Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2022 05:56 - Планета на избора
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 969 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Том: Ще е необходимо да приемем и физическия облик на вашата планета. Няма достатъчно време първо да дадем тази информация и после вие сами да изработвате технологията в продължение на години. Както знаете, тази планета няма да може да се изхранва. Водите й ще бъдат замърсени, земята й няма да ражда необходимата храна. А Земята ще бъде пренаселена със същества и с душите, които продължават да се прераждат на нея, защото помнят своите физически желания за ядене, размножаване, за докосванията си - това наистина е причината, поради която са пленници в етера на тази планета.

Андрю: Какъв ще е вашият съвет, ако утре някой дойде при мен, изпълнен с вяра и добра воля, и каже: "Да, приемам онова, което казваш за вярно, че тези неща се случват, но какво на практика мога да направя аз като една отделна личност, за да помогна да преобърнем нещата?"

Том: Ако този човек вярва в думите ви и после ги разкаже на друг. който също ги разкаже на друг, тогава нещата могат да се променят. Запомнете, че ще има мнозина, които ще идват при хората като вас и ще задават въпроси. Това ще бъде времето на масите: няма да е времето на държавните управници, нито на религиите, нито на обществата, които контролират масите. Масите ще научат - ще научат от радиото, от телевизията, от изданията. И те ще чуят и ще се вслушат, защото доказателствата ще бъдат около тях.

Андрю: Следователно е въпрос на вяра, че вие съществувате и действате там горе. Това ли е същността на посланието?

Том: Вярно е. Защото без признаване на нашето съществуване, ние не можем да ви помогнем. И подготовката ще бъде да сведете до хората познанието, че ще помогнем и че можем да помогнем, и че не създаваме проблем, а идваме само за да помогнем, в любов и мир. И ще има много сред масите, които няма да разберат формата на живот, от която говорим. Няма да могат да разберат космоса и заприщването, което е създала тази планета. Но запомнете: това не винаги е необходимо. Значение има единствено фактът, че наистина съществуваме, и фактът, че те го приемат, фактът, че ще видят, че идваме, без да вредим, че идваме с любов. А когато помогнем на тази планета в технологията, ще можем да разпространим истината и любовта, така че душите на тази планета да могат да еволюират и да предотвратят проблемите, които преобръщат Вселената с главата надолу.

Андрю: Ако познанието за всичко това трябва да се разпространи чрез телевизията, изданията и други медии, как ще разберат за него народите, които живеят елементарен живот без достъп до масовите комуникации, каквито има в много части на Африка и Азия?

Том: Те не ще имат нужда да научават, защото вече знаят. Когато говорите за Африка или Азия, те не знаят какво точно става, ала знаят, че нещо се случва.
Освен това религиозните водачи на Индия са съвсем наясно, че нещо става. Тъкмо напредналите страни, така наречените развити държави, създават проблема.
Ако планетата Земя може да бъде спасена - а тя ще бъде спасена - цялата Вселена ще се извиси до ниво, в което всички души ще са разбрали природата на онова, към което са се стремили от самото начало. И помнете, че когато душите на Вселената носят в сърцата си спокойствие, радост и мир и генерират тази любов, тя залива дори онези души, които са негативни и тъмни, и им дарява живот и любов.
..................................................................................................................

Ако човечеството не започне да използва всичко, което съществува на Земята по хуманен, неразрушителен начин, на суровия климат ще бъдете изложени не вие, а децата ви. Човечеството носи отговорност не само за тази планета Земя. но и за Вселената, тъй като Земята е едно от най-важните изисквания за оцеляването на Вселената. Искаме да разберете голямото значение ни вашия човешки деструктивен елемент в унищожаването на кислорода на тази планета, в безсмисленото избиване на делфините и в замърсяването на водите на вашата Земя.

Има нации, на които им липсва източникът на живота - водата. Представете си, че същото се случи с цялата Земя поради унищожаването на кислорода, осигуряван от растителността. Направете още една крачка и проумейте, че деструктивното замърсяване на вашите океани елиминира всички възможности за повторно изграждане на планетата Земя. Защото съществуват различни начини за очистване на водата от солта, за да се възстановят онези нации, които не притежават източника на живота (водата), но ако океаните ви са замърсени и отровени от вашите химикали, как тогава ще ги възстановите?

Имате два прага и право да изберете кой от тях да прекрачите. Вие сте планетата Земя. И народите на Земята трябва да започнат да поемат своята отговорност. Това е бъдещето на младежта ви.

Както знаете, на вашата планета има разместване на пластовете в човечеството, както и разместване на пластовете във физическия аспект на Земята с изригвания и разложение - Земята се опитва да се очисти. Слънцето изгаря Земята, поради разкъсването на предпазния озонов слой. Следователно трябва да разберете силата на вашата умствена и емоционална способност да промените нещата към по-добро. Както вие притежавате силата да направите така, че да запазите Земята, така има и такива, които притежават силата да се опитат да унищожат планетата Земя от невежество, понякога непреднамерено, чрез замърсяване и грешки. Затова сега е моментът хората да се сплотят в медитация и да отвият покривалото, което обгръща Земята, за да не бъде изгорена тази планета или доведена до болести и унищожение.
...........................................................................................................................................

Променете съвсем малко мисленето си и ще разберете, че можете напълно да се освободите от оковите, които смятате за необходимост, защото когато разберете кои сте, ще полетите със собствените си криле. Използваме аналогия, за да ви обясним, че всички притежават силата да направят цялостна промяна на Земята. Но ако хората не искат да поемат отговорността за нея, казват, че промяната не е възможна. А това е нещо повече от проблем.

Гост: Това означава ли, че трябва да се направи генерална промяна в хранителните навици на хората върху планетата Земя?

Том: На този етап генерална промяна върху планетата Земя не може да стане, защото някои представители на човечеството не могат да съществуват без животинските протеини. Необходим е образователен процес, за да разберат хората, че имат достатъчно животински протеини и че всичко трябва да бъде балансирано. Има поглъщане на толкова много животински протеини, че равновесието се нарушава, а отглеждането на животни не е пропорционално на нуждите. Ще отминат няколко поколения, преди да настъпи моментът, когато хората повече няма да ядат животни. Има такива хора и култури, които не се нуждаят от това - те са еволюирали до този етап - но на други липсата на месо би причинила болест.

Изключително важно е да запълните дупките в йоносферата с усилията на всички нации. Изключително важно е тези нации да разберат, че равновесието трябва да се възвърне, защото веднъж загубят ли вътрешното си равновесие, това се проявява и външно. Коварни болести започват да бележат упадъка на човечеството. Защото човечеството не е в равновесие и унищожителните микроби не му позволяват да доживее до осъществяването на неговата съдба, до довеждането на тази планета Земя до полагащото й се положение. Ако наистина искате да насочите усилията си върху реализирането на промяна именно в тази област, сменете хората, които оглавяват лекарската професия и ги заровете като щраусите, но не им позволявайте да се показват на повърхността.

Андрю: Те са жилави стари гарги. (Смее се.)

Том: Вие трябва да поемете отговорността за спиране на унищожението, като започнете от себе си, предадете я на семейството си и включите вашата общност, за да спрете разрушаването на онези източници, които съществуват за благото на човечеството и неговия рай.
важно е необлагодетелстваните да бъдат в мир и хармония; на сушата има място за всички човеци, независимо от тяхната форма на разбиране; трябва да има топлота и любов и преди всичко ред, защото ако няма ред, в ума цари хаос. А ако има механични или електронни предмети, които облекчават човешкото бреме, ние не възразяваме.
Проблемът е, че когато тези неща станат най-важните, когато външният вид или цената станат най-важните, когато притежаването стане най-важното и когато натрупването на все повече притежания стане най-важното, когато започне да се смята, че представянето на собственост означава успех -това е черупка, под която се крие несигурност, разбирате ли?

Важното е човечеството да разбере, че установеното положение на нещата не е единственият начин, по който могат да съществуват. Време е човечеството да разбере, че то е такова, каквото е, защото вероятно то прави грешки.
Време е хората да започнат да проумяват кои са. Време е да разберат, че оказват влияние върху Вселената, че дните на разрушение и думите "това е тяхната карма" трябва да свършат, защото и в двата случая проявяват липса на отговорност. Освен това трябва да отделите време в медитациите си за началото на елиминирането на човешките злополуки, които заробват душата в нефункционално средство, разбирате ли?

Трябва да ви обясним за планетата Земя, за нейните хора и енергиите, свързани с нея и около нея. Земята е сфера - представете си топка глина. Сега да си представим, че в тази глинена топка е имало вътрешно счупване и пукнатини на някои места по повърхността, но е била изпечена, затова е здрава и твърда. /продължава/




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vasisid7 - Свободният дух!
04.04.2022 09:39
Прекалено много философия...
Прекалено добро произведение...
Поздравления!
цитирай
2. bven - Благодаря, vasisib7:) Дълго време мислехме за тялото, време е да се замислим за Духа. Никога не е късно!
04.04.2022 15:11
vasisid7 написа:
Прекалено много философия...
Прекалено добро произведение...
Поздравления!

Хубав ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14907761
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава