Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2018 07:12 - Матрицата на планетарните открития
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 1482 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Науката и религията са две страни на единно познание. За науката фактите са важни, за религията - вярата. И двете са важни при разбирането на Вселената. Всички открития са получени чрез прозрение, когато не се изисква доказателство за автентичността на това, което се случва. Човек просто знае. Това е дълбокият духовен синтез като връзка с нашите собствени божествени структури - така се обединяват науката и религията.

Човечеството се развива от СЪЗНАНИЕ  и всеки е ДУХ в плътта. Ние се уплътнявахме, докато не осъзнавахме Духа. Но Той  помнил. Възможност за връщане винаги е имало, сега се случва във високоскоростен асансьор - Възнесение.

Докато учените виждат разделен свят, духовното ще бъде отделено от физическото, а съзнанието ще бъде описано само чрез химичните процеси в мозъка. Сега е време да обединим  знанието. В същото време става ясно, че всички ние сме Планетарното човечество. И всеки човек има фрактална прилика с Твореца. Последното откритие на физиците потвърждава това - доказва съществуването на Висш Разум, Бог или Създател. И в резултат на това се открива частица от Бога или  Хикс бозон.

Доказано е  (Хю Еверет, Принстън, САЩ, "Формулиране  на квантовата механика чрез понятието" съответстващо състояние "), че наблюдението на всеки външен обект има двупосочна комуникация, и резултатът зависи от обекта и наблюдателя. Разпространението на резултатите е болезнен въпрос в науката и зависи от съзнанието на изследователя, от желанието му да знае, от предразсъдъците, предубежденията, мислите.

През януари 2013 г. най-накрая беше доказано намаляването на диаметъра на водородния атом и увеличаване на еталонния килограм. Това означава, че на основно (клетъчно, ядрено) ниво на вселената, нещо, което изглеждаше непоклатимо, започна да се променя - затова се изисква преглед на цялата наука. Това не са празни думи, защото водородът е в основата на всичко. Това е още едно потвърждение на последната фаза на квантов преход, когато всичко се премества в нова и по-висока и хармонична октава на  божествено творение, което се характеризира с информираност или съзнателно поведение. Това важи и днес, както винаги.

Открива се  (Дейвид Бом Карл Прибрам), че материалният свят е проекция на дълбоко ниво на божествената вселена, и вселената е гигантска холограма (където една малка част от изображението носи информация за общия брой), в който всичко е взаимосвър зано и взаимозависимо. Човешкото съзнание започва да работи съзнателно като съ-творец при раждането на нова смислена действителност. И всичко започва с мозъка.

Говорейки за мозъка, говорим за себе си, за ума и съзнанието.

Но първо няколко думи за центрозомата. Загадката на центрозомата не е решена за 130 години изучаване. Това е точката в геометричния център на клетката.При делене  (митоза), центрозомата "анализира" хромозомите на полюсите на клетката. Пуска антена, получава сигнали от по-висшия План , за да коригира деленето, да следи всички процеси. Нарушаването на функциите води до аномалии в развитието на тялото.

Защо центрозомата е важна? Това е мозъкът на клетката - нейните генни шифри.

Центрозомата е тясно свързана с мозъчната кора. При лазерно облъчване центрозомата умира и заедно с нея всички соматични клетки умират (формиращи тялото). Самата тя обаче е жив лазер, а светлината на ДНК е нейната "ръчна работа". Работата в тандем с кръвта, задейства механизма на регенерация, възстановяване и подмладяване на клетките. Тези процеси започват спонтанно в много хора, всъщност на планетарен мащаб.

                                   Защо такава дълбочина?

Произходът на центрозомата  връща към античността. Тайната е свързана с предаването на наследствеността. Тя съхранява огнения (многомерния) генетичен потенциал на човека като планетарен вид.

 Луи Пастьор идентифицира фундаментално свойство на живата материя - изключително дясното въртене на  ДНК молекулите на нуклеиновите киселини, и изключително ляво - за протеините. Тъй като принципът се прилага навсякъде, той се счита за основен знак за живота. ДНК обръща спиралата на хистона (протеин с висока степен на еволюционен консерватизъм). Просто казано - всички структури на тялото са създадени  за оцеляване. И копиране на жизненоважна матрица с последващо самосглобяване на копия на "леви" форми под механизма на репликация.

И така, до 2000 г., ДНК  мълчи, запазвайки най-голямата тайна в тънките си полета - минимум 10 "спирали" или нива на съзнание. Днес генетичният механизъм е включен навсякъде в клетките, като  започва активен живот. Импулсът е даден от Слънцето, спектърът от жълт постепенно се премести към бял, по-горещ.

Така че хората започват да се събуждат към осъзнаването на единството с всички живи същества. Природата на човека днес е изцяло трансформирана, превръщайки се в излъчващ център на безусловна Любов. Това стана възможно, защото Материята на Земята е в точка от космоса, където предишната, обвързана с радиация енергия, напълно е хвърлила всички окови.

В планетен мащаб,съществува воал, който буквално затваря очите на човека от векове. Окото започва да функционира като микроскоп. Оптичният нерв става такъв, че очите започват да виждат други измерения. Но очите са и мозък!

От 2000 г. насам на планетата и в космоса и във всеки от нас вървят необратими промени в посока на еволюция. Всички хора неусетно започнаха да се движат в по-висши измерения; има глобално преструктуриране на органи от въглеродна база на силициево-органична. Най-малко 11 измервания се показват във всеки атом. Умът на природата и на клетките не е фикция.

Примерно за промените в пространството, в което живеем днес, както и за енергийните структури на човека и свързващата се единична област на съзнанието, бяха избрани следните открития:

11 август 1999 г. Харковски  учени записват времето на спирането на Земята. За половин секунда планетата умря, магнитното поле изчезна. В един миг - Планетата, всички, сме новородени с други параметри. Чрез центрозомата  започна да се излъчва програма за възраждане.

2. През 2001 г. на човечеството е хвърлено предизвикателство  - една несравнима конференция и сътрудничество между източните теолози и западните учени се състои. Синтезът на древното знание и наука е демонстриран за първи път.

3. На 29 декември 2004 г. е имало експлозия на неутронна звезда, забелязана  от всички наблюдатели на света. Под дъното на Индийския океан се образува напрегната пластина. Оста на ротацията на Земята се измества и като резултат - цунами .

4. На 17 октомври 2006 г. Земята влезе в галактичния ултравиолетов лъч с висока мощност. В 1015 г. съобщение по радиото, през следващите 2 минути във въздуха - пълна тишина. Върхът на лъча в 1710 г., изход в 0117. Клетките получиха мощен импулс за божествена еволюция.

5. Вече има точна вибрационна граница, която физически разделя хората. Те буквално спират да виждат и да се чувстват взаимно. Феномен на преминаване през друго лице.

6. Открива се връзка между магнитните параметри на човешкия генетичен апарат и магнитните параметри на Галактиката. Ядрото на Млечния път генерира и излъчва мощен светлинен код, което прави ДНК податлива за еволюция. Всички функции на тялото се основават и активират от резонансното тяло на светлината. Светлинното тяло (галактическата кодова банка) обгръща структурите на ДНК. Когато учените пренебрегнат догмите и мислят за факта, че човек буквално е изтъкан от Светлината - резултатът ги зашеметява.

7. Честотата на вибрациите на клетъчната мембрана е свързана с базовата честота на Земята ("Шуман") и с работата на алфа ритъма на мозъка. В продължение на дълго време тази честота беше непроменена - 7 Hz (праг на страха). От 1980 г. тя започва да се увеличава, до 2000 г. достига 11 Hz. Микробиолозите "алармират", защото клетъчните мембрани се разпадат при 13 Hz. Бариерата  13 Hz беше успешно преодоляна през 2005 година. При  14 Hz за всеки човек се открива честотен коридор на радост и съзнателно творчество.

8. Връзката между командите на мозъка и тяхното изпълнение чрез ДНК се осъществява от дълбочинна енергия, променяща  материята,  причинена от осъзнато намерение. Когато човек изразява намерение, ДНК освобождава магнитната енергия, която влиза в клетките за изпълнение. Клетките разпознават необходимите команди чрез резонанс.

9. Човешкото съзнание е много силно, всички намерения се метаболизират от физическото тяло. Намерението е стимулант за синтеза на рецепторите. Ако искате да пиете, той е психически синтезиран и клетъчната активност физически се проявява. Тялото е готово да поеме вода, преди да започнете да пиете вода.

10. ДНК действа като свръхпроводник на електрически ток, чиято площ на напречното сечение е равна на дължината на вълната на електрона. ДНК освобождава магнитната енергия при намерение, тя отива в клетките за изпълнение - така се осъществява материализацията или алхимията на съзнанието.

11. Мозъкът е холографски и многоизмерен. Съзнанието променя ДНК, пренаписва командите, ражда елементарни частици. Висшите състояния на съзнанието пречистват артериите. Дясното и лявото полукълбо на мозъка работят синхронно. Появява се силно резонансно поле на по-висока хармония.

12. Геномът "живее" на няколко "етажа". ДНК е фрактална (многомерна) глобула.

13. Времето за стареене се забавя от електромагнитния механизъм, присъщ на генетичната структура, включен в съзнателното намерение.

ДНК е свързана с планетарни, слънчеви и галактически магнитни полета. Всеки човек е един вид резонатор. Съзнанието резонира с ноосферата, получава необходимите знания. "Резониране" означава "отразяване". И ние всички започваме да "отразяваме" - да реализираме най- високия план на собствената ни божествена структура.

14. Думите и мислите засягат ДНК. Клетвена дума (и мисъл) причиняват мутагенен ефект, както при силна радиационна експлозия, която убива водата в клетките. Следователно  всички болести. Вълновите "уши" на ДНК незабавно улавят емоционалното оцветяване на гласа и в отговор те излъчват един фотон от светлината (помнете светлинното тяло). ДНК, като фар, предава емоциите  и има  разбиране в дълбочина.

15. ДНК кодът не е постоянен, гените променят позицията си в хромозомите в отговор на стреса. Но стресът не е важен, а съзнателната реакция; биографията става биология. И освен това, можете да пренаписвате миналото си в буквален смисъл.

16. "Генът на Бога " е отговорен за духовността, способността да се прощава. Той предпазва сърцето, което е свързано с интуитивното възприятие. От сърцето излиза едно поле под формата на тор  с диаметър 3,5 метра (тор на сърцето). Активността на гена събужда мозъка за синтетично мислене на целия мозък, към обединението на интелекта и интуицията. От 2000 г. насам хората са със Сърдечен център, излъчващ енергия, наречена Безусловна Любов.

17. Откритие на лекарите: това, което преди се смяташе за халюцинации или видения, е работа на съзнанието, а не отсъствие на кислород.

18. Човешката ДНК (Съзнание!) Променя поведението на фотоните,  състои се от светлина, звуци в ултразвуков диапазон, има свой собствен енергиен източник (стояща вълна с честота на вибрация).

19. Чувствата засягат ДНК и променят формата й.

20. Човек носи честотата на телепатията, тя действа като магнитен потенциал. Хората най-често използват телепатията несъзнателно.

21. Човекът е естествена сила, същността на космоса. Връзка между физичното тяло и финото е сребърната нишка на живота (Antahkarana); забравена и възобновена. Това не е енергия,  не аи  плазма; това е общата сила на едно измерение, излъчвано от океана на ума на вечната сила.

22. В еритроцитите (и клетките на водораслите) има протеинов пероксиредоксин, той живее 24 часа. По този начин ежедневното планетарно време "се запазва". От 2008 г. протеинът започва да "работи" след 18 часа. Различаваме се според личното време (20 часа, 8 часа, 16 часа). Има хора, чийто протеин работи според тяхното съзнание.

23. Мозъкът съхранява механизма на потискане на страха от смърт. Мозъкът познава бъдещето (среден мозък, черна материя, ивичесто тяло). Творческите хора имат различно мислене. Това е друга мозъчна работа. Древните форми на ориентация започнаха да се събуждат в многоизмерност.

24. Силата на мозъка е приемането на повече от 235 000 канала (честоти). Мозъкът приема вълните и ги превръща в изображения и звуци (като телевизори). Целостта на образа зависи от силата на съзнанието, способността спокойно да се възприема по друг начин. Възкресението е разкриване на мозъчните кодове. Ръцете и пръстите са най-мощните фокусни точки, които предават енергия през мозъчния канал, оттук е  поглаждането  с  ръце(енергийно самолечение). Звукът на човешкото тяло е 570 трилиона Херца. Цялата памет на водата е изтъкана от звукови честоти.

25. Тайната на човека е вътре в мозъка (мозъчен генератор). Гориво за мозъка са  думите и техните честоти. Когато достатъчен брой клетки са настроени на ново ниво, останалите преминават към това ново ниво с квантов скок. Трансмутацията започва с преориентиране на клетките на мозъка. Те разпознават сигнала не въз основа на минал опит, а "тук" и "сега", използвайки собствения си ум. Лимбичният мозък ("бий или бягай") се изключва. Хипоталамусът променя екипите. Включва се  съзнание (творческо), независимо от сексуалния инстинкт. Хипофизата произвежда хормони с нова структура.

26. Мозъкът се състои само от три дяла, всеки от които също се състои от три дяла и т.н. Има многоизмерност (за момента неработеща, но активирана от съзнателни хора, или които не спят). Кръвта съхранява тайната на "Рингс" - кристал на мозъчното съзнание, нейната база е додекаедър, който в много хора е затъмнен от груби мисли.

27. Фосфолипидните слоеве на миелиновата обвивка, изолаторът около аксона стават по-тънки. Но това не е просто аксон, което би предизвикало забавяне на реакциите и влошаване на координацията на движенията. Така че космическите потоци във фосфолипидното вещество раждат многоизмерни съединения, за да поддържат живота в новото човешко светлинно тяло .

28. "Тази светлина" е изчезнала. След смъртта се наблюдава отделяне на телата, след това ярка светкавица и човекът се отива в ново тяло. В огромното мнозинство от развъплътени  (несвързани) хора не се наблюдават  3, 9 и 40 дни.

29. Чрез стъпките ние получаваме   силата и музиката на Земята - Гая, ниските акорди  на могъщата  Аум. На короната, където се намира лотосът с 1000 венчелистчета (излъчване на мозъка), енергийните потоци на Земята и звездите се свързват. Обединяващи се, те влизат в сърцето, раждайки в пространството си ослепителна златна светкавица.

30. Най-интензивната форма на натоварена енергия има клетката. Всяка клетка е един вид мини-компютър. Всяка клетка представлява вселената на човека. Ние сме здрави, в съответствие  с добрите намерения. Но тя трябва да бъде в същността на ядрото- единица, която е мощен основен фокус. Всички сигнали на  тялото идват оттам. И проектирани, събиращи се в мозъка (в религията, ядрената същност се нарича "сърце").

31. Пропорционално на развитието си, ядрената единица събира честотите на много силни енергийни точки сама по себе си и ги предава на  мозъка за разпределение на задълженията. Тези потоци ни принуждават да намерим това, което се нарича "Божията сила" и дава на човека способността да влияе на по-ниските честоти положително или отрицателно.

32. Всяка материя има свой енергиен канал, свързан с неутрален потенциал (в религията се нарича "дух"), който не се нуждае от еволюция, това е нашата жизнена сила. Това е един постоянен канал; оригиналната енергия на всеки човек, принадлежаща само на него и свързана с съзнанието. Чрез този канал, клетъчната форма се влива в нейната енергия и става едно. И  човек, преуспял да намери  истинската си енергия, е безсмъртен от този момент нататък.

33. Класическата схема на чакрите се е променила, сега се основава на енергийния тор. Симптомите - движение на енергия от върха (усеща се  в дланта), това е божественият канал за комуникация на всеки човек с Твореца (Бог). Създава се ново човешко енергийно тяло - едно тяло на всевъзможното присъствие или тялото на мултивселената, директно монадично. Състои се от вещество от два вида - от същността на обкръжаващата го реалност и от собственото вещество на Монадата. Същността на заобикалящото вече започва да се проявява и да се определя от учените. По-специално, силицият замества  въглерода, светлинен елемент (светлинно тяло) - процес офизичивание на  монадата  и намаляване диаметъра на  водородния атом. Съответно се ражда едно съзнание, проявяващо в многоизмерност. Кристализиращо в условно плътно  тяло, същността на Монадата  се нарича Дух  или Кристалит.

Така се ражда нов човек, човек на мултивселената.

Общо взето, никакво протеино-нуклеиново тяло без потенциал за съзнателна клетъчна адаптация не може да издържи на съвременните огнени  потоци. Как се случва това?

Огнените  потоци са не само в пространството, те са изтъкани в мисълта, в най-свещената част. Във Вселената има слой информация, наречена "Акашови  свитъци". Има много нива, като рафтовете в библиотеката. Изборът на необходимия рафт се осъществява чрез енергиен метроном - квантувани диалози на субатомарно ниво. Клетките при  адаптацията умишлено използват тези "диалози", за да изберат ново оптимално състояние. И в кръвта се появява огнената молекула АгниОм. Тя се появява при съзнателно поведение, ако е стабилна. АгниОм се връща към по-високите проекции на Материята  Лусида.

В енергиен  план всички хора са естествени пирамиди със свои собствени магнитни полета. Тези полета се свиват от страх. Човек може да се самоубие. Втвърдяването или запушването на кръвоносните съдове възниква само по волята на човека и с неговото знание. Затварянето на локалните Fohat артерии (тънки връзки) води до "обезводняване" на тялото. "Вода" тук е течночервена огненобяла кръвна плазма. Така че вибрационната информация ("течна светлина на духа") се предава на тялото като основа на алхимията на личното възнесение.

Всеки има собствен канал за развитие - интуиция, Висш Аз. Всеки е светлината на Вселената. Интуицията и възприятието раждат вдъхновение. В това въображение е сетивната сила на ума. Кодовете на мозъка се свързват със специални вълни от центъра на галактиката и се привеждат в съответствие с най-висшия божествен план. Колкото повече мозъкът работи, толкова по-силна е енергията, която произвежда, укрепва клетките. В същото време Интелектът е водещият механизъм на всички умствени функции, Brain Dynamo. Защо е така?

Мозъкът е творение върху универсалната вибрация на кода на изкуството. Това е най-високият код. Хората носят в себе си времето като честота и телепатия. От 17 до 21 март 1996 г. в Бразилия, първият Планетарен конгрес на биосферните права, където Закона за Времето е открит "в красотата на природата е най-високо качество - това е научно и математическа функция  четири пъти" Т (Е) = Чл. Индивидуалната и колективната хармония е съвместно поле на резонанс. Ето защо днес има глобална синхронизация на човека с природата и откриване на творческо мислене.

Как се случва това?

Всички излъчваме електромагнитни вълни. Токовете на мозъка са идентични с токовете на полярната йоносфера. Аналог на стреса е магнитосферната буря. Това е цялата химия на мозъка (и кръв!). Химията на мисълта се основава на записите на съставящата матрична материя, на вибрационните диалози на Акаша и първите им производни. От 2005 г. насам, слънчевата радиация и нейните плазмени емисии променят целия живот на Земята. Старата Земя ще изчезне.

Четиримерният мозък се ражда с триизмерен, защото всичко е свързано с петизмерния (напълно електронно). Изкуството е как четириизмерното използва триизмерно тяло, което го привежда в хармония с петмерния. Затова всеки човек е космическо същество.

Интелектът на съвременния свят е функция на материалната еволюция. Това обаче е планетарно-космически феномен. Алхимията на съзнанието се състои в освобождаването от думи и обяснения. Съзнанието е същността, от която се състои Вселената. Вселената се основава на принципа на полярност, като вграден полярен магнетизъм. Вселената не може да бъде разбрана без Бог в средата на уравнението.

Разширението на съзнанието откри Космическата наука, основана на контрола на вълните на мисълта, умствените модели. Коренът на всяко замърсяване и болести се крие в разговорните умствени вълни. Затова всеки носи отговорност за чистотата на собствените си мисли.

Много бъркат ума с мозъка. Каква е разликата?

Мозъкът е Всеобщия архив, Божествената матрица, мястото на обработка на информацията. Тя е непроменена от началото на първото въплъщение (не е сиво вещество).

Ум = Мозък + силно естетични сетивни органи 

Така че има връзка с вселените. В същото време, Галактическият мозък оценява интегралната първичност и космическото съзнание. Това се записва като ноосфера. В човешката система тези две матрици (холистична първичност и космическо съзнание) съответстват на хармонично-генетичната програма като биотелепатичен комплекс.

Нека признаем, че съзнанието на съвременния планетарен човек буквално се разпада при мисълта за божественото съвършенство. Защо? Това означава края на обичайния свят за определен човек.

Въпреки това, слънчевите ракети неефективно преобразуват електроневромолекулната система (организъм) на най-фините нива. Това е космическа реалност. Ноосферата е призвана да трансформира космическата енергия в умствените структури на всички. Умът има относителни и абсолютни нива. Абсолютът се нарича перфектна хармония. Относително - виждаме определен процес. За да може да вижда в хармония, Природата (Бог, Творецът) разкрива медитативното състояние на ума на всеки човек в ежедневието и ежедневието.

Затова се научаваме да различаваме стойността на информацията. Спираме движението на мислите в кръг. Завършваме джунглата на "интелигентността" на триизмерния свят и миналото. Веднъж учените сравняват ДНК с еврейската и арабската азбука и четат - "Бог е вечен в тялото".

Защо? Защото ноосферното мислене не е материалистично. Планетата има ума "noos". Поради това преминаваме през мутация, водеща до космическо съзнание.

                    Защо всички тези неразбираеми думи?

Всяко познание, което е полезно за вас относно мозъка и ноосферата, ускорява и утежнява духовния скок в дълбините на съзнанието и в самосъзнанието. Всеобщата светлина е скрита във всяка клетка. Човекът като генератор на енергии и светлинни звуци QUANTONOMIO CITOBARIKO. "Quanto" - число, "cyto" - клетка, "barico" - налягане.

Суперсъзнанието е най-високата точка на органичната планетарна човешка еволюция. Научното разбиране за божествената цел преминава през хармонизацията на интелекта. Взаимодействието на ума и материята става чрез създаването на различни състояния на хармония. Интелектът на човека показва научни, математически и естетически принципи.

Какво е най-важно днес? Самоусъвършенстване.

по данни и превод от нета
Гласувай:
5
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 11819014
Постинги: 2478
Коментари: 12886
Гласове: 34988
Архив
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава