Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01 08:16 - Какво се случва с нас и нашата планета?
Автор: bven Категория: Регионални   
Прочетен: 1157 Коментари: 6 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Земетресенията в Италия са само лека подготовка за това, което следва в Западна Европа в периода 2018-2028, ако критична минимална маса от хора не се замислят и не тръгнат по пътя на съзнателната промяна в живота. Земетресенията са свързани също и с влиянието от Луната на 17.01.2017.

Хората следва да приемат земетресенията и природните катаклизми като предупреждения и дар от божествените сили, да ги преработят и осмислят, а не да ги критикуват и изпадат в драмите на мас-медиите.

Земетресенията са милостта на Бога, част от един разумен план, но съвсем малка част от хората го осъзнават, защото все още не са готови и са потънали в слепотата на материалното и греховете.

Земетресенията в глобален мащаб от последната седмица са само слаби сигнали и подготовка за периода 2020-2028-а година, когато на Земята се очаква да настъпят сериозни природни катаклизми. Това заявиха пред Портал12 изследователи на древни предсказания за началото на ерата на Водолея.

Земетресенията от Япония, Еквадор, Турция, Гърция, Босна, а днес и от България (4,2 по Рихтер близо до Нова Загора) са начален резонанс, на вече започнали процеси в Слънчевата система, а също и на енергетично ниво на Земята, които ще стигнат своя пик в периода 2020 - 2028-а година. Тогава се очаква огромни райони на Европа, първо в Скандинавските страни, а след това и Западна Европа, да бъдат разрушени от масивни наводнения и съпътстващи катаклизми. Резултатът ще доведе до събуждане на мисленето и радикална промяна в много от ценностите и схващанията за Света.

Някои от по-смелите и независими конвенционални учени, търсят частично обяснение на причините и обвързват фактите във връзка със силно повишената сеизмична активност с регистрираните аномалии в Слънчевата система и по-специално отчетеното от космическата мисия Касини гравитационно дърпане от теоритично съществуващата масивна нова планета - 9.


"В Бог няма земетресения. На Бог в тебе нищо не може да му се случи. Ако ти живееш в този дух, доколкото ти е позволено, няма какво да се случи - вече се е случило това, което преодолява световете.", казва по темата Елеазар Хараш.

"Земетресенията стават, когато има несъответствия, когато хората стават много лоши. Тази енергия, която се развива при триенето на пластовете, може да се хване и да се използва за отопление и осветление, може да се складира, за да има винаги гориво, а сега всичко отива нахалост в пространството.", казва Учителя Беинса Дуно преди век.

На 18.01.2017 бяха регистрирани осем труса в централната част на Италия. Всички те станаха в един и същи район: на 97 км североизточно от столицата Рим и на 25 км северозападно от Лакуила на страната. Те бяха и на приблизително една и съща дълбочина от 9 км. Най-силният от тези трусове беше с магнитуд 5,7, а два бяха отново с магнитуд 5,3.

Ако ужасът на терористичните актове не доведе до отрезвяване и не промени в следващите години заспалото съзнание на материално-технократското западн(ал)о общество, то Големите природни катаклизми ще свършат това.

Категорично!

И в този ред на мисли, да си спомним, някои от важните предсказания на пророците:


"Още не е паднала Сирия, като падне Сирия, - очаквайте голяма война между Запада и Изтока”"
Ванга, 1975г.

" Ще дойде на света най-старото учение Питате ме: "Скоро ли ще стане това?" Не, не скоро. Още Сирия не е паднала." Най-старото учение" означа "религията на разума". Но за да "поумнее" човечеството, ще трябва да преживее голям катаклизъм."
Ванга

"...Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството.

Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от съчмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора.

Хората сега се приготовляват и ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души. Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани."

Петър Дънов

“Таман България ще влезне в Европа, и светът ще тръгне на зле!”, споделя Слава Севрюкова пред доц. Лозенски. А колко време светът ще върви на зле, след като ни приемат в Европа, пита университетският преподавател. “Ще трае наполовина на Втората световна война! Таман България ще тръгне на добре, и светът ще тръгне на зле. Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”


В Библия­та е казано; „Последните ще бъдат първи". Помнете - от България ще поеме по земята голяма Мъдрост. Тепърва светът удивен ще узнае онова, което племето ни е дало на Човечеството. Висока е тая чест. Колкото до славяните, на тях принадлежи Бъдещето
Слава Севрюкова, началото на 90-те

Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се проме­нят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Разпънати на кръст между Изтока и Запада, между Севера и Юга, пред нас се откроява един единствен избор - Духовността. Към него нито Западът, нито Изтокът ще ни спрат, защото свише сме предопределени да обогатим све­та. А и в миналото сме го правили...
Слава Севрюкова, началото на 90-те​


Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна - по-слабо ще пострада при бедствията.
Слава Севрюкова, в края на 70-те​

Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.
Слава Севрюкова

Повишаването на „световния басейн“ ще потопи перли на средиземноморието, като Монте Карло, които са центрове за най-богатите на континента. Заможните ще търсят нов дом, където да изградят своя рай. Такива дестинации ще са географски „високи“ държави в Стария континент - държавите на Балканския полуостров, които ще са в много по-изгодна позиция от сегашните „силни“ на Eвропа, които са на по ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна Гора и части от Сърбия ще са в разцвет, след потопите в централноевропейските държави! Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят нов пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най- малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа.

                                   image

Много странни неща се случват през последните месеци. Тези от вас, които гледат интервютата с Елеазар Хараш в Портал12, спомняте ли си как в едно от тях бе дадено упражнение за концентрация в точка, заобиколена от окръщност 10 см, нарисувана с пергел? Няма нищо случайно, и то се навързва разбираемо днес. И това е едно от малкото неща. Именно с такова упражнение се тренират волево алфа вълните на мозъка.

Защо утихна в права линия Шумановият резонанс през последните 2 дни? Уредите за измерване с датчици поставени главно в Русия и Европа - работят нормално, но вълновите отчитания са необичайно спокойни, както се вижда от графиките по-долу. Линията на Шумановия резонанс е буквално права! Това е исторически феномен, откакто се правят измервания на Шумановия резонанс.В Портал12 разгледахме детайлно данните от мониторинговите данни на SR системата за наблюдение на космоса в Томския научен университет, разположен в Сибир. Оказва се, че през последните 48 часа Шумановия резонанс е буквално в "права линия" и то на ниво главно - алфа вълни, започвайки средно от полунощ на 2-и Септември и без изменение до момента.

Подготвя ли се Земята за обръщане на полюсите?
Това може да е един от сигналите (тестовете), но не е задължително. Според официалните научни изследвания магнитното поле на Земята намалява непрекъснато, което предсказва скорошно обръщане на полюсите. За около два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване.


НАСА обяви официално преди 2 седмици, че е регистрирала мистериозно и много силно отслабване на магнитното притегляне в определена голяма зона в южната хемисфера.
То е свързано и с продължаващите няколко дни изключително силни земетресения в Чили. Зоната с рязко намалено магнитно поле е над Южна Америка и Южната част на Атлантическия океан.Центъра на отслабването на магнитното поле е именно Чили. Bъпpocнaтa дyпĸa пocтeпeннo ce paзшиpявa и магнитното поле oтcлaбвa вce пoвeчe, вoдeйĸи дo сериозни пpитecнeния, заявиха от НАСА. Явлeниeтo e нapeчeнo "Южнoaтлaнтичecĸa aнoмaлия" (ЅАА).


Стабилизираните вълни в Шумановия резонанс се отразяват различно на спецификите на всеки мозък: при някои хора има главоболия, голяма умора, електрически усещания по тялото, схващания на мускулите, грипни симптоми, интензивни нервни сънища, човешкият организъм и сетива стават изключително чувствителни, даже прекомерно чувствителни. Структурата на ДНК със сигурност претърпява изменения, а интуиция, телепатия и отваряне на третот око ще са стимулирани за по-сензитивните и искрени души.

При състояние на съзнанието на границата между алфа и тета вълните (между 7 и 8 Hz) се случват изключителни прозрения и персонални свръхсетивни преживявания. Именно в този честотен диапазон са вълните от Резонанса на Шуман.Важно е да се знае, че в честотния спектър от 2 до 8 Hz се позволява докосване до невидимото. Не навлизане, не проникване, но - реално докосване. Това се случва по различен начин според всяка индивидуална душа. Тук ключова роля играе усърдието на молитвата и общият натрупан Молитвен Дух. Тук е и мястото, където се срещат вълните на персоналният - вътрешен резонанс и Резонансът на Шуман.

по данни от Портал12
Гласувай:
14
01. batogo - !!!:))) Честит имен ден и поздравления за полезната за осъзнаване на дълбочинните процеси публикация, Бвен!
12.01 11:48
Доброволно или доброзорно, човечеството ще трябва да премине през процеса на осъзнаване, самовглъбяване, душевен катарзис и сливане с Духа, за да се прости с илюзиите си и да свикне да живее с Истината!
Нищо не може да промени Божият Промисъл, Воля и Вяра, освен самият Бог – Създателя-Първоизточник на всичко видимо и невидимо!
Който следва Пътя на Духа и живее в Бога, няма от какво да се притеснява!
Нека Любовта, Мъдростта и Истината Божия те водят по Пътя, Татяна!
цитирай
2. bven - Да, благодарност, за поздрава и оценката за посочените данни, batogo!:)))
12.01 18:24
Както се говореше преди години, живеем в интересно време, но това време има високи изисквания към своите деца! Както да мислим и действаме, Божията светлина води всеки от нас и всички ни по одобрения път на еволюция, хармония и единение!
Светла и хубава вечер и хармония на всички!
цитирай
3. barin - Не е на добре това, което се случва, ...
13.01 06:08
Не е на добре това, което се случва, Татяна!
цитирай
4. bven - Барин, предсказания и очаквания има много,
13.01 09:21
но е важно и човек какво предприема за земята и дома си. Всичко е Едно!
Желая ти добър и слънчев ден!
цитирай
5. zaw12929 - ПРИРОДАТА СИ ИМА ХОД НА ПРОМЕНИ, ...
14.01 12:20
ПРИРОДАТА СИ ИМА ХОД НА ПРОМЕНИ, КОИТО СА НЕПОДВЛАСТНИ НА ЧОВЕКА
ЧОВЕКЪТ СЕ ОПИТВА ДА ПРИНУДИ ТЯЛОТО СИ ДА ЖИВЕЕ В НАРУШАВАНЕ ПРИРОДАТА НА ТЯЛОТО И В РЕЗУЛТАТ- ПОЛУЧАВАТ СЕ БОЛКИ И БОЛЕСТИ НА СТАРИНИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАНАСЯНИТЕ ВРЕДИ.
цитирай
6. bven - да.
14.01 13:18
така е.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 12445408
Постинги: 2586
Коментари: 13091
Гласове: 36109
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава