Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2021 10:26 - Къде е Гешев? Къде си, мутро страхлива?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 887 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.04.2021 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Къде е Гешев? Къде си, мутро страхлива?

Posted on 07.04.2021

Гешев, къде си сега, мутро страхлива?

Точно преди една година прокуратурата ми повдигна поредните обвинения. Това се случи след разкритията на БОЕЦ за мракобесните действия на правителството и Щаба за ОТКАЗ да бъдат тествани контактни лица, включително и видински медици (и не само), което доведе до взрив на заразата, до стотици заразени и множество смъртни случаи. С действията си тогава БОЕЦ принудихме институциите да вземат повторни проби, да се размърдат и да си свършат работата ограничавайки щетите от действията и бездействието им. Вярвам, че помогнахме и спасихме човешки животи. Буквално същият ден, в който разкрихме, че тази порочна практика по нетестваане на контактни лица продължава прокуратурата ми повдигна обвинения за всяване на на паника и поиска три години затвор за мен. Лично по разпореждане на ГЕШЕВ съобщението за повдигнатите ми обвинения бе публикувано на сайта на Върховна прокуратура, а моето дело бе поето от шефката на районна прокуратура Видин. Гешев отчете пред своите господари – Пеевски и Борисов, че е изпълнил тяхната воля за пореден удар срещу нас и делолто отиде в съда.

Бях ОПРАВДАН  и на последна съдебна инстанция! Българският съд постанови – НЕВИНЕН! Това обаче не бе качено на сайта на прокуратурата. Сега аз съдя тях за тази поредна репресия и затова, че преследват мен и семейството ми заради гражданската ни позиция и битките ни за свобода и справедливост с БОЕЦ. 

image

 

Снощи в София бе извършено брутално показно убийство. Човек бе разстрелян, като куче пред очите на 11 годишно дете.  Мафията и мутрите напомнят за себе си. Гешев обаче не го виждаме и чуваме! Изведнъж слугата на мафията се сниши и изчезна. Няма го по телевизиите да коментира, нито съобщение на сайта на прокуратурата, няма дори снимка с каскет от местопрестъплението.  Това е убийство все пак, а не незаконно варене на ракия. Там Гешев е пръв.  Скрила се е мишката и чака новината за убийството да бъде забравена и да потъне около изборите. Само за последните три години се случиха няколко показни убийства. Нито едно от тях не е разкрито. Не са разкрити и стотиците показни убийства от 90-те и началото на този век. Прокуратурата се оказва безсилна в тези случаи. И няма как да е по друг начин защото прокуратурата дори и да иска не може да разследва своите господари-поръчители на тези убийства. Още от времето на Филчев (а и преди това) прокуратурата е подчинена на мафията. Гешев и Цацаров завършиха този процес предавайки и продавайки прокуратурата изцяло в ръцете на най-гнусната мутро-ченгеджийска пасмина оглавена от Пеевски, Доган и Борисов. Помните ли Цацаров как изричаше срамните думи в национален ефир „Нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов“? Помните ли как Гешев се определяше за „Инструмент на Господ“? А поминте ли как преди три години Борисов обеща, че до месец ще бъде разкрито убийството на висш данъчен служител? А снимките на Борисов с Пашата, с Маджо, с Трактора,  с Тодор Живков, както и с шлифера и пистолета в колана помните ли? Те превърнаха страната ни в кочина. И затова искаме тяхното отстраняване от властта, ако сте забравили. Борисов и Гешев трябва да си ходят, а с тях ще си замине и Пеевски, защото те са неговите марионетки и проводници във властта.

„ШИШИ НЕ ДАВА…“ тези думи от публикуваният само преди няколко дни от БОЕЦ запис между Мавродиев и Ламбовски би трябвало да помните. Той олицетворява състоянието на държавата ни в момента. Шиши – Пеевски е истинският  господар на прокуратурата и държавата. Не искам да живея така и не мога да позволя мутрите и слугите им да ми вземат родината, живота, мечтите и бъдещето на децата ми. 

Битката продължава.

07.04.2021г.   Георги Георгиев – БОЕЦ




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748668
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031