Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2014 09:00 - от човекът-енергия
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
6





Утро е!

Категория: Сърцето, душата

Настъпи утрото, ден първи на нашата пролет. Пролетта, през която да познаем освен тялото и духа. Настъпи ден първи.
Какво се случва с нас и какво ще се случи!?
Отрезняваме. Вече ви писах за това, че енергиите на земята не са еднакви навсякъде, че България е силно енергийна зона, а нашият народ е казал, че камъкът си тежи на мястото. Така е!

На запад е общество на индивидуалисти, звучи ми... като на инклузив туристи. Но тук е земята на кармите, на фамилните обременелости, на тежки съдби и велики личности. Докато на запад изграждат индивидуалисти, ние съграждаме личности. Докато там си създават затворени общности, ни създаваме духовни школи и учения. Писах ви вече, че дори и тези психолози, завършили в Америка - там където промиват и най-здравата психика с техните блясъци (глитъри), тук се явяват вече първите проблясъци. И то на фона на сиянието, което ни завеща учителят Дънов. Така че психолозите, за които започнах да ви разказвам, първи започнаха да проявяват интерес към окултното и да ходят на изток, да се интересуват от астрология и източна философия и да търсят духовното.

Колкото и да се мъчат да ни претопят, защото точно това имат за цел едни сили, искащи да заробят цялата земя със своите пари, които не престават да печатат, няма да се случи. Точно у нас няма да се случи и ще се събори цялата им схема. Искат на всеки българин да закачат психолог, завършил на запад, там, където не учат за личности, а за средностатистични потребности. Искат да ни изпразнят главите и да тръгнем като стадо крави, зяпайки в моловете, и да ни „лекуват“(разбирай разболяват) с шопинг терапия и нашите деца да припадат по стадионите под монотонното бомбандиране на лейди Грарга и други инфантили и свръх дебили. Това не е Битълс, Ролинг стоунс, нито пък Дийп Пърпъл и не става въпрос за движението на хипитата, които се бореха за мир и свобода, става въпрос за налагане на хомосексуализма като модерен и разпространение и легализиране на наркотици и илюзии за обезличаване на личността.

Писах вече на много места, че ние сме избрали да се родим в България и че ако искахме да се учим как да изграждаме индивидуалност, щяхме да се родим на Запад. Там за нас нямаше да има родова памет и щяхме да продаваме дори и мъртъвци в името на цар Долар. Не сме се родили и на Изток, където животът ни да мине на брега на една река, а денят - в съзерцаване на слънцето и от устата ни да излиза „ОМ“.

Ние сме избрали да се родим в България.

Тук се е случило велико тайнство. Тук отломка от оня велик български дух, заченат от Авитохол, се сродява с земята, чиито представители са били славяните по тези места. А кум на цялата церемония са били траките, тия, дето могилите им пазят спомена за орфизма и великите царе, оживели във вечното с делата си.

Така че, драги сънародници, запрятайте ръкавите си.
Уважаеми мъже, уважавайте майките си, уважавайте и майките на своите деца, грижете се за тях и ги пазете. Уважавайте и пазете и дъщерите си, защото те ще носят българските деца в утробата си и ще ги възпитават да бъдат българи.
Скъпи жени, пазете фамилните обременелости (кармите) на рода, в който сте отишли да служите, и не допускайте объркани и заблудени млади и ентусиазирани да ни покажат достиженията на запада, а психолози да си правят експерименти на ваш гръб. Те самите с времето ще израстнат и, борейки се в семейството си и възпитавайки своите деца, ще достигнат за истината за земята, на която са се родили.
Тук са енергиите на България и всички ние служим на тях.

Има план да ни задължат да се обръщаме към западните психолози, да забранят врачките и да обезстойностят вярата ни, като постоянно се мъчат да подменят източно православната ни вяра и да хвърлят децата ни в ръцете на сектанти. Учат ни на толерантност към другите религии, но едно правителство не обяви, че България е православна страна, защото част от програмата е да разделят страната на области и да ни затрият от картата както икономически, така и да ни направят бездуховни. Всички ни да избият, тези дето ще се родят тука, пак ще се наричат българи и пак ще израстнат от калта до Бога.
Всеки народ си страда от своите болести и сам си създава своите герои.


Събудете се, отворете очи и потърсете водачите на българския народ. Те са тук измежду нас и ще ни поведат. Проблемът на давещият е в ръцете на самия давещ се. И за нас важи същото - проблемите на България са единствено и само наше дело. Нека вземем в свои ръце съдбата си. Няма смисъл да вирим глава и да ги плашим колко сме велики - те го знаят и затова искат да ни затрият - а да се оправяме тихо и мълком и да си траем.

Няма да дойде друг да подреди нашия двор и не трябва да го чакаме и викаме, всеки стъпил на тая земя си гледа своите интереси. Така е и когато пуснете чужди хора да ви налагат западни тертипи и източни учения, да ви пълнят главата с глупости за забогатяване на гърба на другите чрез измами и манипулации.

Тук не е Америка и няма толкова будали като американците, там всичко може да им продадеш и пазарът им е необятен. Техният пазар е стихиен и на вълни продават някакви ненужни никому лъскави боклуци, а после изчезват да не казвам като какво.

Тук се държи на стойности като достойнство и доблест, чест и почитане на род и родина. Ние сме народ, а не шайка емигранти и авантюристи.
Добро утро българино!

P.S. Поклон пред светлата памет на великия Калоянчев! И не го съжалявайте, че не е стигнал популярността на холивудски актьор. В Холивуд нямаше да изиграе Бай Ганьо и Големанов и нямаше да се радва на такава народна любов на каквато само ние българите сме способни - силно да любим и мразим.
Поклон!
kvantov-prehod.org/article/432/%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%B5









Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14913571
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава