Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2014 09:03 - отравянето на човека...
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 1845 Коментари: 0 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
продължение

5.-храна и вода

Храните днес съдържат високи дози мононатриев глутамат, фенилаланин, aспартам, натриев флуорид, и стотици други химикали, които тровят човешкото тяло или ограничават възможностите
на неговото развитие.

Искате ли да се отвори третото ви око и да видите
енергийната мрежа, която тече през Вселената? Това ще бъде трудно, след като цял живот сте пили вода с флуор.Натриевият флуорид се наслагва най-вече в епифизната жлеза, в сравнение с във всяка друга част на тялото я втвърдява, а именно тя е тази, която отделя секрети, подпомагащи духовното развитие. Тя е портал към духовния свят според най-древните култури и съвременните мистици.

Месото, млякото и яйцата

са натъпкани с токсини и опасни хормони, които поглъщаме в неясни количества, без да подозираме. Отровните вещества попадат и се натрупват в организма ни чрез животинските продукти. На практика сме болни от лекарствата за прасетата, кравите и кокошките,които косвено се приемат в организма чрез храненето с месо. Това съобщиха експерти от Българския ветеринарен съюз (БВС) и алармираха, че контролът при отпускане на лекарства на селскостопанските животни е занижен. Остатъчните антибиотици в продуктите от тях могат да предизвикат резистентност на модифицирани щамове с изключителна издържливост към агресивни агенти ,каквито са лекарствата срещу тях. По данни на Световната здравна организация

60% от болестите са общи

за хората и животните, а 75% от заболяванията прихващаме от продуктите.Туберкулоза, антракс, бяс, грип, настинки и кожни инфекции
са най-често срещаните заболявания, общи за животните и хората.

Ядем отровни плодове и зеленчуци

Пролетта – сезонът на плодовете, зеленчуците и опасните химикали!
Резултатите от последните изследвания на храни, поръчани от български неправителствени организации в европейски лаборатории са потресаващи. Най–консумираните продукти като марули, домати, краставици и цитрусови плодове съдържат опасни пестициди в пъти над допустимата норма. Дори в някои проби са открити химикали, забранени от години в България и ЕС.

Тровят ни с храни-мутанти!

30% от продуктите, които ядем, съдържат генномодифицирани организми.

Най-опасни са вафлите и саламите. Чудите се защо в последните години болните от рак в страната ни се увеличават главоломно, а също и страдащите от алергии, стомашни проблеми, деца с вродени аномалии...? Една от главните причини за това е, че ядем опасни храни, които съсипват здравето ни.

От Националната лаборатория за изследване ГМО, официално признаха, че откриват продукти, съдържащи такива организми, като в някои те са двойно над допустимата норма! В една трета от изследваните проби има ГМО. Така тези продукти се превръщат в храни-мутанти, които променят клетките в организма ни и причиняват редица болести. Най-опасни са някои видове салам, кренвирши и вафли.

Защо храните, съдържащи ГМО, са толкова опасни?

Изследвания на независими научни екипи показват, че те увеличават риска от алергии, астма, тумори и репродуктивни проблеми (стерилитет). Най-популярният в света ГМО-продукт - царевицата МON810 има вграден ген от бактерия, благодарение на който произвежда токсин, убиващ паразитите по
растението. Проблемът е, че този токсин убива не само царевичния вредител, но и другите насекоми, като преминава в почвата и водата, където остава непроменен повече от месец. Крави, които са хранени предимно с фураж от тази царевица, отделят отровата в млякото си и в резултат на това се увеличават случаите на стерилитет, както и ракови тумори при новородените.

Учените са направили всевъзможни и фантастични кръстоски между различни растения, гени на животни и други растения.Така например в сортове ягоди може да се прибави ген на риба, за да бъдат тези растения по-устойчиви на студ. Но, консумирайки тези ягоди, нашите гени тотално се объркват и разместват, което води до болести.

В Националната лаборатория за изследване на ГМО едва от 2004 г. насам се изследват между 100 и 200 проби годишно за наличието на опасните организми. Независимо от малкия им брой, в една трета от тях са установени ГМО. Така е с царевичния тостерен хляб “Златна Добруджа”, мини вафлите “Family”,шпек “Народен”, вид наденица, сурови кебапчета, кренвирши, салами и соеви брашна, които съдържали ГМО над 2%. Според нашите закони максималното количество на генните отрови в дадена храна може да бъде 0,05%. Още по-лошо е, че тази информация изобщо не е описана на етикетите на изброените масови храни, така че българинът, решил да заложи на кренвирши например, въобще не подозира за отровата, която слага на трапезата си. За пет години - в периода 2004-2009 г. са изследвани общо 1304 проби от хранителни продукти и в 34% от тях е установено наличието на ГМО,като в 94 проби то е било два пъти над допустимото, сочат данните на РИОКОЗ-София и на Националната лаборатория за изследване на генномодифицирани храни.

През 2009 г. родните производители са бълвали два пъти повече продукти с превишено съдържание на ГМО, отколкото има във вносните храни, сочи статистиката. Българите се тровят с определени продукти още от 2004 г. В списъка с най-опасни храни е била соевата кайма “Витабел”, отново царевичният хляб “Златна Добруджа”, “Оликорн” на фирма “Олинеза”. През 2005 г. от 157 изследвани проби 59 са съдържали ГМО съставки, а през 2008 г. от анализирани 272 проби 132 са съдържали генни организми. Между тях са вафли “Лачита”, хрупкава вафла “Кредо”, шпек “Народен”, сурова наденица “Елит”, траен варено пушен салам “Витамес”, бяло соево брашно “IZZI” (всички с над 2% “мутанти”). Очевидно е, че българските институции не могат да се справят с контрола върху ГМО. Двойното увеличение на българските производители, включващи модифицирани организми в своите продукти през 2009 г., показва липсата не само на капацитет за контрол.Това показва промяна на курса на българското правителство към отваряне пътя на ГМО в страната.България е в обратната посока на тенденциите в ЕС и мотивите, че промените в закона ще доведат до хармонизиране с европейското право, се разминават с действителността за прилагането на законите в страната.


Защо изброените храни за масова употреба съдържат ГМО?
Причината е, че в тях се слага соя или соево брашно, а в света почти не се търгува със соя, която да не е генномодифицирана. Другите три ГМО-култури,
които са разрешени в редица страни за отглеждане са рапица, царевица и памук. Още по-опасно става, ако правителството разреши масовото отглеждане на такива растения, тъй като чрез кръстосано опрашване генът на ГМО-културата преминава в другите растения, засадени в близост до 30 км. В резултат - всички култури стават генномодифицирани.

Много добре са го измислили големите производители на такива растения - няма да останат “чисти” за консумация култури, хората все пак ще ядат храни с ГМО, в резултат на това ще се разболяват и ще купуват лекарства...Хранително-вкусовата промишленост вече е отрасъл за бавно тровене на хората.

Или може би това изглежда доста конспиративно? Но кой може да отрече, че индустриалните храни  са вредни за здравето на човека и въпреки наличието на многобройни научни изследвания, които доказват това, правителствата не само  че позволяват това безобразие, но и насърчават неговото разширяване. Както доказаха WikiLeaks - служители от Испания и Съединените щати директно лобират в полза на "Монсанто" и генетично модифицирани храни. Един от най-големите бенефициенти на хранително отравяне е Big Pharma. Big Pharma - големите фармацевтични компании, милиарди долари корпорации и банки, свързани с политически фигури имат нужда нашето здраве да не е в естествено състояние.За целта създават постоянни условия, за да ни третират с различни медикаменти.Точно те превърнаха науката на Хермес, в наука за Молох.

6. Лекарства и Дрога

Тук се включват лекарства и наркотици. От една страна имаме производството на антидепресанти, антипсихотици, антиделиранти, както и други вещества, използвани за лечение на психични заболявания. Тези вещества се предписват
безразборно на всеки, който има минимални умствени отклонения и натоварвания. Точно с тях се тритират психически нормални хора.

Но да видим, кои са така наречените НОРМАЛНИ?... Нормални според чии норми? Това е един от начините да се уеднаквят критериите в обществото, което задушава неспокойни умове, вероятно най-блестящите и най-будните, като им дават силни лекарства, за да се успокоят. Да заспят в спокойствие и комфорт, да нямат кошмари, но да нямат и мечти. В момента 25% от децата в Съединените щати по лекарско предписание взимат успокоителни лекарства. Прекрасен Нов Свят ?!...

Необходимо е също така да отбележим , че някои незаконни наркотици са преследвани от правителството и полицията. Майкъл Рупърт, бивш агент, разказва как ЦРУ продават кокаин в Калифорния. Понякога опиатите могат да се използват директно срещу населението, както опиумът в Китай, хероина и крека. LSD бе изкаран на пазара, за да довърши някои движения , чиято кристална съвест впоследствие беше замъглена.Или за да манипулират гражданите по отношение на някои убийства, като в случая на Чарли Менсън и неговото семейство , които вземаха ЛСД като част от религията си. ЦРУ експериментира с ЛСД, с войници, проститутки и дори с цял град във Франция.
От друга страна забрани свещени и лековити растения,  като ayahuasca, магически гъби и пейот. Наложи забрана на хилядолетни традиции,
в които са живели хора и растения, в свещен съюз на сила и знание.

Наложена е забрана на опознаването на другите умове в човешкия ум, на другите реалности в човешката реалност. Отречена е възможността  да формираме една магическа връзка с природата и да изключим телевизора, да отидем в гората, за да потърсим смисъла на живота във всеки лист на растенията.

Истерията, създадена около незаконните наркотици се използва за създаване на държавен контрол от полицията. Войните срещу наркотиците, насилието и истерията заради незаконните лекарства се използват от правителствата за финансиране на незаконни операции, за да повишат на контрола върху масите и намалят на свободите на населението. За да имат власт над гражданите и достъп до личните данни на физическите лица, все едно че са собственост на държавата. Това е нова версия и начин, по който държавата да увеличи
своята сила чрез информация.

7. Chemtrails

Chemtrails или химическите следи от самолетите са част един заговор, като за целта в небето се разпръскват различни химикали, токсични метали, бактерии с помоща на нанотехнологии, чиято цел е да се навреди на здравето на населението, като се промени човешкия генетичен код. ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ, ЧИЯТО ЦЕЛ Е КОНТРОЛ НАД ВСИЧКО Микроскопични частици, които са част от Chemtrails, са вдишвани от хората .С течение на времето те се натрупват в телата им и по-специално в мозъка . Когато влязат в контакт с специфични радиосигнали, хората изпадат в зависимост.

Smartdust е мрежа от малки безжични микро - електромеханични сензори (MEMS), роботи или устройства, които могат да откриват светлинни сигнали, температура, вибрации и т.н. Устройствата се наричат motes (от дистанционно наблюдение) и в момента се работи по намаляване на размера им до песъчинка или дори петънце на прах. Всяко устройство съдържа сензор и компютърни схеми по технологии за безжични комуникации и електрозахранване. В motes се събират данни, правят се изчисления и комуникират по радиото с други на разстояние до 1000 фута (300 метра). Когато те са разположени много близо , автоматично създават изключително гъвкави мрежи, с ниска мощност, които могат да бъдат много ефективно използвани от системите за контрол на климата. Тези устройства могат да работят с апаратурата и конкретно да управляват потоци на информацията като PDA или IPOD.

Понятието Smartdust е въведено от Kristofer Pister (Университета на Калифорния) през 2001 г. Една скорошна конференция обсъди различни начини как да се въведат мрежи от такъв интелигентен прах с размери от порядъка микрометри/микрони/ . Типичен пример за използване на тези частици е,  когато бъдат разпръснати стотици от тези сензори около една сграда или в болници,  с цел наблюдения на температурата и влажността. Също така и за събиране на информация при бедствия като земетресения, наводнения или пожари. Те могат да бъдат използвани за проследяване на движението на пациентите. За военните те функционират като сензори за наблюдение на противника , откриване на отровни газове или радиоактивност. Лекотата и евтините разходите за производство и разпостранението им предизвикаха загриженост в много хора относно възможността на правителствата и корпорациите да ги използват за нарушаване на личното пространство. Трябва на всички да стане ясно, че човешкият ум има едно ограничение за възприемане на реалността. Умът на новороденото е като бял лист, всеки може да напише каквото си иска на него и тук отново стигаме до предварителното програмиране.

Темата за химическите пръскания не може да бъде схваната от всеки ум - това предварително трябва да е ясно. Причините са две: Първата е предварително програмираните умове не могат да приемат за истина  нещо,  което излиза извън тяхната концепция за реалността.Втората причина е в силата и зрелостта на духа, който обитава дадено тяло. Зрял дух, с достатъчен опит не би се поддал така лесно на предварително програмиране и манипулации над съзнанието. Но като се има в пред вид,че сега земята е пренаселена, ясно е, че в повечето тела се намират млади души или още по-лошото души, които не са човешки. По тези причини голяма част от хората, виждат с очите си химическите пръскания, но умът им отказва да приеме за реално нещо,  което не е казано от телевизията или от официалните медии. Това е и целта, на Световното правителство в сянка. Да не забравяме, че “илюминати” означава просветени и следователно доста по-умни от голяма част от населението на земята. Химическите пръскания са реални. Пред “илюминати” изобщо не седи въпросът дали някой си вярва или не вярва. Каква е целта на химическите пръскания? Може да се каже, че е многостранна. Но нито един от нейните аспекти не е в полза на населението.

8. Военни програми и психoтронни оръжия

В тази категория влизат военни програми, в която психичният контрол се разглежда като военна стратегия или тези, които разработват оръжия
за контрол над ума. Един от проектите, по които се работи е използването на холограмна технология за създаване на илюзии или на бойно поле. Например лицето на Аллах или Божието лице.От друга страна са така наречените психотронни оръжия, които са насочени към възможността за предаване на информация от разстояние, така че рецепторите да навлезат в определенo умствено състояние, в което могат да чуват гласове, да получават съобщения, които приема за истински.Например една такава е програмата “DARPA” на ЦРУ,Мрежата за контрол наречена "IXO" Изкуствен интелект DARPA (Advanced Research Агенцията и проектът на "Защита"),
"официалната версия" за разработване на устройства с възможности за предизвикване на имплантирани преживявания и канализации или митичната програма "Син лъч", който ще проектира холограми с Христос.

CHEMTRAILS, HAARP, DARPA IXO Inteligencia Artificial - ВИДЕО И ФИЛМИ
DARPA IXO Inteligencia Artificial (Chemtrails-Nano Tecnologia)
ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ, ЧИЯТО ЦЕЛ Е КОНТРОЛ НАД ВСИЧКО

http://www.vbox7.com/play:819a6e9f
                                                   
край
източник: http://blogzaserioznihora.blogspot.com/p/10.html
 



Гласувай:
14


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14934257
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава