Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2021 08:22 - новини и анализи от Б.Фулфорд
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 2736 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


                                      Кабалът търси време за отмъщение
Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив и едновременно – член на илюминатите!

Четете Фулфорд с голяма доза сол | [Руски текст] | [Руски глас]

Битката за планетата Земя достига точката на модулация. Можем да докладваме от източници на високо ниво, че хазарската мафия е контактувала и се опитва да договори трансфера на властта (вижте по-долу за подробности).

Въпреки това всички източници, вариращи от ЦРУ, МИ6, азиатските тайни общества, ФСБ, Пентагона и др., се съгласяват, че е време да се спре реагирането и да се започне действието. Трябва да продължим атаката по всички фронтове, докато всъщност не видим че се предават, последвано от кампания за оправяне на планетата на стойност няколко трилиона долара.

Чували сме този разговор за предаването им и винаги се оказва начин те да спечелят време, докато не се случи някакъв ужасен нов инцидент. Например Кабалът многократно заплашва напоследък, че ще взриви язовира Трите дефилета в Китай. Това би опустошило 350-те милиона души, живеещи надолу по течението. (1)

Това също би довело до отмъщение под формата на взривяването на остров Ла Палма и удар срещу източното крайбрежие на САЩ със 100-метрово цунами от 600 мили в час, унищожаване на Флорида и т.н. (2) (пидиеф)

Ето защо постигането на печелившо за 2-те страни решение е много по-добър вариант от взаимно-гарантираното унищожаване.

Въпреки това знаем, че хазарската мафия планира предварително събитията с десетилетия, ако не и повече. Това означава, че сега, когато кампанията им за пландемичния страх губи силата си, те имат нещо друго планирано.

На този фронт отбелязахме турското телевизионно предаване за това защо корабът Evergreen Ever Given блокира Суецкия канал едновременно с това, че камион на Evergreen блокира главната магистрала на Китай. Те твърдят, че е било за да се спре голямо и дълго планирано екологично бедствие от тип „глобално затопляне“. Това звучи вярно и се надяваме телевизионното излъчване да е правилно и че планираното бедствие е спряно. (3)

Също така има все повече доказателства за извънземни НЛО-та, разпространявани чрез корпоративните пропагандни медии. (4)

Това може да означава тяхната „инвазия на малките зелени човечета“, кампанията, по която са работили поне от 30-те години на миналия век, може скоро да бъде показана на екрана с ‘новините’ до вас. Следете в небето и за холограмите.

Разпространението на тези кампании всъщност е знак за отчаянието на хазарската мафия. Спомняте ли си как румънският диктатор Чаушеску продължаваше да увеличава потисничеството, докато не се озова пред разстрел? Изглежда, че същото нещо се случва и в Канада сега. Когато миналата седмица премиерът на Онтарио Дъг Форд призова за тоталитарна блокировка, използвайки фалшивата пандемия като извинение, 39 от 45 полицейски участъци в Онтарио отказаха да изпълняват. (5)

Не след дълго братоубийственият манджурски кандидат Джъстин Кастро и неговите лакеи от хазарската мафия бъдат изправени пред собствения си еквивалент на разстрел.

Междувременно в САЩ, извършеният държавен преврат, който отстрани демократично избраният президент Доналд Тръмп, се разпада. Нашите източници от ЦРУ потвърждават, че ген. Марк Мили е свален от власт, а генералът от морската пехота Дейвид Бергер е поел командването на Съвместните началници на щабовете. Новото командване трябва да се координира със своите канадски колеги, за да освободи Северна Америка. Споделените принципи на демокрацията, върховенството на закона, разделението на властите и меритокрацията трябва да бъдат лепилото, което да обединява зараждащите се скоро Съединени щати на Северна Америка. (6)

Също така сега откриваме, че превратът в САЩ е извършен от членовете на същия екип, който помогна за разпадането на Съветския съюз, и те са използвали подобни методи: комбинирането на подкупи с убийства, казват източници от ЦРУ. По-специално, семейството на престъпниците Рокфелер и техните лакеи от Форчън-500 предложиха подкупи от 12 трилиона долара на …

висшия военен ешелон и високотехнологичните олигарси от Западното крайбрежие, наред с други, за да организират преврата. Общият размер на подкупите може да бъде изведен от факта, че предлагането на пари от тип ‘M1’ в САЩ подскочи от 4 трилиона долара през февруари 2020 г. (когато американската корпорация беше фалирала) до 18,4 трилиона долара през февруари 2021 г. (7)

Тези пари бяха изпрани най-вече чрез борсовия пазар чрез няколко избрани високотехнологични компании. Например, Tesla Motors има пазарна капитализация от 740 милиарда долара, което е около 5 пъти по-голяма от пазарната капитализация на двигателите на Toyota, въпреки че е продала само 1/16 от броя на автомобилите. Освен това Тесла е най-последна в JD-Powers-класациите за надеждност на автомобилите, докато Toyota е точно на върха. (8) (9)

Тогава имаме взривяването на всички онези Space X-ракети на Илон Мъск (или на CG-ракети). И така, защо се говори за превръщането на Tesla в компания с пазарна капитализация от трилиони долари?

Отговорът трябва да бъде, че Федералният резерв, собственост на Рокфелер, пере парите на военно-индустриалния комплекс чрез такива олигарси като Илон Мъск, Джеф Безос и др. Те също стоят зад цензурата на пандемичната истина от U-Tube и т.н.

Това, което озадачава много, е защо щатският долар не се срива, въпреки че паричното предлагане почти се удвоява за една година? Отговорът, разбира се, е че Рокфелер и близките им могат да печатат долари за употреба в САЩ, но не могат да ги харчат извън страната. Ето защо те изпомпват борсовия пазар и раздават чекове на обикновените граждани в опит да ги умиротворят.

Разбира се, всички тези безплатни пари означават, че много хора нямат стимул да работят и затова малките и средни предприятия не могат да намерят персонал. Не забравяйте, че комунизмът се провали в СССР, защото упоритата работа не се заплащаше, така че никой не работеше усилено.

Както в случая, когато СССР се провали, пропадналата САЩ преживява нарастващи социални сътресения и престъпност. Последният обезпокоителен знак за това беше, че само през последния месец имаше удивителни 54 инцидента с масови стрелби. (10)

Другото интересно нещо, което се случва, е че американците се събуждат като дългови роби и отказват да вземат назаем смешните пари на Фед, изпирани чрез банките. Ето защо големите банки в САЩ сега имат депозити на стойност 100% или повече, отколкото заеми. Това е признак на системен неуспех. (11)

Следващите две икономически новини от миналата седмица илюстрират какво прави тази политика на американското влияние в международен план:

„Търговският дефицит в САЩ нарасна до рекордните 71,1 милиарда долара през февруари, тъй като спадът в износа повече компенсира лекия спад на вноса.“

„БВП на Китай нараства рекордно с 18,3% през първото тримесечие, тъй като износът води индустрията“ (12) (13)

Китайците изкупуват държавните облигации на САЩ за финансиране на търговския дефицит на САЩ, тъй като им се предлагат американски чуждестранни участия в замяна, обясняват членовете на семейството Дракон.

Последният пример за това е резидентът Байдън, който обещава да изведе американските войски от Афганистан, докато Китай предлага да изпрати „миротворчески войски“ в същата държава. С други думи, Рокфелер и др. казаха на китайците „ние ще ви дадем нашия афганистански бизнес с хероин, ако ни помогнете да контролираме САЩ“.

Другото, разбира се, е че външната политика на САЩ и Запада е като повреден грамофонен запис, повтарящ едни и същи неща отново и отново:

„Иран е на път да получи ядрени оръжия, трябва да атакуваме!“; „Северна Корея току-що изстреля още ракети в океана, японците трябва да купят още ПРО!“; „Русия е на път да нахлуе в Украйна, време е да продадем повече танкове на НАТО!“; „Ал-Кайда, ИД, BLM, ANTIFA и др. причиняват ужас, време за повече фашизъм!“ „SARS, EBOLA, BIRD FLU, COVID-19 ще убият всички, време е да се откажат от човешките си права и да се ваксинират!“ и т.н.

За щастие изглежда има признание на високо ниво, че това не е начин да управляваш планета. Нашите източници от МИ6 казват, че се организира „среща на върха с династията Ротшилд“, за да се обсъди „обединяването на BIS Bazel, Световната банка, МВФ и ООН“.

Швейцарският клон на рицарите тамплиери, военният клон на ционистката хазарска фракция, който иска да управлява света от Йерусалим, също вече е готов да преговаря с обществото на Белия дракон и техните съюзници според източници на ОБД и на тамплиерите. (14)

Ако всичко върви добре, представител на ОБД ще отиде в Швейцария, вероятно през май, за да започне конкретния процес на създаване на Организацията за бъдещо планиране на планетата. Основният принцип е, че контролът върху тази организация ще бъде разделен 50/50 между Изтока и Запада, като всяка страна има право на вето върху другата. (*) Първоначалното финансиране за организацията се очаква да бъде 100 милиарда долара. Всяко допълнително финансиране ще бъде свързано с действителни, конкретни проекти, които ще бъдат предоставени на частния сектор за конкурентно наддаване. Ако приемем, че могат да бъдат намерени достатъчно жизнеспособни проекти, годишното финансиране се очаква да нарасне до много трилиони долари.

Ерата на управлението на планетата, основана на страха от измислени врагове, скоро ще приключи. Новата парадигма ще бъде да попитаме: „Къде искаме да отидем сега и как да стигнем там?“ Светът ще се превърне от затворническа планета в рай на земята.


Под линия: (*) Оставането на Хазарската мафия под една или друга форма не мирише на добро!


     Край на империята за тълпата в Давос докато пандемичното тоталитарно                                                 заграбване на властта се проваля
       Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив и едновременно – член на илюминатите!


Ако в момента бях член на групата на евентуалните Царе на планетата Земя в Давос, щях да се страхувам, много да се страхувам. Защото тяхното дълго и щателно планирано използване на произведената пандемия за стартиране на тоталитарно световно правителство рухва. Вместо това те са на път да бъдат изправени пред Трибунал за военни престъпления, който ще направи Нюрнберг да изглежда като плесница по китката в някоя детска градина.

Тези хора вече много десетилетия се опитват да убият по-голямата част от световното население и вече са убили много повече хора, отколкото Адолф Хитлер въобще е направил. Сега те загубиха контрола над по-голямата част от световната военна мощ. Това може да се види от факта, че на хората от „правителствения“ аватар на Джо Байдън им беше отказано влизане в Пентагона и сега планират да изтичат до щаба на НАТО, за да търсят защита. Защита, която НАТО не може да осигури, защото никой не желае да използва ядрено оръжие от тяхно име, казват Пентагонът, руската ФСБ, френските и британските военни източници. (1)

Те също губят властта си върху глобалната мрежа за медии и финансов контрол. Така че, когато лунатичната част от публиката се събуди за ужасяващите престъпления на кабалата, те няма да бъдат в опрощаващо настроение.

Откъс от книгата на Билдербергерския Жак Атали от 1981 дава пример за тяхното мислене:
„Бъдещето ще бъде за намиране на начин за намаляване на населението … Разбира се, няма да можем да екзекутираме хора или да изграждаме лагери. Отърваваме се от тях, като ги караме да вярват, че това е за тяхно добро … Ще открием или причиним нещо, като пандемия, насочена към определени хора, истинска икономическа криза или не, вирус, засягащ старите или възрастните хора, няма значение, слабите и уплашените ще се поддадат. Глупавият ще повярва в това и ще поиска да се лекува. Ще се погрижим да направим лечението, което ще бъде решението. Следователно идиотите сами ще направят избора си: те ще отидат сами в кланицата.“

Сега имаме един водещ на новините, потвърждаващ този план с фройдистки фиш, където той казва, че „след почти четири месеца, полагащите усилия за ваксинация започват да остават без хора, които искат да бъдат евтаназирани“. (2)

Изглежда „тъпите хора“ вече си избраха своето. (3)

Хората, които все още изпълняват заповедите и вярват в системата, също страдат от когнитивен дисонанс, тъй като противоречията в официалната история за „пандемията“ започват да се трупат. Тук можете да гледате сестра ми Марта Фулфорд, експерт по заразни болести, как казва по масовата канадска телевизия, че заключванията нямат смисъл, тъй като районите с най-тежките заключвания имат и най-много нови случаи. (4)

Дупките в официалната история означават, че червеното хапче тепърва започва да действа върху нея и безброй нейни колеги по света. Скоро всички те ще осъзнаят, че има повече случаи на „пандемия“ в региони, които са заключени, защото именно там властите взеха по-активно участие в създаването на измамо-демията на първо място. (5)

Като примери за това правителствено мълчаливо одобрение тук имаме изображения, показващи книгата „Covid-19 и великото рестартиране“, на библиотечните лавици на министър-председателите на Гърция и Австралия. (6)

За да подчертаем това, японското военно разузнаване ни изпрати …

екранни снимки на „искания за свобода на информацията“, изпратени до правителствата по цял свят с искане за доказателство, че „новият вирус“ съществува, и отговори, че нито едно правителство или агенция няма такива доказателства

Тогава не трябва да ни изненадва да видим тестове за „Covid-19“, които са с предопределени отрицателни и положителни резултати.

                                                image
Излиза и множество информация за всички гадни неща, които се случват на хората, които са се ваксинирали. Ето малък монтаж от различни доклади:

„Ваксините причиняват кръвни съсиреци, болест на лудата крава, безплодие, херпес и др. доклади показват увреждане на почти всяка система в човешкото тяло … Нашият анализ установи относително висока честота на сърдечни наранявания, 26% от всички сърдечни събития са настъпили при млади хора до 40-годишна възраст, като най-честата диагноза в тези случаи е миозит или перикардит.

Също така е наблюдаван висок процент на масивни вагинални кръвоизливи, неврологични увреждания и увреждания на костната и кожната системи … това ще се използва за масово обезлюдяване … Посланикът на общественото здраве на Индия умира ден след приемането на ваксината COVID … настъпване на менструални нарушения и спонтанни аборти (до 400 пъти според някои доставчици на здравни услуги) от началото на ‘v’ (ваксинациите) …“ (7) (8)

Всичко това означава, че Давоската Октагонска тълпа не успя да достигне критичната маса, необходима за утвърждаване на тяхното управление чрез масово избиване на населението, паспорти за ваксини и пълно поробване на хората.

Опитите за разпалване на гражданска война и военно положение в САЩ също се провалят. Отбелязваме, че психо-операциите чрез Джордж Флойд бяха приключе ни с „присъда – виновен“ за полицая, който ужким го уби. Така или иначе това не попречи на провокатори, много от тях, докарани от Източна Европа, да се опитат да започнат расови бунтове. Те също така започнаха да стрелят по невинни чернокожи хора, за да се опитат да запалят пламъците на вълненията. Те обаче не успяват. (9) (10) (11)

Опитите за започване на война с Русия / Иран / Северна Корея и др. също гръмогласно се провалят. В последния обрат се оказва, че „холандските парламентаристи, подобно на британските и балтийските си колеги, проведоха разговор чрез Zoom с дълбоко фалшивата имитация на началника на кабинета на руския опозиционен лидер Алексей Навални“. Изглежда, че те прибягват до CG, защото дори не могат да намерят истинска руска опозиция, която да разпали пламъците на войната. (12)

Междувременно, ако наблюдавате корпоративните пропагандни медии, можете да видите, че всеки ден те сервират истории за НЛО с безпрецедентна скорост. Това е ясен знак, че кабалът се опитва да изрови нови космически извънземни страхове от пандемичната си дупка. (13) (14) (15) (16)

И сега само като подсказка, получаваме видеоклипове на самите извънземни. (17)

Говорейки за космическите извънземни, НАСА (т.е. НЕКА – Не Е Космическа Агенция) дава все по-нелепи съобщения за пресата. Те снимат все повече неща за Марс, очевидно на остров Девън в Арктика, и дори хвърлят вътре „Марсови хеликоптери“. (18)

Сега те публикуват съобщение за пресата, в което се казва, че само за 2,89 милиарда долара или около една стотна от цената на първоначалното кацане на Луната, те ще изпратят „първата жена“ и „първото цветно лице“ на Луната. Предполагам, че те могат да го направят евтино сега, защото не е необходимо да изграждат скъпи филмови снимачни комплекти, а компютърната графика (CG) ще свърши работата. Предполагам, че бюджетът ще бъде 2,88 милиарда долара, за да си натъпкат джобовете измамниците на НАСА и 0,01 милиарда долара, за да се възложат CG-тата на някоя робска ферма за компютърни игри. (19)

По подобен начин може ли някой да идентифицира кръга с дупка в средата в небето до изригващия вулкан в Япония? Това някакъв CG-артефакт ли е? (20)

Говорейки за фантазии и компютърни игри, само тази диаграма ви казва, че американският фондов пазар сега е просто масова халюцинация без връзка с реалността. (21)


Самата американска икономика също губи връзка с реалността, тъй като все повече безплатни пари се изпомпват към масите в отчаян опит да ги спрат да се бунтуват с вили. Разбира се, всички тези безплатни пари означават, че хората нямат стимул да вършат реална работа, поради което Макдоналдс в САЩ е принуден да плаща на хората 50 долара, само за да дойдат на интервю за работа. (22)

Това всичко означава че Корпоративното правителство на САЩ е на смъртния си одър. Дори корпоративните медии за пропаганда сега казват, че Вашингтон ще се превърне в поредният (51-ви) американски щат. (23)

Всъщност сега получихме потвърждение от висша европейска кралска особа, че краят на американската корпорация е само един от симптомите на края на управлението на Ротшилд над Запада.

Ето какво каза източникът:

„Цялата суверенна собственост на BIS-Базел и всички банки в света са прехвърлени обратно под суверенен контрол и командване. Ротшилдови ги няма. МИ6 успя да си върне контрола. Великото рестартиране се заменя със великото идващо масово събиране.“

Когато попитахме дали пратеник на Обществото на Белия Дракон трябва да отиде в Давос, за да обсъди трансфера на властта към човечеството, източникът каза:

„Има много бъркотия, която трябва да се изчисти, така че убийците отиват вътре първи. Убийците трябва да влязат, за да го разрушат и тогава ние изпращаме пратеници като миротворци. Военни неща. Бъдещите мирни преговори означават, че знаем, че това е бил терористичен режим и сега повече нямаме тероризъм.“

При затихването вече на тайната война, източникът казва:

„Трябва да почитаме всички тайни служители, които загинаха, много от които никога няма да бъдат известни. Някои от нашите офицери бяха изложени на ужасяващи условия. Всички те загубиха живота си и никой не знае.”

Да се надяваме, че новото поколение лидери на Запад ще сложи край на всички лудости и ще започне да говори със здрав разум. Говорейки за здравия разум, ето какво трябваше да каже китайският аватар на Си Дзинпин миналата седмица:

„Глобалното управление трябва да отразява променящия се политически и икономически пейзаж в света, да се съобразява с историческата тенденция за мир, развитие и взаимно сътрудничество и да отговаря на практическите нужди при справяне с глобалните предизвикателства.“ (24)

Това не е толкова вълнуващо, колкото „руснаците идват“ или „Иран е на път да ни удари с атомно оръжие“ или „Онези луди севернокорейци пуснаха друга ракета“ или „космическите нашественици дойдоха“ и т.н., но определено е много по-здрав разум. От това се нуждае светът в момента.

Надяваме се, че преговорите в Швейцария, които трябва да се проведат в края на май, най-накрая ще доведат до съобщения за промяна към по-доброто в начина, по който управляваме тази красива, но крехка планета, която всички споделяме. Дотогава обаче трябва да продължим да се борим.


https://bgprevedi.com/end-of-empire-for-davos-crowd/



Гласувай:
8



1. dobrodan - Източникът каза ли Ви
03.06.2021 12:05
да вървите спешно на лекар или поне на майната си?
цитирай
2. bven - Пускам коментара само, за да виждат хората какво се крие зад добронамерените маски:
03.06.2021 13:59
dobrodan написа:
да вървите спешно на лекар или поне на майната си?

Източникът каза ли Ви - не, той показва какво е нивото на някои...
Кажи ми кои са ти приятели и ще ти кажа какъв си ти:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869857
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава