Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2021 10:38 - За ваксинациите, — обръщение на епископ Андрей (logoslovo.ru)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2166 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 08.03.2021 10:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За много наши вярващи, въпросът за задължителното ваксиниране е много остър, понеже поради професионалната им дейност ги задължават да се ваксинират, иначе ще бъдат уволнени... 
Но коронавирусните ваксини, реално не са ваксини, защото т.н. мРНК "ваксина" е експериментален биологичен имплант, който никога преди не е ползван за лекуване на хора.
Днес, с невиждана до сега енергичност се разгръща безпрецедентна кампания за ваксиниране на цялото световно население, с някакви (съмнителни) експериментални препарати, които предизвикват множество отрицателни странични усложнения, вкл. и внезапна смърт, още след самото "ваксиниране". А за дългосрочните странични ефекти, нищо не се знае.
Не трябва да си медицински експерт, за да разбереш, не само безполезността, но и крайната рискованост от тази кампания...
Как тогава да си обясним тази невероятна настойчивост, с която се прокарва тази програм, в световен мащаб?
Ако погледнем на програмата за ваксинация, от духовна гледна точка, ще видим, че ситуацията е много по-страшна.
"Тайната на беззаконието" използва т.н. «пандемия», като повод за установяване на антихристов нов световен ред.
Главното, което трябва да разберем, че това е грандиозна световна измама, с неизвестни ни, крайно пагубни, дяволски цели. Всеобщата ваксинация, на фона на истерията и страха, внушавани от непереставащата вече цяла година, пропаганда, очевидно е най-важната част от този дяволски план.
Каква е целта на враговете на Бога и на човечеството, и какво искат да постигнат? Не трябва да забравяме, че те отдавна не скриват своите планове за драстичко намаляване населението на земята. И няма ли след масовото ваксиниране, да настане масова смъртност, или безплодие, или и двете?
Ясно свидетелство за пълната безнравственост на производителите на ваксините, е фактът, че те използват (освен много други вредни съставки) клетки (биомаса) от абортирани дечица.
А има ли някаква връзка между ваксинаците и печата на антихриста, предвид апокалиптичните времена в които живеем? Явно има, защото, сегашната световна ваксинация е обединена с програмата за световна електронна идентификация (на всички и на всичко), при което не се крие, че на не ваксинираните, ще им бъдат ограничени правата (за пътуване, за пазаруване, а и за всичко друго). Следователно, ваксинирането е инструмент за контрол на населението, а това вече напомня за написаното в Апокалипсиса (т.е. Откровението) за печата на антихриста (и за съдбата на не приелите печата му, които няма да могат, нито да купуват, нито да продават!!).
Самата идея за инжектиране в телата на всички хора на земята, на неизвестни биологични материали, е напълно съзвучна с Откровението на Йоана. Затова не можем да изключим, че има връзка между коронавирусната "ваксина" и печата на антихриста.
Става все по ясно, че сегашната ваксинация е само началото на постоянна програма за ваксиниране, - пак, и пак, и пак, под все нови и нови предлози. А това вече е доста мрачна перспектива.
Предвид гореказаното, считаме, че коронавирусната ваксина, може да е вредна, не само за физическото здраве, но ще доведе и до (тежки) духовни вреди.
Затова настоятелно съветваме нашите миряни, в никакъв случай да не се съгласяват да се ваксинират, даже ако това води до уволнения от работа, и до други затруднения.
Ние никому не натрапваме нашето мнение и не осъждаме тези, които се ваксинират, но считаме за свой пастирски дълг, да дадем на паството си напътстващи и предупреждаващи указания. Понеже те отдавна чакат това от нас, в сегашната критична ситуация.
Да се молим, Господ да ни укрепи, в нашето тежко време, и да ни вразуми, да изпълняваме Неговата свята воля. Амин  


Епископ Андрей.  

Оригинал: https://auroca.org/%ef%bb%bfвакцинация-от-коронавируса-%ef%bb%bfon-vaccination-against-coronaviru/  


Превод, Григор Симов, от:

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_23851/  



Гласувай:
7



1. truthful - Разлика ваксина - лекарство?
08.03.2021 12:48
В самото начало на Короната преди 12 месеца имаше един концерт и там веднага се появи Бил Гейтс и ... заговори за "ВАКСИНА, за всички нас".. Не помните? Само че неговите 3 деца нямат мобилни телефони и едва ли ще се ваксинират? Нямаше и дума за лекарство, само ВАКСИНА. Целта е тя да стане задължителна с много ограничения, пропаганда и др. и това се вижда. Щамове валят. Първа игла, втора, трета? Не искат да правят лекарства, а ваксини. Те и лекарствата са едни "полезни"?
цитирай
2. radostinalassa - И на мене ми е странно защо да ...
08.03.2021 12:56
въвеждаме в себе си иРНК на вируса, която ще произвежда неговия протеин. Той от своя страна ще попада в съдовете ни и ще предизвиква имунната ни система, което щяло да уврежда съдовете ни и да предизвиква емболии. Някои съставки на руската ваксина предизвиквали стерилитет по думите на самите учени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347386
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930