Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2018 08:23 - духовна еволюция
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2014 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Няма от какво да се страхуваш. Човек, който искрено се посвещава на Светлината и живее в нея, просто ще се премести в следващата си по-висша алтернативна реалност. На всеки етап от пътуването ще бъдат осигурени други възможности за избор;  може всеки да избира и да постига духовен напредък чрез опит или да остане в страх и илюзия.
Много е важно как да бъде предложено за онези, чиито тела загиват при тази земна промяна. Някои хора ще изберат естествени "катастрофи" като начин за напускане, защото тяхното по-високо съзнание разбира, че техните човешки същества са отишли твърде далеч в илюзиите, за да се променят в този живот. Други, както вече споменахме, ще напуснат Земята по този начин, за да помогнат на съществата да се преместят в Светлината по време на смъртния преход и да установят канала на възнесението. Но ще има и такива, които избират този начин на смърт, защото са готови да напуснат Земята и да се преместят в следващата планета на техния еволюционен избор. И ще има хора, които умират физически, защото тяхната телесна генетика и клетъчни мутации са толкова прекомерни, че трудно се трансформират в оставащото време на тази планета. Независимо от това, дали тялото на човек ще умре или в случай на възнесение, изглежда умира, колективното висше съзнание има достатъчно влияние, за да се увери, че няма инциденти. Онези, които напускат физическия свят, получават възможността да напуснат. Онези, които остават на Земята, ще бъдат отговорни за взаимопомощта както във физическото оцеляване, така и в духовната еволюция.

До 2013 г. всеки, който остане на Земята, трябва да разбере следните четири еволюционни принципа:
(1) Целта на човека на земята е физическото, емоционалното, умственото и духовното развитие.
(2) Всяко човешко същество има Божествена Същност, създадена от светлина и любов, чиято природа е добра.
(3) Свободната воля е абсолютно универсално право; безупречността призовава "Аз" да подчинявам свободната си воля на божествената воля с вяра и доверие.
(4) Цялата Вселена е свещена - без значение доколко тя задоволява нуждите на индивида "Аз".

Понастоящем тези четири духовни принципи се представят на всеки жив човек - по фини или непосредствени начини. Планетарният закон е, че преди края на основния времеви цикъл - и това се случва сега - всеки жив човек трябва да си припомни четирите еволюционни принципа, което се очаква от него. Някои хора ще получават тези съобщения чрез книги, други чрез филми. Още- други ще преживеят опита на смъртта, ще се върнат към физическото си тяло и ще могат да направят тези, които обичат, да се променят. Посланието на еволюционното съзнание и святост също ще бъде подсъзна-телно прието от всички, които считат, носят или държат в ръцете си определени предмети като кристали и скъпоценни камъни. Това са само няколко примера за това как се осъществява планетарният процес на разпространение на четирите духовни истини.

Вашето участие във всичко това е, за да живеят добре, да се научат да съвършенство и да го практикуват, да се молите за познаване на Божествения план и вашата роля в него, да се лекувате и да се пречистите на всички нива, доколкото е възможно. На колективно ниво има седем основни кармични структури, които трябва да бъдат елиминирани и преодолени. Структурите, които сега са особено видни и които трябва да осъзнаете и трансформирате, са арогантност, болезнена зависимост, пристрастия, омраза, насилие, жертва и срам. Тези седем източника на болка са изброени в реда, в който са се развили в този слънчев пръстен, като се започне от Венера и се стигне до Марс, Малдек и накрая до Земята. Те достигат до такава очевидна кулминация на Земята, че няма смисъл да се обитава твърде много.Всеки трябва да изпълнява своята роля в работата за разпознаване и изцеление на тези кармични структури - от най-очевидните до по-фините. Има много конкретни варианти на проявление на седемте основни кармични проблема. Въпреки това, ако се вгледате внимателно, ще видите, че днес  източникът на всеки проблем в света е една или повече от тези седем кармични структури на слънчевия пръстен. Тези структури са придружени от невежеството на четирите еволюционни принципи, които сега трябва да бъдат проучени.

За тези от вас, които са усвоили поведенчески и идеологически нивата на тези структури или искрено работите над себе си, следващата стъпка е съзнателното привеждане в съответствие с висшият си "Аз", а по-високата - колективното съзнание на божественото единство. Това е целта на нашия контакт. Емисарите на Светлината от Плеяди искат да помогнат на тези, които искат да се подготвят за промени на Земята, да се развивате и да се издигнете.
продължава......



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14907868
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава