Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2014 09:00 - холон ( послание от Хаторите чрез Том Кениън)
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 1920 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


    Наблюденията на Том
относно Холон на Издигането



КА

КА тялото е познато и използвано от древните египетски алхимици. Понякога го наричат етерен близнак, а друг път духовен двойник. Има същата форма и размери като физическото ви тяло (наречено Khat от древните египтяни), но е енергийно тяло. Не е направено от плът и кръв, а вместо това от енергия, или главно от енергия. Ако КА има някаква маса, изобщо, то тя изглежда е много малка. Правил съм различни опити с КА по време на медитация за повече от две десетилетия и изглежда притежава множество интересни способности. Някои от тях се дължат на свойствената й природа, и в това тя изглежда се подчинява на законите на квантовата механика, а не на Нютоновата физика. Това отваря врата за внушителен брой необикновени феномени.

Холон на Издигане

Едно фундаментално средство или вътрешна технология, което Хаторите ни предлагат в това послание, е специфичен тип Холон, който засилва КА, за да може да устои на покачващото се енергийно налягане и да ни помогне да преминем през процеса на издигане.

За онези, които са незапознати с идеята на Холоните, горещо ви препоръчвам да отидете на нашия сайт – www.tomkenyon.com – на секцията Архиви и да кликнете върху посланията, които касаят Холон на Баланса и Холон на Изцелението. Тези две геометрични форми са изключително полезни и много лесни за приложение.

Холонът на Издигането е малко по-сложен от останалите два, дадени ни от Хаторите. Това е така, защото той координира сътворяването на въображаема геометрия, заедно с емоционално състояние (признателност) и насочване на енергиен поток към КА.

Както казва една поговорка – една картина не струва и хиляди думи – затова първото нещо, което бих искал да споделя с вас е една малка рисунка на геометрия и поетапно описание на процеса.

Геометрията

Разберете моите трудности относно артистичните ми способности и дайте всичко от себе си, за да надскочите моите ограничения относно рисуването. Въпреки това на рисунката по-долу ще видите човешка фигура (вие), застанала в центъра на диск (кръг). Ще видите две пунктирани линии, които се издигат от раменете до точката над главата (ВА точката). Пунктираните линии представляват ръцете ви, ако ги протегнете над главата. Там, където те се докосват, е разположението на ВА точката. Това, също така, както ще видите, е върхът на диска.

image На диаграмата фигурата стои с кръстосани крака, което означава, че тазът ви ще бъде в основата на диска. Моля да имате предвид, че не е задължително да седите с кръстосани крака, когато го правите. Ако ви е по-удобно да седите на стол, тогава основата на диска биха били краката ви. Същото ще бъде валидно и ако стоите прави.

Размерът на диска е въпрос на лични предпочитания. Може да бъде тесен и нисък или издължен и елегантен. Лично аз направих радиусът на моя диск около 25 фута, или в диаметър общо 50 фута. Също така си го представих в ярък бял цвят, но не е необходимо да му придавате някакъв цвят изобщо, нито дори да го виждате. Просто почувствайте този диск по какъвто начин ви се струва естествен за вас. Погледнат отгоре или отдолу, разбира се, дискът наподобява кръг.

След като го изградите във въображението си, започнете да го въртите около централната му ос (която минава през темето на главата, през центъра на тялото ви и излиза през перинеума – точката точно между гениталиите ви и ануса). Обикновено въртя моя по посока на часовниковата стрелка. Но вие го завъртете в която посока ви се струва добре. Това въртеливо движение създава енергетичен вихър на фините нива и улеснява придвижването на божествената (селестинска) енергия от ВА към КА.

Веднъж щом усетите, че въображаемият диск се върти, вече сте готови за следващата стъпка.

Насочете вниманието си от ВА точката (над главата на върха на диска). Изпратете чувство на признателност или благодарност към ВА, тъй като това отваря вратата за потока от божествена енергия. Всъщност това е усещането за признателност или благодарност, а не мисълта за признателност, което фактически активира потока от ВА.

Докато продължавате да изпращате признателност/благодарност към ВА, ще усетите движение отдолу нагоре от ВА в отговор. Може да е необходимо време от няколко минути или по-дълго, за да почувствате отговора, ако нямате опит в усещането за фини енергии. Но в крайна сметка ще почувствате отговора от ВА на вашата признателност. Когато това се случи, насочете вниманието си към основата на гръбначния стълб.

                         Енергията следва вниманието

Като местите вниманието си към основата на гръбнака, потокът от божествена енергия от ВА ще се задвижи надолу към коренната чакра, където се установява (посява) в КА. В този момент всичко, което правите, е да стоите спокойно вътре във въртящия се диск, докато държите вниманието си във ВА точката над главата и коренната чакра в основата на гръбнака. Нека почувствате и усетите движението на божествената енергия във вашата основа, а оттам в КА тялото ви. Когато умът ви се отвлече, просто върнете отново вниманието си към въртящия се диск и връзката между ВА и корените ви (основата). Ако вниманието ви се отвлече твърде дълго време, потокът ще спре. Ако това стане, просто изпратете отново чувството на признателност към ВА, както в началото. Като се поднови потокът, задръжте вниманието си върху ВА, корените ви и въртящия се диск.

                                              Потокът

Докато продължава потокът от божествена енергия от ВА към коренната ви чакра, е важно да осъзнаете, че именно той подхранва КА тялото ви. Коренната чакра се използва за закотвяне на енергията, но енергията сама по себе си приема различни форми със засилването на КА, съживяването и издигането на вибрационната норма на КА тялото.

При мен този поток от ВА към коренната чакра приема много различни форми в различни моменти, в зависимост от, според мен, състоянието на енергийната ми система и настроението ми в момента, когато медитирам.

Понякога потокът е много фин, едва доловим. Друг път е като мощен лазерен лъч светлина, тласкащ енергия от ВА към корените и оттам към цялото ми КА тяло. Понякога приема формата на въртящ се стълб от етерен огън, който се канализира от ВА към корените и тласка енергия към КА от самата огнена колона. Друг път е поток от светлина от течно злато, която се движи надолу от ВА. Във всички случаи има ясно различими физически усещания за интензивността, но в различна степен. Подозирам, че всеки, който практикува това, ще има свои вариации на преживявания.

Също открих, че пет до десет минути, както препоръчват Хаторите, са напълно достатъчни за зареждане на КА тялото ми. А понякога има невероятни преживявания на преливане на божествена енергия от КА в моето физическо тяло (Khat). Когато това се случи, усещам как тази живителна сила бива предадена до физическите ми органи.

Експериментирал съм като съм продължавал медитацията до двадесет минути, както с писането на това, и мога да кажа, че понякога преживявам очистваща реакция за около петнадесет минути – точно както Хаторите обсъждаха. Това не винаги става, но се случва достатъчно често, за да си струва да го спомена. Представям си, че този вид реакция би се случила в различно време за различни хора, в зависимост от много фактори, затова по никакъв начин не заключавам, че ще преживеете очистваща реакция по време на медитация, ако продължите още десет минути – просто споделям какво правя аз. Подобни реакции са резултат от духовна и/или физическа детоксикация, тъй като в този енергиен модел някои видове мисли и емоции имат токсични характеристики. И ако входящата високо вибрационна енергия от ВА навлиза в КА тялото достатъчно дълго, това ще накара тялото да започне да се освобождава от тези токсични елементи. Подобни освобождавания не са опасни, но могат да бъдат трудно поносими, тъй като могат да включват усещания като гадене, главоболие, други болки в тялото и неочакван изненадващ изблик на ментален и/или емоционален боклук.

Препоръчвам на онези, които предприемат този забележителен Холон, да си намерят удобно местенце. Започнете с пет минути. Вижте какво се случва и след това бавно увеличавайте времето.

За вас отличниците и вманиачените (в това число и аз), запомнете, че този Холон не е маратон. Правенето на повече не означава непременно по-добри резултати. Целта е да промените КА тялото, а не „да му изпържите задника“. Затова бъдете умерени. Сдържаността в този случай не е посредственост. Докато работите с Холона ще видите, че естествената зона на комфорт се разширява. Може да бъде повече от десет минути, или по-малко. Колкото и да е, навлизането в тази медитация веднъж дневно ще ви донесе изключително полезни резултати.

                                      Финални мисли

Ако Хаторите са прави като казват, че повишената плазмена активност в магнетосферата ще промени активността на КА телата ни, то тогава сме изправени пред големи предизвикателства през идните години. Въпреки предизвикателствата на много фронтове, това време е също така огромна възможност – възможност за безпрецедентна духовна еволюция. Изправям се да посрещна бъдещето с безпокойство и вълнение едновременно, каквито никога преди не съм изпитвал. Нека избраният от вас път през тези времена да ви води нагоре и нека дните ви бъдат изпълнени с повече светлина, по-добър живот и повече смях.

Пълен текст: http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=704
Източник: http://tomkenyon.com/




Гласувай:
6



1. precoria - Адмирации за Том Кениън. . . ! П...
17.06.2014 18:00
Адмирации за Том Кениън...!
Поздрави за теб!
цитирай
2. flymore - С интерес прочетох!
17.06.2014 23:10
Поздрави и спокойна нощ ти желая, bven!
:)
цитирай
3. bven - На 1,2: precoria и flymore:))
18.06.2014 18:41
Винаги сте добре дошли в моята малка виртуална къщичка!
Дано ви е интересно , полезно и приятно:) Нямам възможност винаги да отговарям на вашите коментари - все пак е летен сезон:)))))), но винаги съм в мислите си с всички мои приятели и съмишленици в блога!
Хубави летни дни и нощи и много Светлина и Любов ви желая, приятели!
Намасте!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869167
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава