Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2020 19:09 - Колосална битка между Доброто и Злото: Когато Тръмп победи във всички колебаещи щати, уверено отивайки към победа, демократите изпаднаха в паника. Либералният (
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1222 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 25.11.2020 19:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Колосална битка между Доброто и Злото: Когато Тръмп победи във всички колебаещи щати, уверено отивайки към победа, демократите изпаднаха в паника. Либералният (комунистически) елит обаче имаше план Б. Те заложиха на това, което могат най-добре...

image

масово напълване със съмнителни бюлетини по пощата: фалшифицирани гласове от вече починали гласоподаватели, изпратени до избирателните секции след изборния ден, просто добавяне на пакети с готови бюлетини точно по време на преброяването (което обяснява резките скокове в гласовете за Байдън в Мичиган и Уисконсин - графиката на гласуването вече се превърна в неофициален символ на тези избори)

Редица леви американски информационни ресурси и политици обявиха името на победителя в президентските избори в САЩ. Джо Байдън е активно поздравяван от негови сътрудници и лидери на чужди страни, дори от членове на Републиканската партия, към която принадлежи Доналд Тръмп. Но не беше ли твърде рано да отписват настоящия президент на САЩ?

Американски либерали предприеха мащабна психологическа атака срещу президента Тръмп, неговите поддръжници и онези наивници, които все още вярват в демокрацията и закона.

На 7 ноември, четири дни след датата на президентските избори в САЩ, много американски медии излязоха с радостни заглавия за победата на Джоузеф Байдън. „Америка спечели. Избирателите спряха авторитарният популист, който се опита да унищожи нашите демократични институции “- това е заглавието на основната статия на уебсайта на “Атлантик”. Някои от онези, които обявяват триумфа на Байдън (например, коментаторът на СиЕнЕн Ван Джоунс), дори се разплакват от щастие. При това толкова естествено, че човек веднага се сеща за първите редове от песента на Джъстин Тимбърлейк „Изплачи ми река”: „Ти беше слънцето за мен, ти беше вселената за мен“.

Всъщност за американските либерали (комунисти) Джоузеф Байдън е истинско слънце, разсейващо тъмнината на управлението на Доналд Тръмп. И когато веднага след приключването на гласуването и началото на преброяването на гласовете слънцето не надникна иззад облаците (просто защото Тръмп победи във всички колебаещи щати, уверено отивайки към победа), демократите изпаднаха в паника.

Либералният (комунистическо-сатанински) елит обаче имаше план Б. Те заложиха на това, което могат най-добре, масово напълване със съмнителни бюлетини по пощата: фалшифицирани гласове от вече починали гласоподаватели, изпратени до избирателните секции след изборния ден, просто добавяне на пакети с готови бюлетини точно по време на преброяването (което обяснява резките скокове в гласовете за Байдън в Мичиган и Уисконсин - графиката на гласуването вече се превърна в неофициален символ на тези избори)


На свой ред местните избирателни комисии непрекъснато отлагаха преброяването на реалните гласове, за да улеснят работата на фалшификаторите: уреждаха паузи, почивни дни, пуш-паузи. И когато всички необходими гласове бяха „докладвани“, предимството на Тръмп от 700 хиляди гласа по време на преброяването на петте милиона гласа в Пенсилвания се превърна в предимство от 35 хиляди на Байдън след преброяване на 6,6 милиона гласа. След което щатът, от гледна точка на либералите, влезе в актива на демократа и Джоузеф Байдън събра необходимия брой избиратели, за да спечели.

 

И за да заглушат гласовете на скептиците, които вече заговориха за фалшификации и пълнене на бюлетини, либералното мнозинство от западните медии (“Ройтерс”, СиЕнЕн, “Ню Йорк Таймс” и останалата част от информационния легион) поздравиха Байдън възможно най-силно. За да забият победата му в главите на всички, като абсолютна даденост и неопровержим факт. Такава е психологическата легитимация.

Искате бъдеще? – Осъдете комунизма

Естествено, журналистите изобщо не се смутиха, че официалните резултати от изборите все още не са съобщени. И не само не ги смути. Много чуждестранни лидери започнаха да поздравяват Джоузеф Байдън за победата. Канадският премиер Трюдо, британският премиер Борис Джонсън, японският му колега Йошихиде Суга, ръководители на западни държави - и дори украинският президент Владимир Зеленски със самозвания президент на Беларус Светлана Тихановская. Като цяло, цялото демократично войнство.

Лошо са пляскали

Някой видя контурите на световното правителство зад вълната от поздравления от чужденци. Твърди се, че „световните лидери не биха могли да вземат решение за толкова кратко време, че СиЕнЕн е основата за поздравления, те не биха могли да посмеят да се карат с Тръмп, ако всички тези действия не бяха предварително договорени между всички участници в заговора зад кулисите“. Това обаче не е съвсем вярно.

Да, лидерите на чуждите държави взеха активно участие в създаването на информационния фон, като заявиха победата на Байдън и унищожиха съмненията на всички относно легитимността на тази победа. Но тяхното участие и колективното признание на Байдън не се обясняват с масовото изпращане на уведомления от „глобалния президент“ или „борда на директорите“, а с баналните интереси на призналите. И така, много от тях са имали конфликти с Тръмп, така че с радост са се включили в играта да „отправят победата на Байдън до точка без връщане назад“.

Всички тези поздравяващи сега помагат на демократите да представят поражението на републиканците пред своя кандидат като свършен факт. И също така обясняват, че ако консерваторите се противопоставят на този факт, те ще трябва да се противопоставят на американските съюзници в чужбина.

Освен това онези, които поздравиха Байдън въз основа на присъдата на СиЕнЕн и “Ню Йорк Таймс”, просто не искаха да развалят отношенията с фаворита за президент. Празнуването на победа, след официалните резултати на фона на бързината на другите, може да изглежда като знак за лоялност към Доналд Тръмп и да доведе до хладно отношение от страна на администрацията на Байдън. Ако на някой му се струва, че само Северна Корея е уличена за „неусърдно ръкопляскане“, то това не е така. Американското либерално общество по отношение на фундаментализма и презрението към свободата на словото (не забравяйте цензурата на публикациите на Тръмп в “Туитър” за измамите на избори, както и „обясненията“ във “Фейсбук” под всички постове, изобразяващи графиките от преброяване на гласовете в Уисконсин и Мичиган) бързо настига равнището при Ким Чен-ун.

Искате бъдеще? – Осъдете комунизма

И накрая, имаше хора, които наистина искаха да се утвърдят пред демократите с надеждата да променят политиката им в своя полза - например, лидерът на Републиканската партия на Турция Кемал Кълъчдароглу. Турската опозиция се надява Байдън да спази предишното си обещание и да заеме много по-строга позиция срещу президента Реджеп Ердоган - до смяна на режима в Анкара включително.

Тихо няма да си тръгне

Въпросът обаче е дали не бързат да отпишат настоящия президент на САЩ? В продължение на четири години Тръмп се противопоставя на всички атаки, клевети, натиск и изнудване от страна на либералната общност. И сега, очевидно, той не възнамерява да се откаже. Стопанинът на Белия дом вече обяви, че се смята за победител на изборите - и възнамерява да търси истината в съдилищата. До Върховния съд, където вече поиска да преброи отделно бюлетините в Пенсилвания, пристигнали в избирателните секции след 3 ноември - в случай, че бъде взето решение тези бюлетини да бъдат отменени. И ако те бъдат отменени, тогава по същия начин (а в САЩ принципът на прецедента си действа), част от пощенските списъци в други щати също могат да бъдат отменени.

И да не говорим, че обикновено физическо преброяване на подадените гласове може да покаже малко по-различен резултат от този, даден от машините за гласуване.

Либералите, естествено, не харесват този подход на президента. Те смятат действията му за „опит за преврат“, обещават му почти улични битки във Филаделфия (столицата на Пенсилвания), а СиЕнЕн нарича твърденията на Тръмп „безсрамна атака срещу нашата демокрация“. „Всеки законно подаден глас трябва да бъде отчетен. Всеки незаконно подаден - не. И това не е някакво изявление на една партия - честните избори са основите на нашата демокрация “, обяснява значението на демокрацията на либералните журналисти дъщерята на президента Иванка Тръмп.

Формално Доналд Тръмп има шанс да спечели. Във Върховен съд от девет съдии шестима са републиканци, а от тези шестима трима са назначени от президента. Много обаче ще зависи от това дали Тръмп ще влезе сам в тази битка, или Републиканската партия ще застане зад него.

Лудостта на смелите?

Някой смята, че това дори не трябва да става на въпрос - републиканците трябва да защитават победата си. Както американците, както отбеляза бившият председател на парламента Нют Гингрич, „нямат право да останат настрана и да игнорират как система, изградена около група корумпирани леви елити, подкопава основите на нашата демокрация“. Те не трябва, както пишат консервативните журналисти, да позволяват на либералните медии да избират американския президент. Те нямат право да разочароват своя електорат, който обича Тръмп. Те нямат право да позволят на левите елити на Демократическата партия да окупират Белия дом и да започнат свои „прогресивни“ реформи, които предполагат борба срещу консервативните ценности, легализация на радикални леви движения и методи на тяхната борба, разширяването на Върховния съд (с цел разреждане на републиканското мнозинство там) и т.н.

И накрая, те нямат право да отхвърлят възможността да докажат изборна измама - и по този начин да потопят Демократическата партия в скандал, по-ярък и от “Уотъргейт”. Скандал, който ще позволи на републиканците да запазят властта си в продължение на няколко избирателни цикъла напред. Всъщност това е единствената им възможност да запазят тази власт (а демографските тенденции в САЩ водят до растежа на демократичния електорат, включително в най-важната крепост на републиканците - Тексас). Ето защо конгресменът Кевин Маккарти е уверен, че неговите съпартийци "няма да отстъпят".

И така, какво ще изберат републиканците в крайна сметка? Сега не само името на бъдещия президент на САЩ зависи от тяхното решение, но и запазването на имиджа на Америка като държава, където законът е преди всичко. Държава, чийто президент не се избира от американските либерали, а от целия народ.

Ирини Зикидис: Дупе да ви е яко! Победа на Байдън – България става „фронтова държава“

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: https://pogled.info/ Четете още на: http://www.budnaera.com/202001f/0127.html?



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - "Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света"
25.11.2020 20:34
Г-н zahariada, очудва ме, че ставате пощенска кутия на твърде плоски, всъщност маниакални внушения като това в заглавието на коментара ми.
Всъщност, комунистическата партия на САЩ не можа да се съвземе от смъртните удари които получи от Макартизма. Ако в момента е останало нещо, за него не се чува НИЩО.
Демо-партията на САЩ НЯМА И КАПКА комунистически идеи и ДЕЙСТВИЯ. Който намери такива, да се обади. Ако не търси на принципа "Щом нещо не ми харесна, то е комун, а е комун, защото не ми харесва".
цитирай
2. 1997 - По музиката на една популярна песничка след Десети
25.11.2020 21:07
"Четиресет и пет президента стигат,
време е за и-импера-а-а-тор."
цитирай
3. zahariada - Да
25.11.2020 21:07
Комунизма е на САЩ. Писал съм много постинги. Това не е моето мнение. Писах го да се знае.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739082
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031