Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 1032 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въведение

Следните въпроси са сортирани в три раздела. Първият набор от въпроси са взети от членовете на дискусионен форум WingMakers". Тези въпроси бяха събрани от членовете, изпратени до уебмайстора на WingMakers.com (Марк Хемпел) и след това са изпратени по пощата до Джеймс. Тези отговори са първите публични разкрития от създателя или преводача, на материалите на WingMakers и те се появиха през май 2001 година. Вторият набор от въпроси е скорошен, но протича от същия процес. Третият пакет от въпроси и отговори се състои от по-езотерични въпроси, изпълнени от лица от форум WingMakers, а също така и учениците на материали на WingMakers, които са написани на Джеймс


 

 

Въпрос 2: Моят въпрос е, ако има една картина за камера и камери 23 (24), от къде идват допълнителните произведения на изкуството?

Отговор 2. Има седем Поточни зони, на които превеждам от измерението на време и пространство, което произхожда - казано символично - от нечовешка част от континуум време/пространство. Мястото Стрелата на древните е един от тези седем "интердименсиални" места, който е преведен с човешки термини (сетивна информация, която може да бъде получена и обработена от таламусно коровата система) и разпределени в различни форми (CD, интернет и др.) В случая на мястото Стрелата на древните, има 24 камери, защото това място се занимава с генетичната архитектура на невро анатомичната човешка структура. Това място е кодиран с информация, специфична за генетика, като по този начин неговата структура приема формата на една-единствена спирала с камери, символ на пасивното, все пак да бъдат активирани протеинови клъстери, които ще преместят съзнанието до шест сетивно човешко съществуване.

Във втората част на книгата, която ще бъде пусната през следващата година, 24-та Камера ще бъде по-добре разбрана (изяснена). Има и философска книга, които ще помогне за изясняване на генетичния символ ISM на мястото Стрелата на древните. Освен това, 24-та камера Живопис, ще бъде пусната преди края на юли 2001 г.; тя е значителна част от този пъзел.

Останалите шест места са с различна символна структура, спрямо място Стрелата на древните и все пак съществуват някои прилики. Всички те имат синтез на изкуство, музика, поезия, език, наука, философия, защото това е характерът на Поточните зони. Някои места имат по-голям акцент върху музика, отколкото поезия или изкуство, отколкото наука. Това варира в зависимост от символния фокус на Поточната зона. Колективно седемте Поточни зони, когато са настроени като бисери, разкриват основните нововъведения, които ще бъдат необходими, за да разгледате Великия портал.


 

 

Въпрос 4: Вие анти Зета ритикули ли сте и галактическа федерация, ако те съществуват?

Отговор 4. И те съществуват. Това е краткия отговор.

Що се отнася до Зета Ритикули, те са като всички сложни, хуманоидни видове, в своето поведение са мултиплицирани. Не е единствена личност, която определя вида. Някои фракции или суб-култури на Зета Ритикули са неприятни по човешките стандарти и при все това те имат свои причини за тяхното поведение, които аз разбирам. Защо ги разбирам, не мога точно да съобщя, макар че не поддържам или уважавам тяхното поведение, аз не съм против тях като враг. Аз просто оттеглям моята подкрепа и открито признавам това сред онези, с които се сдружавам.

Що се отнася до галактическата федерация, това е форма на йерархично управление и контрол и докато аз уважавам своята мисия и подкрепям своята цел, лично не съм се обвързан към нейните правила, нито съм обект на нейната йерархична структура. Аз, обаче, зачитам становищата на галактическата федерация и бих преценил внимателно предложенията им, доколкото те влияят на моята лична мисия.

 

 

Въпрос 6: Какво мислите за устройството за комуникация с вселенската интелигентност и фактът, че ние комуникирахме с "WingMakers" преди дори да бяхме наясно за вашето съществуване или материала, който сте създали?

Отговор 6. Те са специализирана обучаваща фракция на Централната раса, които – в по-голямата си част - не се въплъщават във физическа форма. Те са достатъчно описани в материала на WingMakers, който е бил издаден. Тази част от историята е фактически представена. Името WingMakers е мой термин, преведен от език, което не е лесно да се преведе като човешко определение и тя е кодова дума, която ще резонира с определени лица, сега и в бъдеще.

WingMakers общуват с хората около 11000 години, подготвяйки ги за откриването на Великия портал. Те са доста способни на свързване с хора, с или без намеса на технология. Ще ги познаете по баланса, който те проявяват между изкуство, наука и философия, както и емоции, ум и душа. Те са специално насочени към обучение и подкрепа на лица, които са средство за откриване на Великия портал.

 

 

Въпрос 9: Кои/какво сте вие, Джеймс? От къде получавате вашата информация?

Отговор 9. В моята доминираща реалност, аз съм известен като Маху Нахи. Аз съм член на обучаваща организация, чиито корени са много древни, но парадоксално, силно свързани с бъдещето на човечеството. Заниманията на тази обучаваща организация са свързани с транспортиране на поток сетивни данни до земята, за да катализират избрани лица от следващите три поколения да въвеждат нововъведения в областите на науката, изкуството и философията. Тези нововъведения ще дадат възможност на откриването и утвърждаването на Великия портал на Земята.

Мога да бъда уподобяван на преводач, който "транспортира" вече съществуващи Поточни Зони до земята под формата на разбираем поток сетивни данни. Този поток от данни ще има както ясно формулирано и така и което се подразбира съдържание, което въплъщаващите се души ще бъдат настроени да разпознаят. Този материал ще ги събуди към хелиографско копие за открития, които бяха кодирани в тяхното ДНК на концепция.

Моята информация – като тя спада към материала на WingMakers - произтича от седемте Поточни зони, които бяха създадени от същата тази обучаваща организация. Аз участвах в разработването на тези Поточни зони и затова ми е възложено да ги преведа в потоци данни, подходящи за човешката невро-анатомична система, което изисква моето въплъщение в човешко тяло .

 

 

Въпрос 10: Дали мястото WingMakers в Аризона е реално (и поезия, музика & картини наистина идват от тук?) Били ли са активирани някои от другите места? Ако е така, дали последните открития на езерото Восток са друго място на WingMakers? Какво ще кажете за Египет - дали Залата на записите е място на WingMakers? Дали Uluru е друго място?

Отговор 10. Вярвам, че мястото, който споменавате е мястото Стрелата на древните, разположено в северната част на Ню Мексико. Вярно е, че има физически места по всички континенти (както горе, така и долу). Обаче, местата са различни от тези, които аз описвам в тази история. До известна степен, аз правя това от уважение към тези белязани места, но най-вече съм по-малко заинтересуван от описване на реалните физически места, отколкото в препредаване на точен портрет на седемте Поточни зони.

 

 

Въпрос 12: Какъв е най-добрият и най-достъпен начин за получаване и изпитване на по-висока мощ или "Свръх"-човешко състояние на ума. Чрез това аз означавам нещо като магически, превъзходен интелект и подобно - Мисля, вие най-вероятно приемате моя главен мотив.

Отговор 12. Запитван съм с този въпрос (или негови вариации) по-често, отколкото всеки друг и моят отговор е неизбежно същия: Подравнете вашите лични цели с вселенските цели. С други думи, ако фокусирате вашите усилия за намиране на потоците сетивни данни, които резонират с вашето съзнание и водят до вашия самоконтрол, тези същите потоци данни ще осветят вселенските цели, както те се отнасят към видовете, от които вие сте част и планетата, на която вашия вид съществува. След като това се реализира - дори мъждиво - можете да изравните вашия личен път с вселенския. Когато това се направи, вие се ускорявате до скорост, която е оптимална за вашето съзнание, докато оставате в баланс.

Фокусирате се върху изравняването към това, което резонира с вашето ядро инстинктивно сетиво на вселенските цели. Аз направих смели твърдения, че откриването на човешка душа в неопровержими лаборатории на човешката наука е следващата фаза на вселенската цел, тъй като тя се касае за човешкия вид и планетата земя. Ако това резонира с вашето коренно чувство за цел, след това се изравнете с него. Това ще ускорява, засилва и катализира хелиографското копие на вашето състояние на съзнанието на интегриран Суверен.

със съкращения



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14876600
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава