Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2022 00:05 - СВЕТЛИННАТА ТЕРАПИЯ С 12-те КОСМИЧЕСКИ ЛЪЧА Е МЕДИЦИНАТА НА БЪДЕЩЕТО
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 916 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Дея Сън:


Благодаря за поканата, поздравления за насоката Ви, в духа на Новото време. Духовността е развитие на заложеният потенциал в нас, припомняне на божествени закони, живот в извисяване на съзнанието ни. Всяка професия и занимание е духовно проявление, когато се върши с душа и сърце. Лекувайки от дете, с наследени дарби, завърших икономика, водена от интуинцията. Развих се в двете насоки паралелно, от известно време съм се отдала на холистичната насока за хармония и здраве, вкл. консултант по холистичен менинджмънт. Преди 17 години преживях “чудото“на спасението в автомобилна катастрофа и състоянието „преминаване в отвъдното”. След тунела и ретроспекция на живота, срещата ми с двата Архангела – Михаил и Гавраил и Учителя Моисей, в красивото ниво “нирвана”,


Първоначално със сериозна, продължителна подготовка, сега с енергийна и консултантска практика, в Лъча Хармония. Участвам в светлинната дейност за процесите на Кристалната/Христова Решетка за Земята и Вселената, заедно с много други хора и същества. Дея Съне псевдоним, всеки има също и Божествено Име, на Аз Съм Присъствието. В духовния път на себеусъвършенстване се преминава през много посвещения и проверки.



Главното лечение е с вяра/свързаност с Източника, с изявата силата на сърцето, синхронизация на четирите тела – физическо, емоционално, ментално и душевно, т.нар. светлинно тяло.


висшият Аз на всеки, Архангелите и висшите Нива на Съзнание. Всеки случай е индивидуален, съобразен с нивото и дисбаланса. Щом веднъж успея да “възпламеня” душевната искрица, останалото е личен избор и отговорност с извървяване пътя към освобождаване, с действия към промяна от всеки. Подходът е комплексен: тяло, психика, душевният носител/висшето Аз, също светлинна и мултиизмерна хармонизация на четирите тела. Прилагам и мануални терапии: акупресура, метод „Лечебни ръце”, кристалолечение.


Това е холографско “разчитане “ на холографското тяло: енергийна скенерна диагностика, които придобих по-явно след катастрофата. Полето ни съдържа богатството на личната информация, аурата не само представя, но съдържа Цялото. Тялото е микрокосмос, който отразява всичките различни фактори, с които човек борави и обединява. Правя анализ на енергийното състояние на 4-те тела, вкл. негативни/и магични/, кармични обусловености – когато възприемаме човек с пълния му спектър, всеки е уникално красиво представяне от цветове, Светлина и енергия. Настоящият период ни предлага различни предизвика телства за настройка.

Аз съм сред първата вълна сътрудници – кристални деца, появили се експериментално през 1968, 1969 и 70-та година. Ние се разпознаваме и сме във “връзка”. Затова работата ми с кристални, дъга и звездни/диамантени деца е любимият ми приоритет.



– Ашрамът е и духовна група, а аз съм лична ученичка на Джуал Кхул. За свойствата на Светлината Шамбала е и регулиращо, разпределително Светлината звено. Водена от Учителя Беинса Дуно/Петър Дънов/, работя и съм от Всемирното Бяло Братство/ВББ/.

които съществуват в Шамбала, Храмовете, Сириус, ВББ и други, според нивото и насоката на ученика. Изцеление се извършва и в измеренията: 5-то, 7-мо, 9-то. Дейността ми е посветена на Новото време и Прехода.

Благодаря на Бог, Триединството, всички светли сили, същности и хора, които са ме учили, помагат и милеят за Земята, Вселената и отвъд.



– Светлината, медицината на бъдещето и светлинната терапия с 12-те Космически Лъча и производните им е универсална. Те Са проявление на божествеността и изграждат цялото Творение, това са живи разумни Същества.


от значение е участието и вярата на самия човек. Прилагам и методите на цветотерапията, цветните есенции на д-р Бах, природна хомеопатия, също енерго- вибрационната, която се провежда с висши есенции – аура сома-чакри, кристални, карма, архангелски, платонически, за висша хармонизация, благоденствие, светлинно тяло.

В гените ни, ДНК структурата е знанието за Сътворението и Вселената, това са светлинните кодове на Бог, затова да възстановим и подържаме вибрациите си е важно в Прехода.



Това е ръководство и насоки за помощ от Ангели, Архангели на Светлината и Господари на Кармата за решаване на проблеми и трудности, облагородяване на карма, късмет в бизнеса, любовта, за лечение и изцеление, за изчистване от негативни – кармични и родови – обременености /вкл. магии/. Нужно е разбиране, вяра и действия.


ние сме ангели и имаме божествени дарби, които развиваме непрекъснато и когато е осъзнато, насочено, подкрепата е достъпна, свободна и реална. С нашите ангели-пазители сме постоянно, достатъчно е да се обърнем или помолим ангелските нива на Светлината за каквото е нужно,  иначе помагат, когато се налага. Да си посредник, канал на Архангелското Ниво/Богините е ценно призвание, а да работиш с Тях е отговорно участие в светлинните процеси. Има и следващи етапи – работа с Възнесените Владици, Херувими, Серафими, Елохими и т.н. Съзнателният стремеж към Бога, преминава през тези Нива.

Когато напълно осъзнато приемем всички хора за братя и сестри и всички същества, когато осъзнаем, че твоето Аз е моето Аз, т.е всичко е проявление на Бог,

тогава вече няма противоборство, разногласия и неблагополучия. Когато знаеш, че Бог Е в теб, усещаш връзката в сърцето, живееш в синхронността, в по-висшата си перспектива – душа, свръхдуша/Христово Съзнание, Монада и нататък.



– Кармата, знаем, е причинно-следствена връзка и е важна при определени нива на развитие, в следващите има свободно“необременено” съществуване.


а освобождението от наслоенията и кармичното облагородяване е красив, но труден процес.


В новото ускорено време имаме подкрепа и пълното “участие” на висшите ни нива на Съзнание. Работи се главно с Повелителите на кармата, Божествения Управител, Управителите на Акаша и Архангелите, възнесените Владици. Важен фактор е желанието и съзнателното фокусиране върху процеса, “вътрешна работа”. Многоизмерни Същности сме в холографския Космос, едновременно проявени във всички Нива – от ангели до Аз съм Присъствието. Не са нужни толкова много знания или действия, а сърдечно, по детски чисто насочено съзнание за пречистване на мисли, чувства и действия, чрез самонаблюдение и самоконтрол във всеки момент, към извисяване. Има достатъчно литература и източници. Моята книга в електронен вариант “Люлката на Слънцето” е алманах за енергийна, ангелска и кармична терапия, също.

Щастието е освобождаване, Път към Бог. Ние сме Сън в Ума Му, част от холограмната Илюзия/Идеята на Бог, проявена и сътворена в Космоса. Целият Живот е една красива игра на самоусъвършенстване, така Бог Е съвършен.


А ето едно утвърждение – защита:


– Всеки може да научи своя План на душата в медитация, чрез”свързване“ с душата си, от ангелите или на сън.


опитността и насоката ни в усъвършенстването. Също чрез регресия, вкл. минали животи /провеждам ги в състояние на дълбок покой, с медитация в сърцето/, разказите за преживяванията на прага на смъртта/както стана и при мен/ и психичната медитативна работа/основният самостоятелен метод/. Акашовите записи на душата за всички животи се пазят на долното ниво на каузалното ни тяло – извършвам и такава прогностика. Тук е мястото да изразя моята основна, дълбока благодарност към безпорния принос на Петя Димитрова – Ирина, Учител и Пазител. В продължение на 20 години, посветила се на духовна работа и обучение, автор и издател на книги, основател, с благословията на Далай Лама, на Тибетското общество в България, чиято работа и призив е “Щастие за всички“.



– Този процес не е случаен, свидетели сме на промяна на ценности и системата. Трябва да променим приоритета си в живота и да прозрем смисъла, нужни са съпричастност и единност, преодоляване на отделеността и осъзнаване на божествената проява в Прехода. Живеем в съкратено време, ДНК трябва да бъде възстановена, енергията – съхранена и повишена, кармата – очистена, и да придобием пълно разбиране за истинската ни същност. Получаваме помощ непрекъснато, светлинните кодове са задействани, трансформацията ни е в ход, светлинните процеси са много висши и силни, достатъчно е желанието за освобождаване от старите ненужни модели на триизмерната реалност. Всеки може сам или с водач, това е индивидуален път, в единение с всички и всичко. Молитва с вяра, чисто сърце и освобождаване от ненужното, важна е душата, не оцеляването! Отминалите години ни показаха перспективите и насоката.


Казвайте си следното утвърждение:


– В годината на Дракона мотото е мъдрост, смелост и действия в реализирането на целия ни потенциал, защото възможностите са вече налице. В благословеното време за Прехода/Портала на следващото Измерение, България е свещено място и българите сме призвани. Всички хора сме с общ ген и божествен произход, а българите са “пазители” на кода на Светлината, в превод това и означава “деца на Светлината “.


Сам човек не се спасява, за целта се хващаме за ръце, действаме с вяра и визия за светъл и красив живот, така Земята и ние ще се възродим.


Интервюто взе: Анна Димитрова



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14932495
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава