Е, е, не задълбавай толкова навътре. - Прекъсна терзанията ми игумен Гавраил. - И този проблем е решим. Ще разкрия тайната, която те терзае откакто си дошъл. Но Ученико, сам виждаш, разкритията следват свой определен закон - един след друг и са взаимосвързани.Сега нека ти отговоря за Библията и Арамейския език.
Но и аз искам да ти задам един въпрос, знаеш ли кои са говорили и писали на този език?
-Евреите. Мисля, че те са писали и говорили на този език.Нали Библията е преведена първо на еврейски език.
- Арамейският език, Михаиле, е изгубеният език на първите траки - българи. Той е бил видоизменен атлант ски диалект, който първите потомци на бялата двойка Адам и Ева са усвоили от атлантите и са приспособили към своите говорни специфики. Арамеи- ският език и писменост са в основата на българската древна писменост, загубена и забравена с времето. При идването и заселването си по тези земи, древните траки са донесли и арамеиският език, на който са писали и говорили. На този език те написват първата, оригиналната Библия.
- И къде, Учителю се намира тази истинска Библия?
- В България. Съхраняват се няколко екземпляра в подземията на остров Св. Иван до Созопол. В златни сандъчета със специални обкови и инкрустации. Съхраняват се в помещение, в което има силна въздушно-енергийна защита. Там са и скрижалите на Мойсей. Времето за изваждането им наближава, но това няма да стане преди отварянето на Голямата врата.
Ето, това е един невероятен подарък.

от Тайните подземия на България, М.Миланов



Гласувай:
19



1. ady - Много интересно
01.11.2011 08:44
Благодаря:)
цитирай
2. bven - Здравей, Ади.
01.11.2011 08:48
Всичките книги на Милан Миланов са така интересни , пожелавам ти да ги прочетеш! Има с какво да се гордеем и как да си обясняваме тежките ситуации пред очите ни. Но времето е наше!:)))
цитирай
3. ady - Дали ги има
01.11.2011 08:49
в читанката?
цитирай
4. ady - Уви няма го
01.11.2011 08:56
ще търся:)
цитирай
5. bven - На 4: Adi, търси на :
01.11.2011 09:48
Тайните подземия на България, pdf.
Някъде има проблеми с отварянето.
Ако не намериш нищо, мога да ти ги изпратя по поща или скайп.
Хубав ден!:))))
цитирай
6. mt46 - Поздрав
01.11.2011 10:43
за интересния, познавателен постинг, Мария!
Честит, светъл празник!... :)
цитирай
7. kleopatrasv - Браво Мария! Много учени бяха ...
01.11.2011 11:57
Браво Мария!
Много учени бяха отхвърлени за тези си твърдения, но ние не трябва да се предаваме и да продължаваме да разказваме за истината(
цитирай
8. bven - На 6: Честит празник, Марине!
01.11.2011 12:47
Радвам се, че ти допада текста за нашия произход! Истината бавно повдига булото на лъжата. Времето на всички истини е устремено към нас!:))
цитирай
9. bven - На 7: Няма отказване, Клео!
01.11.2011 12:49
Ние сме българи и говорим само истината!
Хубав и светъл празник и на теб!:)))
цитирай
10. nb9 - Поезия!
01.11.2011 18:47
Къде е поезията в този постинг?Като не е поезия защо е в графа поезия?
цитирай
11. bven - На 10: Поетите не говорят само в рима, нито живеят само със стихове...както и всички останали.
01.11.2011 19:13
Какво ще публикувам, решавам аз!
цитирай
12. bojo12345 - Хубава тема за размисъл, поучително!
01.11.2011 22:20
И публикувана в Деня на народните будители.
Интелесни неща научих-Поздрав!
цитирай
13. kleopatrasv - Светъл да си остане този празник и ...
01.11.2011 22:28
Светъл да си остане този празник и нека не се очерня и занапред!
цитирай
14. penchoan - Българите са родоначалници на б...
02.11.2011 06:24
Българите са родоначалници на бялата арийска раса, която слиза от Луната след потопа от преди 14400 години. Те нямат генетична връзка с черната Лемурийска раса и с жълтата или червена Атлантска раса.
В Библията се казва, че са изпратени 144 хиляди души - 12 племена по 12 хиляди всяко от тях от другия етерен свят, с хора, които не са минали през "грехопадението". Те са наречени Божи синове. Бог им нарежда да не се смесват с изостаналите лемурийци и атланти - човешките синове. Те, обаче видели, че човешките дъщери са красиви и нарушили Божията заповед. 10 от 12 племена, между които и евреите, се смесили с жълтата раса. Две от племената послушали Бога и се отделили, без да смесват гените си с изостаналите раси. Те се смятали за загубени, но дали най-многобройно поколение. Тези племена били българите и келтите, чиито наследници днес населяват Европа.
Поздрави!
цитирай
15. bven - На 12,13,14: bojo12345, kleopatrasv, penchoan,
02.11.2011 08:20
толкова е променяна и потулвана историята ни (не само нашата, но и на цялата човешка цивилизация), че е трудно да се каже само истината. Но времето работи за нас и който вярва, той знае и научава позволеното за момента!
Още един път честит празник и да не забравяме България!:)))
Хубав и добър ден!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868207
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава