Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2012 08:00 - децата - индиго
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 5616 Коментари: 8 Гласове:
21

Последна промяна: 01.06.2012 13:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgмолитва за събуждане на съзнанието:

Ние идваме към светлината и просветлението, към спомнянето за себе си като частица от Бог. Най-главното сега е доколко това е възможно - да  подготвиш себе си за прехода. Календарът на  Майя - това е ключ за повишаване своите енергии на тялото. Чистите по  съзнание и душа още  могат да успеят да се подготвят. Четете  книгите на  Друнвало Мелхиседек, по тях може да се  научите да работите с календара на  Майя. Не се бойте от нищо, наслаждавайте се на живота, бъдете с роднините и любимите си, откривайте своите  сърца  за безусловната  любов. Да ни помага Всевишният!
 

image

От самото си раждане, тези деца рязко се отличават от връстниците си. Техните способности ги карат доста по-бързо да станат зрели. В децата се наблюдава смислен поглед върху света от самото им раждане. Често децата индиго се сравняват с мъдри старци, а израствайки, те съхраняват чистотата и непосредствеността на детето, с което удивяват и даже плашат еснафите.

Децата индиго проговорят рано. Това е свързано със самосъзнанието, което се проявява заедно със съзнанието при тези деца. Те знаят, че се различават от "нормалните" деца, които все още са мнозинство в детските градини и училища. Децата индиго без грешка се разпознават един друг и се обединяват в групи. Много рано започват да говорят в първо лице. Осъзнавайки рано че не са като всички, много индигота се отделят от обществото и живеят в собствен свят, в който допускат само избрани или себеподобни. Обикновените деца не ги разбират. Може да се каже че са асоциални, ако не намерят в кръга от други деца себеподобни. Но ако в групата има, по правило – те лесно се намират и създават свои общества, в които се чувстват комфортно. Оттук идва и необходимостта да се създадат специални училища за деца индиго.

Една от специфичните черти на децата индиго е свободолюбива природа. Тези деца много рядко признават каквито и да е авторитети, не търпят никаква намеса върху личността, активно протестират и не се подчиняват на обществените норми. За тях е по-лесно да умрат, отколкото да живеят в неволя или да се откажат от своите убеждения.

Повечето деца индиго са родени философи. Те имат огромен запас от различни идеи, много дълбоки мисли за различни явления в живота. Те често изразяват агресивен протест срещу неправилния живот на Земята и стават борци за нов образ на живота.

Индиготата са велики революционери и реформатори, оставящи след себе си следа в световната история, като Папа Йоан Павел II, Мартин Лутър Кинг. Индиготата проявяват много нестандартно мислене, намират съвършено различни решения, като Исак Нютон, Алберт Айнщайн, Никола Тесла. Много от тях имат пророческа дарба, като Нострадамус, Ванга.

Трудно може да заставите дете индиго да чете книги. То черпи удивителни знания от вътрешния си свят, спомняйки си предишните си животи и свързвайки се с енергоинформационното поле на Земята. Много деца индиго използват принципа на холографията. Когато говорят с някой, те "сканират" събеседника си и приемат информация, също както компютъра отваря файл.

В стандартните училища при децата индиго възникват доста проблеми. Те са в конфликт със съвременната система на образование и със съучениците си. Много често тези деца заявяват на преподавателите си, че те не ги учат вярно. Те могат да спорят часове наред по повод на неверни от тяхна гледна точка факти в историята, ако самите те са приемали участие в тези събития.

Често тези деца разказват за своите "предишни животи".

Изследователите отбелязват че практически за всички деца индиго са характерни следните особености:
1. Те говорят за съществуване на финия свят и правят акцент върху духовността;
2. Имат една или няколко паранормални способности (ясновидство, телекинеза, телепатия и т.н.)
3. Имат таланти (художествени, музикални, поетични и т.н.)

Някой хора грешно причисляват талантливо дете към индиго. При децата индиго се развиват равномерно и двете мозъчни полукълба, благодарение на което те възприемат света посредством образи, улавят вълните на фината енергия. В света са известни индиго, свирещи на различни музикални инструменти, имащи уникален глас и слух, но без да знаят нотите или на имат някакви знания в тази насока. Младия Бетховен е типичен индиго представител.

по материали от Нет-а

35% от подрастващите в нашата страна
са от новата индигова раса.

Най-съвършените индиго идват през вълни от по две години: 2000, 2002, 2004-та. Те са тези, които ще управляват света. Ще вземат възлови постове, нови закони ще прокарат, ще установят нов ред. Ще подчинят земните. Целта не е унищожение на старото, а развитие. България е сред водещите страни на небесно индиго, защото е имало опити за създаване на земно", разкрива авторът.

"Цялата матрица на децата индиго е шифрована от много високо ниво, крие се от нас, за да не може никой да се бърка в работите на нашия Създател, който аз го виждам под формата на Цивилизация, Бог-Творец. Целта е преходът между расите - Петата, към която принадлежим ние, и Шестата - на децата индиго - да стане плавно и без колизии. За щастие (или за нещастие) природата ми е дала много дълбок ясновидски канал, който постепенно успя да пробие защитния код на Абсолюта (Свръхсъзнанието на Космоса, Вселенския компютър). В него е записана съдбата на нашата Земя. Тайните, които постепенно изтеглих от Него, свързани с новата раса, България и въобще с бъдещето на планетата, са надлежно записани за идните поколения в тази книга", разказва топясновидецът Божидар Караджов.

В търсене на лек за индиговите проблеми, с които непрекъснато се сблъсква, пророкът фокусира третото си око много надалеч в бъдещето чак до 2040 г. Тогава, както казва, ще настъпи епохата на "мърморещите телепати". Хората ще си говорят само с поглед.

Един от най-добрите ясновидци на нашето време успява да открие потресаващи истини за другото поколение индиго, Кристалните и звездите деца, с които земята скоро ще бъде населена. И най-голямата мистeрия - защо идват, как вселенските кодове на ДНК се инфилтрират в земната матрица и кой ги изпраща на нашата планета!


                                                                                            
                                                                       Любомир Старидолски
Гласувай:
21
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 7793660
Постинги: 1573
Коментари: 11358
Гласове: 27558
Календар
«  Октомври, 2017  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031