Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2017 08:17 - астрологична карта на българия
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 6518 Коментари: 5 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
продължение
 
Постепенно все повече хора ще узряват за тази идея и ще се подготвят все по-добре за нейното изпълнение. И когато назрее една критична маса от просветени българи, мисията на страната ни ще бъде изпълнена – ще се създаде нов, народностен тип държавно самоуправление, основано на научни, астрологически принципи, където между волята на хората и волята на Бога няма да има разногласия, а водещият принцип ще бъде Любовта. Любовта ще бъде приложена в държавното управление!

- Вашата книга „България: Астрологична прогноза за ХХI век" проследява връзката на движението на Юпитер и Сатурн с нашата страна. Защо точно тези две планети са важни за нас и как ще повлияят на бъдещето ни?
- Юпитер управлява морално-ценностната система на етноса, а Сатурн предопределя структурите на държавното му управление. Затова тези два колоса на Слънчевата система са най-важните - едната планета описва вътрешните идеали, стремежи и въжделения, а другата – държавните структури, които придават външна форма на всички тези вътрешни процеси. И уникалното в световен мащаб е това, че прогресните позиции и на двете планети са статични в наше време. Има криза и в двете сфери, а в следващите 10-15 години ще стане преобръщане в посоката на движение и на двете планети. Тоест става въпрос за тотално преразглеждане и поемане по нов път на развитие както в сферата на ценностите ни, така и на държавното управление и устройство. В нито една друга страна досега не се е забелязвал подобен едновременен поврат.

- Два пъти България е изчезвала като държава при статичен Сатурн. Грози ли ни такава опасност и сега, когато планетата е отново статична?
- Ами това реално вече почти се е случило. Сатурн е статичен от 2005 г. и ще е такъв до 2020 г. В началото на периода България влезе в НАТО, а малко по-късно - в Европейския съюз. Какво се случи междувременно? Съсипана беше икономиката на страната, разбита беше енергетиката, хиляди предприятия и заводи бяха затворени, крупни комбинати като „Кремиковци", кораборемонтни заводи, затворени бяха атомните блокове в „Козлодуй", изчезнаха националните авиолинии, националният киноцентър. За армията да не говорим. За железопътната компания също. Сега страната ни е принуждавана да взема многомилиардни заеми от Европа и да ги изплаща с лихвите. Тоест именно в периода на статичен Сатурн бяха отрязани почти всички стълбове, на които се крепи една държава – енергетика, машиностроене, армия, транспорт. Когато всичко това го няма, държавата реално престава да функционира. Или е марионетен слуга на чужди господари. Така е било в миналото, така е и сега. Историята се повтаря по съдържание, но облечена в нова форма. Преди сме живели по законите на Византийската империя, после - на Османската, а сега сами си пренаписахме законите според така нареченото европейско законодателство. Каква е разликата? По същество няма такава.

Но това, което ме поразява, е, че много от хората са напълно слепи и не забелязват изобщо извършващите се процеси. Или ги забелязват, но не ги анализират правилно в светлината на повтарящите се астрологически цикли. Например те с гордост гледат как пред общини, съдилища и училища редом с българския флаг се развява и този на Европейския съюз. В някои случаи дори на НАТО. Но, питам се, дали с подобна гордост биха гледали, ако до българското се развяваше например и турското знаме? Или пък турски бойни знамена, които са аналог на натовските? Ако отговорът е отрицателен, защо тогава се чувстват толкова горди, че губят националната си идентичност за сметка на така наречените „европейски ценности", които са всъщност законите на Германия и Англия, преведени на български и записани в нормативната ни база едно към едно.
Хората се заблуждават от обстоятелството, че на политическата карта на света все още има едно петно, на което е написано „България", но всъщност, започвайки от началото на статичния Сатурн, държавните ни структури една по една биват превзети отвътре като с троянски кон. Затова вече няма значение коя политическа партия ще дойде на власт, понеже ги няма основните пилони, на които се крепи една държава – икономическа независимост, собствена енергетика, производство, армия. Вместо това – все по-нарастващи външни дългове, чужди банки, внос на евтини стоки от братските европейски страни, които убиват родното производство, невъзможност за водене на собствена политика, наложителното приемане на „европейски" закони, които са в сериозен ущърб на националните ни интереси и т.н., и т.н... Вече не е нужно вражеска конница да дойде да ни превземе. Това в наши дни, както виждате, може да бъде направено и дистанционно, и то така умело, че народът да не е наясно какво се случва.

- Юпитер ще се задвижи през 2018 г. Защо промените към добро ще се усетят едва към средата на века?
- Юпитер е навлязъл в статичност от октомври 2012 г. През 2018-а този процес ще достигне кулминация - практически пълна неподвижност, а планетата ще се раздвижи едва през 2023 г. През следващите десетилетия Юпитер ще започне да повтаря градусите, на които се е намирал от 1900 г. до 2018 г. в обратен ред. Първо ще следва обратен преход от около 25 години, след това ще се повторят около 40 години на някакъв обществен строй, който условно можем да наречем „социална държава" и вече към 2080 г. можем да усетим под нова форма това, което е била България в началото на века. Нататък следва второто българско възраждане.

- В книгата подробно сте описал редица събития от средновековната и възрожденската история. Твърдите например, че Априлското въстание е било възможно благодарение на разположението на Юпитер спрямо Телец. Така не омаловажават ли звездите ролята на самите участници? Не превръща ли астрологията хората в пионки?
- Както горе, така и долу това, което е било писано да стане, ще стане. За да не бъдат хората пионки, те трябва преди всичко да се развиват духовно, да се стараят да изучават космическите и земните процеси, и едва тогава може да им се даде някакъв ограничен достъп до управлението на собствените им съдбини. На хората много им се иска да вярват, че могат сами да управляват съдбата си, но повечето жестоко се заблуждават и животът ще им го покаже по възможно най-нагледен начин. Все едно да нямаш шофьорска книжка, но да искаш да сядаш зад волана и да си караш където и както си щеш. Рано или късно, ясно как ще се развият нещата. В най-добрия случай ще платиш глоба, а в най-лошия можеш да лишиш други хора от живот или да убиеш себе си. Така че хората сами омаловажават своето участие в историческите процеси, като проявяват немарливост, мързел или нежелание да се образоват и да израстват духовно. Обратното – колкото повече правят това, толкова им се дава възможност за самоуправление.

- Живеете извън България вече 15 г. И все пак има ли причина, стимул, който да мотивира младите да останат в родината ни въпреки тежките години?
- На всеки, който си мисли, че положението в България е много тежко, препоръчвам да си организира една екскурзия до Украйна, по възможност в източните региони. След като се върне в България, ще е убеден, че е попаднал в рая. Ако младите хора си мислят, че в момента, в който пресекат националната ни граница, изведнъж ще се разрешат всичките им проблеми, жестоко се заблуждават. Имиграцията е всъщност замяна на един с друг тип проблеми. Например, може да отпаднат трудностите с плащането на сметките за ток и парно, но възникват други – да научим езика, традициите и порядките в страната, в която отиваме; да се приспособим към тамошните условия, да се впишем в обстановката и да правим това, което се очаква от нас; да пречупим някои от националните си черти; да съумеем да съхраним полезните, български страни на характера си; да се научим да живеем в среда, логиката на която не разбираме...
Западните народи са по-богати материално, но много по-бедни духовно. Това се вижда от всички клипове и филми на западната цивилизация, където се възпява единствено материалното благополучие. Но животът не се гради само върху материални ценности. Всъщност те са може би не повече от 10% от всички житейски и човешки ценности. Отивайки на запад и придобивайки тези 10%, трябва да се откажем от останалите 90% - в това число влизат приятелството, близките взаимоотношения, родителите, децата, семейните ценности, връзката със земята, народопсихологията, с всички останали хора, с които влизаме в ежедневен контакт, българската кухня, киселото мляко, шопската салата, виното, избата, семейният дом, липите пред него, кучето, климатът, въздухът и всичко останало, от което сме произлезли, на което сме продукт и ни кара да се наричаме българи.
Така че за някои млади хора е по-целесъобразно временно да се откажат от част от материалните ценности, за да запазят много други, които не могат да бъдат купени с никакви пари. Още повече че, ако са достатъчно млади, те ще имат възможност да видят страната ни в по-добра светлина след приключване на статичните периоди на Юпитер и Сатурн.

- Кое гарантира точността във вашата методика на прогнозиране?
- Астрологичните изчисления в наши дни се правят от компютърни програми, които работят с изумителна точност и бързина. Всеки, който прочете моята книга „България – прогноза за XXI век", може сам да се разходи с мен из вековете и да проследи какво се е случило в страната ни във всеки предишен статичен период на Юпитер и Сатурн. После, на базата на тази повторяемост, може сам да си направи заключението дали и при сегашната статичност няма да се повторят по съдържание същият тип процеси...

Публикувано в брой 12/2014 г.

копие от:
www.spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/4334-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5.html



Гласувай:
10



1. redabyss - Авторът е пълен изтрещелник. Пък ти ...
19.05.2017 17:41
Авторът е пълен изтрещелник.Пък ти охотно публикуваш глупостите му и висиш идиотски на първа с такава простотия.
цитирай
2. katan - Много хубаво описано.
19.05.2017 17:49
Видях преживени етапи, през които сме минали, и на които сме съвременници.
Видях минало, надникнах и в бъдещето,в което ще живеят внуците ни. Прозрях доста неща, но не съм прочела първата част.
Най-много ми хареса това: " ... ще се създаде нов, народностен тип държавно самоуправление, основано на научни, астрологически принципи, където между волята на хората и волята на Бога няма да има разногласия, а водещият принцип ще бъде Любовта. Любовта ще бъде приложена в държавното управление!"
С волята на Бога и с Любовта да бъде!
цитирай
3. batogo - !!!:)))
19.05.2017 18:15
Интересно защо са пропуснати от автора най-вредните за България и народа и времена на съветската окупация, съветизацията, национализацията, отнемането на основния поминък на народа ни - земята, превръщането на страната в концлагер от съветски тип и отнемането на основните човешки права на българските граждани да пътуват по света, да творят и да се развиват според своя избор?!?!?!
Колкото и неприянто да му е на автора на горния текст, единственото добро за България от съветския преврат насам е нейното приемане в Обединена Европа и членството и в защитния блок НАТО! Ако не беше се случило това, все още щяхме да сме руска губерния с народ от крепостни селяни, третирани като добитък! :)))
В тази благородна, хуманна и обединена от духовността среда на Обединена Европа, България действително ще изживее връзката с Божията Любов и своята радост от Свободата и творчеството.
цитирай
4. bojo12345 - Нека прочетеното да се сбъдва, пък кой каквото мисли - това и му се случва!
19.05.2017 18:34
Беше ми интересно да прочета за причините, довели страната ни и народа до това състояние. Но светлината в края на тунела ще се види скоро.
Благодаря за информацията,Бвен!
цитирай
5. legna - Не знам обаче .......
20.05.2017 09:42
какви са тези вопли на batogo може би му е кеф .След няколко години да се развява Турски флагове в училищата и да живее в трето дивизионна страна с затихващи функции,където богатите си правят каквото си искат без морал,задръжки и достатъчно чувство на отговорност.Там където утрешният ден е под въпрос стресът и напрежението са норма на поведение,так където човек застава срещу човека ,не идиномислие за националният интерес упадък на моралните ценности и любовта у човека.Там където мутри управляват и лъжат всеки ден колко сме добре от другите и то ако бяхме нямаше да сме на първо място по смъртност в света.Нека да припомня че в Авганистан или Украйна няма толкова много смъртни случаи както е и у нас по доклад на ЦРУ.За този страна говорим където без законието вилнее с пълна сила.А и може ли някои да ми отговори какви са тези ценности на Европа след като само за финанси си говорим по медите.На какво учат днешните ни деца как да се друсат и да се бият в час това ли това ли мечтаната Европа Блудницата на всички народи ,това ли е и онзи Антихрист от Библията с целият си гняв върху народа с един злоковен начин на неговото елиминирване .И само да вметна не е нужно да те заплашват пряко нужно е само да не ти плащат да те оставят на ръба на финансовите ти възможности за да видиш истината в очите че това е система на лъжата и двуличието във всичките му форми.Г-н batogo моля прочетете в Библията Матей 24 глава ГЛАВА 3. Св. апостол Тимотей,Даниил 12 глава http://www.pravoslavieto/2/osnovi/faith_ekless.htm и др.Еи хора не дремете а четете там където нужно само чрез истинската Божия любов човек може да види истината а не като дреме.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867397
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава