Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2012 08:00 - групова карма 6
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 2756 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 15.09.2012 20:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



        САМОВЛЮБЕН СЪБЛАЗНИТЕЛ


  Душата ви е избирала опитност чрез раждане в заможно семейство, където сте живели без лишения, задоволявали са всичките ви капризи, а животът ви е бил низ от забавления и удоволствия. Винаги сте избирали привлекателна външност и сте обожавали флиртовете с представителите на другия пол.
Били сте много критични към подробностите и детайлите. Имате живот като дете на видни династии и могъщи личности. Били сте наследници на висшестоящи приближени на много от египетските фараони. И пак сте се отличавали със своята красива външност и възпитание. Дали сте били мъж и жена, винаги сте карали другите да се влюбват във вас, защото сте били магнетична личност. Въпреки това рядко сте обичали истински, защото винаги сте откривали чуждите недостатъци или дефекти във външността. Търсили сте външната, а не вътрешната красота на другия.
После сте имали животи във византийския императорски двор. И отново сте засенчвали околните с красотата и държанието си. Отличавали сте се с недостъпност, ироничност и жестокост към чувствата на онези, които са се влюбвали във вас. Но сърцето ви е оставало заключено за любовта, защото сте продължавали да я разбирате ограничено и егоистично.
След това сте се прераждали и в различни страни в Европа. Отличавали сте се с многобройните си любовни истории. В тялото на мъж сте имали много незаконни деца, от които не сте интересували никога, а когато сте били жена, сте поверявали грижите за тях на бавачки, защото не сте разбирали силата и ролята на майчинството.

Какво носите от миналото си: Отново държите на външния вид и на чуждото мнение. Имате свой стил и не може да не ви забележат. Държите ва своята свобода и независимост и трудно се обвързвате, макар че обичате да сте в приятна компания и да сте неформалният й лидер, където винаги вниманието е насочено към вас. Имате свое мнение за брака и може би се страхувате от обвързване и ограничения.

Вашият урок сега: Трябва да разчитате повече на себе си, за да си осигурите висок стандарт и да имате това, което искате и ви харесва. Трябва да се научите да уважавате и да цените другите, без да ги наранявате. Сега трябва да приемете любовта по-широко, за да усетите истинската й сила и роля в живота си.

Кармични болести: Проблеми с простатата, яйчниците или половата система, спонтанни аборти, хормонален дисбаланс, проблемна кожа, затлъстяване, инвалидност, нещастни инциденти или проблеми по рождение, които изискват пластични корекции.

Пол: Душите, които отработват този аспект на групова карма, трябва да работят със спецификата на енергията на Любовта, за да коригират онова, което се е натрупало от миналото. Но посланието е, че душата, независимо дали е в мъжко или женско тяло, трябва да се научи да прощава и да обича, и да служи без корист.

       
РОБ, ПОДЧИНЕН


Душата ви е избирала трудни опитности, в които е била в подчинено положение, лишена от свобода за избор и действие, за да научи смисъла на служенето в неговия нисш и висш аспект. Работили сте за другите и сте изпълнявали чуждите желания и нареждания.
Често сте били малтретирани и унижавани. Живели сте в Рим и заедно с другите роби сте участвали в опит за бягство и бунт, но в посления момент сте избрали привидната сигурност пред свободата или смъртта. Друга трудна опитност е прераждане в Африка през XVII век, където отново сте имали живот като роб. После сте работили на плантации в Америка. Винаги сте имали способността да се възстановявате бързо от побоите и тежкия изнурителен труд, но сте продължавали да се боите от риска да се разбунтувате и да се опитате за извоювате свободата си. Нещастната ви участ ви е научила да вярвате на малцина, но винаги сте имали верни приятели, на които сте разчи-тали и взаимно сте си помагали да оцелеете. В последния си живот като роб сте превъзмогнали страха от смъртта и сте участвали в бунт, където сте намерили смъртта си.
През XVIII век сте избрали живот в Европа, в различни страни. Рано сте избягали от дома и семейството си, за да водите самостоятелен и независим живот в Лондон. Отново сте били прислуга, като сте си избирали заможни и аристократични семейства. Не ви е било лесно да изкарвате прехраната си, но вашето трудолюбие и усърдност този път били са оценени. В това прераждане там, където сте работили и сте служили, са се отнасяли добре с вас. Имали сте време и за себе си, както и свои средства. Открили сте какво означава да зависиш от себе си и да се съобразяваш със собствените си желания и цели. Имали сте спокоен и уреден живот, както и сигурност и малко състояние, което ви е позволило да се порадвате на спокойни старини и малки удоволствия.

Какво носите от миналото си: Многобройните опитности, които сте имали в различни епохи, но винаги в подчинено или робско положение, са изос¬трили чувството ви за справедливост и състрадание. Но е възможно и сега да избягвате да поемате отговорност и да сте прекалено инертни и търпеливи, защото се страхувате от свободата и от това да зависите изцяло от себе си. Все още се боите да поемете отговорността за собствения си живот. Затова и не допускате лесно другите до себе си и те имат погрешна или непълна представа за истинските ви способ¬ности и възможности.
Вашият урок сега: Трябва да трупате опит в различни роли, в които да усвоите умението да вземате решения и да носите отговрност за тях. Съдбата може да ви кара да заемате ръководни постове, докато вие ще изпитвате страх и вътрешна съпротива или ще предпочитате да намирате поводи да се отказвате или дори да бягате от риска и предизвикателствата. Вре¬ме е да осъзнаете кой сте и да станете господар на живота си.

Кармични заболявания: Лабилна психика, проблеми в общуването, страхова невроза, безсъние, комплекси за малоценност, пристъпи на паника, дископатия, болки в ставите и крайниците, проблеми с паметта и самочувствието.

Пол: Много души, които са били агресивни и властни, сега избират женско тяло и ситуации, в които преживяват онова, което са причинявали на друг. Понякога властните жени, които малтретират мъжете си или наричаме „мъжкарани”, са души, които избират мъжкото поведение и модел за действие като проява на кармата. Подсъзнателно такива жени все още се опитват да си отмъщават поради преживяното в миналото. Случаите на плахи, неуверени мъже, които наричаме „женчовци”, са души, които все още не познават енергиите на този тип тяло и предимствата на този пол. Буйните, агресивни мъже, които често малтретират деца, жени или възрастни, понякога са души, които не са разбрали урока от живота си на роб. Все още не са уравновесили енергията на жаждата за отмъщение. Умението да простят - на себе си и на другите - е сред най-важните послания за душите от тази група.





Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - животът е дар... и предопределение
15.09.2012 12:52
такъв какъвто е... и трябва да се постараем
да станем господари на живота си..

изключително интересно ми беше да прочета...
Татьяна мила , прегръщам те..
цитирай
2. bven - На 1: Привет, Мариники.
16.09.2012 19:36
Аз също смятам, че животът ни тук е поредния дар от Създателя да постигнем развитие, хармония и да бъдем творчески личности. Лична, родова, групова или народностна карма, ние сме свързани с невидимите нишки на мисълта и постоянно си влияем, на всички нива, а защо не и във всички животи:)))
Благодаря ти за милото присъствие и нека бъдат благословени миговете ти!
цитирай
3. анонимен - cdECUTwKDcVqKHk
27.10.2012 07:50
4lKfBi <a href="http://ovishqtnnwdj.com/">ovishqtnnwdj</a>, [url=http://rsuowzugiulh.com/]rsuowzugiulh[/url], [link=http://qnsssjseijez.com/]qnsssjseijez[/link], http://brqmsbsyujcf.com/
цитирай
4. анонимен - Jlnysmbf
28.10.2012 05:11
1RHSyB <a href="http://tghqmjvytgvn.com/">tghqmjvytgvn</a>, [url=http://asoqzxunqvag.com/]asoqzxunqvag[/url], [link=http://vudqwbjqscyo.com/]vudqwbjqscyo[/link], http://fxsnqsjuksjd.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866966
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава