Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2012 08:00 - експериментът атлантида
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 10038 Коментари: 13 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


December 1, 2010 by Стефи Недевска

Почерпено от Даяна Купър и Шерън Хутън в „Отрий Атлантида”
(великолепна книга! Може би още не е преведена на български)

Преди около 260 000 години на остров, разположен в Атлантическия океан и защитен от невидима за останалия свят завеса, започва експеримент, за който кандидатстват доброволци и са подбрани около 10 000 души от високо еволюирали планети като Орион, Сириус, Плеяди, Венера и т.н. Те преминават през амнезия/изтриване на паметта и се прераждат на острова в материални човешки тела, с които да изпитат емоции, сетивност, сексуалност. На тези души се дава СВОБОДНА ВОЛЯ и целта на експеримента е да се види дали имайки свободна воля в материално тяло, човекът може да направи избор да се запази връзката с Източника и да загърби повика на егото и злото.

Освен хора,  на острова се изпращат представители на животинския свят, които също са дошли със задача – да помагат на човека - като например конете идват от Лакума и са високо еволюирали, дошли да служат на човека и да го подпомагат в транспорта, както и да изявяват качествата си на достойнство, чест, себеуважение и любов. Пчелите – са родом от Плеядите, те са тук да ни учат на наслада от живота и да ни дават любов и мед, както и да поддържат живота чрез опрашването на растенията. Кучетата са от съзвездието на Голямото куче и са тук за да ни учат на вярност и приятелство.

В Атлантида всяко дете е имало куче, което го е пазило и придружавало навсякъде. Котките, зайците, катеричките са от Орион и носят мъдрост. Птиците са от Сириус и ни учат на смирение, духовно извисяване и независимост. Прасетата са от Плеядите и са тук за да поддържат екологичния баланс като почистват земята от хранителните остатъци. и т.н. Животните идват на земята не за да служат за храна – по онова време всички са вегетарианци - а за да служат на човека в поддържане на баланса и връзката със светлината.


image

Така замислен експериментът се проваля на няколко пъти, приключващи с природен катаклизъм, като на седмия път успява да достигне до кулминация и да изгради Златния Век на Атлантида - единствения период от развитието на Земята, когато човечеството построява Рая на Земята. Споменът за това време е вплетен в гена на човечеството и е част и от днешната ни мечта.

Атлантида е разделена на 12 племена, водени от 12 жреци, освен тях важна роля са играли маговете и именно тяхното изкушение да използват магическата сила за лично облагодетелстване слага края на 1500 годишния възход. Съответно следва отново природен катаклизъм и потапяне на Атлантида.
Светлите души, водени от 12 жреци, се разпръскват по земята и смесват с останалото население, което е на ниско еволюционно ниво и не подозира за съществуването на острова. Появявайки се там, жреците и атлантите дават тласък на местното население, построяват по всички краища на земята пирамиди и храмове, които днес оформят чудесата на планетата. Самите те биват обожествявани и битуват днес в митовете и легендите на човечеството. Ето кои са те:

ВИСШИТЕ ЖРЕЦИ НА АТЛАНТИДА
Египетската нишка

1. Тот – отправя се към Южна Америка, води племето на инките,построява Мачу Пикчу.
2. Изида – произхожда от Венера, също се отправя към Южна Америка и води ацтеките, създава календара на Ацтеките.
3. Хор – отправя се към Вавилония, дава тласък на търговията, създава Висящите градини на Семирамида.
4. Ра –дава началото на древноегипетската култура
5. Сет – дава началото на племето на инуитите
     6. Имхотеп – отправя се към Южна Америка и основава племето на чероките

Гръцката нишка
1. Хермес – отправя се към Хавай и дава началото на кахуните, познати най-вече с Хуна и мощните молитви на хуна
2. Зевс – отправя се към Тибет
  3. Афродита – и тя произхожда от Венера и се отправя към Южна Америка като дава началото на племето на Маите и създава прецизния календар на Маите
4. Аполон – отива в Месопотамия и дава началото на съвременната астрология
5. Посейдон – отправя се към Гърция
  6. Хера - отива в Нова Зеландия и основава племето на маорите

Историята на Атлантида и 12те племена е кодирана в 12 кристални кварцови черепа, чиято изработка е с технологии, недостъпни за нас в момента. Например те са можели говорят като движат долната челюст. Имало е и 13ти череп във виолетов цвят и изработен от аметист, който е съдържал информацията на останалите 12. След падението на острова Аметистовият е дематериализиран, а останалите 12 са скрити на тайни места на земята.

Постепенно те започват да се появяват отново, като до момента са открити само два. В Атлантида съществена роля за поддържане на високите вибрационни нива са играели кристалите и храмовете. Храма на Посейдон, в който е бил разположен големия кварцов кристал, в момента лежи на дъното на Атлантическия океан, където са Бермудските острови.

Днес, с повишаването на вибрациите на земята, енергиите на Атлантида  стават достъпни за нас и ни разкриват своята сила. През 1987 г. Междугалактическият съвет, въз основа на отправени горещи молитви от St. Germain и други посветени, взема решение да върне на Земята Виолетовия пламък. След 12 000 години, в които земята се гърчи под натиска на злото и мрака, на човечеството отново се дава достъп до тази мощна пречистваща енергия. Нещо повече -  през 1998 г. към него се добавя и Сребърният пламък на хармонията. И така днес ние можем лесно и бързо да се „потапяме” в него и да трансформираме всички негативни енергии в чиста светлина.

Ето едно примерно упражнение за пречистване на негативните енергии и хармонизиране чрез Сребристо-Виолетовия пламък:


Упражнение за пречистване чрез Сребристо-Виолетовия пламък:

1. Помолете Арх. Михаил да бъде до вас с да ви защитава. Това е много високочестотна енергия, с която се получава отваряне на всички нива. Не бива да шофирате, когато работите с него!
2. Повикайте сребристо - виолетовия пламък, визуализирайте го в лилаво, виолетово, пурпурно, примесено със сребърни нишки.
3. Представете си го как разчиства пътя пред вас или определени ситуации.
4. Изпратете пламъка на хора, които са болни или изпитват затруднения, за да се изчисти негативността от тях.
5. Хвърлете в огъня собствените си негативни емоции - недоволство, яд, ревност, самообвинение, обида, гордост и т.н.
6. Представете си хора или ситуации, които не са хармонични, вътре в огъня, който изгаря дисхармонията. Може да работите със ситуации както от миналото, така и в бъдещето.
7. Представете си пламъка да пътува по различни места на планетата, където има конфликт и напрежение.
8. Пратете пламъка по интернет и мобилните телефони да пречисти световната комуникационна мрежа. Пратете го по медиите да пречисти и тях. Пратете го на политици и ситуации, касаещи бъдещето на планетата или каузи, които са ви близки – лечение на СПИН, рак, малария и. т.н.
9. След като свършите , благодарете на ангелите и източника и сложете кръст за защита на вашата чакра система.
10. Упражнението можете да правите редовно като част от утринните медитации, както и по всяко време на деня, когато усетите падане на вибрационното си ниво.


В Атлантида най-важната задачата за всеки е била да се поддържа високо вибрационно ниво, за да се запази връзката с източника. Хората са живеели в контакт с природата, обожавали са водата и са имали водни източници навсякъде. Жреците са следили вибрационното ниво и са го поддържали чрез работа с кристали, инвокация на виолетовия пламък и други ритуали.

Поради високото вибрационно ниво, до земята са имали достъп енергии и същества от висок порядък, които след падението на острова и смъкването на енергийното ниво са се оттеглили. Днес те отново се завръщат и стават достъпни за нас. Като например елегантните, красиви и митични Еднорози.


image

Те са същества от седмо вибрационно ниво, които са обитавали Атлантида и днес са тук, за да ни учат на достойнство, себеуважение, любов, лечебна сила, благородство и грация. Еднорозите –бели коне с криле и рог на мястото на третото око - са като ангелите и архангелите – изпълняват поръчки, които са за висше добро. Те са големи приятели на децата и много деца са в състояние днес да ги виждат и общуват с тях. Те имат красиви имена, обичат бели цветя, обожават лилии и орхидеи и щом четете тези редове - те са до вас и искат да се свържат с вас. Еднорозите , както и ангелите и архангелите, нямат свободна воля! Те са част от божествената светлина и неин чист проводник. Сега ви предлагам да направим едно упражнение за свързване с личния Еднорог.


image


Упражнение за свързване с Еднорог

1. Най-добре е да се намирате сред природа или в хармонична среда. Еднорозите могат да се свързват с вас успешно ако средата е хармонична. Ако не можете да сте сред природата, тогава потърсете място, където никой да не ви безпокои. Може да пуснете хармонична музика.
2. Помолете вашите ангели да ви пазят и асистират.
  3. Вдишвайте и издишвайте дълбоко от сърдечния център. Вдишвайте любов, издишвайте мир и покой. Продължете докато се отпуснете напълно.
4. Визуализирайте как сте седнали на красива полянка край езеро. Луната огрява езерото, тишината е омагьосваща. Вдишвайте свежия нощен мирис на въздуха.
5. Вгледайте се в сребристата лунна светлина и вижте кълбото от светлина, което се приближава към вас. От него нежно се оформя силуета на искрящия от светлина красавец Еднорог. Това е той, вашият Еднорог. Той се приближава и ви осветява с ярка светлина.
6. Почиствайте любовта, която ви изпраща, усетете грацията, с която се свързва с вас. Той се навежда и насочва чрез еднорога си любов към сърцето ви. Приемете я.
7. Ако изпитате вътрешна необходимост, станете и го погалете.
8. Погледнете го в очите и се свържете с душата му. Останете с него колкото искате.
 9. Помолете го да ви изпрати телепатично съобщение. Опитайте се да го уловите, да усетите смисъла му.
 10. Попитайте го как се казва и се опитайте да „усетите” неговото име.
   11. Поискайте разрешение да го пояздите, ако ви разреши, разходете се из облаците. Еднорозите обичат, когато хората се радват и забавляват. Те реагират на вибрациите на емоциите, които излъчвате.
12. Когато приключите, благодарете му и бавно отворете очи.
13. Поставете кръст за край и защита.
14. Запишете идеите, които ви хрумнат.


image

А ако искате, може да се сдобиете и с рисунка на своя Еднорог, като помолите приятел-художник да го изрисува. Дарина Янева, която е част от този сайт, би могла да ви помогне, може да и пишете на: darinadaya@gmail.com

Когато еднорозите влязат в нашия живот, ние вече работим на нивото на душата и нейните задачи. Разликата между ангелските йерархии и еднорозите се състои в това, че ангелите „отговарят” за проблемите на сърцето, а еднорозите – за тези на душата. Всички те обаче, както и ние, имаме една и съща цел:
Да поддържаме постоянно високо вибрационно ниво – където има радост, смях, любов, щедрост, подкрепа. Където има ЧУДЕСА.

Всяка мисъл или чувство, които съдържат какво не харесваме, какво не искаме, не обичаме е негативна енергия, която ни отдалечава от източника.
Каквото и да правите, където и да се озовете,
поддържайте нивото!

Как става това - като правите неща, които ви носят радост, като прилагате научените от предишните и този месец упражнения, като общувате с природата, спортувате и т.н.
Само тогава наистина всичко е наред!


astro.ourplanet.cc/overall/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B4%D0%B0/



Гласувай:
15



1. rossi9 - Татяна, благодаря!
08.10.2012 10:10
Много съм впечатлена!
цитирай
2. mariniki - колко красиви неща си ни разказала...
08.10.2012 10:45
очарована съм и впечатлена...
споделям напълно... и се уча... не знам защо...
но моите сънища и мисли са винаги с нежно-лилав или бял оттенък..
прегръщам те, приятелко мила, носеща светлина...
цитирай
3. stela50 - Интересен, красив и впечатляващ постинг, Бвен ...
08.10.2012 13:34
...Да поддържаме постоянно високо вибрационно ниво – където има радост, смях, любов, щедрост, подкрепа. Където има ЧУДЕСА...
Прекрасно звучи, приятелко ... Да бъде !
цитирай
4. casus - Браво!
08.10.2012 18:45
Изключително красиви заклинания! Затова непоколебимо вярвам, че действат! Ти или си Еднорог или си Добрата Вълшебница! Късмет е, че те срещнах! Щастлива БЪДИ!
цитирай
5. bven - На 1: Роси9, здравей и добре си дошла!
08.10.2012 19:12
Радвам се, че ти хареса тази статия, а и се надявам да не остане само с харесването!:)))
Хубава и лека вечер!
цитирай
6. bven - На 2: аз също съм впечатлена и окрилена от тези думи, Мариники:)
08.10.2012 19:22
Ние се завръщаме у дома и естествено всичко, което подсъзнателно ни напомня за това, ни прави нежно-тревожни, интуитивно знаещи истината. Може би затова и сънищата ти са оцветени.
Прегръдки и за теб, поетесата на симургите бели:)))
цитирай
7. bven - На 3: Най-после чухме точните думи, Стела - да поддържаме високо вилационно ниво,
08.10.2012 19:23
и това е адресирано до всички нас!!!
Естествено, когато човек е весел, щастлив , той е и щедър и се носи на крилете на...добрата, положителна енергия. За другото състояние няма да говорим! Винаги заредени с енергия, хармонизирани и изпълнени с любов, нали?!!
Намасте!
цитирай
8. bven - На 4: casus, всичко около нас е една вълшебна приказка, но ние участваме със затворени очи в нея.
08.10.2012 19:27
Когато очите се отворят, сме на път да научим, че ние сме добрите вълшебници и правим чудеса всеки миг, тук и сега! Не се оставяй да те приспиват, а полека отваряй очи - Вселената ни очаква с любов и ни е приготвила най-добрите дарове:)))
Любов и светлина по пътя!
цитирай
9. zaw12929 - КРАСИВО НАПИСАНО СЪЧИНЕНИЕ
11.10.2012 20:27
Единствен Бог прави чудеса.
Дайте си отговор на въпроса "Защо ли сме християнска държава?!
Защото има Бог и той единствен ни помага, ако ние го искаме, ако знаем как... за съжаление безбожието, атеизма ни тресат, вредят ни, защото и унищожаването ни, което се осъществява е благоприятно, да сме тъпи атеисти, които не искат дори да чуят или прочетат... защото у нас дори успехите на науката, стигнала до извода за Бог са табу за медиите. Затова пък антибожието се разпространява, заразява, уморява ни... Боже пази ни! Запази ни!
. Винаги решаването на споровете става с нови идеи, които са били и остават тъканта на науката. Моите убеждения зависят единствено от моята мисъл. От мен. Никой не ме принуждава или плаща да извъртам фактите. Пиша. което мисля. Чувствам интуитивно. От източници. Не укорявам никого. Няма защо. Имам идея споделям. Заради доказателство и подкрепа.
Бог е невидим за очите-вратата за Господа е главата ни
Не знаем местонахождението на Господа,но сме сигурни,че всеки от вярващите го носи у себе си. Дилемата е: да вярваме,че го има или да Го виждаме. От двете е избрано по приемливото, което няма да вреди на нас самите. Още с поемането на първия въздух бебето-човек изревава, писка,че е гладен, На мнозина им става начин на живот.
Ако има достъп до божи врати, те щяха да бъдат обсадени от невъобразими по състав и дължина опашки от молители, за какво ли не?! Пътят към Висшия разум е през пътеките на собствената ни глава и ум. Пътищата на душата са и ще останат дискретни. Човек може да бъде свенлив, прикрит, дори неискрен спрямо друг човек, Не и пред душата си, която е негова същност, лице пред Висшия разум.
НАМЕРЕТЕ ПЪТЯ КЪМ БОГ, ЗАЩОТО ИДВА ЗА ВСЕКИ ЧАСЪТ...
ВИЖ : http://zaw12929.blog.bg/politika/2012/10/05/ako-bog-niama-tialo-niama-kak-nasheto-tialo-da-e-podobno-na-.1006491

още прочети тук :
http://zahariada.blog.bg/drugi/2012/10/04/za-tova-triabva-da-znae-vseki-preustroistvo-syznanieto-na-ch.1005955
цитирай
10. zaw12929 - ПОЗДРАВЛЕНИЕ!!
11.10.2012 20:33
bven написа:
Когато очите се отворят, сме на път да научим, че ние сме добрите вълшебници и правим чудеса всеки миг, тук и сега! Не се оставяй да те приспиват, а полека отваряй очи - Вселената ни очаква с любов и ни е приготвила най-добрите дарове:)))
Любов и светлина по пътя!


ВИЕ СТЕ НА ТОЧНИЯ ПЪТ. ДОБРОТО ЗА ДОБРИТЕ ПРЕДСТОИ.
цитирай
11. slunchevchovek - Толкова съм очарован от умението ти ...
12.10.2012 13:22
Толкова съм очарован от умението ти да представяш по един неповторим начин вечните истини! Научих много нови неща. Защото пътят на омъдряването е безкраен. Радвам се, че работим в една и съща бразда в духовната нива!
цитирай
12. bven - На 9,10 и 11: zaw12929 и slunchevchovek, всеки избира своя път към светлината и начина за достигането.
14.10.2012 21:54
Важното е да го направим, без да вредим никому с дума, мисъл или действие . Все още има много работа, нали?
Намасте!
цитирай
13. анонимен - FZQQFUXNHhHIWqhR
05.11.2012 11:04
L2TkeT <a href="http://tekuomegjsfo.com/">tekuomegjsfo</a>, [url=http://vitqsnunmptz.com/]vitqsnunmptz[/url], [link=http://avubaviuqyax.com/]avubaviuqyax[/link], http://lckftvttkpyu.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14871416
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава