Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2012 08:00 - групова карма 4
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2171 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

БУНТАР

През повечето си животи като мъж или жена сте били борци за справедливи каузи, за хуманистични идеали, отличавали сте с прямота и откритост. Вярата в човешката свобода и независимост винаги ви е ка¬рала да вземате участие в политическата система и в обществения живот и различни движения. Затова имате принос в развитието на цивилизацията и утвърждаване на нейните ценности. Живели сте в Древна Гърция и сте били от тези, които са създали устоите на демокрацията. Вашата сила винаги е била проявявана чрез аналитичното мислене, стратегията и тактиката.
Житейските ви опитности са ви накарали да избирате и прераждания, в които сте били. защитник на онеправданите, макар управляващите да са ви смятали за разбойник или бунтар.
Стремежът ви към свобода, равноправие и независимост се корени в прераждания, в които сте били роб или гладиатор - имали сте опитности в Африка, Древен Рим, в Англия и нейните колонии. По-късно сте живели и в земите на Русия, където отново сте защитавали свободата и хуманистичните ценности, както и човешките права и достойнството на личността.

Какво носите от миналото си: Чувството за солидарност, съпричастност и справедливост. Никога не гледате само собствените си интереси, а се вълнувате за правата и свободите на групата или нацията. Стремите се да дадете своя принос за по-добър и справедлив живот. Нормално е да изпитвате разочарования, защото и сега сякаш давате повече, а резултатите не ви задоволяват.

Вашият урок сега: Трябва да се научите на здравословен егоизъм както в личния си живот, така и в професионалната сфера. Насочете вашия идеализъм към сферата на екологията, както и за личностното си израстване. Не забравяйте, че може да се промени само онзи, който иска това.

Кармични заболявания: Проблеми с гласните струни, белите дробове, емоциите и чувствата, сърдечносъдовата система, черния дроб и далака. Възможни са и някои проблеми с кръвта.
Пол: Понякога душа, която в поредица от прераждания допуска едни и същи грешки или не успява да реши част от проблемите, избира тяло от противоположния пол. Затова някои момичета и жени днес са бунтари или имат поведение, което е по-присъщо на мъжете. Това са души, прераждали се предимно в мъжко тяло, които в сегашното си превъплъщение са жени, и това поражда доста проблеми с напасването на енергиите и с контрола на поведението в непривична форма. Има и души, които сега се проявяват в мъжко тяло, защото смятат, че така ще допринесат за каузата, заради която са поели своя дял от груповата карма. Тези мъже може и да не са с внушителна физика, но обикновено умеят да се борят и да отстояват идеите на важна за тях кауза.


ТЪРГОВЕЦ, ПОСРЕДНИК

Във вашата опитност като душа, въплътена в тяло на мъж или жена, има много прераждания, в които сте разбрали силата на приятелството и болката от предателството на онези, които сте обичали и на които сте вярвали. За вас семейството и роднините винаги са били висша ценност, фокус на живота ви. Полагали сте усилия да осигурите добро и стабилно материално положение на близките си. Имало е живо¬ти, в които сте правили труден избор какво и как да го „продадете”, и това е засягало не само материалното, но и някои други, морални ценности. Някога ролята на търговец и посредник е била ключова, защото сте имали информация за непознати земи и народи.
Вашата интелигентност, гъвкавост, работливост и сръчност са ви позволявали да живеете добре, без лишения и недоимък. Имали сте прераждане в Китай, където бракът ви и богатото наследство ви е накарало да направите всичко възможно да го умножите и да си осигурите още по-щастлив живот. Постигнали сте сила, власт и богатство, затова с вас са се съобразявали и владетелите.
После сте избрали живот в Холандия, където пак сте били посредници, изградили сте си име на лоялен и честен човек. Имали сте многобройни контакти по света и сте успели да натрупате солидно богатство. Винаги сте имали многобройно семейство, защото децата са били вашата слабост.
През XIX в. сте се преродили в САЩ и сте били един от тези, които са положили основите на капитализма и индустриализацията. Винаги сте имали усет за печеливши начинания и съдбата рядко ви е подла¬гала на загуби или провали. Последното ви прераждане е свързано с времето на ранния капитализъм в Америка и в Европа. Успявали сте да оцелеете и да имате свое състояние и относителна сигурност, макар че сте преживявали и периоди на криза. Тогава сте преоткривали истинската стойност на нещата.
Какво носите от миналото си: Търговски нюх, усет за успеха и шанс да печелите, прагматичност, организационни и финансови умения, умение да общу¬вате и да работите в колектив. Продължавате да дър¬жите на семейството и да поддържате добри отноше¬ния с роднините си. И сега смятате, че най-добрата визитка за човека е банковата му сметка и обстановката в дома.

Вашият урок сега: Обърнете внимание на отношенията в семейството и особено с децата, с братята и сестрите. Дали някъде не бъркате или сте прекалено загрижени за доброто им, без да осъзнавате, че така лишавате другите от собствените им опитности и възможности за развитие, дори чрез грешки и провали. Освен доброто материално положение и сигурност, към които продължавате да се стремите, време е да преоткриете ценността на чувствата, емоциите и непреходните неща, които не се купуват с пари.

Кармични болести: Нервност, стрес, пренапрежение, нездравословен начин на живот, безсъние, проблеми със ставите и костите, главоболие, аритмия, високо кръвно налягане, затруднения с храносмилателната система, затлъстяване, лош холестерол.

Пол: Изборът на мъжко или женско тяло е част от отработването на аспекта на груповата карма. Душата търси начин да балансира онова, което е останало неуравновесено или небалансирано от миналите опитности и изяви. Може би проявите ви в мъжко или в женско тяло ще ви научат кои са истинските ценности, които си струват усилията ни като хора.





Тагове:   търговец,   бунтар,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - интересни неща...
07.09.2012 10:00
намирам в тези текстове за груповата карма...
и вярни... мъдрост и познание натрупано през времето...
благодаря ти, Татяна... и слънчев поздрав за теб..
цитирай
2. stela50 - За Воина в нашия дом открих доста кармични прилики ...
07.09.2012 21:54
Очаквам следващите с интерес .
Интересно и полезно четиво, Бвен ...
Поздрави !
цитирай
3. pumona - Привет БВЕН
21.09.2012 20:01
как да себеоткрия в кармичните групи?
цитирай
4. bven - На pumona :
22.09.2012 20:09
http://bven.blog.bg/novini/2012/09/03/za-grupovata-karma.996125

В този постинг са дадени всички години - намери периода, в който попадаш и ще откриеш своята група:))
Поздрави и приятно себеоткриване!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14873096
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава