Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2012 08:00 - пробуждането
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 6494 Коментари: 16 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


12-те признака на Пробуждането

Болки в цялото тяло, особено в шията, раменете и гърба. Това е резултат от интензивните изменения на ниво вашата ДНК, произтичащи във връзка с пробуждането във вас на Христовото съзнание. Не се вълнувайте – това ще премине.
Изпитване на дълбока вътрешна тъга без никаква видима причина. Вие се освобождавате от своето минало (от този и от предишните животи) и това предизвиква чувство на тъга. Това прилича на ситуацията на преместване от дома, в който сте живели много години, в нов дом. Много искате да се преместите, но в същото време ви е жал да се разделяте със спомените, енергиите и всичко, преживяно в стария дом. Това също ще премине.
Сълзи без каквато и да е причина. Това е същото като в т.2
Полезно е да си позволите да се наплачете, тъй като това помага да се изчисти старата енергия, намираща се във вас.

Неочаквана смяна на работата или вида дейност. Това е много типичен симптом. Доколкото вие самите се променяте, всичко около вас също може да се променя. Не се безпокойте за това да намерите веднага „съвършената” работа или занимание. Това също ще премине. Вие сте в преходно състояние и можете още няколко пъти да си смените работата, преди да разберете коя ще ви легне най-добре на сърцето.

Прекъсване на семейни връзки/отношения. Със своето биологическо семейство сте свързани чрез стара карма. Когато завършвате кармичен цикъл, възлите на старите кармични отношения започват да се разхлабват. Ще ви се стори, че се отделяте от своето семейство и приятели. Това също ще мине и след определено време вие ще можете да създадете съвършено нови отношения с тях, ако това е необходимо. Като тези отношения вече ще са построени на основата на нова енергетика, без кармични връзки.

Непривичен режим на сън. Много е вероятно много нощи вие да не спите между 2 и 4 след полунощ. Вътре във вас се извършва огромна работа и това често ще ви кара да се събуждате, за да си поотдъхнете. Не се притеснявайте, ако не можете да заспите, по-добре станете и се заемете с нещо, отколкото да лежите в леглото и да мислите за всекидневните си грижи. Това също ще мине.

Ярки и динамични сънища. Можете да видите сънища за война, сражения, преследване и чудовища. Вие буквално се освобождавате от старата енергия и тази енергия на миналото символично се изразява като война, бягство от нещо или от някакви чудовища. Това също трябва да отмине.

Физическа дезориентация. От време на време ще се чувствате много незаземени. Ще бъде нарушена пространствената ви ориентация с усещане за това, че не можете твърдо, с двата крака да стоите на земята или може да възникне усещане, че се намирате между два свята. Във вашето съзнание постъпва нова енергия, а вашето тяло може да изостава. Повече време прекарвайте сред природата, за да способствате за заземяването на новата енергия вътре във вас.

Повече „разговори със самия себе си“. Ще забележите, че все по-често разговаряте със себе си. Можете изведнъж да се хванете, че вече половин час беседвате със себе си. Вътре във вас узрява ново ниво на общуване и разговор със себе си – това е като върха на айсберга. Такива беседи ще бъдат все повече и повече, те ще бъдат все по-свободни, съответни на момента и пълното озарение. Не си мислете, че се побърквате – вие просто сте един от Пробудените, влизащи в нови енергии.

Чувство за самота дори в компанията на други хора. Възможно е да се чувствате самотни и отделени от другите. Възможно е да искате да избягвате големи групи от хора и тълпи. Както при всеки Пробуден, вашият път е сакрален и самотен. Чувството за самота предизвиква тревога и пречи да се нагодят отношенията с другите хора. Усещането за самота е свързано и с това, че вашите духовни водачи си отиват от вас. Те са били с вас по време на вашите пътешествия през миналите животи. Сега им е време да си отидат, за да може вие да запълните своето пространство със собствената си Божественост. Този симптом също ще мине и вътрешната пустота ще се запълни с любов и енергията на Христовото съзнание.

Безстрастност/безразличие. Можете да усещате абсолютно безразличие при пълно отсъствие на желание да правите каквото и да било. Това е нормално – това просто е част от протичащия процес. Приемете го като „време-за-нищо-не-правене”. Не се борете със себе си – и това ще мине. Това прилича на претоварването на компютъра – трябва да го изключите за някакво време, за да го заредите с ново, по-сложно програмно обезпечение или в дадения случай – с новата енергия на Христовото съзнание.

Дълбока тъга по Дома. Това е, с което най-трудно може да се справите в сравнение с всички останали състояния. Може да изпитвате дълбоко и всепоглъщащо желание да напуснете планетата и да се върнете у Дома. Това не е стремеж към самоубийство. Това не е от злоба или разочарование. Вие не се каните да драматизирате това в себе си или пред другите. Просто във вас има една тиха част, която иска у Дома. Главната причина за това е много проста. Вие сте завършили своите кармични цикли. Вие сте изпълнили своя договор с живота във това въплъщение и сте готови да започнете нов живот, намирайки се все още в това тяло. Намирайки се в процес на преход, вие съхранявате вътрешната памет за това какво е това да бъдете на тази страна. До колко сте готови да се запишете за ново пътешествие за изпълнението на вашия дълг тук, на Земята? Готови ли сте да приемете призива и да престъпите в Новата енергия?

Да, действително, вие може да се отправите към Дома веднага. Но вие сте дошли до тук толкова от далече, след толкова много животи. Срамно е да си отидете, недочаквайки края на филма. Освен това, вие сте нужни на Духа тук, за да помогнете на другите да направят прехода в новата енергия. На тях им е необходим духовен гид в човешки облик, такъв като вас, който вече е преминал от старата енергия към новата. Пътят, по който вие сега вървите ви дава необходимия опит за това да станете Учител на Новия Божествен Човек. Колкото и самотно и тъмно да е вашето пътешествие от време на време, помнете, че вие никога не сте самотни.

Превод: Таня Т.
www.spiralata.net/kratko/articles.php


Гласувай:
19
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - беше ми необходимо...
19.11.2012 09:26
да прочета...
за мен ли е писано това... вече знам
причините за това, което ми се случва...
благодаря ти, Татяна... светъл
поздрав за теб...
цитирай
2. mileidi46 - Мила приятелко,
19.11.2012 19:00
прочетох ,изгледах и изслушах видео клиповете...
Толкова съм ,,будна",че от дълги месеци насам..ме е страх да заспивам..
Знам само едно:Никой не може да знае какво става или ще стане..!Че нещо ще стане-ще стане!Ставало е и пак ще стане..Въпроса е кога...и там е трагедията ни.На какво сме жертва..предстои да разберем!За мен отговорите са два-или на манипулация...или на неизбежен природен цикъл!
Много цивилизации са загинали..на кой ли му пука за нашата..един несполучлив експеримент на някого,ако ще той да се нарича и Господ Бог!!
Време е да си прибере мутантите..
цитирай
3. yotovava - Интересно, тези признаци ги има почти от около 2 години
19.11.2012 19:08
като добавим, че внезапно си намерихи и работа - няма начин да е друго.
Поздрав, Бвен. :)))))))))

Валя
цитирай
4. bven - На 1: Светлина и за теб, Мариники:))
19.11.2012 19:58
Промените ги усещаме всички, но друго е , когато някой ти даде обяснение:)) Естествено е всеки да ги изпитва по своя си начин - толкова сме различни все пак!
А аз се радвам, че намираш потвърждение за твоите усещания, емоции, значи сме в час и в крачка:)))
Хубава вечер!:)
цитирай
5. bven - На Милейди46: ах ти, приятелко с твоите философски разбори...
19.11.2012 20:01
Започни да си поспиваш, да се успокояваш и да видиш, че няма нищо лошо да се случи. Всичко сме отиграли и научили много преди да дойдем тук, готови за голямата игра:)))
Всичко е Едно и всичко се мени:)))
цитирай
6. bven - На 3: Здравей, Валя! Чудесно е, че и при теб се чувстват промените -
19.11.2012 20:03
хубавите неща трябва да се научават и да се множат първо в мислите, после в думите и делата:))) Благодаря за споделеното и нека е светла и хубава тази ноемврийска вечер!
цитирай
7. prarodinata - Пробуждане
19.11.2012 22:15
При мен се наблюдават някъде около половината 'симптоми', значи ще да съм на прав път :)
Шегата настрана, промените идват (всъщност са вече тук), независимо от способността или липсата на такава у хората да ги усетят.
Някой беше заявил, че душите ни, образно казано, са се редили на опашка, за да се сдобият с тяло точно в това време и точно тук, в България. Отговорността е огромна, възможностите са невероятни, но и изпитанията са кошмарни. За съжаление малцина осъзнават това и с лека ръка пропускат този огромен шанс. Дано в оставащото време успоредно с процеса на дегенерация и упадък да се ускорява и Пробуждането! Всъщност, може би точно така и става.

Поздрави за чудесните ти материали!
цитирай
8. casadi - 12-те признака на пробуждането ...
20.11.2012 00:54
12-те признака на пробуждането вероятно са си съвсем обикновени симптоми на поне няколко различни болести. В такъв случай, вместо човек да си въобразаява, че преминава към по-висока форма на съзнание, е добре да иде на лекар и да си направи основни прегледи.

Като цяло статията е захаросано бонбоче за наивници.
цитирай
9. bven - На 7: Здравей, Мартине. Наистина има източници, според които не случайно сме тук, в това време и място:)
20.11.2012 19:19
Но както виждаш, има много хора и не-хора, всеки с различна характеристика на духовност и вибрационна честота. Естествено, всеки е по своя път и прави това, което смята за най-добро. Това, което не подлежи на коментар, е че промените са започнали отдавна и всеки решава само за себе си. Ако има възможност да посвети някой за това - добре, ако няма кого - значи така трябва да стане. Духовност и материализъм трудно вървят ръка за ръка. Затова и в Тибет са най-бедни, но и най-духовни хората.
Благодаря за добрата оценка. Аз също харесвам и следя твоите материали - Прародина за загубилите Родина в това време е благослов от Бога!
Светлина и Любов!
цитирай
10. bven - На 8: casadi, боледуване и промяна на енергийните и физичното тяло на човек - може и да имат общо,
20.11.2012 19:23
по-важно е всеки как ги чувства. Пък от ходене на лекар много често се получава и разболяване. Нека дадем на всеки от нас възможността сам да прецени какво се случва . Никой няма право да дава съвети и коментар за душата, нали? Ето и още малко за прочит:
http://latinka13.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/11/03/za-agni-ioga.1016616
Пожелавам ти светла вечеря с много витамини и здрав сън.
цитирай
11. prarodinata - Но както виждаш, има много хора и ...
21.11.2012 01:09
bven написа:
Но както виждаш, има много хора и не-хора, всеки с различна характеристика на духовност и вибрационна честота. Естествено, всеки е по своя път и прави това, което смята за най-добро. Това, което не подлежи на коментар, е че промените са започнали отдавна и всеки решава само за себе си. Ако има възможност да посвети някой за това - добре, ако няма кого - значи така трябва да стане. Духовност и материализъм трудно вървят ръка за ръка. Затова и в Тибет са най-бедни, но и най-духовни хората.
Благодаря за добрата оценка. Аз също харесвам и следя твоите материали - Прародина за загубилите Родина в това време е благослов от Бога!
Светлина и Любов!


Благодаря ти за топлите и истинни думи, подписвам се под всяка от тях.
С нами Богъ!
цитирай
12. palada - Благодаря ти за тези съвършени послания!
21.11.2012 13:34
Благодаря ти, че помагаш на българите да намерят себе си и да се осъзнаят.
Пожелавам ти успешен творчески път. Бог да те благослови!
цитирай
13. bven - На 11: С нами Богъ!
21.11.2012 20:56
Мартине, Ние с Бог сме Едно!
Любов и Светлина!
Намасте!
цитирай
14. bven - На 12: Палада, благодаря и аз за добрите и искрени думи:))
21.11.2012 20:59
Много се радвам, когато си мисля, че ние всички се осъзнаваме и духовността ни нараства! Българите са носители на знание и светлина от векове - нека се знае винаги и от всеки. Сега е времето всеки българин да се докаже.
Бъди Светлина и Любов!
Светла празнична вечер!
цитирай
15. priqtel12 - Имах нужда да прочета
23.11.2012 11:17
нещо такова.............Благодаря ти за тази информация!
цитирай
16. bven - На 15: Здравей, Иве:))
24.11.2012 16:41
Всички имаме нужда от тази информация - и тези, които я харесват, и тези, на които не допада особено. Но всичко с времето си!
Намасте!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 12437277
Постинги: 2584
Коментари: 13089
Гласове: 36088
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава