Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2019 08:48 - този прекрасен живот
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 183 Коментари: 2 Гласове:
9 

                                

Присъствието в този свят е Благословение. Не се оплаквайте от земния живот. Той, освен че е висш Учител, е изпълнен с много красота и благодат. Телата ви са създадени по съвършен начин. Сетивата ви дават пълно усещане за физическия свят. Очите ви виждат красота, ушите ви чуват приятни звуци; мирисът, вкусът и осезанието ви създават приятни усещания. Естествено, имаме предвид Божиите дадености. Неприятните гледки, шумове, миризми и усещания ги създава човекът. Ако игнорирате негативната човешка намеса, е ясно, че ще признаете безспорните красоти, благоухания и вдъхновяващи усещания. Независимо от ниската вибрация и плътността на материята вие сте поселени в много добре устроен свят. В него е помислено и създадено всичко, което е необходимо на човека да живее прекрасно и да се чувства добре във физическото си тяло. Важно е да съзнавате даденостите и правилно да ги използвате. Изключително важно е да извлечете ползата от пребиваването си в този свят. Макар и в ограничение, можете да се чувствате хармонизирани и радостни. Роптаенето ви извежда от хармонията. Желанието ви да се намесите в Божествения ред, в който ви е определено да съществувате, ви носи болести и огорчения. Изисква се мъдрост, за да разберете, че всяко нарушаване на предпоставената хармония, е бумеранг, чийто удар е върху вас.

За да преминете н друг свят с по-висока вибрация, първо трябва да опознаете в детайли този свят. Той ви предоставя много знания и уроци. Ако правилно оценявате неговите дадености, той ще ви се раздаде безотказно. Ще живеете в блаженство и ще навлизате все повече в дълбочините на Божието Битието. Ще ви се изясняват принципите, които действат в този свят и това ще отключва заложбите на истинската ви същност.

Ако сравним живота ви в това измерение с детската възраст, то би трябвало да сте в състояние на постоянно любопитство и радост, без да потъвате на житейските грижи. Отдаването на грижите е грешен подход към живота. Детето е заето да опознава света, да усеща средата, която го заобикаля. То никога не е отегчено, загрижено и скучаещо. Ако не бяхте нарушили хармонията на това измерение с погрешни мисли и действия, щяхте да се чувствате като децата, които имат нормално детство. За да могат да ви служат даденостите, те трябва да се оценяват. Ако не ги забелязвате и не ги цените, те остават извън обсега на живота ви. Оплаквате се, че животът ви е труден, че ви липсват разни неща, а не полагате усилия да ги забележите, че са около вас и да посегнете към тях.

Истинската, живата храна е в изобилие в природата, но повечето от вас се чувстват нещастни, ако нямат всеки ден месо на масата си. Порочно е да полагате толкова труд за производство на храна за животните и после да се храните с тях. Не е ли по-умно да използвате земята и труда си за отглеждане на жива храна за себе си?! Имало е времена, когато човекът изобщо не се е трудил да произвежда храна. Природата изобилства от здравословна храна. Защо е станала тази драстична промяна в земния живот е обсъждано много. Сега тече протича изключително важен процес, чрез който се възстановява хармонията между човека и природата. Вече започвате да осъзнавате принципите на Творението, които са вложени в ниските измерения и светът отново може да бъде прекрасен. Преди да бъде възстановено загубеното равновесие между природата и човешката дейност, Планетата продължава да е в опасност. За да продължи ускоряването на планетарната и човешката вибрация, трябва да бъде възстановена хармонията.

За да бъде одухотворена материята в ниските измерения, възстановяването на хармонията е важно условие. Измеренията, през които преминава пътят на Душите, не бива и не остават в разруха. Когато глобалното съзнание разбере това, процесите към хармонизация се ускоряват, и обратно. Ако неправилното използване на земните ресурси се преустанови, Планетата ще има сили и енергия да възстанови необходимия баланс от компонентите, които я изграждат.

Внедряването на свободната енергия е в ход. Идва времето, когато ползването на петрол, въглища и газ ще бъде преустановено – край на петролните и газови инсталации, край на мините и мръсния въздух. Раните на Земята ще започнат да заздравяват. И човешкото здраве ще се подобри. Много хора ще постигнат праничното и слънчевото хранене. Ще намалее алчността за владеенето на земни ресурси. Човешките тела ще са от по-фина материя, сетивата ще са по-отворени. Така пътят към безсмъртието ще е открит.

За хората, които нямат желание да стъпят на този път, многократно сме обяснявали, че за тях са приготвени планети в трето измерение, подобни на Земята. За другите хора остава задачата да постигнат хармония с природата и да се върнат към правилния начин на съществуване – физически, мисловен и емоционален. Добрите мисли, чувства и действия, както и правилните грижи за физическото тяло трябва всекидневно да присъстват в живота на човека. Това не става магически. Постига се със съзнателни усилия. Безсмъртието не е мит, то е реалност в Творението. Пътят към него са изминали много от истински духовните хора, които са постигнали хармония с природата и с истинската си безсмъртна същност.

Житейската школа е трудна и многообразна. Пътеките в Творението, които водят от ниските измерения към безсмъртието, са по ваш избор. Животът, в който сега съществувате, предлага условия да направите своя избор и да прекратите процеса на прераждането. Новите енергии, които внесоха силна Светлина и ускориха вибрациите на Планетата, са подарък от Създателя към хората, които населяват ниските измерения. Тези измерения вече приключват съществуването си. Вашите души преминаха опита за живот в плътната материя и нейното одухотворяване.

Излизането от погрешните вярвания, от насилието и алчността отваря път към един прекрасен свят. Той се твори в момета.

ВИЕ СТЕ НЕГОВИТЕ ТВОРЦИ!

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/predst-kniga/1061-bagrina7Гласувай:
9
01. fun1001 - хубави празници, танчеей! Честито равноденствие..
23.12.2019 09:04

викам,зачезна нещо..към Седенте морета...
аз ,не мисля, че такъв "детски" подход към Житието-Битието.
е нормален, полезен, нежели..търсен.от преМъдрият Логос..

ние, трябва да вървим към ОСЪзнаване..на Вселената, и нейните Тайни..
а, не ..да преследваме..екстатични /задължителни/ удоволствия..
това, се нарича Трансмутация на Духа - сигурно си чувала..
ноо, хайде, весели празници..Време е..за баница, вино, и сурвачки..
бъди здрава, и доволна!
цитирай
2. bven - благодаря за пожеланията, fun1001 и нека се завърнат към теб стократно повече:)))
23.12.2019 12:47
Весело посрещане на Малка Коледа и благоденствие за теб и всички твои близки!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10746602
Постинги: 2294
Коментари: 12301
Гласове: 32756
Архив
Календар
«  Март, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031