Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове:
4




 

Въпрос 5 - Вие имате Сара De Rosnay и най-малко един друг помощник (дамата от снимката). Как са станали тези хора последователи/ученици/помощници за теб? Имате ли намерение да вземете повече последователи в бъдеще?

 

Отговор 5. Сара и Марк са единствените, които пряко ми подпомагат в операциите по моята работа. Аз имам група ученици, с които работя по много измерения на съзнанието и аз работя с тези ученици през Поточни Зони известни ви като Материали на WingMakers. Да, аз ще взема нови ученици, използвайки материала на WingMakers, като носител на моето обучение. Имам намерение да остана неизвестен като човешка личност, което позволява на потоците сетивни данни от Поточните Зони да извършват по-голямата част от моето обучение.

 

 

Въпрос 6 - Как WingMakers се разкриха за вас и отправиха дълбоко призоваване върху вашия живот?

Отговор 6. Аз съм член на преподавателски орден, който е съществувал преди създаването на планетата земя. Съзнавам, че може да изглежда като невъзможна реалност, но това все пак е моята реалност. Тази преподавателски орден е сроден с езотерическите преподавателски ордени на земята. Преподавателският орден, който представлявам не е познат във вашия свят, защото той е избрал да остане скрит, докато процесът на откриване на Великия портал се оповести публично.

Вие можете да назовавате моя преподавателски орден, като Lyricus. Това е най-близкото име, което прилича по вибрация на своето истинско име в родния ви език. Lyricus са изравнени с Централна расата или WingMakers и голямото мнозинство от членовете му са от Централна раса. В рамките на Lyricus, експертизите се центрират върху седем дисциплини. Те включват областите на генетиката, космологическите науки, метафизиката, потоците сетивни данни, психо-свързаност и културна еволюция. Ние не сме, както можете да видите, съсредоточени изключително върху философия или духовни учения. Нашата централна цел е безспорното откриване на хуманоидната душа на триизмерни, живото-раждащи планети.

Lyricus би могла да се свърже към езуитските или тибетските монаси на Централната раса, освен това те поставят много по-значително подчертаване върху връзката на интегрираните науки и изкуства. Въпреки това, те са фракция на Централната раса и носят отговорност за повеждане на хуманоидното население в рамките на вселената до Великия портал и по този начин системното обучение на видовете, като цяло, в по-широката мрежа на интелигентна, взаимосвързана вселена. Тази задача изисква много широк дневен ред, включително генетиката на нейното ядро, а другите седем дисциплини, споменати по-горе като неразделни, но периферни сили, които задвижват хуманоидните видове да разгледат тяхната собствена оживяваща жизнена сила - Навигатор в  целостността. Lyricus ползват разнообразни потоци сетивни данни да събудят видовете, вариращи от музика, литература, изкуство, наука, култура и митология. Като цяло, те са изолирани изразявания, но като видовете привличат-по-близо до Великия портал потоци сетивни данни, са все по-интегрирани, кодирани и представляват мощни сили за разширяване на съзнанието.

На земята има орден от не-физически учители, с които ще координираме нашия график и важни цели. Тези преподаватели имат опит в човешки условия и по този начин владеят критичните елементи на съчувствие и съпричастие, от които ние - от Lyricus - понякога сме по-малко наситени. Те осигуряват стопанисване на нашите цели в контекста на човешкото състояние и ни съветват по въпросите на емоционалните и психически конфликти, които посрамват и объркват човечеството.

 

Сега, обратно към вашия въпрос. Аз съм преподавател по кодирани потоци сензорни данни и бях обучен, по моя молба, да се въплътя като човека преводач от галактически Поточни Зони, правейки ги понятни за човешката раса от 21-ви век. WingMakers не разкриват тях самите за мен повече, отколкото колегите човешки същества "разкриват" самите тях за вас.

Аз съм роден като човек със съвсем човешки родители. Ако вие изследвате моята ДНК при раждане бихте намерили много малка разлика от вашата собствена. Елементът на разграничение е, че моето съзнание беше свободно от базираната на оцеляването енергийна система, която подчинява хората за твърде номинална реализация на присъщата им цел. В рамките на моето съзнание беше връзката към моята цел и родословието, което замъгляваше процеса на системно обучение, на който на практика са обект всички хора. Тази идентификация беше моята цел, която ме породи, в най-ранна възраст да си припомня моята цел при въплъщаването като човешко същество.

 

 

Въпрос 9 - Дали Поточните зони са чисто духовни, или наистина физическите събития играят роля в започването на тези повдигания?

 

Отговор 9. Седемте Поточни Зони съществуват като места за проучване и разпространяване на знания. Те съдържат за създаването на Централната раса и по-конкретно, Lyricus. Въпреки че е вярно да се каже, че те съществуват в рамките на най-съкровената част на всяка една от седемте свръх вселени, те са били изнесени до всяка галактика, нещо подобно като изнасяне на библиотека. По този начин, всяка галактика притежава седем Поточни Зони определени от прототипните версии съществуващи в най-съкровените части на вселената, които се отнасят до конкретната галактика. Всеки Поточна Зона е настроена към уникалните характеристики на хуманоидния вид на конкретната свръх вселена, както и до известна степен, галактика.

Въпреки че физическите събития по земята и еволюционния статут на човечеството влияят върху времето за физическо откровение на тези седем Поточни зони, те не диктуват откровението на тези загадъчни дестинации, тъй като индивидът е замесен.

 

 

Въпрос 10 – Наистина ли глобални събития, като война, глад, екологични проблеми и т.н. играят някаква част при откриването от човечеството на Великия портал или неговото движение от трето към четвърто измерение?

Отговор 10. Важно е да се разбере, че човечеството постига това откритие като естествено продължение на своя еволюционен курс. По протежението този път се посипва с безразсъдствата на незрели раси и тези безразсъдства могат да предотвратят или да попречат на безопасното преминаване на Великия портал. Но за щастие, еволюцията не е единично платно на физически или умствени способности, подредени в една винаги-нарастваща структура на компетентност и адаптивни умения. Еволюцията се обслужва от хиляди микро-пътища и много от най-дълбоките са невидими за човешките сетива.

 

Ориентацията, че човечеството се появява от относителния мрак на 3-то измерение към 4-тото измерение е погрешно схващане на днешното Ню ейдж движение. Човечеството се развива да обгърне многомерността и като се развива то открива, че неговата свръх вселена е достъпна за човешкия ум по начин, който не се поддава на логиката. Това е етап, на който човечеството влиза и то не е да възлезе във вибрационното Богоявление до по-високо измерение, а по-скоро то трябва да взаимодейства с по-широката многомерна интелигентност, която досега е била само предполагана чрез шепа-добри представители на човечеството.

Човечеството ще остане в 3-то измерение, но нарастващо ще става все по-наясно с по-високите измерения, докато живеят в 3-то измерение, дори както първия Източник, неговия създател, прави. Първият Източник живее в 3-то измерение, но същевременно осъзнава себе си в целия спектър на многомерността и чрез интелигентността на Източника е наясно с всички живи форми във всички измерения. Човечеството накрая ще получи достъп до същата тази перспектива чрез прилагане на Великия портал като "обектива", през които може да получат достъп до съзнанието на Първия Източник. Първият източник - в този конкретен пример - е по-малко Бог от прототипа на Навигатора на цялостност.

 

 

Въпрос 12 - Кога ние ще видим ЕТ (същности) открито ходещи по земята и смесващи се с хората на Земята? Ако приемем, разбира се, че първо възниква разкриване на официалното управление на същностите? Каква роля ще играят WingMakers при тези събития?

Отговор 12. Простете ми, ако се ангажирам само малко при пресъздаване с вашия въпрос. Навсякъде където сте, има извънземни. Добре известен факт на вашите учени е, че атомната структура на човешката форма е произтекла от частиците на звездите. По този начин човешкият инструмент е по същество извънземен.

Поставете това настрана за момент. Какво оживява човешкия инструмент? Какво е одушевено в рамките на тялото? Не е ли съзнанието на разума, породено от прототипа на душите, известно като Първи Източник? Не е ли това от извънземен произход?

И двете, оживяващата сила и телата, в рамките на който тази сила се изразява, не са от тази земя. Това което наричате хора, ние наричаме Суверенни същности от централната Вселена (SECU – произнася се SeeQue). Те не са обвързани във времето, нито ограничени от окичването на телата. Те са първичната форма, завършена и пригладена към съвършенството на своя Създател и по това, всички сме еднакви.

Сега, към вашата позиция, извънземни ходят наоколо по земята, вие просто не ги разпознавате като извънземни, защото човешкият геном и генома на много извънземни раси са по същество едни и същи. Ще има ЕТ от различни състави, които ще направят своето присъствие известно през следващото десетилетие, но те няма да се намесват в социалния порядък. Когато на Великия портал се свали булото от човешка ръка, вие ще призовете вниманието на галактическата федерация и човечеството ще бъде поканено да взаимодейства по въпросите на галактическото семейство. Тогава разнообразието на хуманоидните видове ще бъде оценено и точно по тази причина човечеството трябва да дойде до разбирането за себе си като SECU първо и човек второ.

 

 

Въпрос 13 - Вие казахте "WingMakers са общували с хората около 11000 години". Защо този материал се пуска сега? Той свързан ли е със свободата на словото дадена на индивидите чрез Интернет - накрая човечеството може да говори при свобода на всички по света и напълно да обхожда лъжите, пропагандата и измамата подавани ни от корумпираните правителства?

Отговор 13. Поточните Зони са били пуснати сега, защото в рамките на следващите три поколения на SECUs които са родени на земята са представителите, които ще открият Великия портал, а митологията на WingMakers ще бъде между първичните потоци сетивни данни, които катализират тяхното събуждане.

В WingMakers наблюдава живото-носещите планети чрез същата технология SBL, която споменах по-рано в първите си два въпроса. Използвайки това прозрение, ние можем да определим с висока степен на точност, кога даден вид е готов да получи своето ускорение и когато това време настъпи, Lyricus разполага екип от преподаватели на планетата.

 

Приблизително преди 11000 години, този екип се въплъти във физически, човешки тела и станаха първи земни учители за по-високи науки, изкуства и метафизика. Аз няма да отивам в допълнителни подробности по това време, но тези първоначални членове на Lyricus поставиха в генетичното съзнание на човешката раса целта за откриване на Великия портал. Тази цел е мъждиво разбирана от човешките видове в този момент, но това ще стане ясно след около петдесет години.

 

 

Въпрос 15 - Защо е тайната по повод вашето местонахождение и идентичност? Знам, че искате материалите да са с предимство пред възможни хора "Месии". Обезпокоени ли сте от ЦРУ, ФБР, НСА, MJ12, MI6, Илюминати, Bilderberg"s, който и да е, проследяващи ви?

Отговор 15. Има няколко групи, които понастоящем са запознати с моето съществуване на земята. За по-голямата част, работата ми ще им изглежда само като добавяне към програми за неверни сведения, които вече са построени. За най-тайните организации, колкото повече се пише за тях, което е различно от преди поддържаните понятия, толкова по-добре. Това е силно отклонение, което създава и запазва навеки несигурността и размърдва мрачината, при което те остават подходящо скрити от окото на обществеността.

Беше целенасочено от моя страна, защото би било сравнително лесно за някои групи да ме намерят и ако те изберат, да компрометират моята мисия. Така, аз съм споделял много истини за тези организации, знаейки, че тези същински истини са различни от установените спекулации и, иронични, както може да изглежда, от това различие, аз съм защитен, защото WingMakers се възприемат като митология и не разкриват твърди доказателства.

Тъй като от моя алианс е малко вероятно, някой да избере съзнателно да пречи на тази мисия, тъй като тези групи имат високо зачитане на моето потекло, което в някои отношения, е единственото нещо, което ги възпира. Това е наистина най-озадачаваща обучаваща организация в рамките на широката вселената. Нейните възможности са неизвестни, но с право се приема за организация, която да се уважава.

 

Колкото до моята лична анонимност, това е избор, който направих, за да съкратя моя режим на преподаване на индивиди по това време в полза на насочване на моята работа на живота към избрано населението от въплътени SECUs. Това ми налага да се съсредоточа върху транспонирането на потоци сетивни данни от Поточни Зони към платформи на цифрови медии за бъдещите поколения.





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14911304
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава