Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 09:09 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 1055 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Въпрос 9 - Ако, "Lyricus се изравнява с Централната раса, или WingMakers и голямото болшинство от неговите членове са от Централната Раса, наистина ли те произлизат от обхвата на тази слънчева система и, ако е така, какво е схемата и земното кълбо? Ако е извън системата, дали ние говорим за региона на Плеядите? (Ученията наистина имат силен Лъч 3, трети аспект за тях) Ако това е така, в такъв случай дали Централната Раса има някакво отношение към Централното Духовно Слънце?
Отговор 9 - Lyricus е водещо обучаващо братство, организирано около седем категории на знанието - всеки компонент на процеса, който позволява видът да позиционира своята върхова технология и знание в преследване на неопровержимото научно откриване на човешката душа (известно като Великия Портал). Това откриване, за разлика от повечето лични, интроспективни процеси на индивида, е проектирано за вида като цяло и следователно, съдържа много по-значително усилие и съгласуване.
В обслужването на тази цел е, че Централното Духовно Слънце наистина е изравнено и служи като усилваща система за целите на Lyricus. Първичното отношение между Lyricus и Централното Духовно Слънце е сравнимо с яхта и нейното отношение към вятъра. След като Lyricus е далечна мисия, Централното Слънце действа като възбуждаща сила с цел дистрибуцията на ученията на Lyricus - не толкова като създатели на съдържание и принципи, а по-скоро като готовност или подготвителен фактор в целевите видове за ученията на Lyricus.
Докато Lyricus е изравнен интелектуално към Йерархията и нейните цели и задачи, те също така носят отделно учение чрез кодиран звук и светлина, от което е част WingMakers.

Въпрос 10 - Как гледа Йерархията на настоящата пост-Иракска ситуация от гледна точка на "запечатване на вратата, където злото обитава"? Възстановило ли е Тъмното Братство силата, която имаше преди Втората световна война, когато то работеше през нациите на оста? В този момент ситуацията от гледна точка на политическото равновесие между Белите и Черните Ложи разглежда ли се като несигурно? Т.е. кой понастоящем взема връх?
Отговор 10 - Тъмната Ложа продължава да консумира и проектира сила в рамките на физическите и емоционални планове на Земята Тера, независимо от външните събития на война. С други думи, войните и политическото вълнение не са барометри на Тъмната Ложа. По-скоро, знаците на Тъмната ложа се намират в етиката на възрастните и децата и как, на колективна основа, тези ситуационни етики пре-насочват глобалната култура далеч от божествената воля-към-добро. Докато се открие Навигатора на Целостността (компонент на човешката душа) и неговите практически приложения се използват от критична Маса хора, Тъмната ложа ще доминира над тази физическа област.
Тяхното доминиране се упълномощава от човешкия вид, на който липсва идентификация със силата на обединяване, която Навигатора на Целостността закотвя в рамките на по-високия ум. Това чувство на отделяне от братството на душите е индивидуалното оръжие експлоатирано от Тъмната ложа да наема, съхранява и мотивира своите последователи.

Въпрос 11 - Ционистите бяха инструмент на Тъмното Братство преди и след ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА: ""Запечатването" на тази врата не бе осъществено успешно и това е частта от мъдрост да се открие това навреме. Тези Сили на Злото работят през триъгълник на зло, една точка на който трябва да се търси в Движението на Ционистите в Съединените щати, друга в централна Европа, а трета в Палестина. Палестина не е вече Свещена Земя и би трябвало да не бъде разглеждана така”.[1] Този триъгълник активиран ли е все още през "Neocons" в Американската администрация? Ако е така, колко опасен е техния график при условията на Средния изток доминиран от Америка в Израел?
Отговор 11 - Вашият въпрос има положени предположения, които не са изцяло точни и следователно, ако Аз отговоря на него направо, моя отговор би могъл, по необходимост, да бъде тъп.
Позволете ми само да кажа, че Палестина и Израел са маловажни елементи във величествената схема на Тъмната ложа. Те са както инструменти за погрешно насочване в ръцете на вълшебник. Където имате концентрация на управление на земните жизнени ресурси (т.е., петрол, природен газ, вода, хранителни стоки, злато, диаманти и т.н.) там ще намерите да работи Тъмната ложа. Използвайки тази верига на разсъждение, нито Израел, нито Палестина притежават тези жизнени ресурси.
Тези ресурси са кръв на живота на Тъмната ложа, а също така базата мощност на която те се издигат до забележителност и упражняват тяхната лакомия. По този начин е било през стотици и стотици поколения. Това е толкова вярно за Земята Тера, колкото то е за всяка живото-носеща планета с душевна носеща ДНК във времето преди-Великия Портал.
Жизнеността на Планетата и ценните ресурси привличат онези които се идентифицират с власт вместо братство; експлоатация вместо сътрудничество. Това е самата основа на Тъмната ложа.

Въпрос 12 – Теорията за конспирацията правилна ли е, че атаката на Световния търговски център (WTC) на 11.9 беше проектира от правителството на САЩ и /или Израелските тайни служби? Каква беше степента на съучастие в действието от Осама Бин Ладен? Ученици ли са Осама Бин Ладен или Джордж Буш и ако е така, какъв е техния еволюционен статус? 1-2 степен? (1.3,1.5 и т.н.)
Отговор 12 – Никой не проектира трагедиите 11.9, освен онези, които го проведоха Тъмната ложа не го организира. Това е естествено, органично събитие, възникващо от разединените, лишените от права населения на света, като те се стремят да отвърнат на удара с удар на това, което считат културен геноцид.
Културният геноцид (Аз правя разлика между расов геноцид) е един от по-тънките начини да се измества управлението на местните ресурсите в Средния изток. Някой би могъл да спори, че тъмната ложа или правителството на САЩ са знаели, че нещо като 11.9 би могло да се случи, но те не предписаха метода на разрушение, нито те го позволиха специално. По-скоро, те проектират тяхната власт и културна автокрация асоциирана с нея, знаейки, че реакцията е неизбежна.
На всяка неконтролируема власт, има съпротивително движение. Това е закон на вселената и Тъмната ложа е много добре наясно за него. Обаче, съпротивителното движение може да се манипулира да призове страх и това е този страх, който по-нататък деградира ситуационната етика, отваряйки вратата към инволюция.
Относно нивата на ученичество или еволюционен статус, това е много личен въпрос и никога не се разкрива от учители от Lyricus. Освен това, всяко прекалено наблягане върху статуса на посвещенията, особено нямащо отношение към вашия собствен, неправилно насочва енергия.

Въпрос 13 - Колко непосредствено е отношението на йерархията по решаването на израелско/палестинската криза? Има ли предвид Ману да бъдат взети драстични мерки, ако ситуацията не се разреши скоро?
Отговор 13 - Решението на кризата в Средния изток е съвсем взаимосвързано. Израелско/ Палестинския конфликт се разпалва от буквално-неизчерпаемото снабдяване на взаимното негодувание и това всичко върви към проблема за културен геноцид и промяна на управлението на жизнени ресурси.
Когато местните Американци претърпяха този процес те първоначално имаха съпротивителни движения, но накрая отстъпиха пред безкрайната сила на бялото експанзионистко движение. При този конфликт това няма да бъде случая. Той ще продължи много десетилетия в цикли на примирия и възобновяване на враждата.
Ману от Петата раса не е свързан с неща от този вид. Ако той беше, не би подготвял за следващия еволюционен стандарт на носещия ДНК на душата. Това е жизнена задача, която консумира Ману понастоящем.

Въпрос 14 - Какъв е напредъкът на екстернализацията на Йерархията? Кой и какви Майстори работят "сред Човечеството" в тази позиция?
Отговор 14 - Визията на Йерархията, както се предава от Алиса Бейли, бе непълно, като то не включва Lyricus и Племето на Светлината, което обкръжава Голямото Централно Слънце (да спомена две изключения). Това бе преднамерено недоглеждане проектирано да опрости и локализира мисията на Йерархията.
По срокове за екстернализация на Йерархията, това се различава от планета/вида. Има приблизително 30 трилиона потенциални живото-носещи планети в свръх вселена 7. Носещата ДНК на душата е раздадена на приблизително 0.0015% от тези планети или около 4.5 милиарда планети. Можете ли да си представите мащаба на такова предприятие? От тези, Йерархията е екстернализирана в много малък процент - по-малко от 1% или относно 40 милиона планети, включващи някакви 840,000 различни вида.
Както можете да видите, екстернализацията, от гледна точка на Йерархията, е процес, който обхваща много по-голям мащаб от Земята Тера. Всички земни представители от Бялата Ложа както това съответства на вашия въпрос, работят сред човечеството. Аз приемам, че това което действително имате предвид е кои известни майстори физически се въплъщават по това време.
Аз не съм свободен да разкрия този списък. Ще ви кажа, че има приблизително 165 майстора (6-то посвещение и по-високо) които са физически представени на Земята Тера и която работят като авангард на духовния корпус, най-вече чрез ашрамни активности. Има няколко майстори които са рискували извън относителната анонимност и защита на ашрама, но техния брой е по-малък от дузина и освен едно име, вие не бихте ги разпознали в литературата на Алис Бейли или други асоциирани с Бялата ложа.
Аватарът на Синтеза е инструктиран чрез Lyricus и, както вие знаете, работи в конюнкция и съгласуване с Христос. Аватарът на Синтеза е напълно включен в задачите на Lyricus, знаейки, че Великия Портал и връщането на Христовото Съзнание стимулира и прави трайно единното Човечество и Единното Световно съзнание.

Въпрос 15 - Завръщането на Христос беше първоначално заявено за около 2025. Дали тази дата е изтеглена малко напред и ако е така, каква е приблизителната синхронизация сега?
Отговор 15 - Синхронизацията за завръщането на Христос е свързана със синхронизацията на появяването на Невидимата Черква. Двете са неразделни. В речника на Lyricus, Невидимата Черква е появяването на Великия Портал и неговото превъзходство като платформата за обединяване на религии на заветите и базираните на вяра системи на вярване. Христовото Съзнание само подготвя Невидимата Черква да царува в рамките на човешкото сърце и по-висок ум и Христос оттогава ще възлезе, в действителност, на еволюционно служене.
Що се касае до вашия въпрос за синхронизацията, невъзможно е да се постави мярка за конкретното време на събитията, които включват комплексни човешки решения. Това е наистина, в края накраищата, човешко решение, а не едно наложено от Йерархията.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14899597
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава