Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 861 Коментари: 0 Гласове:
3




Въпрос 25 - Има ли надвиснала световна икономическа рецесия? Гледа ли йерархията на нея като на съществена, за да може там да бъде разработена нова парична система?
Отговор 25 - Има Дзен пословица: Последното нещо, което рибата забелязва е водата. Рецесията е в ход и тя е глобална. Тя е резултат от управлението на Тъмната ложа на парите/активите/снабдяването с жизнени ресурси. Йерархията не се безпокои за паричната система, дотогава докато необходимата технология за Великия Портал продължава да получава инвестиция (и тя ще получава).

Въпрос 26 - Моето разбиране е, че човечеството като цяло, а също самата планета и всички форми на живот върху нея претърпяват огромни биологични промени на най-фундаментални нива. Тук сме онези от нас, които сме наясно за това съзнателно, т.е. след това взехме решението да въплътим енергията на нашата Душа, Навигатора на Целостността и т.н. Много от нас започнаха това преди повече от десетилетие и продължаваме да изпитваме мъчителна болка и неудобство във физическото тяло, както и пристъпи на депресия и умствени и емоционални предизвикателства. Някои отнасят това като преобразуване, издигане, изчистване, прародителска карма и т.н. Това засяга толкова много, бихте ли, моля, коментирали по това? Например, какво действително се случва и какво може да очакваме като продължи и/или приключи процеса на пробуждането?

Отговор 26 - Благодаря ви за вашия въпрос и интереса към тази тема.
Вярно е, че човешкият инструмент, в някой случаи, претърпява промени и, че тези промени могат да бъдат изпитвани, понякога с интензивност, а понякога със забележителна тънкост. Обаче, повечето дълбоки промени - онези занимаващи се с фундаменталната структура на човешкия инструмент – не е необходимо да се проявяват като физически дискомфорт или емоционална депресия.
Много често физическият дискомфорт и емоционалната бурност са свойствени на десет хиляди несвързани с това причини, които съм сигурен, ще се съгласите, не са свързани към тази фундаментална еволюция на човешкия инструмент. Всеки трябва да използва своята проницателност и самостоятелно познание да различи ефектите на времето, диетата, условията на стрес и т.н. от онези по- фундаментални промени, които стават в атомните или суб-атомните нива.

Човешкият инструмент е съставна структура. Той не е само физически. Той включва пътеките на ума и емоционалния интелект, който са преплетени по-близко с Навигатора на Целостността, отколкото е физическото тяло. Навигаторът на Целостността е този, който изразява своята форма на съзнание чрез човешкия инструмент по-ярко и това изразяване възбужда пътеките, които свързват или “замостяват” ума и емоционалното съзнание с Навигатора на Целостността.
Вие можете да мислите за тези пътеки като за коренна система. Умът и емоциите са като корени на физическото тяло, изтеглящи хранителни вещества от Навигатора на Целостността. Ако Навигаторът на Целостността е активиран да се изразява по-ярко във физическия тримерен свят, неговото хранително снабдяване се интензифицира и умът и емоциите несъмнено ще погълнат тази интензификация и ще я пропуснат по протежение на физическото тяло.
Присъствието на Навигатора на Целостността е невидимо за човешкия инструмент и, за по-голямата част, не се чувства пряко. По-високите пътеки на ума си го представят, и тези образи се превеждат на емоциите и тялото чрез музика толкова ярко, колкото някоя художествена форма. Всеки човек реагира малко различно на тези превеждания; няма стандартна реакция.

Това нещо, което е важно да разберете е, че присъствието на Навигатора на Целостността се притиска във физическото измерение и оставя своя неизличим ефект. Има много причини защо става това, но най-забележителната е, че въплъщаващите се по това време индивиди съзнателно, а в някой случаи, подсъзнателно, използват съзнанието на Навигатора на Целостността да излъчат своята енергия за обединяване към човешкия инструмент.
Аз съзнавам, че това може да не бъде съзнателен претекст или молитва, но това е скритата форма на комюникето, и когато това се направи, Навигаторът на Целостността интензифицира своя вибрационен резонанс. Като резултат човешкият инструмент започва да се активира, или променя. Тази промяна е твърде фундаментална и обикновено се чувства като нарастваща чувствителност към стрес, който, във физическото тяло, може да се прояви като главоболие и телесни болки, вцепененост в крайниците и бързи енергийни вълни и изчерпвания.
Физическите причини за това трябва да се търсят с 10-тия хромозом и как той регулира способностите на тялото, ума и емоциите да се справят със стреса.

Навигаторът на Целостността се пуща в действие от човешкия инструмент и човешкият инструмент се активира от интензификацията на Навигатора на Целостността. Активацията на човешкия инструмент причинява дълбоки промени на структурата на ДНК, химията на мозъка и централната нервна система.
Тази активация е естествена еволюция на човешкия инструмент. Това възниква от желанието да се усеща обединен и цял, което е точно това, което човешкия инструмент бе разработен да препятства. Спомнете си, че човешкият инструмент е това, с което се позволява Навигаторът на Целостността да изпита отделяне и индивидуализиран опит в рамките на областта на време и пространство. Така, че ако то трябва да въплъти вибрацията на обединението, то трябва да се преобразува.
Това преобразуване не става така широко, както вашият въпрос предполага. То е ограничено до човешкия инструмент на малък процент от цялостното човешко население. Аз съм наясно, че има съобщения, твърдящи, че светът като цяло, претърпява нищо по-малко от глобална промяна, но това не е случая. Преобразуването става за някой индивид за момента, по поискнане от индивида. То не е организирано за всички форми на живот едновременно, тъй като това би изискало прекратяване на свободната воля.

Когато все повече и повече индивиди пущат в действие Навигатора на Целостността и впоследствие изменят функцията на своя човешки инструмент, става по-лесно за нови поколения от хора в рамките на техния човешки инструмент да въплътят вибрацията на обединението. Това всичко е част от божественото хелиографско копие (план) за еволюцията на човешките видове като носещи душата, способна на космологично изследване.
Аз се надявам това обяснение, макар да е кратко и разбира се абстрактно, е полезно на вашето разбиране. Както с всеки предмет от тази величина, бих могъл да напиша сто страници и само да се докосна да повърхността на темата. След като са написани само няколко страници, вие можете да си представите колко недостатъчно е това представяне, обаче, времето не ми разрешава да ви предоставя всичките подробности

 

 

Въпрос 28 - Съществата в Шамбала WingMakers ли са? Санат Кумара WingMaker ли е ? Когато най-напред четох Визията на Mantustia си помислих, че това Същество може би е Sanat Kumara. Mantustia Sanat Kumara ли е и ако не, кой е Mantustia?

Отговор 28 - Само със съзнателно усилие съм способен да различавам WingMakers от всички чувствителни форми на живот в 7-ма свръх вселена В действителността, в която служа, всички чувствителни, индивидуализирани форми на живот са семейство на интегрални суверени известни като Централна Раса Седем, или WingMakers. Времето - като справочен елемент - намалява единството на съзнанието до отделни и ясни класове на съзнание. В моето естествено състояние, не виждам времето по този начин и следователно ви възприемам като WingMaker тук и сега, не в някакво далечно или въобразимо бъдеще. Разбира се мога също така да видя как Навигатора на Целостността в рамките на човешкия инструмент се бори тромаво да проявява тази действителност в 3-мерното пространство. Но това е условието за отделяне и по-точно, неопитността на отделяне, което създава това тромаво представяне на Навигатора на Целостността .

Mantustia е възлязъл до майстор, който е забележителна същност от планетно значение за Земята, обаче, той не е Sanat Kumara. В рамките на преподавателския орден на Lyricus има различия между личностите, базирани на ползвания от личността учебен метод. Има широк обхват от методологии, които могат да се използват и има някои учители, които са открили методи да синтезират тези методи по такъв начин, че те да могат да причинят откривателски опит в техните ученици чрез прост обмен на езика. Mantustia е развил много от тези най-известни разговори на Lyricus. Той е магистър-майстор от най-езотеричния орден в рамките на Lyricus, който развива разговори, учебни методологии и базирано на опит изучаване на средите в рамките на човешкия геном. Вие ще бъдете способни да разпознаете неговия глас като той има тайнствена способност да интегрира парадокс с истина в авторитетен полутон. Ако се вслушате в неговия чист, присъщ език, гласът и мъдростта на Mantustia граничи с несравнимото.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14832961
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава