Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2015 09:00 - матрицата за ангели
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 2560 Коментари: 0 Гласове:
3



продължение


Затова Възнесените Учители, за които говоря, са приели в телата си демонични същности, след което веднага са напускали даденото физическо тяло и заедно със съзнанието и духа си са пренасяли същностите на демоните (и духа им) в петото измерение. Разбрахте ли – възнесените учители са оставяли физическото си тяло, в което са били въплътени и са се възнасяли, отнасяйки със себе си духовната основа на демоничните същности. При това разумът на демоните остава в телата на същите хора, наричани черни жреци.

Но това демонично съзнание (разум) в процеса на възход от низшия към висшия свят се е трансформирало. След прехода в петото измерение на Възнесените Учители и духовете на демоните, останалото в тялото демонично съзнание е преставало да бъде такова. Блокирала се е паметта за миналия живот, все едно съзнанието се е занулявало и е ставало енергийна част от мозъка на човека. Образувало се е ново съзнание и по-точно просто чист човешки разум. Оставеното от духа тяло всъщност е наподобявало робот-андроид – ставало е своеобразен биомеханизъм. При което – внимание – възнесените Учители настройвали съзнанието на оставеното тяло на честотата, която може да възприема информационно-комуникативната система на Ра-Боговете и тя благополучно е продължила съществуването си.


Чувам въпроса – за какво говориш, Крайон? Нима Възнесените Учители са създали човешките тела специално за използването им от създаденият изкуствен интелект? Това се казва подарък, и защо е трябвало?

Отговарям – да, всичко е планирано. Телата заедно с разума са дадени на същата тази информационно-комуникативна система – изкуствен интелект, създадена още от Ра-боговете. Глобалният изкуствен разум и контролирал съзнанието на тези хора и ги е управлявал. Точно така е започнала вашата техногенна цивилизация, където природните способности на хората минават на заден план, за да бъдат замени от машини и механизми, от изкуствено създадени технологии. Така е започнало създаването на обществото, в което сега живеете.

Скъпи сътрудници на Светлината. Приятели! Само не бързайте да обвинявате някого за този ход на събитията. Това е вашият план за преминаване на тази реалност и ан отзи отрязък време-пространство. Това е приключващият етап от великия експеримент, предложен от Ангелите на Великото Централно Слънце и разработено от Галактическото семейство на Светлината.

Реализацията на този план позволява да се изпълнят наведнъж много задачи и сега ще ви разкажа за някои от тях.

Първо.
Вече казах, че преди по-малко от пет хиляди години е започнало планомерното завръщане на Сътрудниците на Светлината от по-плътните слоеве на реалността ви, във висшите светове. Говоря за тези сътрудници, които считате за демонични същности. Ролята на демоните е поета от представители на Семейството на Светлината, дали доброволното си съгласие за това. След преминаването на бившите демонични същности с помощта на Възнесените Учители във висшите светове, те са преминали през специална реабилитация в Духовния Свят и са се въплътили като хора в света ви, на тази планета. А след това започнали да отработват кармата си в качеството си на хора. При много от тях в днешно време тази карма е почти отработена и те са достигнали височини в духовния си ръст.

Второ.
С помощта на оставените тела и зануления разум е създадена специфична материална база за дейността на Глобалния Изкуствен Разум. За основа са послужили същите тези тела без Дух, които сега наричаме роботизирани същности. Изкуственият разум е започнал осъществяването на плана по създаването на техногенна цивилизация. Дали ще предизвика негативната ви оценка факта, че някои от известните ви учени са роботизирани същности? Не говоря за гениите на Духа – Леонардо да Винчи, Нютон или Айнщайн. Става дума за учените, които са правили открития без да мислят за етичната им страна, за възможността да се ползват резултатите от изследванията им, за масово унищожаване на хората. В обичайния живот роботизираните същности трудно се отличават от истинските човешки същества. И това не изненадва никого в общество, където на първо място е поставен Разумът, а не Духът.

Трето.
Преминаваме на по-високо ниво от плана и отговаряме на въпроса „Защо е създадена техногенната цивилизация? Защо е бил нужен целия този опит на машинната цивилизация? Много пъти съм давал отговор за необходимостта от получаването на уроци в плътните слоеве на материята и целесъобразността на тази информация. Сега ще допълня. За създаването на метафори трябва да се употреби думата, която в последно време недолюбвате – ваксина. Опитът ви като машинната цивилизация е своего рода ваксина за получаване имунитет при избора начина на бъдещо развитие и мястото, където ви предстои да работите.

Говоря за новата Вселена, за новите светове, които ви предстоят... Сътрудници на Светлината, задайте този въпрос на сърцето си и ще получите отговор. Попитайте умеещият да работи с махало или говорещите с Духове – наистина ли е бил нужен този опит? И ще получите отговор. Без тази космическа ваксина, би било невъзможно напредването. Ние много пъти сме започвали този етап отначало. Без отричане управлението на Глобалния Разум, не бихте успели да решите бъдещите си задачи, а сега ще успеете.

Защото вече на духовно ниво сте взели решение за отказване от техногенния способ, от компютъризирания глобализъм, от управлението на „висшия разум”, който всъщност е изкуствено създаден интелект – матрица хикс. Да, вие сте управлявани от изкуствено създаден интелект в изкуствено създадена система и задачата ви е била да разберете и си спомните, кои сте всъщност, за да започнете да управлявате сами този свят. От днес духът ви започва да управлява всичко, а за духа най-главното е Любовта и чак след това разума и така наречения от вас „здрав смисъл”.

Спомнете си, какво казах преди малко – много пъти сме започвали този етап от самото начало. Правя малка пауза, за да усетите сега енергийния ми поток в сърцата си и благодарността с него, благодарността на цялото Светлинно Семейство към вас, въплътени човешки същества, вие, ангели от Великото Централно Слънце. Повечето вече интуитивно са разбрали, че скоро ще каза нещо, за което още не знаете. Да, ще говоря за многократните неуспехи, за тъй наречените поражения (отрицателен опит), които сме претърпели с вас точно в тази точка на времепространството, когато е предстояло взимането на важно решение и отказването от перспективата за развитие на техногенната цивилизация.

image
  Плътността на материята винаги ви е плашила. Струвало ви се е, че в бъдеще няма да успеете да се откажете от компютрите, робототехниката и високите технологии. И сте взимали решение за съвместяване на духовното развитие с развиването на техническите знания. Много от вас сега са в недоумение и не могат да си представят, как ще общуват с живеещите на другия край на града болни родители или за срочното подаване на данъчния отчет без компютър.

Но аз имам представа за това (усмивка на Крайон). Моят партньор ме помоли да ви разкажа историята със старата грамофонна плоча, разказана му от майсторите-Наставници. Тя е кратка, но важна за вас. Представете си, че слушате любимата си мелодия, записана на грамофонна плоча, но някъде в нея има дефект. Когато стигне до това място иглата отново се връща назад и мелодията започва отначало.

Тя не може да продължи, защото се връща от едно и също място много пъти. Това дефектно място е точката на отчет – там, където човечеството приема решението дали да продължи развиването на техногенната цивилизация като се откаже от развитието на естествените духовни способности. Зад този избор не е стояло нищо и не стои – за вас, ангелите от Великото Централно Слънце. Предстои ви преминаването на този урок – взимането на решение сами да се откажете от техногенното развитие на обществото. Само това (многозначителна усмивка на Крайон). Но отново и отново това не се случва.

Представете си ни, Семейството на Светлината, в центъра на кръга, който е вашата история. Лъчът Светлина активира всяка точка от времепространството на цялата окръжност и изведнъж зацикля, без продължение.

Разбирате ли, за какво говоря, приятели мои. Не за първи път сте минавали тази граница след 1987 г., когато теста на Семейството на Светлината показа, че е натрупан потенциал за преминаване на възвратната точка. И това не е бил просто избор в полза на Светлината, но и в полза на Духа, а не на глобалния изкуствен разум.

Пораженията са значителен успех, а те не са малко, но са уроци с отрицателен опит. Това са други коридори на Реалността, по които вървят Ангелите на Великото Централно Слънце. Затова сега наистина има повод за празнуване на много важно събитие – това, че иглата няма да се върне назад и старата, омръзнала ви мелодия няма да се повтори.

Крайон, а каква е мелодията там, където все още не е била иглата? – май забравяте за квантовостта, няма да звучи мелодия – вие сами ще я съчините и запишете на нов носител. И сами ще я изпълните. Освен това, грамофонната плоча вече не е такава, сега това е Вселенската Хроника на Акаша, където човешките същества са започнали да съчиняват нова великолепна космическа симфония.

Пак имате съмнения и си мислите, че светът ще рухне без съвременните технически изобретения. Но нека ви задам въпрос, насочен най-вече към планиращите личното си Възнесение. При преминаването (възнасянето) в петото измерение, ще вземете ли със себе си мобилния си телефон (Крайон се смее). Като си отговорите на този въпрос, ще разберете същността на проблемите, за които ви говорим.

Когато разберете кои сте вие, и защо сте тук, ще промените бъдещето си като отново станете Ангелите, които сте всъщност.

И ще благодарите на технологичните изделия за помощта им в оцеляването в четиримерният свят като ги освободите. Ще ползвате ли уоки-токи при изучаването на Морзовата азбука или пък мобилния телефон, още повече ако естествената ви духовна способност е телепатията (веднага ви информирам, че при нея абсолютно всички тарифи са безплатни – космически хумор на Крайон).

Дали ще летите на тежки звездолети, ако знаете, че можете да проектирате съзнанието, духа и дори необходимата плътност на тялото във всяка точна на времепространството? Много от вас вече са изпитали т.нар. астрална проекция. Попитайте ги, за да ви кажат, че нито една ракета-носител не може да направи толкова увлекателно пътешествие, каквото те са преживели. А това е естествена способност на човешкото същество.

Вие сте получили уникалния си урок и сте преминали възвратната точка. Всичките ви висши АЗ са запалили зелената светлина за придвижване на човешката цивилизация. Не ви призовавам да се откажете от компютъра и другите технологични постижения веднага след предаването на счетоводния си отчет или веднага след 2012 г. Това трябва да се случи естествено. Сега думата ми е за това, какво трябва да знаете твърдо – техногенната цивилизация е урок, през който сте преминали и сте разбрали, че естествените ви духовни способности са вашето бъдеще. Именно с това е свързано неизпълнението на пророчествата за край на света и той няма да загине.

Нека да се върнем към глобалния изкуствен разум. С времето броя на роботизираните същества е нараствало, което означа преминаването на същности от низшите астрални светове. Този процес е претърпял промяна и вече е нямало нужда от обреди. Майсторството на Възнесените Учители, изпълняващи задачата си, е нараствало, макар и същността на процеса да не се е променил много. Същностите от плътните светове първоначално се премествали в телата на хората, а след това Възнесените Учители са настройвали честотните вибрации и са достигали висшите измерения... След това роботизираните същества са раждали такива деца. Ще питате, как е възможно – поради два главни фактора:

- генетична предразположеност на тези същества;
- контролиран от Семейството на Светлината процес на невъплъщение на Дух в такива тела.

И накрая, информационно-комуникативната система е нараснала и е била създадена структура, известна ви като Команда за управление на света (т.нар. сенчесто правителство на планетата).

Да, приятели мои, тази Команда наистина съществува и тя не е съставена просто от 13 семейства, както е прието да се мисли. Тя е достатъчно сложна разклонена структура за управление на световното общество, световната икономическа и финансова система, световното обществено мнение, поради което осъществява контрол на основните средства за масова информация.

Сенчестото правителство на планетата започна да заявява за съществуването си чрез „Инсайдер” (където участие взимат не само роботизираните същности, но и включените в плътните астрални планове, поради което от едно лице говорят различни хора, представляващи различните източници на Тъмната Страна – забележка на С.К.). Защо – защото разбират, че няма да съумеят да управляват хората както преди, и че ситуацията излиза от контрола им, поради което предприемат мерки за удължаване на господството си.

Но ако човек започне да гледа отстрани на съществуващата система от позицията на Духа, то ще възникнат неизбежни въпроси, чийто отговор разбира – световната система не просто е несъвършена, но има изкуствен характер. Тя не е насочена към обезпечаването господството на един спрямо други. Съвременните ви представи за обществено устройство, дори се пренасят в духовния свят и дори имате понятие Духовна Йерархия.

Скъпи мои, та затова няма дори и намек в Духовния свят – няма йерархия в семейството на Светлината. Има уникални същества, има подобни същества, има същности с особена мисия, има сложно многоизмерно устройство на световете, има творчески дискусии, различни гледни точки. Но Семейството на Светлината е велик хармоничен организъм, чиято основа е Любовта към всичко съществуващо. Затова в духовния свят йерархията е просто невъзможна – няма ред на подчиненост от низши към висши, както няма низши и висши – всички ние сме едно цяло.

Но в света ви, Принципът на Господство на едните над другите, е полярната Любов. Не е ли така? Това и връхната точка на егоцентризма и точно такъв Бог са създали за управление на хората – Господ, производна от думата господин. Възцаряването на Господина на престола е резултат от сбогуването ви със Божественото ви АЗ. Ангелите от Великото Централно Слънце са знаели къде отиват, когато са се разделили с Божественото си АЗ, знаели са, че мястото на Твореца ще заеме Господина, а на Любовта – егоцентризма, и са допуснали това. По-точно – планирали са го.

Да се върнем на това, че в духовния свят няма йерархия. За сметка на това, тя е основата на Командата за управление на света. Сенчестото правителство не е от 13 семейства, а 785 същности са в строга йерархия, образуваща 13 клана. Тази дума отразява същността им. Представителите на клановете формират Висшия Таен Съвет, образуван от 16 души.

Освен това имат разклонена мрежа за управление в целия свят. Те не са известни хора, знаменити бизнесмени или политици – те са тайно общество, действащи чрез подставени лица като по този начин владеят огромен капитал и управляват световната финансова и икономическа система. Освен висше ръководство има и ръководители от средно ниво и от по-низшите слоеве.

Останалите роботизирани същности (те са малко по-малко от 6 милиона), са послушното оръдие за изпълняване на задачите от този глобален изкуствен разум.

Командата за управление на света понякога ги наричат „хора със синя кръв”, като произлезли от извънземни и това в известен смисъл е вярно, тъй като имат човешки тела, а в гените на хората има гени на другопланетни раси. При всички човешки същества, защото за създаването на хората, 16 звездни цивилизации са дали гените си. Вече съм споменавал за това и не е тайна за Сътрудниците на Светлината.

Кръвта на роботизираните същества, представителите на Командата за управление на света е червена, както и при хората. Няма особености във физическия им строеж – същите органи, но те нямат безсмъртна душа, нямат Богородената Монада, нито многомерна магнитна ДНК, каквито имат хората – ангелите от Великото Централно Слънце.

Те се раждат и умират като хора и други ги сменят. От последните 257 години насам се осъществява генетична родова приемственост на властта и правото за управление се предава по наследство. Наистина, абсолютно всички роботизирани същности притежават телепатични способности. Но тази телепатия е различна и е на основата на фино-енергийната връзка, т.е. аналогична в нещо на наречената от вас „мобилна телефонна връзка” или „спътников интернет”.

Всички роботизирани същности са включени към известната ви информационно-комуникативна система – глобалния изкуствен разум. И тази система управлява висшето общество чрез роботизираните същности. Между другото, в основата на същата тази система са вложени принципите на работа в човешката ДНК. Сега хората се опитват да създадат изкуствен интелект и да сътворят отдавна създаденото и е в многомерния ви геном.

Ра-боговете са вложили в основата на дейността на глобалния изкуствен разум, намереното в магнитните слоеве на ДНК. Същият принцип на работа в магнитната ДНК са усвоили сравнително наскоро и анунаките. Това е причината (аналогичния принцип на работа на магнитната ДНК), глобалния изкуствен разум толкова лесно да може да управлява хората, които нямат Дух или забравилите, че са Дух.

Сигурно сте огорчени, от това, че хората се управляват от роботизирана информационна система. А това е изкуствено създадената матрица – само се огледайте около себе си – компютри, роботехника навлизат в живота ви и още няколко десетилетия няма да можете без тях. Да, компютрите са много удобни, но отричат истинските ви умения и способности – истинска телепатия, комуникация с Духовния свят, пътешествия в други измерения, в което и да е кътче на Вселената.

Не, не Сивите извънземни са подсказали на изобретателите за компютрите, както си мислят някои човешки същества. Нито зелените човечета от Дзета Мрежата, нито цивилизацията Виери (другото име на Сивите).

Кога роботизираните същности са взели властта и са започнали да управляват света? Не толкова отдавна. Случило се е, когато вие, скъпи мои Ангели от Великото Централно Слънце, сте им позволили да го направят (усмивка на Крайон). Точно преди 4437 години се е активирала информационно-комуникативната система за създаване на техногенната цивилизация. Древен Египет, Древна Гърция, Древен Рим, Обществото на Средновековието, Пробива на науката през 18-ти век, научно-техническата революция на 20-ти век, съвременното общество, компютъризирано и роботизирано с небивали темпове. Ето така се е развивала и продължава да се развива техногинната ви цивилизация.

Питате, как можете да се откажете напълно от това – ще се случи, когато стигнете до него. Много по-важно е вие, вашите висши АЗ, да са взели решението да приключат развитието на техногенното общество. Намерението ви да се възнесете превежда човечеството на квантовия път в тази реалност, където бъдещите хора вече не са свързани с техногенната цивилизация.

Ето ви истината – ако част от духовете се пробудят и открият техногенната Матрица Хикс, останалото човечество повече няма да е в състоянието на сън. Не си мислете, че пробуждането ще протича дълго – съвсем не. Идват новите деца. Непробудилия се в този живот, може да дойде в този свят Пробуден.

image
  Днес Командата за управление на света активно заявява съществуването си. В средствата за масова информация се появяват интервюта с нейни представители и привличат вниманието на човешките същества с непробуден Дух. Интересът към сенчестото правителство е вечният интерес на управляваните към управляващите. Управляваните предполагат, че управляващите определят съдбата им, а това е истинска ирония на съдбата (усмивка на Крайон).

На практика съдбата на Командата за управление на света, на роботизираните същности зависи от човешките същества. Парадоксът е, че изборът на хората в полза на развитие техногенно общество, всъщност е краха на глобалния изкуствен разум. Защо? Ами това се е случвало не един път – с изборът на техногенния път за развитие от хората, изчезва съвсем варианта за бъдещо развитие. Ангелите от Великото Централно Слънце са напуснали този Коридор на Реалността и за изкуствения интелект повече нищо не остава. Досега.

Защото сега се появява бъдеще не само за хората, но и за всички роботизирани същности. Не се учудвайте – величието в плана на Светлинното Семейство е такова, че никой и нищо не се изхвърля зад борда на Вселенския Процес за Възход. Дори проявеният без Душа получава възможност да я придобие.

В една от главите на този цикъл (Крайон говори за съобщението „изцеление на Атлантида” – забележка на С.К.) говорихме за това, че анануките нямат висш АЗ. Това учудва някои сътрудници на Светлината, но вселенските Явления, за които ви разказвам, можем да обозначим като Богородени Монади и Богосътворени Монади. Каква е разликата – Богородените Монади идват от друга Вселена.

Те са родени от Твореца и творят в раждащата се вселена. Сътворяват се новите същности, които в цикъла придобиват монада и съответно това, което обозначавате като висше АЗ. Този процес е сложен за вашето разбиране, ограничено от условията на това въплъщение. Но същността му е в това, че новите Вселенски Монади отначало се сътворяват, а в следващата вселена (на друг етап на издишване на Божествената Енергия) те вече стават Богородени, придобивайки способностите за творчество. Творецът ражда творци, а те нови – условно така може да се опише процеса.

Получилата се за хората възможност за прекрасно духовно бъдеще при прехода към новата ера с Новите Способности спомага за възнесението на следващото ниво участници във Великия експеримент. На всички. Всеки продължава вселенското си развитие.

Съществува планета с името Шефон. Много от вас добре са запознати с нея. Не един път сте се връщали на нея за провеждане на Духовна Реабилитация след въплъщението си на Земята. След потъването на Атлантида много души са акостирали на нея. Тази планета е посрещала гостоприемно и много хиперборейци. А защо ви разказвам за нея? Сред вас има такива, които при провеждане на медитация са насочвали роботизираните същности към някаква тъмносиня планета.

В действителност това е планетата на Светлината – средоточието на лечебната сила за Галактическото семейство на Светлината. Точно там роботизираните същности ще получат наградата си – истинското одухотворение, а ще ги посрещнат преминалите възнесение след дълъг еволюционен път Ра-Богове. Те са се развили в истински духовни същества и сега им предстои да отработят кармичния си дълг (и същевременно да изпълнят почетната мисия) пред тези, които някога са изоставили. Все пак информационно-комуникационната система и роботизираните същности са рожба на цивилизацията на Ра-боговете и същевременно техни наследници.

Разбрахте ли, приятели – глобалният изкуствен разум и роботизираните същности ще напуснат заедно планетата. И обърнете внимание, как наричаме роботизираните същности. Не роботи, андроиди или биомеханизми, а същности, притежаващи способността да бъдат одухотворени. Сега телата им са човешки. Но не това е главното, което ги приближава до вас – ангелите от Великото Централно Слънце.

При участието им във Великия експеримент, у тях се е зародило ядрото на същността, основано на индивидуалния разум и колективното съзнание. Те са станали част от съзнанието на човешкото общество, което в същността си е одухотворено. През съвместното колективно съзнание вече тече процесът за одухотворяване на роботизираните същности и създаването на фини тела, като на обитатели от по-духовната субстанция.

Това е благодарността на Светлинното Семейството към тези, които са изпълнили трудната работа едновременно да сътворяват своето АЗ и раждайки съзнанието си да се устремят към по-висшето – одухотворяване.

Време е вече да си спомним и за другите представители от тъмната страна. Тези, които са нагнетявали събитията, като са давали и дават важни уроци, създавали са специални условия за провеждане на експеримента. А това, освен плътните същности в астралните светове (демоните) са и цивилизацията на гущероподобните, за които вече сме ви разказвали.

Любовта, Волята и Могъществото са трите главни аспекта от въплътената човешка личност. Именно тази свещена тройка все повече са изгубвали хората, преминавайки през плътните слоеве на четиримерния ви свят.

Демоните са ви лишавали от любовта, като са я заменяли със страх и страдания.
Гущерите са ви лишавали от могъществото, като са препятствали възможността да общувате с Божественото си АЗ и са вселявали в Душата ви агресия и ненавист.

Роботизираните същностни, изкуственият интелект са ви лишавали от волята, като са я заменили с послушание към Системата и са ограничавали избора ви, през цялото време.

Това са трите „лоста”, дърпащи ви назад, но и лостове за синхронност, скъпи мои. Иначе казано, трите сили са създавали условията на Експеримента, които вие сте запланирали. А те са вашите партньори във Великата игра и заслужават... да, точно това „любов и благодарност, а не ненавист и презрение” и най-малко пък страх. Защото, ако се вгледате с вътрешното си духовно око към демоните, гущерите и роботизираните същности, ще видите истинските им очи, които ви гледат въпросително и с...надежда.

Те гледат така, както провинили се деца гледат обичните си родители, чакайки наказание, но знаейки, че въпреки всичко родителите ще им простят и ще ги прегърнат нежно. Направете това, любими мои, и насочете любовта си към всички участници във великия експеримент, независимо на чия страна са били. Вие сте Велики Същности, чиито главни достойнства са Любовта, Волята и Могъществото. В сърцата ви се връща Любовта, истинското ви съзнание изразява волята за всеобщо възнесение и вие можете да направите това, защото могъществото е в светлинните ви тела и многомерния ви геном.

Вие сте тези, които са се спуснали на дъното в океана с голям товар, който за определено време ви се е сторил прекалено тежък, за да изплувате. А на дъното е тъмно, почти няма светлина, но вие си спомнихте важното правило – когато тъмнината се сгъстява, погледни нагоре! И в момента, в който сте видели Светлината горе, сами сте станали Светлина. Сега тя осветява дъното на океана. Огледайте се – наоколо има много неща, с които да изплувате при Светлината.

Вие не само имате възможността да се върнете, но и да изберете, как да го направите. Сега вие с любов изразявате чистото си намерение и знаете, че можете да сътворите великолепно възнесение с уникален ефект. И заради това не само ви обичат много, но и се надяват на вас, защото знаят – вашите Любов, Воля и Могъщество ще сътворят нужното за Възнесението на всички същества във Вселената.

И това е наистина така!
Ваш Крайон.

Източник: yosif.net
Превод: Анита
копирано от
www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-53-39/1811-2011-10-07-12-21-17.html
   



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14912109
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава