Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 08:00 - проектът авалон
Автор: bven Категория: Регионални   
Прочетен: 2635 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Avalon logo Англо-саксонската мисия:
интервю със свидетел (транскрибция)

Англо-саксонската мисия
Аудио интервю със свидетел, записано през Януари 2010


Начало на интервюто


Бил Райан (БР): Бих искал да Ви благодаря, че се наемате да споделите тази изключително важна информация, както ми съобщихте в кратката си бележка. Нашата задача в Проект Камелот е именно да ви помогнем да стигнете до хората, които са достатъчно осъзнати, за да разберат какво казвате, защо то е важно и да го съотнесат с информацията, с която те разполагат.
Най-напред бих искал да се представите, бихте ли могли да кажете няколко думи за себе си, за Вашето минало, савсем общо, само онова, което намирате за уместно да споделите, за да обясните, как се озовахте в позицията на човек, който стига до този вид информация.


СВИДЕТЕЛ (С): Да, добре, информацията, която вече споделих с Вас, не смятам, че е потресаваща. Мисля, че това са неща, които вече много хора би трябвало да са разбрали, имайки предвид обема информация, който вече се намира на интернет.
Уникалното в моята информация е, че тя е от първа ръка и се дава безплатно на всички, които искат да я използват и да се информират. Струва ми се, че това е моята позиция по въпроса.
Що се отнася до мене, аз прекарах много време в армията, после заемах висока позиция в Лондонското Сити и в тези две институции се запознах отблизо с някои секретни факти и събития, предизвикани под прикритие и в интерес на група хора - не мога да кажа, че това е нация или обществена група, защото със сигурност не са - но със сигурност са затворена група, която следва тесни интереси, от които произтичат поредица събития.


Поглеждайки назад сега, ясно виждам, че действията им са напълно успешни. И чуствам, от моята позиция на човек, който знае някои неща, че времето на тези хора изтича.


Сроковете, за които ще разкажа, са ... наистина, всеки исторически период си има начало и край и тези хора много добре го знаят.

Времето, в което живеем сега, е критично, всички говорят за това. Наясно съм с това. Но информацията, която донесох, може да осветли някои едва очертаващи се въпроси. Що се отнася до нейната достоверност, мога само да Ви уверя, че това, което ще кажа, е истина, въпреки че мнозина ще мислят, че е само мнение. И в това няма нищо лошо, но за мен това е реалност и аз споделям именно този реален опит.


Б: Да, би било добре, ако можете да отделите информацията, която сте получили от първа ръка, когато физически сте се срещали с тези хора, и другата информация, която е стигнала до вас по косвен път, макар и да сте напълно сигурен в нея.


С: Да, аз също мисля, че това е важно. Тези неща трябва да бъдат ясни. разбира се, винаги има и субективен елемент. Всичко би могло да се нарече субективно, но от друга страна, аз съм свидетел. Надявам се, че хората ще могат да прозрат през моите субективни чуства и да видят същината на това, което се случва.


Б: Сега, можете ли да опишете по-подробно тази група, за която говорите. Имат ли тези хора име, с което назовават себе си? Хората, които четат интервюто, биха ли могли да ги разпознаят, ако съпоставят информацията?


С: Аз самият се затруднявам да опиша тези хора. Аз ги наричам "бандата на братята", а също и "над-правителство". Мога да ги нарека и с други имена, някои обидни и те го заслужават. (смее се) Но мисля, че най-добрият начин, така че хората да получат правилна представа, е да се наричат "правителство над правителството", защото имено това е тяхната роля.


Б: Тук за англичаните ли говорите или за международната общност?


С: Срещата, за която ще разкажа, беше изцяло английска и някои от участниците бяха широко известни личности, които хората веднага биха разпознали. На читателите, които не са от Великобритания, ще им се наложи да си направят съответните проучвания. Но те са всенародно известни, някои от тях.


Б: Тези хора политици ли са? Или са от аристикратичната класа, така да се каже?


С: Да, има известен брой аристократи, някои от тях от много висока класа. На тази среща един от присъстващите беше висш политик. Двама други бяха на най-високи постове съответно в полицията и в армията. И двамата са от национална известност и двамата са съветници на настоящото правителство - в момента.


Б: И доколкото тук се появява политически елемент, то той и двете ли партии касае?


С: Не, тези висши политически елементи принадлежат към дясното крило, към Консервативната партия.


Б: Окей... За сведение на американската публика, това би било еквивалентно на Републиканците.


С: Да.


Б: Значи.... това е един вътрешен кръг от хора, който функционира подобно на тайното правителство в Америка - както мнозина амеркански читатели биха го разбрали. Вие говорите за политици зад сцената, които все още са много влиятелни, имат връзки с полицията, с армията. А имат ли връзки в американската армия?

С: Да.

Б: Добре...

С: Една важна военна фигура, която се е оттеглила, но служи като съветник в сегашното правителство.


Б: Добре... Дали имате сведения или сте дочули за някакво участие на църковните среди или Ватикана или някои други религии? Споменаваше ли се нещо по този въпрос в техните стратегически планове?


С: Не. Нищо такова, но аз зная, че Английската Църква, специално, има пръст във всичко, което се случва, абсолютно...


Б: И вие знаете за това, защото знаете за тесните връзки между високопоставени служители на църквата и тази група, която сте срещнали в Лондонското Сити?


С: Абсолютно. Няма нужда да гледате с лупа, за да го видите. То е съвсем явно.


Б. Окей. По същество това масонство ли е?


С: Напълно. Няма съмнение. Всеки минава през масонското сито, през масонския процес и след това се уреждат срещи.
Това е нещо, което хората трябва да разберат. Има много нива на Масонство. Повечето масони изобщо нищо не подозират, мислят, че си вършат работата и получават в замяна предимствата на "клуба". Но това се върши на много нива. Някои ги наричат "степени" или нещо такова. Но всъщност е въпрос на "Кой кой е". Тоест - на кого може да се гласува доверие, кой с кого да се запознае, кой има власт, кой се очаква да придобие още власт... И тези хора се привличат едни други и се събират, защото те всички имат една кауза. Но тя не е точно масонската кауза, нали. Подобна е, но не е съвсем същата.


Б: Можете ли да обяните това по-ясно?


С: Ами мисля, че най-добре може да се обясни така: Масонството, както аз го виждам, е само превозно средство за тези хора. То им позволява да се съберат на едно място тайно, при затворени врати, да се опознаят, да се чустват сигурни и спокойни, че казаното на тези срещи си остава на тези срещи. Затова го има този масонски елемент, но накрая нещата отиват на съвсем друга плоскост като цяло.
Срещата, за която говоря, аз дори не смятам, че тези хора са от особено високо ниво - високо спрямо мен по онова време - но те обсъждаха неща, които вече бяха съгласувани, планирани и разпоредени. Те всъщност се бяха събрали, за да обменят информация, да проверят как вървят нещата  и какво да се направи, за да върви всичко по план.


Б: Значи всичко вече е било решено на среща на по-високо ниво, това ли искате да кажете?


С: Това беше очевидно. От това, което чух, те не бяха хора, които взимат решения. Те бяха по-скоро изпълнителен отряд. Бяха хора, които трябваше да се събират от време на време, за да обсъдят, какво трябва да се направи, какво е направено и какво е трябвало да се направи. После те се разотиват и вършат, каквото им е наредено на тези срещи.


Б: Добре. И вие бяхте само на една среща, така ли?

С: Само на една.

Б: И в качеството на какъв?

С: Чиста случайност! Мислех, че това е редовно събрание за тримесечието, понеже видях имейла, на който имаше списък имена и моето беше сред тях. Но по това време, поради високата позиция, която заемах в Ситито, мислех, че е в реда на нещата да бъда включен в списъка. Когато отидох на събранието, съставът не беше същия като преди, което е доста необичайно, но не и учудващо. Аз се отзовах на това събрание , но то не беше това, което очаквах. Струва ми се, че бях поканен поради позицията, която заемах и защото те ме смятаха за един от тях.


Б: Значи Вие бяхте включен в списъка, понеже те вече Ви познаваха. Смятали са ви за вътрешен човек.


С: Абсолютно.. Да, те ме смятаха за свой човек. За изпълнител. Аз бях един от тези, които на своето ниво, изпълняваха разпоредбите.


Б: Разбирам.


С: И за такъв ме считаха. Мнозина ме познаваха вече от доста време, даже и най- висшите фигури сред тях. Бяхме на ти, така да се каже. Редовно ме канеха на всякакви чествания и събирания и прочее, където се запознах с някои от тях, а с други даже станахме близки. И тъй, атмосферата беше неформална, доста професионална, нищо извън реда на нещата, въпреки че по едно време взех да схващам, каква е идеята и какви решения вземаха и прочее, но аз се опитвах да ги игнорирам в общи линии. Изглеждаше необичайно, но нещо в мене отказваше да разбере, какво става.


Б: Искате да кажете, че хората на това конкретно събрание, за което говорим, Ви бяха познати, повечето от тях и Вие сте били преди на други срещи с тях, но тази беше по-различна, понеше беше на друго място и с друга цел, макар и делегатите да бяха по същество същата група? Това ли искате да кажете?


С: Не, не съвсем. Повечето от участниците ми бяха познати, но не всички. Участниците бяха към 25-30 души. Държаха се доста свободно, хората се опознаваха, представяха се един на друг, както е прието да се прави. Нямаше нищо необичайно. Едва когато започнаха да обсъждат темата на събирането, учудването ми взе да нараства.


Б: Имаше ли формалности като кръгла маса, бележници и чаши с вода например?


С: Нищо подобно. Никой не взимаше бележки. Беше истинска среща при затворени врати, хората се надприказваха, някои държаха речи, изказваха мнения, повдигаха въпроси....И междувременно описваха, както аз бих я нарекъл "програмата", която бяха приели и която за тяхно разочарование не се изпълняваше. А също и какво е трябвало да се случи според тази програма, което обаче, не се е случило и какви действия да се предприемат, за да се случи. И тук ситуацията започна да става доста сюрреалистична - никога не бях попадал в подобна компания, сред хора, които да говорят по този начин.
Така, групата, която най-добре познавах, са хора, работещи в Ситито, те членуват в различни добре познати финансови съвети, някои от тях доста разнородни, но всички те принадлежат към една и съща организация. Това са хора, които не привличат вниманието, повечето хора не ги познават. Но аз ги познавам, познавам ги по физиономия, познавам ги и по име. Зная и с какво се занимават.
Изненадата дойде от другите хора, които присъстваха. Особено трима от тях. Имаше и други хора от подобен ранг, които не познавах, но трима от тях бяха особено важни.


Б: Добре, а кога точно се състоя срещата? Нека да я датираме.


С: Добре, говорим за 2005. Беше след изборите през Май - когато Блеър беше преизбран. Тази среща определно беше някъде през Юни същата година.


Б: Съгласен ли сте да определим дата Юни?


С: Да, Юни 2005.


Б: Добре. А сега можете ли да ни кажете, какво по-точно се обсъждаше на тази среща?


С: Както споменах, аз бях твърде изненадан от броя на участниците. Дискусията се въртеше около някои събития, които тогава се случваха в света, така че сериозно бе засегнат въпросът за националната сигурност. Впрочем един от тези трима ключови участници държи този пост, в момента е на този пост.

Темата на деня тогава беше Ирак. Ирак беше в дневния ред, но изненадващо много се говореше и за Иран.И което ме учуди най-много, беше споменаването, откритото обсъждасне - и това са хора, които си говорят съвсем спокойно, без да спорят или викат - спокойното обсъждане на Израел, който не желаел да нападне и да подтикне Иран към въоръжени действия. Това вече ме накара да усетя студени тръпки. И изглеждаше, че израелското правителство беше обвързано с това, което се случва и имаше роля, която се диктуваше извън Израел. Една година по-късно, Израел нападна бази на Хезбула в Ливан, които бяха поддържани от Иран.
И следващото нещо, което се обсъждаше и за което си спомням много ясно,  беше нежеланието на Япония да създаде хаос във финансовия сектор на Китай.


Аз наистина не можех да разбера защо говореха за това и защо беше важно.Можах само да разбера, че изглежда японското правителство или онези в Япония имат нареждане да направят нещо, което трябва да спре или да забави Китай да стане финансова сила.
Беше споменато,че Китай отбелязва твърде бърз растеж и че главният печеливш от този растеж е китайската армия, която се модернизира главно с парите, които идват от световния пазар.

И тук вече,....и аз не мога да остана безразличен, Бил, когато говоря за това, защото си спомням, че в този момент започнах да се чуствам много зле и уплашен, слушайки за какво се говори. Аз бях един от незначителните участници в това събиране и усещах, как тревогата се надига в мен. Всички тези неща не се "съобщаваха", те вече бяха известни на всички.


След това последва съвсем открит разговор за използването на биологични оръжия, кога и къде биха се използвали, сроковете за това. Впрочем сроковете винаги се оказваха ключови.

Последваха още разговори около Иран, как да бъде въвлечен във военен конфликт с цел да се предизвика очаквания отговор на Китай. Съществуваше ясното намерение да бъде подведен Иран в посока към въоръжен конфликт със Запада, а Китай да се притече на помощ на Иран. В този процес или Китай или Иран ще използват някакв вид тактическо ядрено оръжие.
При все това, както споменах, тези хора не взимаха решенията. Те дискутираха неща, които вече бяха планирани, те само споделяха информация. И докато течаха тези разговори  стана ясно, че основната тема на това събрание беше, кога точно ще се пукне балона - кога ще се случат нещата.


Имаше и други теми, които се въртяха около финанси, ресурси, защита на капитали, контрол на ресурси и вкарване на капитали. Бих могъл да направя преглед на тези теми, ако желаеш?


Б: Да, бих желал да се впуснем в колкото може повече подробности, моля.


С: Добре, е, както споменах по-рано, те искаха или Китай, или Иран да понесат вината за началото на ядрения конфликт, за да могат да оправдаят следващата стъпка. Впрочем, вече казах, и това е направо куриозно, и недоказуемо. Но моята информация от това събрание, както и от други източници, със сигурност сочи, че иранците наистина имат тактическо ядрено оръжие  към настоящия момент. Те не го разработват. Те вече го притежават.


Б: Говори се, че може би са го получили от руснаците, Вие какво мислите за това?

С: Аз мисля, че е от Китай.

Б: От Китай, добре...

С: Понеже те използват Китайска технология в ракетитните си системи. Взимат също и от Русия, но главно земя-въздух, оръжия за защита. Тактическите ракетни системи - тази технология главно идва от Китай.


Б: Вие имате ли някакъв личен опит в тази насока, от вашия военен опит?

С: Да, имам.


Б: Добре, значи на това събрание, където сте чули тази информация, Вие сте могли да я чуете, понеже сте носили военна униформа, имали сте военен опит и сте могли да разберете стратегически и тактически  за какво става дума.


С: О, напълно. Бих могъл даже да се намеся и да ги поправям на места, понеже бъркаха терминологията, но те просто се изразяваха, както можеха.

Б: Разбирам.


С: Да, в действителност имам сериозни познания що се отнася до тези видове оръжия като цяло.


Б: Разбира се. Добре, да се върнем на въпроса, Вие отбелязахте, че макар и да звучи невероятно, Вие сте напълно убеден, че още тогава Иран са имали ядрени оръжия.


С: Да, и ако мога да добавя тук, Бил, преди да съм забравил,... смешното е, че в разговора даже не се споменаваше, че Иран има такива оръжия. Въобще не ставаше въпрос дали ги има или няма. Разговора течеше сякаш беше ясно, че вече ги има.


Б: Ясно. Аз не искам да Ви отклонявам от темата, но тук може да се направи аналогия с Ирак, където правителството и военните, независимо дали знаеха или не истината, определено уверявяха обществеността, че военната мощ на Ирак е много по-голяма. Възможно ли е тук да е имало същата заблуда или смятате, че те наистина са знаели?


С: Сравнението с Ирак идва естествено. Но в този контекст това би ни подвело.
По време на Ирано-Иракската война, Ирак получаваше подкрепа главно от Запада. И разбира се, към Запада можем да включим и Израел, така че вероятността Ирак да са получили оръжие, което не са произвели сами, е изключително малка. Другата страна на монетата е Иран. Иран винаги е получавал подкрепа от Китай и по-късно от руснаците  и от някои други страни. Военният пазар е доста отворен, така че тук можем да включим даже французите, които твърде свободно изнасят оръжия, където могат.

Б: Да.

С: Даже в нарушение на международни конвенции. Но тук се отива по-далече.Тук говорим за страна, която доста добре се използва от друга страна по време на революционния процес - като тя се възприема от западните държави като враг, а също и от държавите в Персийския Залив.


Б: Имате предвид Иран, използван от Китай?


С: Да, от Китай.Те, разбира се, взаимно се използват. Икономиката на Китай се развива експлозивно. Не зная, дали е стигнала връхната си точка или не, но тук не говорим за това. Но като се има предвид количеството и нивото на техническа експертиза, която Иран получава от Китайската военна индустрия - изглежда недопустимо в този пакет да не са били включени и ядрени оръжия. Дали те са под пряк контрол на Иранската Революционна гвардия или се управляват съвместно от Иран и Китай, можем само да гадаем.

Но да се върнем на това, което казах преди, че на това събрание, беше напълно прието - и то съвсем ясно - че Иран ИМА такива оръжия, дори не се спомена за друга алтернатива.


Б: Разбирам. И това, което искахте да засегнете, е как това сътрудничество между Иран и Китай ще бъде използвано като начин да се засегне Китай - тъй като Китай е главната цел, нали така?


С: Да, така е. Китай е главния прицел някъде от 70-те години насам, поне - и отново, тази информация идва чрез посредници, така че не мога да ви дам доказателства от първа ръка - но със сигурност винаги е бил Китай. Винаги е бил Китай, Китай е голямата цел в този план.

Б: Хм..

С: Китай е този, когото преследват в мoмента и всичко е въпрос на как точно да се намесят и да разиграят сценария - определено ще има война, Бил, ще има война - не знам как точно ще се осъществи и как ще го продадат на населението на Запад?
Начинът, по който ще го предствят на хората е, като използват Иран като примамка, като го накарат да използва ядрено оръжие, за да предизвикат отговор.


Б: И ако мотивацията за това е да се примами Китай към военни действия, то с каква цел?


С: Китай тогава се очаква да се включи в подкрепа на Иран, много бързо. Става въпрос за т.н. "Път към Йерусалим". Не е за учудване, че Китай си имат свой собствен Път към Йерусалим, така да се каже, понеже там е, където се намира петролът - тяхната артерия - и там тяхната сила може да се уголеми много повече, откокото е сега.


Б: На мен не ми стана ясно какво имате предвид под Йерусалим. Това метафора ли беше, говорейки за Иран??


С: Да, беше метафора. Въпреки че преди не съм ви споменавал, те горворят за "пътя към Ерусалим" като нещо обичайно. Хора като Б. Натаняху го използват много. Обама го е споменавал. Китайският президент също, мисля. Ху Жинтау се казва той. Те всъщност използват тази метафора.

Б: Не знаех за това.

С: Да, наистина. Този път минава от там. Дали минава през Техеран еднопосочно? Или пък минава отново през Техеран, но и в другата посока?


Б: Значи, използва се като метафора за желана цел, нещо, което е постигнато или придобито.

С: Точно така.

Б: Добре, значи както казвате, има дългосрочен план, който е очертан преди много време, и той е, така да се сложат фигурите на световната сцена, че да избухне война с Китай. Това е, което казвате.


С: Да, в общи линии. Правилно сте схванал. Това са серия от събития и много от тях вече са станали. И отново подчертавам дебело, че сроковете тук са от изключително значение.


Б: Какво вече се е случило, какво има още да стане и какъв е евентуалният изход, който те очакват?


С: Ами планът е така да се подпали фитила на Близкия Изток, че досегашният конфликт ще изглежда като детска игра.
Ще се използват ядрени оръжия и отново, това ще е с цел да се въдвори атмосфера на страх и хаос не само на Запад, но и в целия свят и да се установи, както споменах, тоталитарно Западно правителство, но за да стане това, Китай трябва да се отстрани, политически и социално.


Б: Тоест те удрят с един куршум два заека. Ще използват ситуацията, за да създадат Световно правителство, както мнозина го наричат на Интернет, но то няма да включва Китай. Говорите за Западна коалиция срещу тази нова заплаха.


С: Западните държави, но също и Япония.


Б: А Русия? Къде стои Русия?


С: Мисля, че Русия също има роля, но нямам доказателства. По една или друга причина Русия много не се показва , но имам чуството, че сегашното руско правителство е ръка за ръка с управляващите на Запад.


Б: Значи казвате, че на това събрание, в което участвахте, Русия не се споменаваше като важен играч?


С: Абсолютно не. Единствено се споменаваше във връзка с идеята да се създаде повсеместен хаос в света. Това значи в последствие да се използват биологични оръжия, да има широк недостиг на храни, което ще засегне по-слабите страни в света, последвано от масов глад и болести. Единствено Русия бе спомената по повод, който не мога да обясня, може би някой друг може. Аз съм си блъскал главата без резултат. Та на това събрание бе казано: да се предизвика нападение от страна на Китай върху Източна Русия. Не мога да давам оценки за това, както и защо бе споменато.


Б: Добре. Нека се върнем на това, което говорехме преди минута, за един куршум - два заека. Едната цел тук е да се създаде коалиция от западни страни с тоталитарно кризисно управление със засилен контрол. И другата цел е да се подпали тази война, която ще предизвика тотален хаос и навярно огромен брой хора да загинат.

С: Да

Б: Китайския народ? Или всички хора на планетата? Да не би това да е част от плана за намаляване на населението на Земята? Какво точно казаха?

С: Ами говореше се за използване на биологични агенти, подобни на грип, които ще се разпространят светкавично. На тази среща специално не беше споменато, но аз зная от други източници, че тези вируси ще атакуват генетично избирателно, не всички. Как точно ще се постигне това,... не зная, аз не съм специалист по генетика. Мога само да допусна, че по някакв начин ще са свързани с ДНК.

Б: Мда...

С: И различията в ДНК. Тези разлики са идентифицирани и вирусите могат да се разработят така, че да убиват хора и то доста бързо.

Б: И значи твърдите, че вирусите са генетично насочени, така ли да разбирам?

С: Да.
Б: Генетично атакуващи определени раси или още по-специфично ?

С: Раси, определени раси. Говорят за изтребване на една цяла част от човечеството, генетично.

Б: Наистина ли? Това споменаха ли го на тази среща?

С: Не точно така. Това са мои думи, но беше споменато, това е, което си спомням и интерпретирам.

Б: ОК

С: Определено имаше такива внушения.

Б: Става дума за това, Китай да бъде отстранен от играта, понеже е една неудобно голяма група, която не се вписва в глобалния план или целта е да се използва това като претекст да се разреди цялото население на планетата, включително и в западните страни.

С: Да, това е добър въпрос и доколкото аз мога да видя, е хипотетичен. Отново, не мога точно да отговоря, но моето лично мнение е, че определено става дума за намаляване на населението, за да се смали до контролируемо за световното правителство число, иначе не биха постигнали контрола, който искат.
Буквално ми се гади да говоря за това сега, наистина. Ужасно противно е, че те биха стигнали дотам, че да извършат такова нещо, че даже се е говорило за такова нещо. Ще намалят населението до ниво, което те смятат за управляемо.

Б: Можете ли да посочите някаква по-конкретна цифра, проценти или каквото и да е?

С: Да, говорят за наполовина.

Б: Сериозно? Това са много хора.

С: Да , така е.

Б: Така...Това значи повече, отколкото са китайците, което отговаря на въпроса ми

С: Да речем при ядрен конфликт - а такъв ще има в ограничени рамки - ще се стигне до примирие. За това се спомена. Те очакват бързо примирие, но не и преди да са избити вече милиони, принципно в Близкия Изток.
Така че говорим навярно за Израел, Населението на Израел да се принесе в жертва. Също страни като Сирия, Ливан, може би Ирак, Определено Иран, нали разбирате, градовете и атомните централи и т.н. И после примирие преди да пламне напълно.

Б: Примире...? Извинете, прекъснах ви, продължете...


С: Прилича на някаква игра на покер, където вече знаят какви са картите. Те знаят какво ще се случи. Те са сигурни, че сценарият им ще успее и че ще завърши с примирие. И тъй, ще имаме примирие и точно по време на това примирие нещата ще започнат да се случват...


Б: Знаете ли как точно?

С: Да, това е моментът, когато ще се пуснат в действие биологични оръжия

Б: Ооо...
С: Тогава ще се създадат условия за използване на биологични оръжия. Можете да си представите света в този момент, след ядрена война, или даже ограничен ядрен конфликт, в хаос, финансов колапс, навсякъде идват на власт тоталитарни режими.

Б: И разрушена инфраструктура...

Б: Хората ще живеят в тотален страх и паника - това ще последва. И това влиза в сценария... и за това беше говорено и аз мога да вляза в детайли затова, как хората ще станат напълно контролируеми и никой няма да смее да се опълчи, понеже сигурността на всеки ще е в ръцете на онези, които най-добре могат да я защитят.
И в тази хаотична обстановка след ядрен конфликт ще бъдат пуснати биологичните оръжия, така че няма да има нито структура, нито предпазна система, която да противостои на това биологично изтребване.
И тук трябва да се спомене за онези, които не са наясно, че биологичните оръжия са точно толкова ефективни, както и ядрените, просто отнемат малко повече време - това е всичко.

Б: Да, така е. Кажете ми сега, това разпространение на биологични оръжия след примирието тайно ли ще бъде, като например хората започват да се разбволяват масово и никой не знае как и откъде, или това е открито използване на оръжие?

С: Не мисля, че ще е открито, защото китайците ще се разболеят от грип! Значи, ще има световна грипна епидемия и някои страни като Китай - понеже за Китай стана дума - ще бъдат засегнати най-много.

Б: Аха. Ако вие бяхте китайски военнокомандващ, какво бихте предприели в такав ситуация? Навярно бихте отвърнали на удара.

С: Да разбира се. Но ответният удар на китайските военни сили няма да е такъв, какъвто би бил на Запад. Видовете оръжия, които Западът може да използва много бързо, далеч надхвърля технологичните възможности на китайската армия в момента - въпреки че те стават по-добри с всеки изминал ден.
Но когато говоря за Китай, имам предвид Китайската Освободителна Армия, Народната армия, която може да се свика доста бързо и тогава говорим за масово придвижване на войски към зони, където могат да влязат в битка с противника.
И така ще се започне с конвенционална война, после много бързо ще премине в ядрена, като или Иран, или Китай ще бъдат провокирани първи, понеже те няма да бъдат в състояние да се защитят срещу конвенционалните оръжия на Запада, ако първи не използват ядрена сила.

Б: И тъй Китай ще бъдат принудени да започнат атака.

С: Да, няма да имат друг избор...всички други възможности за контраатака ще им бъдат отнети много бързо и те няма да имат време да се съвземат.

Б: Добре, но Вие споменахте, че такава ситуация, когато Китай ще е провокиран да използва ядрено оръжие, може да има преди примирието.

С: Мисля, че трябва да се разглежда ситуацията на етапи. Значи, говорим за един вид конвенционална война, която в последствие налага използването на ядрени оръжия или от Китай, или от Иран.

Б: Аха...

С: По-вероятно е да е Иран, да не отиваме по-далече. После говорим за размяна на удари и след това за примирие, преди да се стигне до нещо, което вече излиза извън рамките на определен географски район.

Б: Как точно изглежда тази ситуация? Глобална ли е? Например, ядрени оръжия на американска територия, в Европа и т.н.?

С: Не, световна ядрена война не се споменаваше.

Б: Добре.

С: Беше чисто географски Близкия Изток.

Б: Окей, значи някои хора биха нарекли това Армагедон, войната от пророчествата.

С: Да това е вярно. Тези, които следят тези теми, знаят, че ще дойде време да се случат тези неща. Но може би не по начина, който са очаквали. Защото не знам как да го кажа по-ясно - хората ще бъдат поставени в ситуация на такава паника и страх, че сами ще пожелаят силно управление навсякъде.
То няма да се нарича тоталитарно правителство, ще бъдат военни правителства редом с цивилните, но последните ще са про форма. Армията ще дирижира положението, както сега генерал управлява в Афганистан, а преди това в Ирак. Главнокомандващият на войската завзема сцената.
Така че представете си подобно положение, където имаме военно правителство, което командва и така наречено избрано правителство почти в оставка. Военното правителство ще осигурява сигурността на хората в тези страни , които тепърва ще бъдат засегнати от този геноцид.

Б: Добре, а какви са сроковете за тези събития?

С: Доколкото знам... 18 месеца. Определено преди 2012.

Б: Окей....

С: Или около 2012, някъде по това време.


копирано от: projectavalon.net/lang/bg/anglo_saxon_mission_interview_transcript_bg.html

следва продължение
 Гласувай:
16
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 12442733
Постинги: 2586
Коментари: 13089
Гласове: 36103
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава