Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 09:00 - матрицата за ангели
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 2911 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Матрицата за Ангели

Написано от Маг Селена
Петък, 07 Октомври 2011 12:07


Здравейте, приятели!
Предлагам на вниманието ви поредното съобщение от цикъла „Крайон от Русия”. Нарича се „Матрица за ангели” (за роботизираните същности и сенчестите правителства на планетата). Освен това, Възнесеният учител Кут Хуми ни предлага да изиграем една игра. Но това не е развлечение, а медитацията „Игра на маски” – практическата работа по темата. Семейството на Светлината кани да проведат медитацията тези, при които тя ще намери Духовен отклик.
С любов, Сергей Канашевски – съавтор на Духовните съобщения от цикъла „Крайон от Русия”

image

Здравейте, скъпи мои. Аз Съм Крайон от Магнетичната Служба.

Представете си, че в тинята от Реката на Времето е скрита великолепна мозайка и сега ние извличаме фрагментите й, освобождаваме я от пясъка и калта, и я очистваме с рекламираните по телевизията ви, модерни препарати (усмивка на Крайон). Ние отново сглобяваме частите на този прекрасен шедьовър, прекрасно произведение на изкуството – историята на човечеството.

Сега с партньора ми сме в добро настроение, защото и двамата обичаме да говорим за истинската човешка история, която не съвпада с историята от учебниците ви, както предполагам сте разбрали вече. Този цикъл от съобщения започнахме с малка информация за роботизираните същности (Обръщение от 10.06.2010). Да, приятели, общуването и взаимодействието на хората с роботизираните същности е неотделима част от планетарната история. Интересува ли ви тази тема? Чувам положителният отговор на всички Сътрудници на Светлината. Да започваме.

Произходът на роботизираните същности ни отвежда в долемурийската епоха. Тогава на историческата сцена е имало участници от друга пиеса, играна не в последните 100 хиляди години, а преди това. Много преди това. Някога на Земята е била цивилизацията на самопрограмиращите се роботи, колкото и фантастично да звучи. Предполагам, че повечето сътрудници на Светлината, няма да се учудят на такава информация. А другите читатели и слушатели, нека просто се радват на поредната фантастична измислица на Крайон...

Та на Земята наистина е съществувала раса от високоразвити технологично и самопрограмиращи се роботи. Как са се появили на планетата? Разбира се, те са създадени от живи разумни същества, в случая – хора. Когато цивилизацията на хората е напуснала този свят, са останали роботите. Всъщност разумните същества не са отлетели със звездолети в другия край на галактиката, а просто колективно са преминали в друга реалност и са станали част от друго битие.

Това не е Възнесение, тъй като не става дума за духовно развитие или повишаване честотите на вибрациите за преход във Висшето Духовно измерение. Представителите на тази много техногенна цивилизация, насочени основно към развитието на научните и технически знания, решили да направят грандиозен експеримент. Приключили определени изследвания с осъзнаване съществуването на други светове (т.нар. паралелни), те започнали да ги изучават, сканирайки ги по особен начин със специално оборудване.

С умението да променят честотите на материята и фиксирайки ги с помощта на гравитационната, електромагнитната и други видове енергия (засега неизвестни на съвременните хора), тази цивилизация е решила да прескочи в паралелен свят, т.е. да преведат материалните частици на телата си на друга вълна! Това е подобно на прехода от един телевизионен канал на друг. Хоп, врътвате копчето и сте на друг канал. Но при това вие не сте зрителя от фотьойла пред телевизора. Вие сте герой на филма, станал участник в друг филм.

Шегувам се... Партньорът ми се опитва усилено да си спомни името на тази цивилизация. Струва му се, че знае нещо за нея, като че ли е чувал за представителите й. Е, време е да открия тайната и да кажа името на представителите на тази техногенна цивилизация, замислила такъв мащабен експеримент.

Роботи – така са се наричали сами (Крайон говори за това, че роботи са се наричали тогава живите представители на цивилизацията, за която разказва – забележка на С.К.).

Каква е същността – дълбокото етимологично значение на тази дума? Роботи произлиза може би от работа? Или пък от Раб (усмивка на Крайон). В думата Раб има нещо познато за езотериците – Ра – богът на Слънцето. Какво обаче да правим с оставащата буква Б? А някой да ви е казал, че тя е една? В звучните съгласни винаги има остатък от гласното звучене. Чуйте! Звучи като Бо. Досега във фонетиката ви сработва закона за откритата сричка, за който знаят лингвистите. Обаче третият съгласен звук наистина се е загубил в тази дума – Г или Х е изчезал.

Между другото в руския език той е и в двата варианта – звучен и беззвучен. И досега хората пишат Бог, а произнасят Бох (остарялата форма). Нали така, скъпи мои? Следователно Роботи – идва от Ра-Бог-Ти. Неочаквано ли е? И така да е, вече ще е трудно да не осъзнаете значението на тази дума – Ти-Бог, а името ти аА. Оказва се, че към сътвореният от човека механизъм се е прилепило такова величествено значение. Наистина човешкият език е велико и могъщо явление.

Не мислете, скъпи приятели (тук Крайон се обръща към рускоезичните – забележка на С.К.), че езикът ви е роден преди две или три хилядолетия. Вече съм казвал и ще повторя – той е на 800 000 години. Като цяло езиците, на които разговарят хората, са част от Планетарната Кристална Решетка. Те се пазят в информационното поле на планетата като другомерна енергийна субстанция. Съществата, населяващи Земята, използват тези езици, които отговарят на задачите и мислите им в дадената реалност.

Така наричаната от вас руска азбука под формата на матрица от 33 знака е разработена много по-рано – във вашето линейно време. Според нуждите от основата на езика се е извличала матрицата и тя е придобила реална речева плът. И това не се е случвало един или два пъти. Затова не трябва да се учудвате, че точно така се преплитат значенията на думите в цивилизацията, обитавала преди 800 хиляди години и съществуващата сега на Земята.

Вашите съвременни изследователи са намерили артефакти, свидетелстващи за съществуването на руския език преди повече от седем хиляди години. С времето, за тези находки ще е информирана широката аудитория и ще е трудно да се скрие този факт от обществеността. Това наистина е така. Същото може да се каже и за другите езици. Знаковите им основи съществуват в специални многомерни матрици като част от информационното поле на планетата. И всички те са много древни, ако се мери с мерките на днешното човечество.

И така, Роботите всъщност са тези, които са се наричали Ра-Богове. Точно така са се наричали, защото са били много далеко от истинските Богове (усмивка на Крайон). Просто научните технологии са достигнали до ниво, при което хората смятат, че за тях няма нищо невъзможно. Те са издигали лозунга – всичко е постижимо с помощта на науката. Ех, приятели, не преминава ли човечеството сходен етап. В ерата на т.нар. научно-техническа революция, изведнъж на хората им се струва, че могат да постигнат всичко с помощта на науката. Материално изобилие, безсмъртие, покоряване на околния свят... и като следствие, щастието.

Така са смятали и Ра-Боговете. Научили се да ползват като вечен двигател макро и микроенергията на Слънцето, постигнали научни върхове, представителите на тази цивилизация са решили, че скоро могат да получат всичко. Да, те са постигнали много. Светът им е бил изпълнен с материално изобилие. Нямали са военни конфликти, тъй като синтеза на вещите, материалните предмети им е давал безгранични възможности. Робототехниката е достигнала невиждани резултати. Биороботите са били не само верни помощници, работници, слуги – те са изпълнявали ролята и на приятели, компаньони. Появили са се идеалните биороботи-мъже и биороботи-жени.

Ра-Боговете са получили всичко, което са искали. И чак тогава са разбрали, че са истински нещастни. Животът им практически загубил смисълът си. Изобилието се е сбъднало, но смисъла в него вече не бил същия. Духовна деградация заплашвала Ра-Боговете. Зачестили масовите доброволни самоубийства.

Точно тогава назрял планът за глобалния експеримент. Ра-Боговете взели решение да се изолират от всички материални блага. Те открили чудесен паралелен свят, където е имало само първична природа. В този свят имало удивителни животни, птици, растели гори, текли реки, гърмели водопади, греело е ласкаво Слънчице. И най-важното – нямало е нито един изкуствено създаден предмет, нищо синтетично.

Решението за прехода в паралелния свят не само е било прието, но и благополучно реализирано. РА-БОГОВЕТЕ преминали от тази реалност в друга, съществуваща на друга честота материално-духовни вибрации. Интересно ли вие, какво се е случило с тях след това? Сигурно, но засега ще оставим това без внимание. Засега повече ни интересуват тези, които са изоставени от стопаните. Говоря за обичайно наричаните роботи – механизми, вкл. биомеханизми и други по-сложни форми, сътворени от човешката ръка.

И така – хората се преселили в паралелния свят, а всичко сътворено от тях с помощта на науката и техниката, са останали на произвола на съдбата. Ще повторя, че тези човешки същества не са се отличавали с високо ниво на духовно развитие, поради което им е било трудно да си представят, че са сложили на гърба си кармичен товар. Но така или иначе те са го нямали като понятие и никой от техния свят не е стигнал до истината в думите на знаменития летец с кралска кръв Антоан Сент-Екзюпери от книгата му „Малкият принц” – „Ние сме отговорни за тези, които сме опитомили”. Още повече сме отговорни за тези, които сме създали или сътворили.

Сигурно се чудите, как след евакуирането на хората не е настъпила техногенна катастрофа? Да, всичко е функционирало. Хората са се оттеглили, а роботите не просто са останали, но и са поели отговорността за управлението на процесите по обезпечаване на живота в населените места, пътищата, машините и всички видове комуникация.

Минавали години, цивилизацията на роботите не само не замряла, но и продължавала да се развива. Усъвършенствали се технологиите, въвеждали се нови съоръжения, системата на комуникация се променила. Как мислите – дали е можело това да продължава вечно? НЕ. Тези изкуствено създадени материални обекти от този четиримерен свят не притежават свойството вечност. И така се получавали пробиви в обществото на роботите.

Механизмите започнали да се развалят и да излизат от строя. Интелектът на роботите-управленци бил много висок, защото притежавали функцията самообучение и саморазвитие, т.е. способни за препрограмиране и самопрограмиране. Но за съжаление роботите започнали да се развалят, въпреки че периодично възстановявали работоспособността си и се обновявали. Времето променяло не само изкуствените творения, но и светът. Климатът станал друг, зачестили стихийните катаклизми – земетресения, наводнения, урагани, което докарало цивилизацията на роботите на границата на оцеляването.

Уточнявам, че под цивилизация на роботите нямам само предвид механизмите или биомеханизмите. Тя е имала високоразвита информационно-комуникативна система, основана на действието на полевите, финоматериални структури. Системата за съхраняване на информацията може да се сравни с изкуствено създадени Хроники на Акаша, а начините на предаване – с телепатията. Споменавам го, за да разберете, че става дума за много развита изкуствено създадена технологична цивилизация.

Случилото се тогава може да се охарактеризира така – материалните структури с времето са се разрушили, полевите (енерго-информационните) – продължили съществуването си дори, когато старите материци потънали. Населените места, механизмите, изобщо – изкуствено създадените обекти, са изчезнали. В това измерение планетата е приела нецивилизован вид. Но както разбирате – нищо не изчезва безследно. Така и цивилизацията на роботите е оставила следи във финоенергийното поле на планетата. Информационно-комуникативната система е продължава да съществува и функционира нормално. Ако в този свят се е появил някой, който може да се включи и да я активира, той би могъл да се възползва от знанията и уменията на Ра-боговете.

Работници на Светлината! Надявам се, вече разбирате, че нищо не се създава и изчезва просто така, или както казвате вие – напразно (усмивка на Крайон). Минало време и на Земята, точно в това измерения, са се появили тези, чиято роля не е маловажна за развитието на планетарния сценарий. Това е станало преди не повече от 5000 години. През 2845 г. преди началото на т.нар. ваша ера, на Земята за пореден път са пристигнали разумни същества, за които Крайон вече е разказвал – пришълци от планетата Нибиру – анунаките. Целта на поредната експедиция си оставала същата - добиване на злато.

От момента на последната им среща с хората са минали 13,5 хиляди години (по-точно 13447. предпоследната експедиция на анунаките е напуснала Земята през 16292 г. до н.е. – забележка на С.К.).

Предишният път анунаките срещнали съпротивата на постлемурийското общество, което вече усвоило военната техника. Пришълците са били готови с помощта на оръжията да отстояват правата си върху запечатаните шахти за добиване на злато, но не им се е наложило – сблъскали се със съвсем други хора, с прародителите на съвременната цивилизация – древните шумери. Те били много миролюбиви и трудолюбиви хора, които с желание обработвали земята, строили несложни (от гледна точка на анунаките) поселения със водопроводна система, не са имали технология за създаване на машини и механизми. Анунаките разбрали, че е лесно да се управляват такива хора. Обявили се за богове, дошли от небето, за висши, безсмъртни същества.

Отношенията между анунаките и хората е отразена в шумерските клинописи. Запазени са шумерски легенди и това е важна информация за съвременните изследователи. Но към днешната тема отношение имат не толкова пришълците от Нибиру, а техните роботи, които те донесли със себе си. Тези роботи били най-новите научно-технически постижения на анунаките – управлявали се чрез телепатия. Най-важното е, че подобни разумни биомеханизми са били аналогични на създадените преди 800 хил. години Ра-Боги.

Излъчванията от биомеханизмите на анунаките активирали информационно-комуникативната система на цивилизацията от роботите и последните започнали да командват роботите на анунаките. Пришълците от Нибиру леко се паникьосали от това, че роботите им престанали да ги слушат и да работят на златните мини. Наложило се да деактивират последното поколение роботи, но някои от тях изчезнали. На анунаките се наложило да активират останалите от предишната експедиция роботи, които били консервирани в шахтите и освен това да привлекат и хора в добива на злато. На хората обещали безсмъртие, ако изпълняват тази задача.

И владетелите били дарени с необикновени машини и механизми. Тази експедиция на анунаките била дълга, но в края на краищата те натоварили звездолетите със злато и се оправили към планетата си. В тази история важното за нас е това, че тяхната визита е активирала информационно-комуникативната система, под чието разпореждане попаднали изгубените роботи. Тази глобална разумна система не просто се е съживила, а е започнала да планира създаването на свят, в който биха могли да реализират знанията и уменията си.

image

Разумът без душа се съживил и не искал повече да умира. Известно време след възникването на цивилизацията на Шумер, в северна Африка, възникнало огнището на още една цивилизация, наричана от вас древноегипетска. В партньора ми винаги възниква чувството на протест срещу такова име - нещо не му харесва думата „древни” (усмивка на Крайон). И той е прав, защото всичко е относително. Работата е, че преди 27,5 хил. години на територията на съвременен Сибир е възникнало обособено лемурийско население, което се е наричало Египетос.

За известно време то е било средоточие на духовността на лемурийците, център за метафизични знания, място за лечение и поклонение. Основателят на този древен Египет е великият мъдрец, за когото сме говорили и преди, с ламурийското име Амон-Ра-Кхат-Воук-Хоми-Сатия-Сингхи, съкратено АМОН-РА. И вашият древен Египет е клон от този наистина древен, лемурийски Египет. Освен това колонията Айгаптус (Египет) е съществувала в Северна Африка по времето на атлантите. По-късно по времето на Хиперборея, на това място е имало царство с подобно название.

Да се върнем към нашата история – преди 4189 години (през 2187 г.до н.е.) в древен Египет тайно е започнала да действа особена каста жреци, наречени "черни". Властта е разследвала дейността им, но търсенията й рядко били успешни. Черните жреци умело скривали следите си под маската на достопочтени жители. Но всъщност били чернокнижници и се покланяли на подземния бог СЕТ, като провеждали обредите си на тайни места. Чрез тези обреди те призовавали тъмните астрални сили и били готови да предоставят телата си на същностите от низшите астрални светове, за да се вселят в тях.

И тук, внимание, скъпи Сътрудници на Светлината, според вас кой изпълнява черната работа (от ваша гледна точка) в Духовния свят? Крайон отговаря – доброволците при това добре подготвените, за да се справят с поръчението. Сега ще се учудите като разберете, че в ролите на черните жреци са влизали Възнесени Учители. Да, тази добре подготвена група от Сътрудници на Светлината, се справила отлично със задачата си – да поканят и насочат в този свят енергията на подземния астрален свят чрез техните същности.

Читатели и слушатели на тази наша информация, вие, които не отнасяте своето Аз към Сътрудниците на Светлината. Не бързайте да наричате Крайон съавтор на съобщения от злите служители, хулещи светиите. Моля прочетете целия сценарий докрай, защото станалите за вас привични истини, на практика не са такива.

Естествено, възниква въпросът, защо е нужно прехвърляне на същности от астралните, подземни светове? Всички ние сме едно цяло. Кой е простил на Тъмнината и е благодарил за всичко – който го е направил е с велико Сърце. Който още не е простил, то рано или късно сърцето му ще подскаже пътя към Прошката и Разбирането.

Опитните метафизици знаят, че представителите на Тъмната страна са пълноправни участници във Великия Експеримент. Има такива, които ги ускоряват, други го забавят, но няма такива, които само дават уроци. Всички ние ги даваме и ги получаваме. При това често сменяме ролите си в процеса на Великото Слизане в материята и Великия Възход по Спиралата на Светлината. Низшите слоеве материя, астралният свят, където са демоничните същности, това не е ада, а свят с голяма плътност на материята, сравнено с вашия.

Да се завърнат оттам, на Децата на Твореца им е още по-тежко, отколкото на вас хората. На вас, скъпи мои, се дава помощ за Възнесението, а такава се дава и на по-плътните светове, поради което техния преход от астралните към плътните и висши светове е един вид Възнесение. В подземните астрални светове има демони, готови да станат хора и за такива същности се оказва специална помощ при работата по Възнесението. Тук сътрудниците на светлината могат да оценят тънката граница, в която черното преминава в бяло и обратно.

Кастата на т.нар. черни жреци от Древен Египет – това са Възнесени Учители, подготвили основата за бъдещото възнесение на демоните, трансформирането им в хора и последващото им духовно развитие. Внимание – моля да не причислявате към Възнесените Учители всички съвременни служители на Тъмнината. Повечето от склонните да се кланят на Тъмнината са получили опит от въплъщенията в по-плътните светове. Техният избор е бил на страната на злото и това е повторението, за да усвоят урока си, тъй като не могат да се разделят с миналото си.

Но, приятели, този сценарий има още тънкости. Прякото завръщане от тримерния свят към вашия четиримерен е невъзможно, т.е. демоничната същност не може да проникне в света на хората въпреки изказванията на някои религиозни деятели или автори от фантастични произведения. Демоните могат да насочват тъмната си енергия към вашия свят – да подтикват хората към зло и страдания, за да се хранят с енергията от личните и колективни негативни емоции.

продължава..
   



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14878398
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава