Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2013 08:00 - Молитва в Неделя на Разслабления
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 1510 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Празникът на 4-та неделя след Пасха е наречен Неделя на разслабления (т.е. на освободения от болест) според евангелието. Разслабленият чакал цели десетилетия, измъчвал се от непоносими страдания, но нямало човек, който да се трогне от мъките му и да му помогне. Всеки бил зает само със себе си, затворил се в своите лични интереси и не виждал нищо извън тях...

През 21 век състоянието на разслабления, когото излекувал Исус е свързано с нестабилната вибрация на връзката между тялото и фините му обвивки. То е последица от периода на глобален преход към ново измерение и различна четота на вибрация на планетата и всички живи същества. При това положение някои хора боледуват често, други са по-уязвими към манипулациите и контрола на различни енергийни същности, които използват ума на тялото и редизвикват агресия, насилие, пристрастяване към алкохол, наркотици и негативен словесен изказ. Това състояние ще продължи дотогава, докато всеки промени  своята индивидуална честота и  хармонизира матриците на съзнанието и честотата им с вибрацията на глобалната решетка на Земята.
Дадената по-долу мантра-молитва  има подобна функция. Тя синхронизира вибрацията на тяло, душа и дух с новата честота на индивидуалния духовен кристал на всеки човек, а в последствие  и с матрицата на планетата, която ще заработи пълноценно след 2013 година. Енергията на думите в молитвата лекуват психосоматични състояния, сред тях са необясним световъртеж, вариращо кръвно налягане, често главоболие, нервно напрежение, храносмилателни разстройства и безпричинно повишаване на температурата.
Мантрата може да се чете профилактично на три дни веднъж, а при неразположение - и всеки ден.
Родителите на малките деца и на децата-индиго, ненавършили 7-годишна възраст, могат да четат тази молитва, като споменават името и датата на раждане на детето и изброяват болестните симптоми. Най-подходяшият ден от седмицата за това е неделя.

Обръщам се към Логоса на планетата Земя и към моя Висш Аз, за да свържа в  свещен триъгълник енергията на новата матрица на моето съзнание с вибрацията на Новата епоха. Нека енергията на любовта и вибрацията на новата матрица премахнат всички проблеми по настройката на новите структури на душата ми. Нека бъдат изчистени деформациите в енергийните центрове, както и във фините ми тела, които пречат на синхрона на моя индивидуален духовен кристал  с новата матрица на живота и разума и на връзката ми с Логоса на Земята. Нека силите на живота и разума подпомогнат балансирането и синхронизирането на структурите на моите  матрици на съзнанието и душата, за да изчезнат всички  неразположения на тялото ми (избройте ги). Аз съм хармонична личност, която вибрира с  универсалната вибрация на новия цикъл, на новото време, на новия тип живот и разум. Енергията на Логоса на Земята и на моя Висш Аз активират новите нишки на моята ДНК-матрица така, че да премахнат всички болестни изменения и неразположения сега. Аз съм (трите имена, дата на раждане). Аз съм себе си на всички нива. Така е.
                       по Нина Ничева, със съкращения




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14936847
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава