Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2022 06:49 - Хари Баба: ЖИВЕЙТЕ И ПРЕЖИВЯВАЙТЕ МАГИЯТА НА НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ – МАРТ 7, 2013
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 4478 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


– Не мога да споделя информация, която да звучи като рецепта или предписание /усмихва се тъжно/ това, което мога да кажа е, че няма проблемни деца. Има проблемна образователна система. Да, вярно е, че децата, които наричаме индиго или кристални, създават проблеми на образователната система. Вярно е, че всички ние, на планетата Земя, се нуждаем от основно образование. Трябва да знаем как да четем, да смятаме, да пишем, за да можем да се справяме в живота. Но, що се отнася до нас, индиго децата или кристалните деца, като цяло не възприемаме образованието като нещо важно, което трябва да правим, защото усещаме, че няма отношение към истинския живот. Например, всички тези изкривени или объркани версии на историята, които съществуват – в зависимост от това в коя държава живееш. Тези деца не са зависими от такава пропаганда. Когато тези същества се огледат наоколо, особено докато са още много малки, разбират, че светът, в който са се родили, е едно много странно място. Не разбират желанието на многото човешки същества да контролират и да властват над другите. Не разбират и тази пристрастеност към трупането на пари и просто казват: „Чакай малко, какво става тук?” Това, което трябва да се направи, е да се открие нов подход в образованието. Трябва да се разбере, че тази масова система за „промиване на мозъци”, каквато е старото образование, вече не работи. Новите деца са неспокойни, защото разбират, че ги карат да правят нещо, което няма никакво отношение към живота. Да, имаме нужда от учени, архитекти, изобретатели, а тези нови деца имат достъп до информация, която е коренно различна, но свързана с всички тези области. А са карани да мислят по стария начин, като изобретателите, учените, архитектите от старите времена. Истината е, че

и имат много информация, която ние, по-старите хора, нямаме. Нашата роля е да ги окуражим да разцъфнат по своя собствен начин, а не да ги ограничаваме. По този начин биха могли да внесат много нови неща в живота ни. Не бива да им даваме хапчета и да им слагаме етикет, че са проблемни деца. Би трябвало родителите да могат и да поискат да разширят собственото си съзнание, вместо да се опитват да свият съзнанието на децата си, да ги вкарват в калъп и да ги правят „обикновени”.

– Да, но и двете твърдения са верни. Имаме някои основни кодове в ДНК – те са постоянни. Но много голяма част от останалата информация може да бъде променяна – в миналото това е било смятано само за някаква идея на „Ню Ейдж” обществата. Както в много други области, науката се опитва да ни догони. Много учени в областта на генетиката и изследванията на ДНК, в Русия например, са открили, че ДНК кодовете могат да бъдат променяни чрез звук, светлина, чрез обработка с различни информационни потоци, така че това не е постоянна величина. Това, което съм открил през последните 20 години е, че

така се ограничава проявлението на множество наследствени заболявания. Сигурен съм, че в много скоро време това ще бъде възприето от масовата наука и техниките за репрограмиране на ДНК ще станат нещо съвсем обичайно.

Преди учените са смятали, че имаме 3 нишки ДНК, но според руснаците имаме 12. Сега се оказва, че е точно така. Тези допълнителни спирали ДНК имат много дълбоко въздействие върху начина, по който мислим и възприемаме света.

– Лично аз не смятам, че е здравословно да живеем в миналото – то вече си е отишло. Хората казват: “Искам да открия кой съм бил, какво съм правил и какво се е случило…” В някои случаи може да е от полза, но в повечето това е просто извинение от страна на някого да не прави нищо. Същото се отнася и до това да откриете от коя звездна система сте дошли, от коя планета. Най-общо казано, добре е да живеем в настоящия момент. Нещата се случват сега.

Какво значение има дали си бил изгорен, застрелян, удавен или обесен в миналото? Да, инциденти се случват през цялото време, но продължаваме и след тях. Защо трябва да се тормозим, непременно да разбираме какво се е случило с нас? Живейте в настоящето! Не смятам, че регресията – да живееш в друга реалност – е нещо полезно. Съветът ми е: Живейте и преживявайте магията на настоящия момент.

– Пуджа-активациите, които правим, са дистанционни – т.е. изпращаме енергиите от Пуджа-активациите до хората по целия свят. Когато казвам, че изпращаме енергии към хората по света, всъщност имам предвид това, че по време на Пуджа-активациите активираме енергиите и ги реактивираме у хората. Не им изпращаме нищо извън тях, а
Помнете, ние сме всичко – част от цялото, сега. В съзнанието на всеки един от нас се съдържат най-различни слоеве и аспекти. Някои са били подтиснати или забравени. Това, което правим, е да ги пробудим отново. Този процес е част от служенето ни към цялото човечество, начинът, по който служим. Ако не се запишете за тези Пуджа-активации /смее се/, не означава, че няма да постигнете просветление. Това е един от начините да ви се случи, така че, не всичко е загубено!

– Обичам да идвам в България. Харесва ми енергията на страната и нейната вибрация. Харесвам енергиите на хората, които са тук. Така че мога да кажа нещо повече – обичам България.

– Ще използвам стандартния си отговор. Този съвет не е само за хората в България, а за всички хора по света. Той е:

Съществува само една – единствена раса на планетата Земя – човешката раса. Нека оставим настрана различията в цвета на кожата, в различните философии и националности. Нека живеем в мир един с друг и се обичаме – нали живеем заедно! Да живеем заедно означава взаимно да се подкрепяме. Съществува само една планета Земя и всички ние живеем на нея. Трябва да се научим да живеем на нея, не да я експлоатираме и по този начин да крадем бъдещето на децата си. На планетата има изключително изобилие и няма нито една причина част от хората да гладуват или да живеят в недоимък. Нека се научим да споделяме един с друг. Ако следваме тези напътствия, светът може да се промени много бързо, да се превърне в прекрасно място.

Нина Папазова, Източник: http://www.bulgara-bg
.com



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14928764
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава