Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2021 08:22 - За масовото водно кръщение
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 848 Коментари: 4 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                                                             Публикувана от IikKa (Ирина Войнова)
                                                                             На 26.08.2011 г. и видяна 5773 пъти


Предстои масово водно Кръщение и раждане на Новото съзнание, което е единство между вода и прана: твърди Лияна Фероли

Преди доста години Друнвало Мелхиседек изнесе беседа на празника Уесак в планината Шаста, северна Калифорния, в която разказа за едно от най-удивителните неща, които е видял и които започват да се случват в този свят. И които не могат да ни оставят равнодушни и същите, каквито сме били. Но за да се подготвим за тази драстична промяна, повечето от духовните учители е трябвало да си заминат, да се отправят към друга Вселена, за да изпитат това, което ние скоро ще преживеем тук. Те си отивали, за да намерят проход в този нов свят за нов начин на съществуване. Свършвайки работата си, повечето от тях се завърнали през египетския прозорец, който е бил открит от 10 до 19 януари 1999 г. За 6 години група възнесени учители сваля много нови знания и идеи, които човечеството никога досега не е познавало и дори не си е представяло. Една от тях е свързана с Майката Земя, Новото съзнание и Свещената вода.

Чрез тези познания става ясно, че водата е нещо много повече от това, което знаем за нея. Почти цялата повърхност на уникалната ни планета е покрита с вода. И всички живи същества, и всички форми на живот, които я обитават, са произлезли от вода и се състоят от вода. Затова тя има за всички такава особена притегателна сила. Затова дори се усещат инстинктивно нейните местонахож-дения. Защото имаме неразривна връзка с нейната жива енергия, с нейната същност, която е по-жива, отколкото на нас ни е известно. Неслучайно Иисус започва своето пастирство с водно кръщение.

Но, според християнското разбиране, ние можем да бъдем кръстени един път и това ни изчиства от всички грехове, след което всеки работи самостоятелно за недопускането на нови грехове. Сега, обаче, това явление предстои в глобален план отново и то в едно масово кръщение. Но за да се обясни какво означава това, трябва да се обяснят петте Платонови тела - тетраедър, куб, октаедър, икосаедър, додекаедър. На всяко от тях съответства и определен елемент. На тетраедъра съответства огъня. На куба - земята. На октаедъра - въздуха. На икосаедъра - водата. И на додекаедъра - праната или ефира.

Икосаедърът и додектаедърът са свързани заедно, едното без другото не може. Те са това, което в математиката наричат двойствени един на друг. Но по времето на Атлантида Земята е загубила своята двойствена структура - икосаедъра. Затова Великото бяло братство през последните 13 000 години неуморно работи за възвръщане към осъзнаването на водата и праната като една цялост чрез мрежата на Христовото съзнание, намиращо се около Земята, за да може да се повдигнем на следващото ниво на съзнание, съставено от икосаедри и додектаедри, т.е., от вода и прана. Неслучайно и нашата ДНК, кодираща информацията, се състои само от икосаедри и додектаедри, което също е съвместяване на вода и прана.

Всичкото това говори, че във водата има нещо много особено, което ще промени целия свят, особено чрез водата от определен тип. В подкрепа на това говорят и многобройните изследвания с вода. В университета в щата Джорджия в началото на 90-те години на миналия век забелязали, че всяка болна или травмирана клетка на нашето тяло е обкръжена от така наречената неструктурирана вода. А също и че всяка здрава клетка винаги е обкръжена от структурирана вода. Единствената разлика между двете е в количеството електрони във външните им орбити. В неструктурираната вода отсъстват външни електрони. И това се нарича болест. А в с труктурираната има електрони и техните балончета са завършени и здрави. Структурирана е водата в реките и езерата, намиращи се в чистата природа. Но водата, която върви по жилищните тръбопро-води, е деструктурирана, защото се движи по концентрични кръгове и те отронват външните електрони. Такава вода, идваща под високо напрежение, води до заболявания. И след като се разбра, че пием течност, която ни убива, тогава много изследователи започнаха да търсят начини за бързо преструктуриране на водата.

Един от тях е Валтер Фон Гарднер - геният на водата, който знае за нея повече от всеки друг в света. Той изобретява стъклен съд с формата на яйце, който се поставя във вода, а в него има определени колоидни минерали, които я структурират, правят я и изключително жива. На Кирлиановата снимка на тази вода се забелязва топка бяла светлина, дори стъклото не се вижда, а има ярко сияние. Докато преди въздействието се наблюдава само лек блясък от бяла светлина.

Учените разбраха, че ако се положат магнити в шестоъгълна форма и пропуснат през нея вода, то тя мигновено се структурира. Дори правят подобни изследвания в съоръжения от типа на басейните и горещите вани, за да ги обезпаразитяват. Тази вода, възпроизведена на компютърния екран, дори не изглежда като вода, а като киселина. Прави се и опит водата да преминава през въртящи се модели и през 12 метала, разположени по определен начин, което незабавно я прави супер жива.
В Калифорния се подава жива вода в портокалова оранжерия, което увеличава урожая пет пъти. С много подобни опити хората се убеждават, че във водата има нещо, за което ние сме забравили, или сме направили нещо, което е изменило разбирането ни за нея.
През 1996 г. Боб Дарч и Слим Спелинг взели вода от дъждовните облаци, преди да завали, пропуснали я през молекулярен емисионен скенер, обработили данните с помощта на специална програма на компютъра, а след това препрограмирали тази микровълнова емисия в звук, който може да се чуе. Този звук се транслира посредством антени-спиралки, напречени хармонизатори, които въздействали кръгово на атмосферата в голям обсег. За една година те просто освободили енергията на дъждовните облаци и Денвър станал найчистият град от цялата история на съществуването си. Но когато преустановили опита си, замърсяването се възобновило.
Затова пък двамата учени заедно с Друнвало Мелхизедек започват нови изследвания в запуснатия екологично по това време Феникс, щата Аризона, като използват спиралките R-2, съединени по такъв начин, че да работят като антена и транслират всяка желана вълнова форма или вибрация. За много кратко време в града, в който се дишало много трудно, а някои квартали дори не се виждали, въздухът започнал да се прояснява и изчиства, отново можело да се диша, птиците и животните се завърнали. Над града се появили естествени облаци, въздухът станал чист, съдържанието на въглеводорода в центъра на града се снижило до единици и много пъти до нулата, нещо, което дотогава било напълно непознато.

По всичко случващо се изглежда, че няма да си отидем оттука, докато не изчистим мястото си на пребиваване. И че това е програмирано в нашето съзнание, което първо е довело до днешната деградация на Земята и пак то трябва да я възвърне към първоначалното й здраво състояние. Част от работата в тази посока е създаването на кластерната вода, която се появява преди 14 години. Погледната под микроскоп, изглежда като снежинки, формирани в малки шестоъгълници. Тя съществува в естествено състояние при всички младенци – в човека, издънките на дръвчетата, жребчетата..., но много скоро след това тя пропада и се превръща в структурирана вода, а вследствие на тоталното замърсяване, бързо преминава и в неструктурирана. Но създаването на кластерната вода е първата крачка напред към ускоряване проявлението на съзнанието, скрито вътре в човека.

Част от това проявление е и работата на една неголяма група от много стари майстори-суфи, занимаващи се с пеене на мантри в Турция. Чрез тях идва нещо, което било неизвестно на човечеството - водата, която никога не е била позната. Нарекли я вода за изцелението на света.

Опитите с нея доказват, че прибявянето й към замърсени водоеми за 3-4 дни ги прави абсолютно чисти, каквито са били преди 1000 години. Дори отлаганията изчезват. Никой не можел да повярва в това, но то се случило, можело да се види. Няколко години след това във Вашингтон се прави секретно изследване с участници от много високо ниво - военни, учени, лекари, химици. Внасят два контейнера със замърсена вода, от които се носела нечиста миризма. Господин Иан Дойук излива в двата контейнера по една чаена лъжичка от лечебната вода. В течение на два часа замърсяването отстъпило към дъното, а скоро след това на мястото на утайката имало само абсолютно чиста вода. След това Иан Дойук взел една златна рибка и я поставил в контейнера, където си плувала доволно цели три часа. Дори нещо повече, след пренасянето й в аквариума, тя пренесла прозрачната чистота и в него. После ентусиастите наляли чисто моторно масло в контейнерите, добавили няколко капки от лечебната вода и разбъркали течността. След няколко секунди моторното масло вече не съществувало, превърнало се в протеини и аминокиселини, които се явяват храна за рибката. Черният нефт, краен продукт на милиони години живот, като встъпил в контакт с тази вода, незабавно станал бял и се преврърнал в протеини и аминокиселини, т.е. в началните субстанции на живота.

Тази лековита течност се оказва свръх йонизирана вода и съдържа три допълни-телни електрона във външните орбити, това е в сичко. През последните две години учените - химици и физици - я изучават и държат информацията в тайна, не можейки да обяснят как се случва това. А всъщност, тази вода има съзнание, тя е жива и знае какво прави. Тя встъпва в една химическа реакция и прави нещо, после превключва на друга реакция и прави нещо друго със същите компоненти, така както това може да бъде направено само със съзнание. Ако се поставят в такава вода проводници, свързани с лампичка, то тя ще засвети, протича поток електрическа енергия, което изобщо не може да се случи в обикновена вода. И всичкото това дойде като дар за света от суфиските учители.

С такава йонизирана вода изчистват и изключително замърсения залив Измит, под Истанбул в Турция - най-мръсната вода на планетата, която преди изглеждала като нефт. Но тя не остава задълго в чисто състояние, защото в залива се вливат постоянно много големи канали с отпадъци.

Интересното за тази феноменална вода е, че за нея не е важно какво е замърсяващото съдържание. Без претенции към това, тя превръща всичко в кристално чиста безупречнавода и дори създава рH-баланс, равен на седем.

Тази Вода си сътрудничи и със земята и почвата. Разпръсната в големите депа за отпадъци, тя преустановява горенето на метан, всички въглеводороди се превръщат в органичен тор, без никакви химикали, неприятните миризми изчезват като с щракване с пръсти, започва да мирише на чистота. След няколко дни на тези места започват да растат растения и овошки. Трудно е да си го представим, но то действително се случва, казва Мелхиседек. Дори и нещо много повече, за което все още не му е разрешено да говори, защото финансовото статукво може да бъде сериозно разтревожено, макар че и на това Водата-съзнание може да противовъздейства. Един от страничните ефекти, които тя предизвиква, може да се абясни и с трудно потушаваните пожари. Когато те влязат в контакт с нея, незабавно спират и не могат повече да се запалят, защото тази Вода синтезира съединения, които не могат да горят.

В момента доста правителства провеждат изпитания с тази фантастична субстанция, вливат от нея в замърсените си езера и реки и ги изчистват. Така в залива в Сан Франциско за 4 дни се постига прозирност на повече от 18 метра дълбочина, а за два месеца тя отива до дъното, дори в най-дълбоките и плътни пластове всичко се превръща в протеини и аминокиселини. Това е планетарно чудо, случващо се пред очите ни сега. В Турция дори се строи фабрика на стойност 48 милиона долара за производството на такава вода и вече са готови да я изпращат там, където тя е нужна. Макар че достъпът до нея ще си остане доста неизяснен, защото не може да се изясни нейното действие. Нито един химик в света не може да обясни как тя работи.

Едно пророчество на индианците хопи гласи, че точно преди да се премине към следващото ниво , в т.нар. от тях пети свят, т.е. в четвъртото измерение, целият свят ще стане отново чист, какъвто е бил преди хиляди години. Това е великата способност на Земята да се изчиства за много кратък период от време и да въодушевява света да сеосвободи от своята болка и от всичко, което пречи на хората.

Добре е тази информация да се разпространява, макар че има няколко корпорации в света, главно нефтени, които са осведомениза това, но не искат то да се случи. Затова пък компанията от Истанбул, която произвежда тази вода, става все по-известна. Тя се казва „Перфект сайенс” (Съвършенна наука), с ръководител Иан Дойук, който не е истински учен, но е суфист, който е открил нещо и го дарява на света, работи с правителствата на различни страни и се опитва да помогне да се разпространи високото човешко съзнание, проявяващо се чрез водата. Самите Суфи не говорят за това като за „вода”, а за Духа, който се движи и работи чрез химически реакции. А те са се свързали с Него, като са се обърнали към природата на водното съзнание, чрез което сега предстои масовото Кръщение на планетата. Светът отново ще стане чист и това ще бъде едно ново всеобщо Кръщение, след което всичко ще зависи от нашата отговорност. И от това, дали служим на Любовта.

Ако тази Вода не беше дошла при нас като една Божествена проява, казва Д.Мелхиседек, нямаше да преживеем повече от 3 години на планетата Земя. Но тя е вече тук и взаимодейства почти с всичко. И нейното присъствие доказва, че Бог винаги е бил тук и никога не ни е изоставял. Че Той винаги е бил с нас, но ние сме тези, които сме Го забравили. И Бог сега е близо до това, да прояви себе си, правейки Себе Си очевиден.


https://www.pan-bg.com/articles.php?id=257



Гласувай:
12



1. wonder - Водата е най-голямото чудо и цен...
22.01.2021 13:31
Водата е най-голямото чудо и ценност на планетата ни! :)))
Изворите са създадени от висши същества.
Водата е... течния живот на Небесата ни. Тя не идва от Земята, а от Небето.
цитирай
2. bven - wonder, оказва се, че човечеството (не цялото, разбира се) знае много за космоса, земята, Бог и сътворението,
22.01.2021 18:04
но всъщност постоянно се оказва, че винаги е в началните стъпки на космическото познание. Може и вече да започват драстичните промени, които ще променят цялостния облик на хората!?
Нека е Светлина и Любов за всички!
цитирай
3. mileidi46 - Мисля,че това се случва в момента,приятелко!!!
24.01.2021 15:29
bven написа:
но всъщност постоянно се оказва, че винаги е в началните стъпки на космическото познание. Може и вече да започват драстичните промени, които ще променят цялостния облик на хората!?
Нека е Светлина и Любов за всички!


но както знаеш,все още много неща са засекретени....
цитирай
4. bven - mileidi46, промените са започнали отдавна.
25.01.2021 15:11
Изглежда се очаква човечеството да прогледне , затова бавно се задават задачите. Секретни...да, има много същества, които не желаят промяната и еволюцията на Земята, а тя е част от промяната на Вселената.
Благодаря за твоя принос, който открехва завесата, скъпа!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866979
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава