Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2011 08:12 - ПОСЛАНИЕ ЗА ВЯРА
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2353 Коментари: 6 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
                                          November 7, 2011


Поздрави от Федерацията
Искаме да изпратим вяра сред вас. За повечето от вас вярата е всичко, което имате. Вие не сте ни виждали, не сте комуникирали с нас, нямате действително знание за нашето съществуване извън тези послания. Вие не сте се качвали на борда на нашите кораби, действително нямате начин да знаете дали някое от тези послания, които идват, са от Федерацията или от духовни източници, или обратното, не са нищо друго, освен въображението на онези, които пишат тези думи на хартия. И все пак, вие ги приемате, защото сърцето ви казва, че те резонират с истината, която ви е била отказана от други източници. Това е вяра. Тя не е по-малко силна за вас от тази, която принадлежи на всеки един с религиозни убеждения. И в този смисъл, вие трябва винаги да сте бдителни за това, което е чуто от нас и от онези, които биха претендирали, че са ние и също от онези, които като аутсайдери с право критикуват тези думи.

Вие поехте на доверие задачата си да се придвижите напред в новата епоха на съществуване. Или ще се докаже, че сте прави в идващата година и нещо, или ще трябва да преоцените всичко, което сте. И в двата случая, вие сте се събудили за реалност отвъд вашето най-диво въображение. Свят, изпълнен не със статични неща, а с движещи се енергии, които съществуват паралелно със самото ви съществуване. Това е истинската природа на реалността и вие трябва да я „сортирате” за себе си.

Ние стоим твърдо на нашата позиция, че всичко, което сме ви казали е действително и е истина. Вие трябва да приемете, каквото можете и да разтълкувате останалото, както намерите за добре. На този етап имате свободната воля и избора. Единствено вие можете да вземете тези решения. Дали заставате зад лидера на първата държава в света, за който ние неколкократно ви казвахме, че ще е този, който ще ви изведе успешно от хватката на Илюминатите, или отстъпвате под натиска на „реалния свят” и вярвате на това, което ви е казано от онези източници? Отново, изборът е ваш. И винаги помнете, по всяко време вие създавате своята реалност. Нека да няма грешка в това отношение. Вие сте отговорни за собствената си съдба. Никой друг.

Скоро ще видите голямо показване на наши кораби в голям град от Европейска държава като потвърждение от нас, че ние сме тук, познаваме вашите притеснения, познаваме вашия страх, познаваме вашата болка и недоволство. Нека това да бъде нашата мярка комфорт за вас, нашите приятели. Винаги е най-тъмно преди зазоряване. Това никога не е мислено да бъде лесна за следване пътека, но вие се справихте толкова великолепно. Ние не можем да бъдем по-горди с вас. Сега имаме още толкова малко път да извървим и вие наистина ще започнете да разбирате какво имаме предвид.

Както казахме в миналото, Разкриването ще бъде първото мащабно събитие, което ще трябва физически да ви потвърди, всичко, което сме ви казвали. Ние възнамеряваме то да достигне до вас. Вие извършихте толкова много работа за нас, че ние тук с наслада седим в края, докато вие поемате управлението на собствената си съдба в самия край.

Скоро, няколко световни правителства ще обявят повдигнати обвинения, които са в ход, срещу основни играчи на международните финансови пазари, като реакция от вашите протести и отговор на покачващата се енергия на Любовта, която бързо помита целия мрак. Това не са предвестници на доказателствата и знаците, които изисквате, това СА признаците. Спрете да си затваряте очите за това, което е достатъчно доказателство навсякъде около вас.

Останете позитивни в това, което казвате и правите. Помнете, че всички вие сте заедно в това. Всички ние имаме нашите роли и всеки ги изиграва, както чувства, че е правилно. Насърчаване сега от онези, които няма да се препънат в Светлината на истината, ще помогне за изминаване на дълъг път от онези, които достигнаха до момент на съмнение във вярата. Покажете си взаимно любовта, която заслужавате и ще я получите обратно, като последица.

Останете с мир

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

galacticchannelings.com/bulgarian/wanderer07-11-11.html










Тагове:   вяра,   епоха,   любов,   федерация,


Гласувай:
18



1. ivankalilova - Добро утро, Мария! Благодаря, за ...
01.12.2011 08:53
Добро утро, Мария! Благодаря, за чудесния постинг!
Щом живем с усмивка на уста,
и с доброта е изпълнена душата ....да махнем на неприятностите с ръка....
и да вярваме......
Вярата е нещо много ценно и този , който вярва постига много неща!
Няма сила, която да се противопостави на искрената вяра.
Хубав декемвриййски ден!:)))
цитирай
2. stela50 - Поздрави , Бвен ... Послание за Вяра -
01.12.2011 09:14
прекрасно начало на новия ден .
Вяра , Любов , Мир ... Хармония днес и в утрешния ден .
Благодаря и светъл ден !
цитирай
3. bven - На 1: Ваня, всичко , което казваш, напълно сподебям и приемам!
01.12.2011 19:03
Защото когато човек има вяра, му израстват криле и всичко е възможно. Липсата на вяра променя нещата и започват негативни мисли, действия и събития. Затова нека вярваме в хубавия утрешен ден и в прекрасните събития, които ни очакват и в които ще играем главна роля!:))) Както казваше Вапцаров:
Тя е бронирана здраво в гърдите
и за нея бронебойни патрони
няма открити!
Приятна вечер и на теб и семейството!:)
цитирай
4. bven - На 2: Привет, Таня!
01.12.2011 19:06
Всеки ден е хубав и изпълнен с вяра - нека го пожелаваме на всеки от нас и да бъдем с позитивни мисли. Тогава и слънцето ще свети по-ярко, и хората ще са по-усмихнати, и светлината ще бъде над всички!
Едва сега можах да погледна коментарите и затова пожелавам: Хубава и хармонична вечер!
цитирай
5. анонимен - :)
06.12.2011 00:17
Вярата наистина променя събития. Това лято аз и двама мои близки щяхме да се удавим, морето изведнъж ни завлече и завъртя. През цялото време си повтарях, че не му е сега времето да умирам и в един момент просто се обърнах и помолих с цялата си вяра на морето и на всевишния да спрат вълните и да ни пуснат. В същия момент една огромна вълна се появи, но вместо да ни залее, ни избута към брега...
цитирай
6. bven - На 5: анонимен, вярата винаги ни помага, а молитвата върши чудеса, когато е искрена!
06.12.2011 10:22
Нека това преживяване бъде повратна точка (защото сигурно е един наложителен урок) в осъзнаването на живота, действията и отношенията както между вас тримата, така и към всичко, което е около вас. Няма нищо случайно и всяко нещо е с времето си.
Благодаря ти за споделеното и нека благодарим на Св. Николай! Хубав и мъдър ден!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14899185
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава