Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2017 23:31 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Спорт   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Истинното знание е по-силно от сляпата вяра и то ни създава здравото ценностно убеждение, че всички сме част от Абсолюта, което означава, че не е нужно някой или нещо да стои между нашата лична връзка със себе си на по-високо ниво.

В момента, в който човек отрече собствената си божествена значимост и изначална връзка с Абсолюта, както и тази на всички останали, той/тя стават удобна мишена за манипулация и контрол от сили, които действат срещу истинността на тези ценности.

Ако не познаваме реалността на мултиизмерната идентичност и това, че тя е присъща на всеки, няма да можем да разберем достатъчно добре нашето устройство като духовни създания, както и това на други обитатели на Земята и в други места във вселената. Знанието за измеренията и разположението на нашите по-висши части на колективната ни идентичност в тях ни помага да изградим нагласа да не предоставяме силата си на същества от други измерения и когато подобна възможност се появи, техните мотиви за контакт да бъдат внимателно анализирани.

Следващият съществен елемент от това познание е да си дадем ясна представа, че когато се обръщаме с призив към душата си или друга по-висша идентичност, тя действително ни чува и ще се опита да влезе в контакт с нас по подходящ начин и в подходящо време. За човешката раса този контакт винаги е следвало да бъде съзнателен, достъпен и ясен. Историческите събития от пред-древни времена, които са довели до съществено блокиране на вътрешната ни връзка с по-висшите ни идентичности, е разгледан в глава пета.

ГЛАВА 2 Катара - свещената наука за единство на звук и светлина

Думата катара произлиза от анухази и е съчетание от три звука ка - електрическата мъжка енергия и светлина, та - магнитната женска енергия и звук, ра - единството между съчетаването на двете сили. Следователно катара може да се преведе като учение за единството на звук и светлина.

Тя е дисциплина, която представя техники за биорегенерация, чрез които се постига плавно и внимателно разширяване на съзнанието. Този процес се случва след стимулиране на ДНК шаблона ни, кундалини енергиите, чакрите и меркаба полетата във фините ни тела. Въпреки че учението катара все още не е прието като доказано от научната общност, в пред-древното ни минало то е било общоизвестно и се е преподавало в школи за възнасяне (придвижване между измеренията) на напредналите човешки цивилизации. Следователно катара не се представя като новооткрито познание, а като завръщане на много древно такова.

В катара се разяснява подробно възникването на творението в резултат на намерението на Източника да твори в определени параметри и по определени непроменими закони. Цялото проявление, всички измерения, вселени, организми, започва именно с намерението на Източника да твори и едновременното създаване на първичния звук (божествената женственост), който кореспондира с магнетизма и първичната светлина(божествената мъжественост), която кореспондира с електричеството.

В първо ниво на катара се разяснява природата на ума и предназначението му е да служи за генератор на програми в морфогенетичните полета, чрез използването на мислите ни. Когато си създадем по-ясна представа какво се случва с нашите мисли и ефектът, който имат те върху морфогенетичните полета (цялото творение), разбираме от колко голямо значение е да управляваме целенасочено ума си.

Произволните мисли създават нехармонични програми, които се претворяват в хаотични резултати на творчество. Средствата, чрез които се изграждат скаларните програми са звукът(вибрации), светлината(използването на цветове) и специфични символи, които в катара се наричат кодове. Чрез използването на комбинации от тонове и визуализации, които се изпращат по специфичен начин, в пред-древни времена са били извършвани свещените ритуали на „кръглите маси“, активиране на ДНК шаблона, холистично лекуване, левитиране на обекти, управление на енергиите в Земята и още много неща, които днес бихме счели за фантастични, ако не познаваме начина им на действие. Свещените тонални последователности се използвали за изчистване, репрограмиране и ускоряване на въртене на Земните щитове. Тези тонални последователности са известни още в катара като „Музиката на сферите“. Човешкият глас е едно от най-мощните средства за мултиизмерно въздействие, поради което използването на конкретни тонове, е било свещена тайна.

В първо ниво на катара подробно се разяснява процеса, през който първата партикай частица се разделя на две частици - партикай и партикум, които фазират, репликират се и се организират в партики мрежи. Партики мрежите се организират в кодове на неподвижна светлина, наречени кейлони, които се групират, за да създадат морфогенетичните полета(кристална решетка на светлинен спектър и звукова честота). Математическата програма, която се репликира в морфогенетичните полета е катара мрежата. Поради тази причина тя се явява естественото и изначално Дърво на живота.

Катара мрежатаКатара мрежата е базисната структура въз основа, на която се проявява творението и представлява изначалният математически код, наричан още крист код, който организира взаимодействието на субчастици радиация под специфичен ъгъл помежду им. Тя е божественият отпечатък, който се възпроизвежда във времеви матрици и вселени, но и в човешкото тяло и в най-малките творения в космоса. Катара мрежата е централната структура, чрез която се развива творческият процес в космоса. Тя е естественото „Дърво на живота“, което функционира като математическа програма, която създава точно определени математически взаимодействия, които са изначално зададени от Източника.

Чрез катара мрежата съзнанието се свързва с обособените измерения, за да натрупа опит в различни проявени форми и да получава и дава енергия.

Знанието за катара мрежата и естествената програма, по която тя функционира е ключово за разбиране на процесите на творчество, в които участваме през цялото време.

Чрез него ние можем да установим местоположението на измеренията и хармоничните вселени и тяхното обособяване, както и структурата на фините тела на човек или друго същество. Имайки това познание, можем съзнателно да управляваме изпращането и получаването на енергия от различни измерения.

Основните характеристики на катара мрежата са накратко описани по-долу така, както са представени от Ашаяна и Съюза на Пазителите в първо ниво на катара.
Гласувай:
4
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 11811096
Постинги: 2477
Коментари: 12879
Гласове: 34969
Архив
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава