Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2014 00:01 - за пречистване и препрограмиране кръвта
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 6981 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 22.12.2014 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нашата кръв вече разкрива своите тайни. Както и водата, тя е жива и разумна субстанция. В нея е скрит и кода за достъп до матриците на съзнанието, управлението на тялото, чувствата и емоциите ни. Кръвта вода не става - това трябва да  ни извести, че паметта на предците говори в нас и чрез нас.
 Може би ще ви хареса идеята веднъж месечно, на големите лични, семейни и религиозни празници, както и в трите дни на равноденствията (22 март, юни, септември и декември), да се помолим за пречистване на кръвта ни от вирусите на злото, злобата и да поискаме прошка от всички, за чиято кръвна връзка не знаем , но която ни влияе без обяснение - поне сега:

image
Обръщам се към Източника на живота и разума, мой космически Баща-Майка Създател. Моля те, насочи към мен, твоята земна проява (3-те имена, дата на раждане, къде сте в момента) изчистващия лечебен и препрограмиращ лъч на универсалната любов на Източника. Нека Божествената енергия пречисти моята кръв от вирусите на злото, от енергийните структури на прикрепени същности, внесени в мен с чужди програми и без моето съгласие. Моля за прошка предците си и онези, които на различни нива, по различни причини са пострадали от представители на моето родово Дърво. Моля енергията на прошката и любовта да неутрализира програмите за възмездие, отмъщение, унищожение, самоунищожение, злокачествени болести, смърт, болести на кръвта, мозъка и сърдечно-съдовата система, които нося в кръвта си по линия на моите предци и заради своята неизплатени карма. Нека кръвта ми се пречисти от всичко негативно, деструктивно, вредно, разрушително, от енергийните тапи и блокажи, ако причината за това е вън от мен.
Сега с любов и прошка се обръщам към паметта на моята кръв.  Моля те, субстанция на живота, приеми енергията на живота чрез моята молба за прошка за онова, което е било и е неотработено от мен и заради мен. Сега и през Извора на живота и разума, пред Създателя, обещавам да върна своите неизплатени дългове на всички нива, да променя своите мисли, чувства, емоции, действия и постъпки, ръководен/а от принципа да не правя никога на друг човек онова, което не искам  за себе си. Приемам да променя себе си на всички нива, за да пречистя и кръвта си от печата на възмездието и от вирусите на злото, за да бъда живот и любов в действие. Да бъде живот.
Сега в мен тече субстанцията на живота, любовта и хармонията, която лекува и пречиства всички клетки, органи и системи в моето тяло. Моята кръв е енергията на живота.Тя е хармония, идеално здраве, стройно, младо, здраво и жизнено тяло, еликсир за проявата на пълноценната ми личност на всички нива. Така е. В кръвта ми тече програмата за хармония, любов, здраве, жизненост, младост, дълголетие и здраво и жизнено поколение. Така е. Благодаря ти, мой космически Баща-Майка Създател.
Моята кръв е хармонична, пълноценна субстанция. Показателите й са отлични, в норма. Кръвната ми захар е в идеалните норми. Показателите й са стабилни. Кръвните ми клетки са здрави, жизнени, работят пълноценно и в хармония според програмата на моя организъм, в отлични пропорции и показатели. Кръвта ми тече равномерно из цялото ми тяло и насища всички клетки, органи и системи с полезни и здравословни вещества и субстанции.

                                             Нина Ничева, По пътя на спиралата



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. divna8 - Мъдри и весели празници за теб и б...
24.12.2014 10:11
Мъдри и весели празници за теб и близките ти, Бвен :)

Да останем празни е смисълът на Духовните Празници:
на пълен стомах, мислите се блъскат в ума и не подпомагат срещата с Висшия ни Аз...
Празни - без никаква мисъл! - защото Просветлението се разпилява в пълната чаша на самодоволното Его...
Празни - откъм срещи - затова се празнува в най-тесен семеен кръг!

Та... така :) Мъдро-Празно Веселие за всички ни!!!
цитирай
2. bven - На 1: Нека са светли и пълни с мъдрост Коледните празници, Дивна!
25.12.2014 13:38
Ти трасираш мъдро в каква насока да насочим мислите си в тези дни и думите ти ме наведоха на една молитва/мантра на Нина Ничева - за възстановяване връзката си с Първоизточника и за възраждане своя личен Спасител :)). Позволявам си да я дам тук, защото в дните от 21 до 25 декември тя може да се казва в три последователни дни (по три пъти), а промените всеки може да забележи сам:

ПРИЗОВАВАМ СИЛАТА ВЪН И ВЪТРЕ ОТ МЕН (трите имена, дата на раждане, съде сте в момента). НЕКА СЕГА СЕ РОДЯ ОТНОВО В ДУХА И ЧРЕЗ ДУХА, КАТО ПРОЯВЯ ВИСШАТА СЪЩНОСТ НА МОЯ АЗ. НЕКА В ПРОСТРАНСТВОТО НА ЛЮБОВТА В МОЕТО СЪРЦЕ СЕ РОДИ СПАСИТЕЛЯТ - ПРОЕКЦИЯ НА ОНЗИ, КОГОТО НАРИЧАМЕ ХРИСТОС, ИСКРА ОТ БАЩАТА-МАЙКАТА ТВОРЕЦ. МОЯТ ВИСШ АЗ Е ЧАСТ ОТ НЕГО. ОСЪЗНАВАМ И ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ САМО ОТ МЕН, ЧОВЕКА В ПЛЪТ, ЗАВИСИ КАКВА ЧАСТ ОТ НЕГОВАТА СИЛА, ЛЮБОВ И МЪДРОСТ, ЩЕ УСПЕЯ ДА АКТИВИРАМ СЕГА, ЗА ДА РАБОТИ ЗА МОЕТО ВИСШЕ ДОБРО И ЗА ХАРМОНИЯТА МЕЖДУ МЕН И СРОДНИТЕ ДУШИ, С КОИТО СЪМ СВЪРЗАН/А СЕГА НА РАЗЛИЧНИ НИВА. НЕКА СЕ РОДИ СПАСИТЕЛЯТ В МЕН И ЧРЕЗ МЕН. ДА БЪДАТ УТВЪРДЕНИ И ПРОЯВЕНИ СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА, КОИТО ДА РАБОТЯТ КАКТО ЗА МЕН, ТАКА И ЗА ЦЯЛОТО - ЗА ГРУПАТА ОТ СРОДНИ ДУШИ, ЗА МОЕТО СЕМЕЙСТВО, ЗА МОЯТА СТРАНА И ЗА ЗЕМЯТА. АЗ СЪМ СВОЯ СПАСИТЕЛ. СЕГА И ЗАВИНАГИ. ПРОЯВЯВАМ СИЛАТА СИ КАТО ЧАСТ ОТ СИНА БОЖИ, СПАСИТЕЛЯТ ХРИСТОС, СЪЗНАНИЕТО НА НОВОТО ВРЕМЕ. ДА БЪДЕ.
Светлина и любов на всички, приятели!
цитирай
3. priqtel12 - Мъдро и силно!
26.12.2014 17:54
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866321
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава