Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2021 08:46 - Смъртните Показатели Скочат В Израел След Експерименталните Ваксини COVID На Pfizer
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1803 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.03.2021 08:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Смъртните Показатели Скочат В Израел След Експерименталните Ваксини COVID На Pfizer

image
HAF
2 Март 2021 Г.


https://humansarefree.com/2021/03/deaths-skyrocket-in-israel-following-pfizer-vaccine.html?fbclid=IwAR2D3P5QYCutly29CIq3wXnnL3aPbl1vF9sxkDGsHeDDsQYRgeLQPSK_eNQ

 „Това е нов Холокост“ - Хаим Ятив и д-р Селигман

от Брайън Шилхави

image

По-рано съобщавахме как Израел бързо ваксинира най-високия процент от населението си с експериментални ваксини срещу COVID, след като израелското правителство сключи сделка с Pfizer, за да осигури милиони дози от техните иРНК COVID ваксини .

Вера Шарав написа :

 

„Изумително е, че правителството на Израел повери здравето на хората на Pfizer; чрез сключване на таен договор, с който израелското население е записано да стане субект на изследване, без тяхно знание или съгласие. "

Към днешна дата Израел е ваксинирал над 53% от населението си, два пъти повече от процента на следващата най-близка държава, Великобритания, с 26,9%.

image

Източник на изображението

„Официалните новини“, публикувани от корпоративните медии, в които се твърди, че ваксините са били ефективни за намаляване на нивата на COVID в Израел, са изследвани и изследвани от д-р Hervй Seligmann и инженер Haim от Медицинския факултет на Университета в Екс-Марсилия. Ятив, който публикува резултатите си на уебсайта на дискусионния форум, наречен „ Наким “.

Информацията бързо стана вирусна и вече е преведена на няколко езика и адресирана към различни новинарски сайтове по света, включително Arutz Sheva 7, IsraelNationalNews.com .

Mordechai Sones пише :

Във вестник FranceSoir се появи статия на първа страница за констатации на уебсайта на Nakim относно това, което някои експерти наричат ​​„високата смъртност, причинена от ваксината“.

 

Документът интервюира д-р Hervй Seligmann и инженер Haim Yativ от Медицинския факултет на университета Aix-Marseille за д-р Hervй Seligmann и инженера Haim Yativ за техните изследвания и анализ на данни.

Те твърдят, че изстрелът на Pfizer причинява „смъртност стотици пъти по-голяма при младите хора в сравнение със смъртността от коронавирус без ваксината и десетки пъти повече при възрастните хора, когато документираната смъртност от коронавирус е в близост до дозата на ваксината, като по този начин добавя по-голяма смъртност от инфаркт, инсулт и др. "

Д-р Hervй Seligmann работи в Изследователския отдел за възникващи инфекциозни и тропически болести, Медицински факултет, Университет Екс-Марсилия, Марсилия, Франция. Той е от израелско-люксембургска националност. Той има B. sc. По биология от Еврейския университет в Йерусалим и е написал над 100 научни публикации.

FranceSoir пише, че те следват публикации, анализи на данни и обратна връзка от различни страни относно ваксинацията и следователно се интересуват от статията на Nakim, като искат да ги интервюират, за да разберат техния анализ и неговите ограничения.

Авторите на статията заявяват, че нямат никакви конфликти или интереси, освен да имат деца в Израел.

След презентация авторите обсъдиха своя анализ на данните, извършените проверки, ограничения и преди всичко заключенията си, които сравняват с данните, получени чрез искане на Закона за свобода на информацията на Министерството на здравеопазването.

Констатациите им са:

  • Съществува несъответствие между данните, публикувани от властите, и реалността на място.
  • Те разполагат с три източника на информация, освен имейлите и докладите за нежелани събития, които получават чрез интернет.
  • Тези три източника са израелски новинарски сайт Ynet, базата данни на израелското министерство на здравеопазването и американската федерална база данни за нежелани събития за ваксини (VAERS).
  • През януари 2021 г. има 3 000 записа на нежелани събития от ваксината, включително 2 900 за иРНК ваксини.
  • В сравнение с други години смъртността е 40 пъти по-висока.
  • На 11 февруари статия в Ynet представи данни, свързани с ваксинацията. Авторите на статията за Nakim твърдят, че са развенчали този анализ въз основа на данни, публикувани от самия Ynet:
  • „Взехме данните, като разгледахме смъртността през периода на ваксинация, който обхваща 5 седмици. Анализирайки тези данни, стигнахме до стряскащи цифри, които приписват значителна смъртност на ваксината. "
  • Авторите казват, че „ваксинациите са причинили повече смъртни случаи, отколкото коронавирусът би причинил през същия период“.
  • Хаим Ятив и д-р Селигман заявяват, че за тях „това е нов Холокост“, пред натиска на израелските власти да ваксинират гражданите.

Те също така канят специалисти, които да завършат своите анализи, и възнамеряват да продължат правно проследяване на тяхното откритие. Министерството на здравеопазването не беше на разположение за коментар по запитване на FranceSoir относно констатациите.

Авторите също така изразяват съжаление относно „факта, че не могат да обменят тази жизненоважна информация“ на своите съграждани.

Пълна статия тук .

Mordechai Sones също има свое собствено радиопредаване в Израел и преди няколко седмици той започна излъчването си, като прочете имената на 28 души, които са починали след експерименталните инжекции с COVID mRNA на Pfizer .

Списъкът започва с някои възрастни равини, но също така включва млади хора, за които се твърди, че не са имали здравословни проблеми и са починали внезапно, включително 25-годишна жена.

След като прочете тези 28 имена, Мордехай заявява:

„Списъкът продължава, но не може да бъде изведен тук изцяло поради ограничения във времето.“

Израелец, който публикува това четене в YouTube, заяви :

„Направих този кратък видеоклип с аудио излъчване на Mordechai Sones; за да мога да предам информацията, че много хора тук в Израел умират след получаване на ваксината Pfizer Covid-19.

Но изглежда, че нито една от тази информация не влиза в основната медия.

Призовавам всички да се молят и да търсят Господ, за да бъде спряно това зло веднага “.

Доклади на местното радио: „Много умират“ в Израел след експериментални инжекции на MRNA на Pfizer

Видео отдолу, вградено от Bitchute:





Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740606
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031