Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 19:33 - Откъс от книгата "Не пипай тази книга" - Ян ван Хелсинг- 19ч
Автор: bven Категория: История   
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.05.2010 22:09


беше изложено в Британския музей: „Ние ще оставим нихилистите и анархистите да правят каквото си искат; ще провокираме насилствен обществен срив, който с целия ужас ще покаже на хората последствията от абсолютния атеизъм и раждането на жестокостта и кървавите безредици. След това гражданите - принудени да застанат срещу малцината революционери - ще изкоренят тези рушители на цивилизацията. Хората, каквито са вярващи, след като се разочароват от християнството и останат без ориентация, ще търсят някакъв нов идеал, без да знаят кого или какво да боготворят. Едва тогава те ще са узрели да възприемат истинската светлина чрез вестта за чистото учение на Луцисрер, което ще предадем на обществото. Тя (вестта) ще се появи след зараждане на общото реакционно движение, предше-ствано от своевременното унищожение на християнството и атеизма." (16, S. 223)
А по-нататък: „Трябва да казваме на тълпата следното: „Ние почитаме Бог, но боготворим нашия Бог без суеверия." На вас, висшите генерални инструктори, ще казваме какво трябва да повтаряте пред братята от 32., 31., и 30. степен: зидарската религия трябва да бъде запазена в чистотата на луциферианската доктрина от всички нас, посветените във висшите степени... Луцифер е Бог; за съжаление и Адонай е Бог. Защото по вечния закон няма светлина без сянка, красиво без грозно и бяло без черно. Абсолютът може да съществува единствено в образа на две божества: тъмнината служи за фон на светлината..." (16, S. 223)
За съжаление, планът на Мазини и Пайк има успех, и
духът на Луцифер много бързо пуска корени във висшите степени на ложите (ниските степени нямат никаква представа за това), които някога се борели в името на Христос и за които най-висшата заповед бил Законът за резонанса и любовта.
Нещата не свършват дотук: още през същата година двамата скицират план как с три световни войни да бъде поета световната власт. По пътя на техния „Нов световен ред" (Novus Ordo Secloит) трябвало да се инсценира Първата световна война, за да може царска Русия да падне в ръцете на ордена на Баварските илюминати. След това Русия трябвало да бъде използвана като „плашило", за да се ускорят целите па илюминатите по целия свят.
Втората световна война трябвало да се изфабрикува с цел манипулация на различните намерения между германските националисти и политическите ционисти. Тя трябвало да доведе до увеличаване на руското влияние и създаването на държавата Израел.
Третата световна война, съгласно този план, би трябвало да възникне от идейните различия, които ще бъдат създадени между ционисти и араби. Планирано е световно разрастване на конфликта.
Част от Третата световна война би представлявала и конфронтацията между атеисти и нихилисти, за да се провокира социален преврат, който щял да бъде постигнат с невиждани досега бруталност и зверства. След унищожа ването на християнството и атеизма трябвало да се даде истинската луциферианска доктрина: с един куршум - два заека.
Всички ние, пост фактум можем да потвърдим изпълнение то на плана за двете световни войни. Що се отнася до Третата световна война, целият свят на живо вижда по СNN как се предизвикват изкуствени кризисни точки в Ирак и Израел/Палестина.
Сигурно мислите,



Тагове:   Луцифер,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14944503
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава