Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2014 09:21 - послание от хаторите
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 1888 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Холон* на Баланса и Холон на Изцелението


Хаторите 15 март 2005


Вихровидният начин на действие на вашата планета и слънчевата система се ускорява и в резултат на това  времето, както го познавате, се трансформира. В същото време има развития и промени в Земята, както и в други сектори, които засягат съдбата ви и изборите, които трябва да направите.

Тези промени се случват по толкова бърз начин, че е невъзможно да продължавате да действате по стария начин. Затова създадохме система от планетарни обновявания, която ще се появява редовно на този сайт. Не можем да кажем с каква честота или по какъв модел ще се появят те. Затова ви препоръчваме редовно да преглеждате този сайт, ако се интересувате от подобни въпроси. Както си го представяме това, планираме да се обърнем към подобни специфични развитие, както и към вътрешни технологии, които можете да използвате да „уловите вълната”.


Холонът

Дадохме тази информация в няколко семинара, но сега усещаме, че е време да я споделим с всички, които се интересуват. Холоните са специфични геометрични форми, които са триизмерни по природа и влияят на съзнанието по определени начини. Под съзнание, моля разберете, че нямаме просто предвид ума ви, както го разбирате вие, а всички аспекти на аз-а, в това число и интелекта на тялото, т.е. ДНК.

Холоните са създадени в царството на вашия разум или въображение, но те принуждават енергията да тече по различни начини. Имайки предвид повишаващото количество обезпокоителни сили към земята ви, бихме искали да ви дадем прости инструкции за два холона.

Първият трябва да стабилизира вътрешната ви енергия, особено емоциите ви, когато преживявате променливи събития, било то директно около вас или в биосферата, а вие ще откриете, че събитията, случващи в други области от света, ще имат по-голямо въздействие от преди. Това е свързано с увеличаване на възприетата взаимосвързаност. Независимо дали ви харесва или не, става все по-ясно, че вие сте едно планетарно семейство, като ще стигнем по-далеч и ще кажем, че вие сте едно планетарно тяло. Така навсякъде по света катастрофалните събития ще ви засегнат по-директно, в зависимост от нивото ви на осъзнаване, чувствителност и типа граници.

Бихме искали да кажем, че най-висшата форма на „улавяне” на тези вълни на промяна не е чрез съпротива или изолация, които всъщност създават най-високи нива на изтощение. Начинът вместо това е да позволите на енергиите на промяната да се движат около и през вас, без вкопчване в старите ви идеи и картини за това как би трябвало да бъдат. Както споменахме, първият холон цели стабилизиране на енергията ви. С втория холон бихме искали да ви инструктираме как да засилите имунната си система.

Първият холон – Стабилизация

Това се базира на специфична теоретична основа, известна като осмостенник. Осмостенникът се състои от две пирамиди с квадратни основи, свързани при основите, като върхът на едната сочи надолу, а върхът на другата – нагоре. Те са точни огледални образи една на друга. Тази специфична триизмерна геометрия се среща естествено в природата, особено във формата на някои кристали, атомни и молекулни връзки. Това по своята природа е много стабилна форма. От езотерична гледна точка, това е среща и балансиране на мъжката и женската полярност, на рая и земята.

За да създадете този холон, усетете или си представете линия, която преминава през върха на главата надолу към центъра на тялото, надолу към перинеума и краката. Централната линия е оста на осмостенника.

Усетете или си представете основата на пирамидите на нивото на кръста ви, така че горната част на тялото ви е вътре в горната пирамида, а долната пирамида обгражда долната част на тялото ви. Няма значение колко големи сте направили пирамидите, стига само цялото ви тяло да е вътре в тях. Няма значение как сте ориентирали ъглите (ръбовете). Като си представяте себе си вътре в осмостенните, си представете усещанията за сигурност и комфорт. Упражнявайте се да задържате геометрията на осмостенник във въображението си, докато извиквате чувствата на безопасност и комфорт. Упражнявайте се ежедневно, ако искате да го овладеете. Създайте холона, добавете чувствата на сигурност и комфорт и след това ги усилете. Правете това, докато просто представянето на холона ви донесе тези чувства. Тогава ще откриете, че можете да създадете холона, когато пожелаете и той ще ви даде тези чувства  и по самата си природа холонът ще застави фините енергии във вас да достигнат състоянието на баланс.

В бъдещите комуникации ще ви предложим конкретни предложения как да „уловите вълните на промяната”.  Този първи холон се възприема най-добре като „един вид спасител на живота”. Това не е най-силният или елегантен начин да преминете през промените, които ви предстоят, но може да бъде много полезен, особено за онези от вас, които не са се научили още как да се пренесат в интердименсионалността на съществуването си.


Вторият Холон – Имунитет

Поради разрушаването на екосистемата ви и други въздействия от неправилната употреба на технологиите ви, бактериите и вирусите мутират много по-бързо и се появяват нови форми. Този холон има мощен ефект върху имунната ви система. Той не е предназначен да бъде заместител на поемане грижата за себе си, а е допълнение; и ако усещате, че се разболявате, този холон може да ви бъде от чудесна полза.

В същността си той е цилиндър, който ви обгражда, започващ точно над главата ви и свършващ точно до ходилата ви. На върха на цилиндъра формата се извива като банан, насочена към челото. В основата на цилиндъра формата се движи в обратна посока на върха. Така че, ако я гледате отстрани, много би приличала на обелен банан. Някои го наричат холона делфин. Почувствайте тази форма около тялото си, задържайки впечатлението, че е със сребърен цвят, много наподобяващ сребристите балони. Не е необходимо да виждате този сребърен цвят, а само да си го представите. По-конкретно той се свързва с антибактериалните и антивирусни качества на колоидалното сребро. Почувствайте този холон около вас и когато умът ви започне да блуждае, върнете го отново на усещането за холона. Тази конкретна геометрия кара фините енергии във вас да се успокоят и в същото време да се енергизират по специфичен начин, който засилва имунната система. Препоръчваме ви да добавите това в „аптечката ви за първа помощ”.

Бихме искали да ви оставим сега с тези финални мисли: Като се увеличи хаосът пред вашата планета, не се отчайвайте. Това е естествен процес на преминаване от едно измерение в друго. Духовното майсторство е способността за справяне с нови ситуации по един творчески начин. Всичко по-малко от това не е от полза. Трябва да намерите нови начини да се справите с живота си и с онова, което се случва в света около вас.

Изборите, които правите, ще определят съдбата ви. Наистина е толкова просто. Докато мнозина около вас се движат в спирала от отчаяние и объркване, тогава се отваря странна възможност. Възможно е да „уловите” вълните на промяната през предстоящите непостоянни периоди на хаос с хумор, изящество и изключителен растеж. Силата да направите това не идва отвън. Идва отвътре, но също като миньор, който търси злато, ще трябва да копаете.

Откриването на съкровището, което ще ви направи богати, в смисъла на духовни качества и по-голяма вероятност да оцелеете в тези времена, изисква търсене от ваша страна, но не вън от себе си, а вътре, защото вие вече притежавате онова, което ви е нужно. Предложенията, които ще направим през следващите месеци, са просто помощни съвети, за да разрешите загадката, която сте вие и да се надяваме скоро един ден, ако не се превивате от смях вече, да разберете космическата шега и с вика на наслада да се пробудите от дрямката, да излезете от съня и да навлезете в един нов, или още по-добре, да се пробудите всички заедно.


                                               Превод Златомира Иванова (от библиотека Спиралата)



Гласувай:
13



1. precoria - Вярвам и следя при възможност тази ...
21.05.2014 15:31
Вярвам и следя при възможност тази материя.Ивтересна е.Чела съм и други неща от Хаторите.Ето, тези холони не са трудни.Благодаря ти,че днес ни ги поднасяш.
Всичко е важно в тези крайни времена в които живеем.
Поздрави и прегръдки,Bven.
цитирай
2. bven - На 1: Радвам се, че се отбиваш и коментираш, Петя:))
21.05.2014 19:54
Има хора, които смятат, че това са глупости и не заслужават никакво внимание...Но по-добре е да сме въоръжени с тези знания, особено касаещи имунитета и хармонията и стабилността ни, вместо да отричаме това-онова. Пък и знае ли човек какво може да ни се случи? Нека мислим и си представяме доброто за нас! Колкото до Хаторите и другите, които ни подават знания - нека знаем, че не сме сами и помощ има винаги за този, който поиска!
Благодарност и любов, precoria, нека са хубави майските дни и празници за теб!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867515
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава