Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 18:08 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 1383 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Махарата книгите наброяват 590 тома, изписани на ръка на езика анухази, които представляват оригинални преводи на още по-стари записи, оцелели и до днес, а именно Монашеските Дора Теура плочи.

Aнухази е първият произнесен език във времевата ни матрица и от него произлизат всички останали езици в нея. Имената на обектите на този език са звукът, който издава вибрацията на самите обекти. Така например когато казваме, че книгата се казва Махарата, това означава, че вибрацията, която предават е с махарата(христови) честоти и звукът, който се издава от тях е със звукова последователност„ма, ха, ра, та“.

Произнасянето на словосъчетания и команди с думи на езика анухази представлява активиране на съответните вибрации на обектите, които се обозначават с тези думи. Това прави езика свещен, а произнасянето на думи и словосъчетания мощен творчески инструмент. Използването на свещени езици следва да бъде много отговорен акт, тъй като зад думите стои мощна творческа сила, която води до кармични последствия, в зависимост от намеренията и начина, по който се използват.

В свои книги и лекции, Ашаяна разяснява, че Дора Теура плочите са високо-технологичен продукт и представляват сребристи дискове с холографско съдържание на огромно количество исторически събития и друга информация. Големината на дисковете е около 30 см, а материалът, от който са съставени е вид набразден селенитен кварцов кристал, който се намира на звездата Сириус Б. Селенитът обгражда радиоактивна изотопна сърцевина на всеки от дисковете. Външната обвивка е със сребриста сплав, която е органична за Земята.11 Общият брой на плочите е дванадесет. Те са създадени през 246,000 г. пр. Хр. от ангелска раса, която е част от Съюза на Пазителите и се представлява от колективен орган, известен с наименованието „Съвет на Азурлин“. Представителите на тази раса се наричат още Махарджи и тяхното местоположение е във втора хармонична вселена (четвърто, пето и шесто измерение) на Сириус Б. Повече информация за това какво е хармонична вселена и как са разположени измеренията във вселената, както и допълнителни препратки към литература и лекции, е представена в глава трета на настоящата книга.

Махараджите от Съвета на Азурлин са около три метра високи сини хуманоиди, които са генетично родствени с хората на Земята. Именно тях са описвали древните индуси в Махабхарата и техните появи с космически кораби (вимани).

Махараджите създали дванадесетте диска като дар за хората на Земята от тези времена. Този жест целял да подпомогне човечеството да изпълнява по-добре отговорната мисия, с която е било създадено - да бъде пазител на темплара на Земята, а впоследствие и на темплара на галактиката. Земният темплар представлява органичната електромагнитна мрежа на планетата и основна старгейт система за възнасяне от първа хармонична вселена.14 Повече информация за Земния темплар и допълнителни препратки може да намерите в глава осма на настоящата книга.

Освен дисковете, те създали за хората и дванадесет метални щита, които са малко по-големи от дисковете и имат формата на купа с отвор, който е предназначен за съответния диск. Щитовете са предназначени да се използват заедно с дисковете.

Важна особеност на дванадесетте щита е, че те са конструирани по такъв начин, че ако бъдат изведени извън Земята, те не биха могли да функционират повторно. Поради тази причина, тяхното опазване на планетата ни е било от изключително значение, защото злоупотребата с тези артефакти може да доведе до катастрофални последици, както за Земята, така и за цялата галактика. Ролята на Земята и енергийната взаимовръзка с галактиката ни и вселената е представена отделно в глава девета. Борбата за тези древни артефакти и информация за тяхното използване има ключово значение за историческите събития на Земята и се явява постоянен фон, който осветлява политическата динамика от пред-древното ни минало до наши дни.

Съюзът на Пазителите разяснява подробно функционалните предназначения на дисковете, които включват редица свойства.

На първо място, те представляват огромно хранилище за информация, което в наше време бихме сравнили с огромен хард диск. В тях има записи за историята на нашата вселената и живота на расите от тяхното първоначално заселване преди 950 милиарда години, много преди хората да бъдат създадени. В дисковете се съдържа подробна информация за свещена наука и работа със звездните портали във вселената. Освен записи на минали събития, Дора Теура плочите предоставят информация за множеството възможни бъдещи и минали времеви линии на развитие на човешката и други раси във вселената. Изборът, който извършва всяко същество в конкретен момент, определя коя линия на развитие, той/тя ще преживее, но всички останали времеви линии съществуват самостоятелно и се записват.
продължава...



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14910588
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава