Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2012 08:00 - Закон за вибрациите
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 11703 Коментари: 22 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    ( със съкращения)  
Законът на вибрациите може да не е добре известен като Закона на привличането. Все пак той служи като основа за прилагане на Закона на привличането. За да се разбере това е важно да се знае, че всичко е енергия. Науката  чрез квантовата физика ни показва, че всичко в нашата вселена е енергия. Някои нарекоха това единно поле или матрица. Други говорят за чистата потенциалност - всичко е енергия.

Всичко вибрира

Този универсален закон гласи, че всичко във Вселената се движи и вибрира - всичко вибрира на една или друга скорост. Нищо не е в  покой.  Всичко, което виждате около вас, вибрира на една или друга честота . Вашата честота, обаче е различна от честотата на другите неща във вселената - по този начин изглежда, че сте разделени от това, което виждате около вас - хора, животни, растения, дървета и др. Но не сте разделени - ние сме в действителност  в океан от енергия . Ние всички сме свързани на най-ниското ниво - ниво, което  професор Джон Хегелин нарича единно поле.


Настройка на вибрационния тон

Още през 1986 г. Естер и нейният съпруг Джери Хикс влезе в контакт с физически лица, наречени Авраам. Авраам е група на еволюирали учители от "другата страна". Тези нефизически лица говорят чрез Естер.  Авраам  обяснява как всичко във вселената вибрира. Законът на вибрациите е закон, който служи като основа за Закона на привличането.

Всичко има своя вибрационна честота:  масата на колата , рамката на картината - скалата, дори нашите мисли и чувства. Всичко това се обяснява  от закона за вибрациите.
Масата е чиста енергия и движение. Всичко в тази вселена има своя вибрационна честота. Това е законът на вибрациите в действие. Въпреки това ние не можем да го видим, така че се появява отделно от нас. Това всъщност е една илюзия.

Законът на вибрациите е невидим, но ако не можете да го видите, това не означава, че това не е вярно. Преди изобретяването на микроскопа хората биха мислили, че сте напълно луди, ако им кажете, че има малки "същества, пропълзяващи    върху кожата на всички хора.

ЗАЩО?

Просто защото хората не могат да ги видят.
Днес всички знаем, че нашата кожа е покрита с бактерии. Оказва се, че  кожата, най-големият орган в нашето тяло, е вид  зоологическата градина. Според проучване през 2007 г., извършени от Департамента по медицина в Нюйоркския университет, в училище по медицина изследователи намерили доказателства за 182 вида бактерии в кожните проби. Днес ние не се притесняваме дори да мислим  за всички тези бактерии - тези "същества" с  живот извън нашата кожа.

ЗАЩО?

Просто защото хората не могат да го видят.
Хората живеят от старата поговорка "вярвам в това, което виждам", но защо не се учат от историята и да осъзнаят, че нещо може да е вярно, макар и да не го виждаме.
Трябва да бъде по друг начин - вярата ще ви накара да видите. Повечето хора избират само да погледнат това, което  знаят  и това, което  могат да видят. Те разчитат единствено и само на петте си сетива. Те не са склонни да  поддържат отворен ума си. Те не са склонни да приемат, че всичко вибрира и че Законът на вибрациите е реалност, че ние сме вибриращи при  приемането  и  предаваме  нашите мисли и чувства във Вселената през цялото време.

Рамка на знанията

Повечето хора са само вътре в рамката на нашите познания. С други думи - отнася се само до това, което те могат да видят, проверяват и тестват. Те разчитат само на своите пет сетива, за да им каже каква е тяхната реалност. Те  използват само сетивното ниво, за да се определи рамката на тяхното познание в момента , в който  живеем.
Тази рамка обаче изглежда  се променя, когато науката може да ни докаже, че нещо е вярно.

Преди  е  било "факт", че земята е плоска. Но както знаем сега,  не е - тя е кръгла.
Преди  земята е била център на вселената, но не е - тогава Млечният път е бил единствената галактика - но вече не е. Той е само една от милиардите галактики.

Рамката на знанието се променя непрекъснато, тъй като науката ни показва "нови" истини. Рамката на знанието се променя толкова дълго, колкото сме живели на тази планета. Затова е крайно време да  осъзнаем, че нещо може да се превърне в реалност, въпреки че не можем да използваме нашите пет сетива, за да го проверим.


Дръжте отворен ума си

Днес  науката ни показа, че кучетата може да доловят звуци, които ние  не можем  . Преди науката да може да го докаже,  не вярвахме, че е истина. Ние трябва да се отворим към идеята, че има неща в живота ни,  които не може да бъдат проверени чрез нашите пет сетива - като Закона на вибрациите.

Ние трябва да поддържаме отворен ума си  и да бъдем по-добри в мислене извън кутията. Ние трябва да осъзнаем, че това, което мислим, че е невъзможно днес, може да е очевидно и известен факт след 10-15 години. Законът на вибрациите може да бъде предмет в училище за децата , както се запознават и със  закона за гравитацията.

Днес никой не се учудва на  използването на мобилен телефон, с което е възможно да се говори с  хора от другата страна на планетата,  безжично. Вие не можете да видите как  работи, но  вярвате в това, тъй като науката ви казва, че работи.


Ако някой ти е казал преди 100 години, че ще може да носиш със себе си една малка притурка с капацитет за съхранение на хиляди песни, да правиш снимки и да  говориш с някой от другата страна на  планетата, ти би си помислил, че той е напълно луд. Днес iPhone и други подобни телефони с всички тези функции са толкова много, колкото млякото и хляба за много хора по цялото земно кълбо.


Радиовълните

Гулиелмо Маркони е италиански изобретател и той е бил в състояние да покаже на света осъществимостта на радио комуникациите. Все пак и той е смятал за много трудно , че сигнали могат да бъдат изпратени безжично. Неговите колеги и други учени заяви, че е готов за "Лудата къща".

Той изпраща и получава първия  си радио сигнал в Италия през 1895. До 1899 това става първият безжичен сигнал през Ламанша.

Днес ние знаем доста повече.

Ще можем ли да променим това,в  което вярваме ?
Може би това ще бъде част от преподаването във всяко училище и децата ще се научат как да се изпращат позитивни мисли и вибрации - като част от тяхното поведение. Те ще се научат да разбират Закона за вибрациите, Законът на привличането и  други универсални закони, които регулират живота ни.

Ние трябва да вярваме, че всичко е възможно. Ние просто трябва да го повярваме. Както вярваме в това, което виждаме,така  да повярваме и в закона на вибрациите, че всичко вибрира. Абсолютно всичко. Ние действително живеем в морето от енергия или да цитирам Боб Проктър от "The Secret": "Ние живеем в океан от движение"

Нашите мисли са на определена вибрационна честота и следователно и част от вибрцията на  вселената. В Законът за привличането, който се основава на Закона за вибрациите, се посочва, че ние привличаме това, което се изпраща. Следователно положителните енергии привличат положителни енергии и негативните енергии привличат негативни енергии.

Нашите мисли са космически вълни на енергия, които проникват във времето и пространството. Мисълта  е най-мощната вибрация -  това означава, че можете да привлечете към вас това,  което искате и което желаете.

Научете повече за силата на мисълта и как тя прави вълни в морето на енергия, която ние наричаме Вселена.

През 1910 Уолъс Г.  пише "Наука как да станете богат". "Всичко, което виждате на земята, се прави  от оригиналната субстанция, от която всичко произлиза".

Законът на привличането и  Законът на вибрациите вървят ръка за ръка.
Когато знаете, че вашите мисли и емоции са вибриращи (Закон на вибрации) и  знаете, че "каквото мислиш - това привличаш " (Закон за привличането), ще оцените, че сега можете да започнете  промените в  живота си само чрез промяна на вашите мисли и емоции.

За съжаление много от нас са "програмирани" от детството да имат мисли и емоции за притеснение, страх, недостиг на вода и така нататък. Ако промените тези ритъм на мисли и чувства, вие ще бъдете в състояние да привлече в живота си това, което наистина искате.

Майк Дули е автор на  бестселъра Изкуството на живот с  мечтата си. Той е и основател на "Записки от Вселената", които са кратки имейли с често хумористични напомняния за магията на живота  и своята  божественост. В една от бележките си той говори за това, как трябва да мислим за нашите мечти, тъй като те вече се  случват, което разбира се е един от ключовите елементи на Закона за привличането, за дасе изпращат правилните вибрации (Закон на вибрациите).

Само един път на ден си представете  живота, за който сте мечтали. Вярвате, че  може да бъде ваш в този свят на магията и чудесата. Изберете  да живеете така, не правете компромиси. Не се притеснявайте. Не гледайте резултатите. Не очаквайте нищо. Само мислете и мечтайте.

  Защо много хора са се провалили в получаване на онова, което искат? Защо не работи  Закона за привличането ?

Магнитните сили  не работят  толкова дълго, колкото изпратените  правилни вибрации. Законът на вибрациите никога не се проваля. Всичко вибрира. Експерт в Закона на привличането ще каже, че трябва да направиш повече от това - просто да си пожелаеш.
Вашите емоции и чувства също трябва да бъдат приведени в съответствие с това, каквото си пожелавате.  Вие трябва да "се влюбите в това", което искате.
Ако поискате повече пари чрез молитва, медитация или просто както го искат - няма да ви помогне, ако вашите емоции и чувства са програмирани да мислят, че парите не растат по дърветата, или че вие не заслужавате да бъдете богати, или че не можете да понесете да станете богати и др.
Ако сте израснал в семейство, където бащата  или майката (или и двамата) винаги казват: "не можем да си го позволим" - тогава най-вероятно сте програмирани да вярвате, че това е вярно .
Така че, ако желаете нещо като нова къща или намиране на нова работа - няма да се случи, ако вашите вярвания са "не мога".

Можете да мечтаете за повече пари от  ежедневието в продължение на няколко години и нищо няма да се прояви както Законът на привличането проповядва, защото вашето подсъзнание не е приведено в съответствие с това желание. Това е причината, поради която толкова много хора, които се опитват да променят живота си, като използват Закона за привличането, не успяват.

За да промените вашата система от вярвания, можете да започнете прилагането на утвърждения:
"Препрограмирайте" вашето подсъзнание с нова система от вярвания.
Вярвайте, че всичко е възможно,  че сте богати, че заслужавате да бъдете богати, че сте щастливи, че сте здрави и така нататък.
Направете списък на позитивни утвърждения и  ги четете за себе си всеки ден.
Кажете на себе си тези неща, които искате да се сбъднат  или в които  вярвате.

Подсъзнателни съобщения

Много хора използват подсъзнателни съобщения заедно с тиха музика, които повишават връзката между дясното и лявото полукълбо на мозъка. Вградени в музиката са твърденията за добро здраве или финансовото богатство и щастие, и така нататък. Те са били успешни в продължение на много години, за да помогнат на хората да променят живота си.

www.one-mind-one-energy.com/Law-of-vibration.html












Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saportok - Изключително интересна висша ф...
21.12.2012 08:25
Изключително интересна висша физика,приложима за нашия ден!
цитирай
2. olivie - ???
21.12.2012 09:25
"Ние трябва да вярваме, че всичко е възможно. Ние просто трябва да го повярваме."
Нали знаете каква е разликата м/у натрапливи и налудни мисли? Критичността на създателя им. Така че много здраве, че лудите са по - напреднали от нас, че си вярват и са създали свой свят, който ние не виждаме. Всяко твъдо тяло има своя резонансна честота, но това не означава, че си вибрира, заради самата вибрация. И престанете да промивате мозъци с непрактични в живота теории.
цитирай
3. анонимен - Що е то енергия
21.12.2012 16:31
bven, знаете ли каква е физичната същност на енергията , защо я има , защо има материя и каква е нейната физична същност.Няколко века, дори в антични времена , блестящи умове са движили напред науката известна днес като фундаментална физика. Срещали ли сте обяснение на феномена енергия.Само не ми говорете за кванти енергия , защото това е само един от начините на нейното проявление и съществуване. Някъде долу , вероятно дори под планковите размери , съществува физика и вероятно там е тайната и отговорите на зададените по-горе въпроси. Вярно е , че фотоните вибрират на определена честота ,но защо се раждат само привидно е ясно. Вероятно истинската природа на вселената е квантова , а квантите вибрират , вършат някаква работа но дали не изразходват и енергия. И ако е така излиза , че всеки миг във Вселената се разходва огромно количество енергия , а тя трябва да се ражда по някакъв начин , но в училище ни учат , че това е невъзможно. Мистика а .
цитирай
4. stela50 - Поздрави, Бвен ...
21.12.2012 18:16
С интерес прочетох представения материал...
Светли и щастливи празници !
цитирай
5. yotovava - Хората живеят от старата поговорка "вярвам в това, което виждам"...
21.12.2012 22:30
Стереотип трудно се изгражда, още по-трудно се разрушава.
цитирай
6. diadokolio - Много силно и подпомагащо!
22.12.2012 07:19
Добро да е утрото Ви,
Благодаря Ви, за полезния материал!
Дали е лесно?
Не, не е лесно, но си заслужава повярването и усилието, за да го упражняваме!
Приемаме за нормално, че трябва да настроим цигулка, китара или пиано, а нас си?
Обичам ровенето в древните ритуали- танц и наричания.
Невероятна настройка за присъстващите, които се отдадат и оставят на вълните, които ги обливат.
Често съм разказвал на дъщерите си, за нашите търсения с майка им, за да ги имаме.
Дойде април 2006г., вкарват голямата дъщеря в родилното и тя се обръща към лекаря-"...да се обадя на татко...", той я поглежда с недоверие, но и разрешава, чувам в слушалката-" ...тате, готов ли си...", казах - "ДА". Лекарят е смаян от промяната в дъщеря ми, а през октомври 2008г., лекарят я пита-"...пак ли ще звъним на татко ти?"., та казва- "ДА", това се повтори с малката ми дъщеря през януари 2008г. и декември 2010г..
Няма разстояния, за добрите и поддържащи мисли!
Упражнявайте се, заслужава си усилието!
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
7. mariniki - да...
22.12.2012 13:02
това, което ни се вижда днес недостижимо...
един ден ще е нещо обикновено за бъдещия свят...
важното е да отворим ума си... за да можем да видим...
и невидимото... прекрасен постинг, мила Татяна...
прегръщам те...
цитирай
8. bven - saportok каза: Изключително интересна висша физика.
22.12.2012 21:11
Не знам дали е висша физика за нашето време - 21 век, когато всички са толкова объркани от информация и малкознаене по даден въпрос, но смятат, че знаят и могат всичко. Почти като в песента на Алла Пугачова - Все могут короли:)))
Моето мнение е, че това е част от Вселенското знание, поднесено ни с любов и внимание на нас - земните хора, за да не прегреят жичките ни от силата на знанията, за които не предполагахме до скоро нищо. Но понеже сме деца на нашето време и герои на това време - кой колкото иска! - имаме избор - да приемем знанията и да научаваме още по въпроса, или да го оставим в тъмното да прашяса.
Изборът е наш!
цитирай
9. bven - На 2: Оливие, нямам намерение да коментирам мислите и хората.
22.12.2012 21:16
Всеки има право на мнение и да го изложи в подходящ вид за четене и разбиране. Ако нещо не е ясно - има форуми и много информация на езици - от албански до патагонски. Статията е достатъчна, за да даде насока за мислене на този, който се интересува от времето, в което живее и ще живее.
Не давам съвети и не съм молила за съвет. Сигурно има много хора, които да се интересуват от темите, по които пишеш - прекрасно!
Добра вечер.
цитирай
10. bven - На 3: анонимен приятелю, всички сме учили физика и атомен строеж.
22.12.2012 21:19
Защо да усложняваме обстановката с архаични и непълни знания от миналия век (защото всичко повтаря това)? Нека всеки погледне в средата на гръдния си кош - там, където е сърцето и да се запита каква е истината.
Това е моето мнение.
Светлина и Любов ( за който вярва в светлината и любовта)!
цитирай
11. bven - На 4: Мила Стела50, благодаря!
22.12.2012 21:22
Нека взимаме с пълни шепи от това, от което се нуждаем:)) Твоите думи ми казват, че темата е навременна. Какво по-добро от това?:)))
Весели и щастливи Коледни часове!
цитирай
12. bven - На 5: Привет, Валя!
22.12.2012 21:24
Стереотипът е нещо, наложено от някого отнякъде, с някаква цел. Ние няма да се съобразяваме с това, нали? Твоите прекрасни фотоси ме подкрепят и правят весела и по-добра. Благодарност от мен!
Хубави Коледни празници!
цитирай
13. bven - На 6: Здравей, Николай:)))
22.12.2012 21:33
Няма разстояния, за добрите и поддържащи мисли - това съм го разбрала от личен опит, но сигурно всеки от нас е имал поне един случай в живота си, когато си е помислил за нещо (или някого) и го е видял скоро или се е случило почти веднага! Но се налага от друга страна всеки сам до стигне до тази истина, да я осъзнае и да разбере, че това е истинският живот. Всичко досега е било илюзия и живот в пълна мъгла!
Знам, че от сега нататък случаите като този, с твоите дъщери, ще се умножават в геометрична прогресия, а лекарите, колкото и да не вярват, ще трябва да признаят, че не всичко знаят и че вселената е една холограма. Може да не се явяват на приемен изпит и по физика, но основите на старите науки трябва да се променят - така, както и българската история! Защото новият век е коренно различен от изминалия:))) Добрата новина е, че всеки сам може да се тренира и да твори своя живот - здраве и съдба !
Весели празници!
цитирай
14. bven - На 7: Благодаря ти за тези думи, Мариники: важното е да отворим ума си!
22.12.2012 21:39
Открай време светлите умове на човечеството са творили истини, не винаги известни за нас, но вече измамите преминават в миналото и се научава всичко скрито и тайнствено...Естествено, че не е приятно това на всички, но колелото на историята се върти, а по пътя на Спиралата можем да научим толкова стари истини за себе си, света и Вселената, както и за нашия небесен Баща-Майка. Все пак мантрата за повишаването на собствените вибрации е вярната насока за този, който търси:))) Благодаря ти за добрите думи, мила приятелко и нека твоите чудесни стихове помагат на душите, поели по своя път:)))
Хубава вечер!
цитирай
15. mileidi46 - Продължавай мила да сееш семето на бъдещите плодове..
22.12.2012 22:56
Който сее,ще жъне..но това ще стане много бавно..сама виждаш колко е трудно в момента..
знам,че ще стане..но незнам кога..
Прегръдки и весели празници..:)
цитирай
16. bven - На 15: Всеки по пътя си, приятелко драга:)))
22.12.2012 23:17
Оживявали сме и пак сме - Тук и Сега и навсякъде по тази прекрасна земя:))))))
Важно е истината да се знае. Ти дори и в Люксембург, зная, ще милееш за България!!!
Топли поздрави на хубавата ти фамилия и много щастие!
Бог да те благослови!
цитирай
17. bojo12345 - Съгласен съм, че каквото мислиш - това привличаш !
23.12.2012 00:13
Целият живот може би преминава в един омагьосан кръг. Мислиш неприятни неща - случват ти се, очакваш нещо да ти се случи - случва се, помислиш си нещо добро - и то се случва, но за него няма време да размислиш, отново лош момент се е сбъднал. Може би затова философите и мъдреците са живеели усамотено, да няма никакви мирски страсти - работа, пари , богатства. Продавали са имотите и са раздавали на бедните. Така се е достигало и до прозрението - каквото мислиш - сбъдва се. Защото материалното е от Егото, а духовното - от Духа.
Чудесен постинг за пророкувания Край на света - много ясно, че с обърканите мисли от медиите ние можем да влошим положението си. Така ли е? Явно, че много има да се иска и от нас - промяна в мисленето и разбиране на този закон.
Весели празници!
цитирай
18. kasnaprolet9999 - Радиестезията е наука, която от...
23.12.2012 00:59
Радиестезията е наука, която отчита вибрациите на живата и нежива материя, които позволяват да се установи тяхната структура, а при хората-здравословният им статус. Поздрави за интересната тема=
цитирай
19. bven - На 17: bojo12345, Тот го е предал на хората отдавна - един от принципите гласи:
23.12.2012 19:39
НИЩО НЕ Е В ПОКОЙ. ВСИЧКО СЕ ДВИЖИ, ВСИЧКО ВИБРИРА! Но за разлика от това, което можем днес да пипнем, вибрацията и енергията нямат количествен показател. Също както и електрическия ток, но за него никой няма съмнения:) Всъщност клиповете ясно показват какво е вибрация и значението й за живота и за нас - смисълът е да повишаваме точно сега, в тези времена, своята вибрация (или вибрационна честота). Това се отразява не само на нашия живот, здраве, взаимоотношения с другите, но и на природата и цялата планета. Какво по-хубаво от това? Мислим добро, говорим добро, правим добро и то стократно се връща към нас!!!
Темата е много добра за коментар и изучаване, но все пак Коледните трапези и подаръци отвличат вниманието ни, малко или много. Добре би било, в тези празнични дни, да помислим или помедитираме за земята, хората, природата и всичко в непроявения свят. Изпратеното светло чувство или любов ще бъде усетено от всичко, което е:)))
Весели празници и на теб!
цитирай
20. bven - На 18: Приемам, че радиестезията е основана на вибрационните усещания, Невена.
23.12.2012 19:48
Но понеже тази наука е била приложима още от лемурийците и се е развивала и при атлантите, при нас тя отново започва своя живот доста късно - в 18 век! Естествено в манастирите - там, където е можело необезпокоявано да се търси и намира древното и скрито знание:))) Мисля, че дори като начало най-напред са търсели вода, метали, скъпоценности и едва по-късно се обръща поглед и към информацията на човешкото тяло. Но когато - тогава. А сега е още по-необхо - дима всяка информация. В преходния период , когато всичко вибрира и повиша- ва вибрацията на тялото си:))
Благодаря за точното допълнение.
Желая ти светли коледни празници !
цитирай
21. iliada - Ако бъдем хора, вместо победители, ...
30.12.2012 10:33
Ако бъдем хора, вместо победители,
Ако бъдем честни, вместо безразлични,
ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
ако бъдем щастливи, вместо прави,
то може би сме добри християни.
Поздравяваме Ви с настъпващите новогодишни празници!
Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата.
~ ~ ~
Най-искрени благопожелания за
здраве и сили;
за ползотворни дела; за
топлота и доброта – дарявани
и получавани; за дни на радост
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти през Новата 2013-та:)
цитирай
22. bven - На всички приятели, посетили този материал и прочели и коментирали: БЛАГОДАРЯ!
01.01.2013 15:10
Вече започваме да усещаме с телата си новите енергии и вибрации и няма начин да не е за добро!
Нека бъдем здрави, силни , щастливи, хармонизирани и да се отнасяме с любов и внимание към всичко, което ни заобикаля, защото всичко е изпълнено със същата енергия, която изпълва и нас и ни зарежда с толкова любов, колкото можем да поемем:)))
Честита Новата 2013 година и нека спазваме Закона за вибрациите!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867415
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава