Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2021 05:00 - Израелски генерал: Извънземните отдавна са тук и Тръмп го знае
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 1612 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Бившият шеф на отдел „Космически програми" на Израел с невероятни „разкрития" за Галактическата федерация


Бившият шеф на програмата за космическа сигурност на Израел Хаим Ешед разказа пред израелския вестник „Едиот Ахаронот“ основните тези от наскоро публикуваната си книга „Вселената отвъд хоризонта“. Едно от категоричните му твърдения е, че извънземните съществуват, отдавна са тук и Тръмп го знае много добре, но засега американската администрация не обявява контакта, за да не се предизвика паника сред населението, пише Independent.

Според бившия шеф на програмата за космическа сигурност на Израел може би най-голямата тайна на бившия американския президент е в междузвездното пространство: съществуването на извънземни. Хаим Ешед твърди, че американското правителство е имало „споразумение“ с „галактическа федерация“ на извънземни, но г-н Тръмп няма да разкрие истината, защото „човечеството не е готово“, казва той в интервю за израелския вестник „Едиот Ахаронот“.

Споразумението било постигнато, за да се позволи на извънземните да изследват човечеството и да разберат „тъканта на Вселената “, твърди Ешед, цитиран от Джерузалем пост. В интервюто, което първоначално е публикувано на иврит, той говори за новата си книга „Вселената отвъд хоризонта - разговори с професор Хаим Ешед“. В нея пише, че „извънземни от цялата вселена вече ходят сред нас". Споразумението за сътрудничество между правителството на САЩ и извънземната федерация включват „подземна база в дълбините на Марс“, където американските астронавти и извънземни представители щели да работят задено в екип. Според странния професор-генерал извънземните са изиграли роля в предотвратяването на ядрени катастрофи на Земята.

Г-н Ешед е категоричен, че г-н Тръмп не е разкрил съществуването на Галактическата федерация по молба на инопланетяните. Според докладите Галактическата федерация е искала да избегне масова паника, тъй като те са вярвали, че човечеството трябва да „еволюира и да достигне етап, в който да разбере кои са те...“.

Генералът обяснява пред вестника, че е наясно, че щял да бъде хоспитализиран, ако споделил тази информация преди 5 години, но сега академичният пейзаж му се виждал променен и можел да разкрие тези факти. За себе си смята, че е уважавана фигура в академичните среди и „няма какво да губи“, защото няма как да му се отнемат неговите „степени и награди“.

Въпреки това има известен скептицизъм по отношение на твърденията му, пише Independent.

Ник Поуп, който е разследвал различни случаи с НЛО за британския отдел към Министерството на отбраната, каза пред NBC News, че твърденията са или „практична шега, или рекламен трик, който да помогне за продажбата“ на книгата на Ешед. Мнението му е, че думите на г-н Ешед може да са били „изгубени в превода".

Не е ясно дали г-н Ешед говори директно от лични знания и опит или повтаря нещо, което му е казано, коментира Поуп и добави: „Тук все още има някои липсващи части от пъзела".

Говорител на НАСА коментира, че макар че една от основните цели на агенцията е била търсенето на живот в по-широката вселена, тя все още не е открила признаци за това. „Въпреки че все още не сме открили признаци на извънземен живот, НАСА изследва Слънчевата система и извън нея, за да ни помогне да отговорим на основни въпроси, включително дали сме сами във вселената“, се казва в официалното изявление.

Досие
Хаим Ешед е роден през 1933 г. Пенсиониран бригаден генерал от Израелските отбранителни сили, професор в Института за космически изследвания Asher в Технион - Израелски технологичен институт и бивш директор на отдел „Космически програми" към Министерството на отбраната на Израел почти 30 години. Ешед помогна за изстрелването на шпионски сателити, които според него ще помогнат за осигуряване на висококачествено наблюдение на Иран. Бил е офицер в израелското военно разузнаване.
Ешед е служил в строго секретен блок 81, който предоставя технологични решения на дирекцията за военно разузнаване на ИД.
Притежава бакалавърска степен по електроника в Teхнион, магистърска и докторска - по авиационна техника.
През годините инициира създаването на независим сателитен капацитет с цел събиране на разузнавателни данни от Синай. Когато се пенсионира през 2011 г., той бива описан в израелските медии като „бащата на сателитната програма на Израел“.

списание 8


Тагове:   наса,   Тръмп,   инопланетяни,   хешед,


Гласувай:
12



1. bven - https://bven.blog.bg/zabavlenie/2018/09/25/izkustvoto-da-ne-vijdash-v-ogledaloto.1628720#last_comment
28.02.2021 09:58
юлия и кохортата й не спят - винаги готови с весели приказки:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833627
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава