Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2018 07:24 - легендата за хирам
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 541 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

След разкола тамплиерите стават сатанисти. Те са срещнали много източни мистерии в Светите земи, особено фалшивата, магическа, окултна Кабала, и контактът им с катарите е засилил гностицизма им. Вземат хашиш и практикуват черна магия и вещерство. Разглеждат Исус и католическата църква като свои врагове. Плюят на кръста. Връщат се към гностичния дуализъм на Бога с двама синове: Сатанаил/Луцифер (по-големия) и Исус (по-малкия) и твърдят, че само по-големият син има право да бъде тачен. Боготворят Луцифер, бога на злото, прекланят се пред Бафомет, главата на Сатаната като козел в обърната надолу звезда, и приемат сатанистките череш и кости.


През 1291г. Акра, последният бастион на кръстоносците в Светите земи, е превзет от сарацините и царство Йерусалим, което започва с Годфроа, намира края си. Тамплиерите са загубили мястото на действието си, а следователно и своята raison d"etre . През следващите 15 години те са в дълбок упадък.

Сион няма фондове и трябва да заема от тамплиерите, които е създал и чието предателство ги е лишило от съкровището на Соломон, смятано за тяхно по право. Филип IV във Франция е финансово несигурен монарх, който завижда на тамплиерското богатство и е решен да разруши Ордена с тайната помощ както на Сион, знаещ техните пароли, така и на Ватикана. Когато съюзникът на Филип Климент V става папа, френският крал прави всичко възможно той да призове за потъпкването на Ордена на тамплиерите. Филип IV иска тяхното богатство, а Сион иска връщането на Соломоновото съкровище, включително Светия Граал, който тамплиерите претендират да притежават. (Една легенда твърди, че Мария Магдалина го е взела със себе си във Франция през 70г.)
Инфилтратор (вероятно сионист и със сигурност човек на френския крал) получава изповед от тамплиер, която помага на Филип да действа. Призори на 13 октомври, петък, 1307г. всички тамплиери във Франция трябва да бъдат арестувани, а вещите им - конфискувани.

Филип така и не открива тамплиерското злато. То е в Париж, където тамплиерите са банкерите на цяла Европа, и според местен разказ след тайно предупреждение е занесено в тамплиерската морска база Ла Рошел, натоварено на 18 галери и повече никой не го вижда. Не е невъзможно Сионският приорат да е сложил ръка върху него или в Ла Рошел, или по-късно, може би чрез английско контролираните рицари хоспиталери на св. Йоан, и да го е занесъл в Англия, която бързо става доминиращата световна сила и през следващите 400 години - най-силната и богата нация на света. Днес лондонското Сити продължава да е световният финансов център. Дали тамплиерското злато по-късно е в ядрото на Британската империя? Ако златото е отишло в Англия, това би обяснило защо потъпканите тамплиери бягат в Шотландия и се бият с Робърт Брус в Банокбърн срещу Англия през 1314г. Тяхната шотландска централа е в Рослин. В Рен-льо-Шато не са арестувани никакви тамплиери и не е ясно какво е станало със съкровището на Соломон. През 1981г. Пиер Плантар, велик майстор на Сионския приорат, претендира, че ще хвърли светлина върху съкровището на Соломон: ,,Орденът в действителност притежава загубеното съкровище от Храма в Йерусалим. То ще бъде върнато на Израил, когато му дойде времето." Подходящото време може би ще е, когато наследник на Меровингите се качи на трона на Давид и стане цар на Йерусалим.

Жак дьо Моле, последният велик майстор на тамплиерите, е екзекутиран едва през 1314г. Съден е и е изпечен на бавен огън в Ile de la Site в Париж. С него е Жофроа дьо Шарне, който притежава Плащаницата от Торино, която е открадната от Константинопол. Докато се дави и задушава до смърт от пушека на бавния огън, дьо Моле проклина папата и краля и извиква, че Климент и Филип до една година ще се изправят пред Бога, за да отговарят за действията си. Папата умира от дизентерия след един месец, а кралят - от мистериозни симптоми (тамплиерска или сионска отрова?) към края на годината. Проклятието на монархията оттеква в предреволюционна Франция и якобинците са наречени на малкото име на дьо Моле - Жак. Бурбоните са свързани чрез брак с Филип IV и якобинската екзекуция на Бурбонския Луи XVI и прекратяването на монархията са изпълнение на проклятието на дьо Моле. (Твърди се, че след като главата на Луи пада, френски тамплиер масон скача на ешафода и извиква: ,,Жак дьо Моле, ти си отмъстен!")Със смъртта на дьо Моле Храмът официално престава да съществува. Приветствани в Шотландия от Робърт Брус, тамплиерите използват ритуалното убийство на Хирам Абиф, за да символизират смъртта на Жак дьо Моле и го въвеждат в своята ,,3-та степен", ритуалът по посвещаването на майсторите масони. Прекарват 400 години в Шотландия и контролират династията на Стюартите, включително Джеймс VI Шотландски, който става Джеймс I Английски. Джеймс I е посветен от шотландските тамплиери и ги води в Лондон. Чарлз I продължава Стюартската тамплиерска традиция. В крайна сметка тамплиерите са прокудени във Франция заедно със Стюартите през 1689г.

Следователно тамплиерите са еретична секта, чието въздействие е извън всякакви пропорции, ако се съпостави с бройката им. Те влияят върху църквата от времето на св. Бернар, вършат банкова дейност за кралете в Европа и оспорват християнството. Подобно на катарите, тамплиерите притежават истински мистицизъм и духовност, но идеите и религията им са опорочени от източните магически практики, които отразяват магическия кабализъм, бавно претопяващ отделните еретични групи в съвременното франкмасонство с цел световно управление.

Сион иска да отвоюва Англия обратно от тамплиерите. Англия е сионистка от 1188 до 1603г. и ако тамплиерите са занесли Соломоновото съкровище в Англия, Сион има двойна причина да желае да си върне Англия... и има доказателства, че Сион участва в Пуританската революция.
копие от http://illuminatibg.blogspot.bg/2016/03/2.html

Кой плати сметката на тайната вечеря и близо ли е краят на човешкия род? Кой командва парада?
От както свят светува 13 фамилии управляват света!

Хиляди въпроси изникват: Кой построи пирамидите?
Кой крие свободната енергия за която говори тесла?
Има ли тайни общества и каква е ролята им в световната общност?
Кой са тези фамилии?
Кой прави войните?
Кой? Кой?


Хиляди въпроси кой на който отговорът е ясен - тези 13 фамилии! 12 фамилии и още една!
Тринадесетата според нас е тази, която е платила тайната вечеря!

Тези тайни фамилии управляват света от векове и те харесват символиката!

Кръглата маса според легендата за крал Артур е голяма, кръгла маса, около която кралят и неговите рицари са се събирали да обсъждат важни дела свързани със сигурността на областта Камелот.

Има много различни версии за броя на рицарите и за обяснението на формата на масата.
Една от тях е, че Кръглата маса няма определено място за водещ, никой не е поставен в привилегирована позиция и поради тази причина всички на нея са равнопоставени.

Друга версия е, че я е направил Мерлин по аналогия с масата от последната вечеря на Исус Христос и символизира заоблеността на Земята. Спори се и за броя на рицарите.

Кръглата маса в Уинчестър има 25 метра и е с диаметър 18 фута, но различни източници сочат между 12 и 150 рицари. Също така според легендата самият Мерлин е изписал имената на рицарите с магическото злато, което е променяло цвета си. За първи път за кръглата маса на крал Артур се споменава през 1155г.

И толкова по темата в Wikipedia. В крайна сметка колко са фамилиите, които управляват света и дали тези фамилии са 12 колкото са апостолите на Исус Христос и с него правят!

13 е фатално число. Числото 13 винаги се е възприемало като противоречиво число, за едни то е положително и позитивно, за други негативно и фатално. Едно обаче е сигурно, това число носи сила, символика и мистика.

Малко предистория: От много време насам числото 13 се възприема от хората като фатална дата, особено, когато е свързано и съвпада с деня петък. Страхът от петък 13 си има име, дори е свързан с фобия и собствено научно название, наречена трискаидекафобия (трискайдекафобия). Според версия от антични времена числото 12 е съвършено число. 12 са знаците на зодиака, денят и нощта имат по 12 часа, 12 месеца има годината, и 13 е числото, което нарушава стройната система. То присъства в много религии, учения и митове. Според християнството - 13 души е имало на ,,Тайната последна вечеря", тринадесетият бил Юда, който по-късно предал Спасителя.

А и Спасителят е разпънат на кръста в Петък! Петък е черен, защото в този ден е разпятието на Исус Христос. Черната слава на 13 започва преди около 700 години, когато се слага край на най-богата и могъща християнска военна организация в Европа - Ордена на тамплиерите.
Войнствените монаси строили пътища и храмове, водели войни. През 1307г. изчезват така тайнствено, както и се появяват. ,,Железният крал" Филип IV нарежда закриването на Ордена на Тамплиерите.

В един ден на 13 октомври (петък) те били арестувани, измъчвани и по-късно изгорени от Инквизицията на кладата.
От този момент петък дата 13-и носи славата на фатален ден. В Рим древните магьосници също се страхували от числото 13.
Когато извършвали своите заклинания, те се събирали по 12, тъй като вярвали, че 13-ият присъстващ е Дявола.

Днес най-суеверни са американци. 80% от многоетажните домове в САЩ нямат 13-и етаж. След дванайсетия следва четиринайсетия. В болниците и хотелите отсъстват стаите и етажите с номер 13. Ако съдбата ви застигне във Франция, не търсете там къщи с №13, защото такива няма! В нито един тамошен град, нито селце!

На другия полюс в същото време много хора от целия свят смятат, че 13 е щастливото число. 13 дава началото на нов живот. Маите и ацтеките са вярвалите, че числото 13 е свято. В тяхната митология небето се състояло от 13 сфери, в календара им в седмицата имало 13 дни. В древния Египет 13 символизирало благосклонността на боговете.

Първият пилот пресякъл Атлантическия океан Чарлз Линберг е всъщност 13-ият пилот, който успява да се справи с това предизвикателство. 12 опити преди него завършвали с неуспех. Френският режисьор Клод Льолуш, за да докаже, че в числото 13 няма нищо зловещо или магическо, всички свои филми започвал да снима на 13 число, а киностудията си нарекъл ,,Филм 13". Какво казват нумерологията и Кабала, ако се гледа от чисто неумерологична гледна точка 13 се състои от две цифри - 1 означава началото, а 3 - съвършенството, съвършеният ред и цялото значение на числото 13 е да провокира към ново и промяна. В Таро, както и в Кабала, ако се гледа от чисто нумерологична гледна точка 13 се състои от две цифри - 1 означава началото, а 3 - съвършенството, съвършеният ред и цялото значение на числото 13 е да провокира към ново и промяна. В Таро, както и в Кабала, числото 13 символизира смъртта, но не онази физическата, а тази - израз на духовната промяна и трансформация. Това число 13 притежава огромна сила и власт, манипулира и издига онзи, който успее да го овладее. В противен случай носи унищожение. Разчиства терена, за да положи основите на нещо солидно и здраво. Та кой плати сметката на 12-те апостола - 13-тият род!

И може би силата на числото 13 до днес е с магически заряд!
Естествено Вие можете да отречете тази сила и мистика да откажете да я приемете така тя ще има по-малък ефект върху вашето съзнание, но не можете да отречете, че има 13 фамилии, които контролират всички процеси в света!
Не можете да отречете това, че те влияят пряко над вашите съдби - правят войни, спират войни, правят кризи, създават държави и съсипват такива, техните решения на техните тайни вечери движат целият свят!

Така нареченото световно правителство, което с ред инструменти, монетарни системи, световни банки, ако щете и военни организации като НАТО контролират света! Медии и тайни общества всички са им подчинени ние сме прашинки, ни не значим нищо за тях освен да служим като експеримент на техните решения!
Имало е 13 фамилии от времето на Соломон се знае, а днес никой не смее да каже истината, а истината е разтегливо понятие в един относителен свят, относителен свят кат овреме, пространство, закони на физиката и биометрични такива, свят на хаос ръководен от тези 13 фамилии от векове!

Те контролират познанието, те контролират и съзнанието на масите и на всички на тази планета, те са вирусът, които заразил цялата планета от векове насам! Но този вирус мутира и днес борбата с него и неговата борба с планетата също е мутирала!

Всичко се променя и естествено тези промени са планирани от онези 13 фамилии, които предначертават събитията, които ги създават, които ги управляват и които ще станат жертв на тези процеси! Никой не може да се пребори с една друга сила!

Силата на майката земя, със силата на вселената и планетата ни! Според някой данни дори Атлантидите когато са започнали да си играят на Богове са изчезнали, а днес не наблюдаваме ли пак нещо подобно - климатични оръжия, манипулация на времето, на дъжд и топлина, създаване на порой и суши, на наводнения и бури, но това един ден самата природа ще промени! Както са изчезнали Динозааврите така ще изчезнем и ние хората!
Някой притеснено ще попитат кога ние ще отговорим, скоро!

Времето е относително понятие - за едни тече бързо, за други бавно, за еволюцията прекалено бавно и така!
Лостовете за контрол над съзнанието на масите един по един се чупят и в хаоса хората започват да се будят от матрицата и само ние ще откажем да служим на системата!

Религиите се изхабиха като влияние, правителствата са слаби, а остана им една огромна война, но след нея какво?
След нея тези, които оцелеят ще бъдат далеч по-силни и по-подготвени за тази борба на онези 13 фамилии срещу човечеството!

Ние сме им нужни, не те, а те ще ни управляват, докато не проумеем, че свободата не е свободия, а отговорност да взимаш решения, да носиш отговорност и морал за другите докато ние проумеем, че животът е в хармония с природата, иначе ставаме като тях вируси, които паразитират света, а светът - природата знае как да се излекува!

Източник: blifeГласувай:
8
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. inel379 - Чудесно поднесено, Bven!
18.04.2018 09:46
Велика е природата и от нея няма по-голяма сила,
с абсолютно съвършенство земята ни е съхранила.
Търпението й към безумията човешки е безкрайно,
но рушителите на хармонията ще бъдат спрени - и явно, и тайно.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 11824446
Постинги: 2479
Коментари: 12886
Гласове: 35001
Архив
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава