Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 806 Коментари: 0 Гласове:
7





Съобщение от Джеймс


Поздравления, в търсенето на себе си вие сте намерили тази последна страница. Това което току-що сте завършили е метафора за пътуване навътре. Всеки слой или страница представляваше завесата, която покрива най-вътрешното собствено аз и затъмнява неговия глас и поведение.
Ако сте достигнали до тази страница от своя гледна точка, имате чувството за осъществяване, което е заслужено. Тъй като предаването в предишните страници от Първия Източник, така удачно декларира, че собственото аз е камерата, в която ние общуваме тясно с Първият Източник.
И така, въпросът, които може да кръстоса вашия ум е как да откриете тази камера на собственото аз, така че да можете да общувате тясно със своя Създател.
Независимо от това как е оформен въпроса и има безброй начини, по които човек може да зададе този въпрос, той привлича един и същ отговор: Първо трябва да декларирате своята причина за общуване със Създателя.
Вашата мотивация очертава начина, по който намирате тази камера на собственото аз, защото основния импулс на Навигатора на Цялостността се бори против това. Той желае съюз със своя Създател, но също така е отпечатан от неговия Създател да изследва самия себе си и да систематизира своята идентичност като отделен от своя Създател.

Много хора желаят да общуват с Първия Източник, мислейки, че е правилно да го правят. Други смятат, че задължение на техния вътрешен живот е да търси Бога и да слуша Неговото послание - в каквато и форма то може да се появи в живота им. Някои предпочитат да търсят с такъв интензитет, че самото търсене поема по свой собствен смисъл. Все пак повечето хора, ако те търсят въобще, са убедени, че търсенето на Бог приключва в четенето и преклонението на религиозно или духовно учение.
Елементът, който се изплъзва на повечето търсещи е ясното разбиране за тяхната мотивация и съзнанието, че чрез тази яснота тяхното търсене се повлиява или пре-насочва. Това е едва забележим елемент от духовния гоблен, който ви обгръща. Мотивът ви да общувате с вашия Създател, в рамките на камерата на собственото аз, представлява дизайна на вашия път за възлизане в световете на своя Създател. Това е значението му.
Без съмнение се чудите какво е подходящ мотив и прилагам ли този мотив в моята собствена дейност? Може също да запитате себе си, какво е камера на собственото аз?
Камерата на собственото аз е първичната част от вас, която винаги е свободна от външни влияния. Това е мястото, където приемате и предавате с гласа на вашата божествена натура. Това е мястото, където сте винаги, когато сте в рамките на еволюционните светове. Това е отстъплението, светилището и небесата на вашето най-вътрешно собственото аз. Това е връзката на вашия божествен-фрагмент и вашия човешки инструмент.
Това е мястото, където трябва да ви отведат вашите мотиви. Не до Бог, не до църква, не до религиозно Богоявление, не до духовно пробуждане, не до учител, не до набожност, не до въпроси на здраве и щастие. Вашите мотиви за общуване с Бога са да развиете добре поносим път между човешката личност и до тази камера на собственото аз.
Сега питате: Как да направя точно това?
Винаги сте любознателни за методи и техники - мечтаейки как да направите, преди да визуализирате къде да бъде.
Това е ключът към вашия въпрос. Визуализирайте вашата камера на собственото аз. Дайте му измерение. Вдъхнете живот в нея. Направете я място за дълбок духовен резонанс, където яснотата на ума е незабавна и при тази яснота, въпросите за любовта са без прекъсване. Ако можете да визуализирате тази камера и поставите себе си в нейната честота, тя ще се превърне в мост към Бог, който винаги сте търсили.
Споделете идеите си за тези камери във форуми или вашия проучвателни групи или между вашите любими хора. Персонализирайте ги и не забравяйте да поставите прозорец с изглед на звездите - камерите на другите души. Ако можете да го съставите, направете го. Повтаряйте това отново и отново, докато можете да почувствате стените, текстурите, да помиришете благоуханието и да видите светлинните частици, които озаряват вашата камера.
Това приключва пътуването на собственото аз.
От моя свят до вашия.



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14873230
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава