Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2021 10:35 - промяната на пола е НЕВЪЗМОЖНА
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 1180 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                           Безполови същества
30.04.2021, Отец Абсолют, канализирано послание

zhizn-na-novoy-zemle-vliyanie-bolezni-na-vnutrenneye-sostoyaniye-cheloveka
Здравейте, мили мои любими деца!

Днес ще продължим да говорим за енергийния аспект на психосоматиката и как той влияе върху психическото и физическото състояние на човека.

В предишното съобщение не напразно ви казах за простатната жлеза, тъй като нейната дисфункция е ярък пример за това как процесите, противоречащи на нейната дълбока божествена същност, влияят на човешкото тяло.

И както разбирате, това се отнася за всеки орган и система на жизнената дейност на вашето тяло като цяло, но особено и това, което е свързано с продължаването на човешката раса, тоест с човешките полови органи.

Лудите идеи на шепа НЕ-хора, които са заграбили властта на Земята, за намаляване на населението на планетата, са въплътени във всичко – от вашата диета до наложения ви начин на живот, целенасочено убивайки мъжките и женските принципи в човека.

И всички видове хормонални препарати имат особено вредно въздействие върху човешкото тяло, което е пряка намеса в естественото вълново „платно“ на финоматериалната структура на човек.

Те не само причиняват енергиен хаос в аурата на човека, тъй като на финия план тялото му се противопоставя по всякакъв начин на извънземните нашествия, но и нарушават естествените физически функции на тялото.

Тези лекарства водят до необратими процеси и предизвикват верига от заболявания, свързани с гениталиите и органите на вътрешната секреция, отговорни за тях.

Това, което се случва сега в някои „развити“ страни, без преувеличение, може да се нарече престъпление от универсален мащаб, тъй като вече се е стигнало дотам, че хората са научени от детство на идеята, че могат да променят пола си по желание и че те ще имат каквато и да е помощ.

За това в телата им се инжектират хормони на противоположния пол, които започват своята разрушителна работа както на финия, така и на физическия план.

Само същества с нездравословна психика могат да излязат с идеята за подобен експеримент върху хората, но такива експерименти продължават отдавна и на Земята се появяват огромен брой безполови хора, тъй като промяната на пола е НЕВЪЗМОЖНА от Божествена гледна точка.

И това не е свобода на избора, зад която се прикриват онези, които налагат такива чудовищни ​​идеи на хората, а зомбирането на съзнанието на млади незрели души, както и на нисковибрационните същества, въплътени в човешки тела.

Човек с чиста Божествена Душа никога няма да отиде да „убие” естествената си природа, дадена му от Създателя.

Искам да разберете, скъпи мои, че истинската свобода на избора е зовът на вашата Душа и следването на нейните съвети, а не фалшивите ценности на така нареченото модерно общество, което е изцяло под контрола на дракорептилианците, които отдавна са заграбили властта на вашата планета.

И ако по-рано те са повлияли на човека, като са внесли в съзнанието му страха и всичките негативни енергии, свързани с него, сега те отиват ​​по-далеч, вече се намесват в светая светих – Божественото човешко тяло, променяйки естествената му същност.

В резултат на това те вече създадоха цяла армия от така наречените „трансджендъри“ (трансполови), тоест нещастни безполови същества, чиито Души и тела са толкова осакатени, че вече не са в състояние да еволюират, което означава, че ще бъдат рециклирани – отхвърлени от Вселената като нещо неестествено и не-божествено.

Ще спрем на това днес.

Отец-Абсолют, който ви обича изключително много, ви говори

https://bgprevedi.com/genderless-creatures-11503-2/
Получено от Марта на 21 април 2021 г./



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14877646
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава