Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2012 08:00 - групова карма 2
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 2347 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ

Вашата сила е била словото, можели сте да омагьосвате другите както с речта си, така и с всичко, написано от вас. Вашият интелект и култура са били вашият път към щастието и самоусъвършенстването. Привличало ви е всичко ново, непознато и загадъчно. Имали сте и научни интереси, както и постижения в областта на философията и литературата. Живели сте в Древен Египет, в обкръжението на младия фараон Ехнатон, във времената, когато са правени опити да се наложи новата, монотеистична религия.

Когато сте били в женско тяло, винаги сте намирали начин да реализирате копнежите на душата и силата си чрез словото.

Работили сте като писари, в библиотеките за свитъците, в които се съхранявало древното познание и мъдрост, в алхимичните лаборатории или в обкръжението на мистици, духовни водачи или новатори в науката. Често сте записвали техните прозрения, а това понякога ви е проворикало да дадете изказ и на своите опитности, знания и мъдрост. Имали сте и опитности като алхимик, търсили сте Философския камък, за да превръщате всеки метал в злато. Трудно сте приемали промените, защото сте предпочитали да живеете в своя мисловен свят, без да се намесвате в събитията. По-късно сте имали прераждания във Франция, били сте приближени на кралския двор. Имали сте и живот в Саксония. В началото на XX век сте проявя¬вали интерес към живописта, рисували сте и стенописи, живели сте сред интелектуалците и бохемите на Европа в различни държави.

Какво носите от миналото си: Интерес към религията, търсите доказателства за вярата си. Стремеж към различни посвещения. Умеете да помагате на хората и да ги напътствате. Отличавате се с интелект, широка обща култура, аналитична мисъл, свободолюбив и творчески дух. Сръчни сте и имате разностранни таланти. Понякога може да сте доста хаотични и не сте привърженик на реда и дисциплината. Държите на своята свобода и независимост.
Вашият урок сега: Да предизвиквате другите да изявят себе си, да им дадете работещ модел, да умеете да убеждавате, без да налагате идеи и схеми.

Кармични болести: Проблемно зрение, главоболие, депресивни състояния, меланхолия, апатия, чув¬ство за безнадеждност, лошо храносмилане, сърдечносъдови проблеми, вариращо кръвно налягане, затлъстяване.

Пол: Душата ви избира подходящата обвивка, за да се чувства удобно и да използва предимствата й в реализацията на своята групова програма. Не пренеб¬регвайте копнежите на сърцето и знаците на сънищата и житейските обстоятелства.


ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ, ФЕРМЕР
Винаги сте били дете на природата, обожавали сте красотата на пейзажите и сте предпочитали да сте близо до земята. Привличало ви е съвършенството на растенията и животните, търсили сте да разгадаете механизмите, които движат природния ритъм. Когато сте били жена, сте успявали да бъдете опора на семейството и обединителен център на рода.

През XV век сте живели във Франция, имали сте спокоен, идиличен живот. Били сте доволни от простите неща, които сте вършили, защото сте живеели в хармония с природата и със себе си. Били сте доста сръчни и сте могли да вършите много неща, което ви е позволявало да живеете добре, без лишения, от труда и произведеното от вас и близките ви. Запазвали сте до дълбока старост своята жизненост и енер-гичност, защото сте продължавали да работите и да сте близо до природата. Познавали сте силата на първоелементите и много от тайните на природния кръговрат.

В друг живот сте живели в Гърция, отново сте изкарвали прехраната си от земеделие. Имали сте дарбата да одухотворявате дървото и сте били прочути резбари и майстори на мебели. Винаги сте се грижили за благополучието на семейството и, често сте се нагърбвали с ролята на глава на семейството, като сте пренебрегвали личните си интереси и нужди.

Имате и живот, в който сте загинали на фронта по време на Първата световна война.

Какво носите от миналото си: Любов към природата, преклонение пред земята и нейните дарове. Във вас може да е стаен страхът да не останете без работа или да не обеднеете, защото сте преживявали често това в доста прераждания. Затова понякога сте твърде пестеливи и дори дребнави, когато става дума за харчене на пари или забавления. Работливи сте и преследвате целта си. Много сте отговорни към поетите обещания.

Вашият урок сега: Да възвърнете загубената хармония с природата и нейните стихии, да водите здравословен начин на живот, за да преоткриете себе си и силата, която носите. Общуването с природата ще извади на преден план вашия творчески потенциал и възможности да печелите от способностите си. Тряб¬ва да се научите да преодолявате страховете си и да се отърсвате от стреса.

Кармични болести: Ревматизъм, артрит, дископатия, болки в ставите, преумора, проблеми със съня и храносмилането.

Пол: Проявата на Ин и Ян под формата на тяло с обособени полови белези не е случаен избор, затова насочете силите си там, където ви влече сърцето и душата, независимо какво ви диктува разумът. Връзката с природата ще ви помогне да върнете равновесието и да видите нещата от нова гледна точка.

                                                     продължава:))  



Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - да... интересно ми беше да прочета...
05.09.2012 09:04
имам близки хора от тези кармични групи...
много истини открих тук...
благодаря ти....
цитирай
2. bven - На 1: Мариники, освен индивидуални, ние имаме и много общи черти:))
05.09.2012 12:21
Аз също откривам много съответствия.
Благодаря ти за коментара.
Благодарност и любов!
цитирай
3. tili - Ох, има да
05.09.2012 14:16
почакааам:)
Свтели дни!
цитирай
4. bven - На 3: Тили-Лили, нали знаем и се научихме да можем да чакаме?:)))
05.09.2012 14:23
Хубави есенни дни!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867451
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава