Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2018 08:42 - тайни може би
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 485 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Границите на Шамбала

 Границите на Шамбала са в близост до езерото Kuku-Nor в Централна Азия. Това езеро е споменато в "Кръстопътят на Изтока" в известната  легенда на свещения камък : "Flame, който го носи, не забравяй. Куку-Нор - конят бърза ... ". 
В скрито жилище, защитено от любопитни очи, хората живеят, подобно на властта на самите богове. Те са божествено спокойни, чисти по сърце и мъдри. Те вършат добро безкористно. В своята дейност те следват великия Божествен план, вписан от тях в невидимите свитъци на пространството.

 

Тези хора носят Светлината на света и безкористно служат на Истината. Много от тях свързват местонахождението си в imageВеликата планина, стояща в сърцето на света. Планината крие безценни съкровища. Ще дойде време и то е близо, когато тези съкровища ще бъдат разкрити на света. Мъдрите самотници  живеят в красива плодородна долина сред девствена природа, заобиколена от планински върхове със сняг. Тук са построени красиви сгради и цели архитектурни ансамбли,сред които има храмове, обсерватории, астрологическа кула, библиотеки, музеи, лаборатории и други структури. Те са много древни, но необикновено силни и красиви. Те живеят в прости гранитогресни и базалтови и дървени къщи, като пагоди, и мирно отглеждат в плодородна земя, отглеждат зеленчуци, плодове и цветя. Те не ядат месо. Водата се пие от кристално чисти извори. Те са с прости дрехи, изработени от естествени тъкани.

 

Техните библиотеки съдържат безценни ръкописи и ръкописи, написани на сега мъртвите езици, а лабораториите съдържат много различни устройства, от които се нуждаят за научни изследвания. 
Някои апарати са подобни на телеграфните приемници, но с по-фини вибрации. Осветлението се създава чрез механизми, приличащи на неонови тръби. Има и устройства, които улесняват предаването на мисли от разстояние. Всички тези механизми работят с помощта на магични сили или психическа енергия. Жителите на Шамбала изучават подробно хуманитарните науки, културата и изкуството.
В складовете на Бялото братство паметниците и предметите на изкуството се събират от епохи. Това не са само уникални музейни експонати, а резервоари за натрупване на психична енергия и излъчвания, покрити с векове. Тези предмети служат като източник на научни наблюдения и проучвания на братята Abode. 
Всеки от заселниците е зает с любимата си работа. Някои - ангажирани в социалните въпроси, някои за селскостопански и подобряване на инструментариума,някои провеждат исторически изследвания или писане философски трактати, някои са заети с  астрохимични и научен опит в областта на радиационната и космически енергии и никой не се намесва.

 

Красиви цветни градини на Братството. Тук снежнобелият фриз е аромат. Има легенди за магическите огледала на Шамбала, в които лордовете виждат всичко, което се случва в света. Тези магически огледала приличат на екрани, в които наистина се отразява всичко, което се случва на Земята. 
И все пак най-невероятната сграда е музеят, построен в древни времена от неизвестен строител. В долните галерии са формите на първите творения.

imageТук спокойно се стичат и светлинни мисли оттук се разпространяват по целия свят, летят в помощ на бедното човечество. Членовете на общността действат като колективна сила на мисълта, от разстояние, управляваща съдбите на нашето човечество. И ние дори не го знаем. 
Тези хора имат гениални способности. Те виждат и чуват от разстояние, могат да командват елементите на природата и т.н. и други подобни. Те далеч ни изпреварват в развитието си. Тяхната общност се нарича Бяло Братство. Някой ден всички хора ще живеят според принципите на братството и тогава животът на Земята ще бъде съвсем различен.
Членовете на Бялото Братство полагат всички усилия, за да ни помогнат да станем по-добри и да се изкачим на нов по-висок етап на еволюцията. Междувременно ние сме безнадеждно зад тях. Но ще дойде време, когато ще падне плътната мъгла от очите ни и ще видим цялата нередност на нашия начин на живот. И тогава възрастните братя ще дойдат отново при нас и ще посочат истинския път към щастието и благоденствието.

 

Трябва да сме благодарни на нашите мистериозни мълчаливи братя, които живеят в изолация сред планините, за да ни помогнат. Заради нас те пожертваха окончателното си освобождение и изоставиха ведрото съществуване и блаженство на Нирвана. Те пренасят в голяма Жертва и продължават да я носят и до днес, в тишина и мълчание, непознати за света. Архатите не искат нищо за себе си, не се стремят за себе си и живеят само заради щастието на цялото човечество. Те напълно са се отказали от всички светски изкушения и изкушения и са живели сами и скромни, като са били сдържани във всичко. Аскетичното им съществуване ще бъде извън силата на обикновените смъртни, свикнали да живеят само за собственото си удоволствие и печалба. Най-трудното е да се откажете от себе си, от собствените си егоистични желания.

 

Що се отнася до произхода на народите на Шамо и Гоби, езотерични източници имат информация, че няма времева зона на континента и ще се присъедини  потъналият Атлантик със сравнително равнинен терен, наречен Gotl. В страната има мъдър ред и религиозен закон, който е оглавяван  от жените. Свещените символи на древната религия са нишките, нишките и змиите. Нишката символизира огнището, стрингът - призив към Бога и змията представлява знанието. В основата на сградите на храмовете е поставен кръг - символ на вечността. Има три основни храма - Храмът на Слънцето, Храмът на Луната и Храмът на Змията.  Носят се от жреците подобни на змии, плитки от свещени метали . На метали са написани канони.

 

Както споменахме по-горе, в древността имало море на мястото на днешна Централна Азия, в средата на която е красив остров. На този остров живеят същества с огромен ръст, слезли от други светове на Земята, за да помогнат на нашето човечество. Този остров е Шамбала. В основата му лежи мистериозният камък на Синтамани, паднал от небето. В резултат на естествена катастрофа свещеният остров изчезва и на мястото му се появи красива долина, скрита от човешките очи от пустинята Гоби. 
Към този прекрасен оазис има тайни подземни проходи, а тунелите са снабдени с перфектни механизми, позволяващи им да се движат с висока скорост.

 

Между другото, според най-големият ни сънародник Пржевалски има ненаселени земи близо до Лоп Нито и река Cherchen са открити следи от съществуването на древни градове. И скритият град Cherchen и тунелите Турфан и подводният  град Kitezh и Chud под земята и Алтай Беловодието -изглежда  изследователите са търсели и Белия остров и Калапа - всички тези различни имена са обединени от една-единствена дума - Шамбала. Всички те принадлежат на Шамбала. Може би Шамбала и Агарта са идентични? В крайна сметка се оказва, че Шамбала е не само на Земята и над Земята, но и в нейните подземия.

 

Северно от Кайлас до Кунлун и има рисунка  на страната на арийците Аряварта, където, според традицията, Калки Аватар, ще  се появи на бял кон.

 

Митовете разказват за Светите земи на подземята - царството на нагите - митични полу-божествени същества с човешки лица, притежаващи голяма мъдрост. Къде е приказката и къде е миналото - иди че разбери .

Гласувай:
6
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10442117
Постинги: 2245
Коментари: 12170
Гласове: 32137
Архив
Календар
«  Декември, 2019  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031