Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2012 08:00 - групова карма 5
Автор: bven Категория: Туризъм   
Прочетен: 2258 Коментари: 2 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПЪТЕШЕСТВЕНИК, ИЗСЛЕДОВАТЕЛ

В много от своите прераждания сте се стремили към непознатото, неизвестното, загадъчното и- предизвикателното. Заседналият начин на живот е бил непоносим за вас. Търсели сте нови предизвикателства. Затова сте имали прераждания, в които животът ви е преминавал в крайности - от уединение и аскетизъм, до рисковани приключения и разностранни контакти, чрез които сте искали да помагате на другите.
Били сте алхимик, който се стремял да изобрети еликсира за вечна младост. Често сте създавали странни и новаторски неща. Обожавали сте рискованите пътешествия до неоткрити или непознати земи. В едно от преражданията си сте били приближени на библейския цар Соломон, който е оценил уменията ви и оригиналната ви мисъл. Участвали сте в търсенето на древни съкровища и артефакти.
След това имате много опитности в Европа, в различни кралски дворове. Отново сте били изследователи и търсачи на знания и съкровища, като сте черпели информация за тях от древни ръкописи и пиратски карти. В епохата на Ренесанса сте се занимавали с астрономия и други естествени науки. Били сте сред поддръжниците на Галилей. По-късно, когато сте се преродили в Англия, сте били увлечени от идеите за произхода на човека и, подобно на Дарвин, сте търсели доказателства, пътувайки по света.
Когато сте избирали тяло на жена, сте били сред тези, които са подпомагали изкуството, науката и пътешествията на хора, с които сте имали сродни идеи и разбирания. Понякога собствените ви идеи и открития е трябвало да стигат до хората като сте използвали чуждо име и друга самоличност.

Какво носите от миналото си: Силна интуиция, запас от много информация, обширни знания, усет към анализа и синтеза, интересувате се от всичко. Обожавате риска и предизвикателствата. Пълни сте с енергия и жизненост. Често идеите ви изпреварват времето и каквото и да правите, то се отличава с нестандартни решения.

Вашият урок сега: Концентрирайте се върху идеите си и се старайте да довършвате започнатото. Имате потенциал да сте изобретател и откривател и сега. Преодолейте догмите и собствената си цензура. Успехът и целта може да са онова, от което бягате или се страхувате от чуждото мнение и реакции.

Кармични заболявания: Проблеми със съня, нервност, неспокойство, променливо настроение, проблеми със сетивните органи, главоболие, проблеми с храносмилателната система, слаба имунна система.

Пол: Повечето души, които отработват този аспект на груповата карма, избират мъжкото тяло, защото то дава някои предимства. Но от края на XX век много души от тази група избират тялото на жена, сякаш за да докажат, че духът може да стори чудеса дори в крехка и привидно слаба форма. Защото тялото е външната обвивка, но духът ни е общ, с еднакъв потенциал. И само от нас зависи дали ще проявим скритите си умения, качества и заложби и за какво ще използваме силата в нас и запаса от жизнена енергия.


ШАМАН

През вашите опитности на душа водещ мотив е било търпението, умението да се съсредоточавате и да потъвате в съзерцание и медитация, за да установите връзка със света около вас и с вътрешното си присъствие. Никога не сте приемали битките и несправедливостите. Преживели сте много драматични събития, когато се е налагало да споделите тежката участ на онези, които са ви вярвали и са търсели опора във вас. Но това е отключило силата във вас и ви е дарило със способности, от които някои са се страхували, но се е налагало да се съобразяват с вас. Били сте жрец по времето на ацтеките. Имали сте дарбата да лекувате нелечими болести и да получавате отговори от света на духовете.
През XVII век сте се преродили в Бразилия, където сте имали труден живот, но отново сте оцелели благодарение на своите свръхспособности. Владеете и опитностите на африканските шамани.
След това сте избрали Русия, където сте били медиум и човек, увлечен от окултизма.
Където и да сте се прераждали, винаги сте избирали гранични времена и епохи, изпълнени със сътресения, войни и епидемии. Защото мисията ви е била да помагате там, където науката и медицината се оказват безсилни. Носите древните знания и опитности и познавате силата на елементите и стихиите.

Какво носите от миналото си: Отново не сте безразлични към чуждите проблеми и болки. Не търпите несправедливостта и насилието. Имате силна интуиция, може би умеете да гледате на карти или кафе. Сънищата ви винаги носят послания и информация. Можете да се занимавате с енергийни практики за лечение, да познавате добре силата на билките, растенията и камъните.

Вашият урок сега: Възможно е преживяното от душата ви понякога да изплува от подсъзнанието като кошмарни, но реални сънища. Необходимо е да се научите да живеете тук и сега, без да прекъсвате връзката си с небето. Вслушвайте се повече в себе си и доразвийте онова, което носите като умения и опитности. Възможни са проблеми от битово естество и неумение да разпределяте средствата си.

Кармични заболявания: Безсъние, лабилна психика, главоболие, проблеми със сетивата, високо кръвно налягане, аритмия, свръхчувствителност към онова, което ви заобикаля, което може да провокира алергии или психосоматични заболявания.

Пол: В тази група душата избира мъжкото или женското тяло, за да натрупа нови опитности и да се научи да работи с енергията по различен и по-специфичен начин. Това разширява спектъра на опитностите й. Ин-цикълът, започнал през XXI век, следва еволюционната спирала, затова женската духовност може да подпомогне оцеляването на човечеството, като балансира мъжката сила и стремеж за доминиране и в духовен аспект.
                                   продължава..     image


Тагове:   пътешественик,   шаман,


Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - да... има много истина...
13.09.2012 09:04
припокриват се много от нещата...
вярвам в това... Татяна, поздрав за теб...
топъл и слънчев..
цитирай
2. diamant1965 - Да, о да, да! Така беше, помня, по...
13.09.2012 17:47
Да, о да, да! Така беше, помня, помня. И сега е така. :)))
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14909799
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава